IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Изказване на Сидеров днес пред руската Дума. Мисля добре е описал ситуацията.

http://news.ibox.bg/material/id_501495697/
    той ситуацията я е описал както трябва, но самия човек е демагог и бастун .... иначе е съвършенно вярно, това което казва, но Сидеров може да си мени мнението на всеки 5 мин. сега е родолюбец за да е на власт утре не и т.н.... аз лично не мога да го понасям ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
      Интересно..
      Obama announces US will establish embassy in Cuba, lift sanctions
      http://rt.com/usa/215331-obama-cuba-policy-embassy/

Яя тц ,тц Лари Кинг и той рубладжия станал
      Впрочем още едно доказателство, че Путин е пътник...

Сега като умря спонсора в Каракас, а другия в Масква е на път да го последва, кубинците разбраха, къде извира топлата вода...

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
        Изказване на Сидеров днес пред руската Дума. Мисля добре е описал ситуацията.

Oписал той... мършояд нещастен... драпа да му превалутират зарплатата от рупли в зелена шума...

Коментар

• Изказване на Сидеров днес пред руската Дума. Мисля добре е описал ситуацията.

Коментар

• Интересно..
            Obama announces US will establish embassy in Cuba, lift sanctions
            http://rt.com/usa/215331-obama-cuba-policy-embassy/

Яя тц ,тц Лари Кинг и той рубладжия станал

Коментар

• През ноември 2014г. в Русия инвестициите в основен капитал са намалели спрямо ноември 2013г. с около 4,8 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Аз за нищо не рева Мише. Пука ми за долара. Парите си изкарвам в евро и левове, харча евро и левове. Златото ми е пенсията. Искам мир да има и общо взето не ми се гледа сеир. Нищо от другото не мога да променя, така че не си го слагам.
                И аз искам мир, но САЩа и ЕС явно не щат, бях постнал тука в тая секция как са гласували конгреса им акт 758 това значи че са дали зелена светлина за нападение над руснаците с 2 думи обявяване на война тихомълком и нито една западна медия не го е публикувала това нещо добре, че републиканеца Ron Paul се разкряка публично, че това си е обявяване на война на Русия та го има и в нета и в руските медии иначе тишина ....
                Ако САЩа не се бяха намесили с тяхните подмолни сваляния на правителства в Украйна, нямаше да стане проблем. Както си беше мирно и тихо в Украйна от 1990 до 2013 докато не им хрумна на САЩа да ги "демократизират". Путин ако го мислиш за няйкоя куха лейка кат наще политици .... КГБто даже много късно ги е изпуснал обикновенно такива преврати се прихващат на време, но са ги изпуснали... И Путин им го каза в прав текст тука НАТО няма да има иначе война и точка, това е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                  От началото на декември 2014г. до 16 декември 2014г. включително, централната банка на Русия е продала чуждестранна валута с равностойност 10,302 милиарда щатски долара за да спре обезценяването на рублата. За днес още няма публикувани данни, но няма да се учудя ако се окаже че и днес централната банка на Русия е интервенирала в подкрепа на рублата.
                  Със сигурност имат механизми да си контролират курса, просто нямат дългове които да ги притискат.
                  Щатите действат на принципа - ще си създам и похарча трилион, за да загубят 100 милиарда истински пари.
                  Предполагам, че вчерашната операция е била много скъпа и днес никой не се кефи че рублата поскъпнала с 15%, тоест парите за интеренцията са отишли в канала, или поне не се акцентира на този факт

Западните медии пак си лаят каквото си знаят -лош Путин, ну погоди!

Коментар

• През ноември 2014г. селскостопанската продукция на Русия е намаляла спрямо ноември 2013г. с около 2,1 %.

Коментар

• Една малка новина от сферата на космонавтиката.

http://rt.com/news/215063-antares-ru...ocket-engines/

А тук, сайт, на който има много новини, придружени със снимки и описания, на обекти от руската икономика и общество. Прав е Мастъра, че се строи бая в РФ... Ама дали ще се задържи тоя курс - ни съ знае.

http://sdelanounas.ru/blogs/

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        да не ровя да ти показвам тука статии от Август и Септември за Евроатлантическата операция където НАТО нещо "изгубиха желание" да влизат в пряк военнен контакт в терористите....
                        Гетов филма е много прост баце, Украйна в НАТО и ЕС ньет и смятам, че ще си удържат на обещанието, иначе ще имат проблеми със съседа си.... И ти ревеш за злато и срещу долара, ама тоя терориста от Мосва в твоя човек където им клати лодката на Римската Империя с долара няма друг кой ....
                        Аз за нищо не рева Мише. Пука ми за долара. Парите си изкарвам в евро и левове, харча евро и левове. Златото ми е пенсията. Искам мир да има и общо взето не ми се гледа сеир. Нищо от другото не мога да променя, така че не си го слагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Статията на Инвестора е от днес, но щом ти казваш...

Ето ти и последни вести:

Русия продава валутните си резерви, за да подкрепи рублата

http://www.vesti.bg/pari/rusiia-prod...ezervi-6029125

От началото на декември 2014г. до 16 декември 2014г. включително, централната банка на Русия е продала чуждестранна валута с равностойност 10,302 милиарда щатски долара за да спре обезценяването на рублата. За днес още няма публикувани данни, но няма да се учудя ако се окаже че и днес централната банка на Русия е интервенирала в подкрепа на рублата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Моето мнение, е че дълги години сме страдали и страдаме заради Русия и нейната политика на Балканите. Съгласявам се с мнението да колегата дддд в една друга тема, който написа термина руско робство. Затова вярвам в евроатлантическата ни ориентация. В същото време приемам философски факта, че Русия е близка нам страна по писменост и вяра. Харесвам също така много ценности, които в Русия са запазени. Не мога да кажа, че ми е приятно това, което се случва. Особено неприятно ми е това, което може да се случи. Защо мисля така? Има нещо измамно в цялото ДНЕС. Мисля, че беше изключително лесно предвидимо какво ще се случи с рублата и руската икономика. Мисля, че това не е убягнало на Путин и неговите съветници и че те би трябвало да са подготвени за този сценарий. Имат все някакъв отговор и съм много любопитен от развръзката. Тази развръзка обаче няма как да бъде в полза на Европа и на нас в частност. Това е причината да чувствам леко неспокойство.
                            да не ровя да ти показвам тука статии от Август и Септември за Евроатлантическата операция където НАТО нещо "изгубиха желание" да влизат в пряк военнен контакт в терористите....
                            Гетов филма е много прост баце, Украйна в НАТО и ЕС ньет и смятам, че ще си удържат на обещанието, иначе ще имат проблеми със съседа си.... И ти ревеш за злато и срещу долара, ама тоя терориста от Мосва в твоя човек където им клати лодката на Римската Империя с долара няма друг кой ....

Коментар

• НЕ СЕ О4АЙВАЙТЕ ПАТРЕОТИ КЛЕТ ТАТКО КЕТАЙ 6ТЕ СПАСИ КЛЕТА МАЙКА РОССИЯ!!!!!!!!!!!
                              Last edited by Pavlik Morozov; 17.12.2014, 18:19.
                              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Тези, които още не са обърнали всичките си спестявания и активи в рубли, нямат право да се наричат русофили! KLETA MAJKA ROSSIQ няма да им прости!
                                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Working...
                                X