IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ся да ви кажа една тайна, помните ли Фобос-Грунт?
    От високопоставен руски чиновник пожелал да остане анонимен (по разбираеми причини ) научих, че всъщност през годините Русия е осъзнала на най-високо държавно равнище, че всъщност бъдещето им е да бъдат суровинен придатък на Запада.
    Затова измислят гениалната идея да прикрият изследването за полезни изкопаеми на дъното на океана с мисия до... Марс. По този начин прикрити зад "неуспеха" текат най-тайните проучвания на богатствата на морското дъно.
    Аз бях шокиран от брилянтния гений на дрогаря Путин. А вие какво мислите?
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Америкаците, не само, че не са кацали на Луната, а дори подозирам, че не са излизали, без руска помощ в открит космос!
      Мисля че правиха няколко злополучни опита с онези гърмящи совалки.....но бързо се отказаха ......то беше едно към едно шанса им да оцелееш или гръмнеш в околоземна орбита
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Америкаците, не само, че не са кацали на Луната, а дори подозирам, че не са излизали, без руска помощ в открит космос!
        Ми то за черната работа си има черноработници, що да се мъчат?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Америкаците, не само, че не са кацали на Луната, а дори подозирам, че не са излизали, без руска помощ в открит космос!

Коментар

• хаха и аз в студенските си години веднага след 90-те карах един италиански фиат 124 , двигател 1500 кб.см беше много мощна и гореше 12 на 100 бензин

Коментар

Само да те поправя, че не само индийците, а дори САЩ ползваха доскоро руски космически двигатели, защото американските никога не са били читави и са нямали такива, дори след голямата световна измама, че са кацали на Луната!
              Американците и сега ползват Руски двигатели за ракети....освен ако не са започнали да изстрелват спътниците си с прашки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                Мдаа и аз карах един фиат 124 до 1991 год. Страхотна кола ми се струваше докато не се качих на Фолгсваген-Джета После смених куп коли и всички бяха много по-добри от 124-ката въпреки,че питаех много топли чувства към нея
                Джета и изобщо VW е такава немска тояга, че дори Ланча Y е с невероятна возия спрямо народния автомобил....В БГ естествено това не го отразяват и са готови да играят брейк по дупките на нашите пътища в салоните на немските брадви..разбираемо

Коментар

• Мдаа и аз карах един фиат 124 до 1991 год. Страхотна кола ми се струваше докато не се качих на Фолгсваген-Джета После смених куп коли и всички бяха много по-добри от 124-ката въпреки,че питаех много топли чувства към нея

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    ти мене за какъв ме имаш са за индианец ли ко? Европейската раса е направила техническия прогрес еее? сега идва всичко от Изтока ...
                    Докат Англоговорящите измислят парни машини и коли през 1800 .., руснаците се занимават с нас кретените и водят войни с Турците.
                    Ти американска кола купуваш ли си, или някой да си купува в Европа? Норвегия, Белгия, Швейцария, България какви коли и парни локомотиви са напрайли? Икономиката на Швейцария каква е? Кажи какво произвежда Швейцария, освен шоколади и часовници? Те са в банковото дело, друго ньенто! Саудитска Арабия каква икономика имат, какво произвеждат те освен петрол и камилско мляко, коли ли или хеликоптери или имат инженери? Също ньенто имат 700млрд.$ валутни резерви и толкоз ..... Руснаците (СССР) са били лидер в космичеките науки и авиационната техника и енергетиката (и сега пак се възраждат в тая насока), дори и до ден днешен NASA и предполагам индийците летят с руски двигатели. Руснаците имат инженери, математици, физици и .т.н. Тяхната икономика е специализирана в енергетиката ако не си забелязал. Разработки се правят с пари. през 1990 като идва "демокрацията" в Русия им разтуриха всичко, всичко опоскаха ги и тея фалираха през 98. Също като при нас през 96.
                    Руснаците се довериха пак на запада, айде инвестиции, чудеса тамън събраха некой лев, тамън започнаха да живеят кат бели хора и запада им го сложи пак отзад и пак ги връщат назад. Руснаците втори път няма да се занимават със запада защото са англоговорящите са чикиджии. Както и нас Анлглоговорящите никога ама НИКОГА не са ни обичали и винаги са били против нас. Сега Русията отива на изток там вече имат техниката. Сега ше направят като китайците копират техниката и я доразвиват и толкоз.
                    Ако искаш можеш да скиваш екипа който е направил самолета F-35 руснаци и жълтури и разни мангасари от Индия .....
                    Тука повечето се смеят, че един картоф не могли да посадят руснаците еее Кувейт да не би да са износител на картофи или UAE? Дубайците кво имат, кай те кво произвеждат, небостъргачи, острови, кат имат слънце да не са напрайли някой слънчев панел?
                    Ако си чул вчера тоя Путин каза, че имат положителен приръст на населението, за него това е важно и иска да запази и ускори тренда, защото ако бяха 1 млрд. като Китай щяха да са излитнали отдавна, грамадна държава а нема хора. Погледни в България какъв е приръста от 9 млн. през 89 са сме колко ? ....
                    Само да те поправя, че не само индийците, а дори САЩ ползваха доскоро руски космически двигатели, защото американските никога не са били читави и са нямали такива, дори след голямата световна измама, че са кацали на Луната!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                      Уф,какво си напускал ?! Някакъв дървен джип който не знам кой ще си купи.Концепции за автомобили за които не се знае дали и кога ще се произвеждат.
                      Да си припомним миналото : Фиат 124 произвежда се между 1966-1974 год. става Автомобил на годината за Европа през 1966 год. Фиат въпреки това прекратява производството му през 1974 и го заменя с фиат 131
                      През 1970 Фиат Спонсорира построяването на завода АвтоВаз и започват производството на адаптирана версия на фиат 124 - Жигули Ваз 2101 и такааа до 1984 год. като комбито се произвежда до 1986 год.През тези години фиат се е развивал,а Ваз са нунали
                      Велики автомобилни постижения ! Няма що
                      Писна ми да пиша иначе може много да се изпише
                      Братле, голяма носталгия ме подгони по моята стара жигули, рева на фиатовия двигател е неповторим. Най-сполучливия автомобил който фиат са проектирали, русите са усъвършенствали до голяма висота. Уникална беше Жигулито, до дето един кретен ми отне предимство и удряйки ме в двете врати, се принудих да я продам на безценица. Сега съм решил да си купя запазен фиат 124 или Жигули и да си я пазя почти до гроб!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis4 Разгледай мнение
                        математиката ей ти тука един джип са напрайли, той по принцип е военен но са го тунинговали и за цивилни мутри .... ГАЗ Тигър
                        https://www.youtube.com/watch?v=yPGUkgK4mGk
                        лудница ....

ей тука и едни Лада еволюшън и волга 5000 гл концепции разработки
                        http://autompv.ru/new-auto/581-lada-...ptyi-foto.html

а тука тая Лада веста ше влиза в сериино от 2015
                        https://www.youtube.com/watch?v=HeP9Sxt0C6o

Lada X-Ray Concept официальное видео HD - Лада
                        https://www.youtube.com/watch?v=wTWMRXryVKw

Математиката нишо не съм видел кво си написал щото тея в инвестора па са откачили вместо да си опраат ебаната страница където реже коментарите те с глупости се занимават .....
                        Уф,какво си напускал ?! Някакъв дървен джип който не знам кой ще си купи.Концепции за автомобили за които не се знае дали и кога ще се произвеждат.
                        Да си припомним миналото : Фиат 124 произвежда се между 1966-1974 год. става Автомобил на годината за Европа през 1966 год. Фиат въпреки това прекратява производството му през 1974 и го заменя с фиат 131
                        През 1970 Фиат Спонсорира построяването на завода АвтоВаз и започват производството на адаптирана версия на фиат 124 - Жигули Ваз 2101 и такааа до 1984 год. като комбито се произвежда до 1986 год.През тези години фиат се е развивал,а Ваз са нунали
                        Велики автомобилни постижения ! Няма що
                        Писна ми да пиша иначе може много да се изпише

ПП : Само да добавя,че през 2012 год.Нисан с 450 мил. $ и Рено с 300 мил. $ придобиват 75 % от АвтоВаз.Това е постижението което в тази политическа ситуация не знам как ще се развие,ако междувременно не е било и прекратено
                        Last edited by Dury; 19.12.2014, 23:32.

Коментар

• нали е бензиностанция ?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Само да вметна че колата е Западно изобретение и в момента руснаците нямат своя собствена марка коли.
                            математиката ей ти тука един джип са напрайли, той по принцип е военен но са го тунинговали и за цивилни мутри .... ГАЗ Тигър
                            https://www.youtube.com/watch?v=yPGUkgK4mGk
                            лудница ....

ей тука и едни Лада еволюшън и волга 5000 гл концепции разработки
                            http://autompv.ru/new-auto/581-lada-...ptyi-foto.html

а тука тая Лада веста ше влиза в сериино от 2015
                            https://www.youtube.com/watch?v=HeP9Sxt0C6o

Lada X-Ray Concept официальное видео HD - Лада
                            https://www.youtube.com/watch?v=wTWMRXryVKw

Математиката нишо не съм видел кво си написал щото тея в инвестора па са откачили вместо да си опраат ебаната страница където реже коментарите те с глупости се занимават .....
                            Last edited by michaelis4; 19.12.2014, 20:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              Ако си чул вчера тоя Путин каза ...
                              Стига бе, човек ... единствената истина, която вчера излезе от устата му бе кашлицата ...
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Само да вметна че колата е Западно изобретение и в момента руснаците нямат .......
                                ти мене за какъв ме имаш са за индианец ли ко? Европейската раса е направила техническия прогрес еее? сега идва всичко от Изтока ...
                                Докат Англоговорящите измислят парни машини и коли през 1800 .., руснаците се занимават с нас кретените и водят войни с Турците.
                                Ти американска кола купуваш ли си, или някой да си купува в Европа? Норвегия, Белгия, Швейцария, България какви коли и парни локомотиви са напрайли? Икономиката на Швейцария каква е? Кажи какво произвежда Швейцария, освен шоколади и часовници? Те са в банковото дело, друго ньенто! Саудитска Арабия каква икономика имат, какво произвеждат те освен петрол и камилско мляко, коли ли или хеликоптери или имат инженери? Също ньенто имат 700млрд.$ валутни резерви и толкоз ..... Руснаците (СССР) са били лидер в космичеките науки и авиационната техника и енергетиката (и сега пак се възраждат в тая насока), дори и до ден днешен NASA и предполагам индийците летят с руски двигатели. Руснаците имат инженери, математици, физици и .т.н. Тяхната икономика е специализирана в енергетиката ако не си забелязал. Разработки се правят с пари. през 1990 като идва "демокрацията" в Русия им разтуриха всичко, всичко опоскаха ги и тея фалираха през 98. Също като при нас през 96.
                                Руснаците се довериха пак на запада, айде инвестиции, чудеса тамън събраха некой лев, тамън започнаха да живеят кат бели хора и запада им го сложи пак отзад и пак ги връщат назад. Руснаците втори път няма да се занимават със запада защото са англоговорящите са чикиджии. Както и нас Анлглоговорящите никога ама НИКОГА не са ни обичали и винаги са били против нас. Сега Русията отива на изток там вече имат техниката. Сега ше направят като китайците копират техниката и я доразвиват и толкоз.
                                Ако искаш можеш да скиваш екипа който е направил самолета F-35 руснаци и жълтури и разни мангасари от Индия .....
                                Тука повечето се смеят, че един картоф не могли да посадят руснаците еее Кувейт да не би да са износител на картофи или UAE? Дубайците кво имат, кай те кво произвеждат, небостъргачи, острови, кат имат слънце да не са напрайли някой слънчев панел?
                                Ако си чул вчера тоя Путин каза, че имат положителен приръст на населението, за него това е важно и иска да запази и ускори тренда, защото ако бяха 1 млрд. като Китай щяха да са излитнали отдавна, грамадна държава а нема хора. Погледни в България какъв е приръста от 9 млн. през 89 са сме колко ? ....
                                Last edited by Andi11; 19.12.2014, 17:14.

Коментар

Working...
                                X