If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който играй- пичели, нали така беше казал Стойчков.
Та и тук така, ей онзи ден един се похвали с 250евро печалба
Хахаха рублата падна наполовина. Дори при най-ниския възможен залог, без никакви допълвания срещу рублата и дори човек да е бил на пазара само половината от тренда пак е направил поне 2500 долара.
Не забелязваш ли че докато пада Рублата тук едни шастливи псевдо форексчии се ширят, вземи ли да връща......никои от тях не можеш ад срещнеш тук .....
Ми ако не знаеш има едно нещо наречено плаващ стоп. Пуска си го човек заедно с поръчката и като вземе да връща и го удари и човек си прибира печалбата.
А в момента съвсем естествено че никой не играе срещу рублата, просто защото сериозните форекс брокери отказват да приемат поръчки свързани с рублата или пък условията им са доста брутални. На мен например вече ми искат прекалено висок маржин изискване.
Но въпреки това в момента в който резервите на Русия достигнат 200 милиарда пак ще почна да я скъсявам. Ако ще и без маржин.
Ххаха, американските производители верно се оказаха големи нещастници?
Нещо не сФанах какво общо имат американските производители с мексиканското производство на японска фирма но съм сигурен, че новината ще предизвика ръст в цените на панелките
Ся да ви кажа една тайна, помните ли Фобос-Грунт?
От високопоставен руски чиновник пожелал да остане анонимен (по разбираеми причини ) научих, че всъщност през годините Русия е осъзнала на най-високо държавно равнище, че всъщност бъдещето им е да бъдат суровинен придатък на Запада.
Затова измислят гениалната идея да прикрият изследването за полезни изкопаеми на дъното на океана с мисия до... Марс. По този начин прикрити зад "неуспеха" текат най-тайните проучвания на богатствата на морското дъно.
Аз бях шокиран от брилянтния гений на дрогаря Путин. А вие какво мислите?
Хехе, това виц ли е? Щото като става дума за Русия и най-големия виц може да се окаже истина.
Тази работа със суровините накрая ще стане гърмеж и то жесток. Техноогиите се развиват - кой би помислил във времената в които се харчеха парафинени свещи поради вечните ражими на тока, че може осветлението на една къща да консумира 30 вата ток. В момента съм на такива диодни лампи и 30 вата светят като 300 с нажежаема жичка, а тока за захранването им може да се вземе от акумулатор който да се зарежда с ток от малък соралапен панел през деня най спокойно. 300 вата могат да се акумулират и в най ново поколение суперкондензатори чийто живот надхвърля биологичния човешки. Кой ще стои на тъмно защото от някаква мрежа не му подават електиричество след години - НИКОЙ !
- Оказва се също че при синтеза на материя се отделя енергия и по този начин тя ще се прозвежда в бъдещето със сигурност. На енергийния глад и недостиг ще му се види края.
- Другите суровини ? Поради ниското технологично ниво вече се преработени големи количества суровини - метали, пластмаси. Тези материали при едни технологии от по висок порядък на своето развитие като вторичен материал са предостатъчни да се покрие търсенето на суровини без да се добиват натурални.
Подобна стратегия на суровинен придатък е не само обречена, но тя осакатява една ИНТЕЛИГЕНТНА нация с български произход каквото е руската.Не е вярно че тя не изобретява и не прави открития, българския ген е може би най креативния на планетата.Най големите изобретения са направени от хора които са носители на този ген - компютъра е едно от тях.
Не виждам защо Русия трябва да бъде нечий суровинен придатък още повече че никой няма да има нужда от такъв. Путин да вземе да се освободи от злобата на диктатора, след едно десетилетие само никой няма да има нужда от суровинните богатстава на Сибир дето искали да му ги вземат. Те няма да струват нищо, стойноста е единственно в знанията и науката, материалното винаги ще се обезценява.
Коментар