IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Споко сега То спекулантите не сме балъци. Путин се е насилил да троши пари, нищо лошо, даже почвам да се замисля да пусна дълга на рублата че да прибирам 17% но ще почакам още две три седмици да видим дали пък няма да даде на заден. По някое време резервите му ще достигнат праг на нетърпимост и пак надолу. Като този път нищо няма да може да я спре.
    Твоя работа. Аз в играта на руска рулетка не участвам.
    Т'ва да ми се лашка един курс на някаква "валута" с по 20% нагоре-надоле в рамките на седмица както си ще...
    Не е за мен тази работа.
    А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Преди малко в един от клоновете на на Агроинкомбанк в Москва курс купува за налична чуждестранна валута беше 67 руски рубли за 1 евро, а курс продава 77,10 руски рубли за 1 евро. В една друга банка в Москва преди малко курс продава за налична чуждестранна валута беше 99 руски рубли за 1 евро. Сега разбрахте ли какво става на валутния пазар в Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
        http://haqqin.az/news/36037 Статията от линка е озаглавена "Богати руснаци бягат във Великобритания". Защо според вас толкова драстично се е увеличил броя на руснаците, които искат да се установят във Великобритания?
        Защото не са чели историята на Березовски.
        Кажи нещо за руПлата. Преди седмица през петнадесет минути даваше сводки от фронта, а сега си се умълчал...
        А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
          Абе, кво и става на таа руПла..
          Доларът отслабва с минус 7,25% спрямо шумата към 16.10 часа.
          Споко сега То спекулантите не сме балъци. Путин се е насилил да троши пари, нищо лошо, даже почвам да се замисля да пусна дълга на рублата че да прибирам 17% но ще почакам още две три седмици да видим дали пък няма да даде на заден. По някое време резервите му ще достигнат праг на нетърпимост и пак надолу. Като този път нищо няма да може да я спре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
            Абе, кво и става на таа руПла..
            Мани ги ...
            Last edited by chronos; 22.12.2014, 16:38.
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://haqqin.az/news/36037 Статията от линка е озаглавена "Богати руснаци бягат във Великобритания". Защо според вас толкова драстично се е увеличил броя на руснаците, които искат да се установят във Великобритания?

Коментар

• Абе, кво и става на таа руПла..

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Не знам.....гледам,че рублата се качи доста и не знам защо....Аз я чаках на 100 рубли за долар,тя наполовина
                  Като му дойде времето. Същото беше и в България в края на '96. В края на годината руски компании ще разплатят $80млрд по задълженията си. Сега само гледай.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    А бе, миналата седмица, на всеки петнайсе минути, в захлас, давахте сводка за валутните курсове... ???
                    Днеска, да не са Ви изключиле терминалите ?
                    ...
                    те са шортят рублата остай ги ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Ако си ги слушал, кажи ти.
                      Аз миналата седмица четох, че китайците се отказали от използването на рубли. Заявили че рублите даже не са пари
                      Същото каза и Лукашенко миналата седмица - ето даже не деньги...
                      кат ти казвам, че си се качил на грешния влак ти пак неверваш мама му стара ньет дьенги ньет меги погледни котировките в момента на рублата .....

а отделно ... Блумбургови са го написали за такива кат тебе, които четат само от западни източници. Ето ти и потвърждение от Вашингтон .....

http://www.bloomberg.com/news/2014-1...ency-swap.html

http://www.bloomberg.com/news/2014-1...recession.html

Коментар

Аз миналата седмица четох, че китайците се отказали от използването на рубли. Заявили че рублите даже не са пари
                        Не знам.....гледам,че рублата се качи доста и не знам защо....Аз я чаках на 100 рубли за долар,тя наполовина

Коментар

По вероятно на 100 да са заредили рублите.

Коментар

....и колко е станала....от 2 на 3 процента ли......или от 20 на 30 процента....

Как виждаш цената на нефта и курса нарублата след изявлението на министъра на Саудитска Арабия и министъра на Китай....
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

....и колко е станала....от 2 на 3 процента ли......или от 20 на 30 процента....

Как виждаш цената на нефта и курса нарублата след изявлението на министъра на Саудитска Арабия и министъра на Китай....
                              60 рубли за евро, 55 долара нефт.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                                В Русия общата сума на просрочените задължения по кредити на физически лица се е увеличила от началото на годината с около 52 %.

Коментар

Working...
                                X