IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
    Прекалено близо до границите на русия са базите на НАТО. Нарушен е баланса от преди десетилетия, и за Москва това е притеснитерно. А Москва сигурно се е надявала след распускането на Варшавския договор да се разпусне и НАТО.
    Това изглеждаше логично. Но ако НАТО се беше разпуснало, вероятно в цяла източна Европа положението щеше да бъде като в Украйна. Щото те руснаците навсякъде имат изконни интереси.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      А мен ме притеснява агресивността, наглостта и лудостта на Американците които сега са решили след цяла източна Европа да окупират и Украйна.

Проблема е че по тези земи има 15 милки Руснаци и територията е била Руска преди да я дарят на Украйна а това вече не може да се остави от Русия без противодействие....
      Определено . +10.
      А за "лудия" отвъд Черно море ще река че, ако не бе проявил завидна мъдрост и търпение, светът вече щеше цял да е окъпан в кръв...и овъргалян - каквото би останало - в радиоактивен пепел. Има неща, които и мен ме тревожат в Русия но, за момента, тя е много уравновесен международен фактор и, ако някой заслужава да бъде уважаван за позиция, действия, последователност, е именно тя. НАТО, за кой ли път, се оказа лъскава но, курва.

Коментар

• А мен ме притеснява агресивността, наглостта и лудостта на Американците които сега са решили след цяла източна Европа да окупират и Украйна.

Проблема е че по тези земи има 15 милки Руснаци и територията е била Руска преди да я дарят на Украйна а това вече не може да се остави от Русия без противодействие....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          Прекалено близо до границите на русия са базите на НАТО. Нарушен е баланса от преди десетилетия, и за Москва това е притеснитерно. А Москва сигурно се е надявала след распускането на Варшавския договор да се разпусне и НАТО.
          Минчоооуу, мен пък ме притеснява, че от другата страна на Черно море има един агресивен луд, който не се притеснява да напада суверенни държави и изобщо не ми дреме за "притесненията на Русия" и разните плиткоумия за "баланси и надежди"...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            САШ няма да нападнат Русия дори в самата нея , в Москва танкове да разположат.Това са глупости. Те повече се притесняват от Китайотколкото от Русия.Ако в Китай икономиката тръгне надолу и почне депресия не се знае кой може да се сдобие с власт там и какво ще почне да прави.Тя Русия най добре да настани НАТО на границата си с Китай.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

изпуснал съм думата - " ръста " , но е ясно за какво става дума...не се заяждаи на дребно.
              Вече няма. Почвам само наедро.
              ЧНГ на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Погледни подчертаното. "БВП" и "Ръст на БВП" не е едно и също. Дано съм бил ясен
                изпуснал съм думата - " ръста " , но е ясно за какво става дума...не се заяждаи на дребно.

Коментар

При положение че БВП - то им за година в реална изражение е около нулата , явно има неща които са им пораснали доста.....порови и в тая област. Стига ни залива само с тъпизми....
                  Погледни подчертаното. "БВП" и "Ръст на БВП" не е едно и също. Дано съм бил ясен

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Тази година, след като рублата се обезцени няколко пъти и отчетат дефлация ще постигнат най-високият ръст в световната история
                    Нещо смислено ша кажеш ли ......щото това е някакъв бълвоч без причинно следствена връзка с разговора. На кристални топки още не гледаме .....ти си за друг тема явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Забелязвам лекичък пропуск:
                      "РЪСТЪТ НА БВП"-то им е "около нулата". Руският БВП е около 3 ТРИЛИОНА USD.
                      А, по паритетна покупателна способност, и доста повече, предвид курсове, цени /у едните и другите/, големина на населението и т.н.https://commons.wikimedia.org/wiki/F...svg?uselang=ru
                      Не разбрах къде ми видя пропуска ..аз говоря за ръста им за 2014 г. които според статистиката им ще е около нулата.

Ти говориш за размера на БВП им ........

Коментар

При положение че БВП - то им за година в реална изражение е около нулата , явно има неща които са им пораснали доста.....порови и в тая област. Стига ни залива само с тъпизми....
                        Тази година, след като рублата се обезцени няколко пъти и отчетат дефлация ще постигнат най-високият ръст в световната история

Коментар

Забелязвам лекичък пропуск:
                          "РЪСТЪТ НА БВП"-то им е "около нулата". Руският БВП е около 3 ТРИЛИОНА USD.
                          А, по паритетна покупателна способност, и доста повече, предвид курсове, цени /у едните и другите/, големина на населението и т.н.https://commons.wikimedia.org/wiki/F...svg?uselang=ru

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                            През ноември 2014г. производството на товарни автомобили в Русия е спаднало спрямо ноември 2013г. с 39,29 %, производството на леки автомобили е спаднало с 26,74 %, а производството на автобуси е спаднало с 18,52 %. Чакам коментари.
                            При положение че ръста им на БВП - то им за година в реална изражение е около нулата , явно има неща които са им пораснали доста.....порови и в тая област. Стига ни залива само с тъпизми....
                            Last edited by markov; 02.01.2015, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                              През ноември 2014г. производството на товарни автомобили в Русия е спаднало спрямо ноември 2013г. с 39,29 %, производството на леки автомобили е спаднало с 26,74 %, а производството на автобуси е спаднало с 18,52 %. Чакам коментари.
                              Производсвото и експорта на нефт и газ за Европа колко е спаднал?

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                                Без коментар!

http://fototelegraf.ru/?p=173168

Коментар

Working...
                                X