IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Намерих най-новите данни. Россия е на 5-то място!
    За 5 години се е преместила с 5 места в класацията нагоре. И то в челната десетка!

http://lifebg.net/10-%D1%82%D0%B5-%D...0%D0%B2/55193/

Къде е рейнман, къде е РАЙНМАННННННННННННННННН??:D

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      Това не знам дали е коментирано тук, но накратко:

"МВФ: золотой запас России достиг максимума за последние 20 лет"

Скупка золота Россией продолжается восьмой месяц подряд - сообщает Bloomberg со ссылкой на Международный валютный фонд. Золотой запас Москвы за короткое время возрос с 1168,7 тонны в октябре до 1187,5 тонны в ноябре. И останавливаться Россия не собирается.

http://ruposters.ru/archives/10777

п. с. Сериозен ръст, защото в началото на миналата година, са били около 1035 т.
      Това е много интересна тема. Россия се изкачи в тази класация от 2009г.-10-то място, до 7-мо място през 2013г. Вече може да са на 6-то, 5-то щото надминаха Китай.
      От друга страна в тези класации американското , френското и италианското злато представляват около 70% от общия държавен резерв, докато на Россия - около 10%, на Китай-около 2%!!!!!
      http://econ.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0...6.html#gallery

Коментар

• Първоначално изпратено от tsanko stefanov 2 Разгледай мнение
        Ауууууу! Де се прудава туй нещо бре? Виднага ш прудам партамента!
        Танко, ако и английския ви е като българския, ще ви замоля на руски да ми разкажете какво мислите за международното положение и Русия

Коментар

• Това не знам дали е коментирано тук, но накратко:

"МВФ: золотой запас России достиг максимума за последние 20 лет"

Скупка золота Россией продолжается восьмой месяц подряд - сообщает Bloomberg со ссылкой на Международный валютный фонд. Золотой запас Москвы за короткое время возрос с 1168,7 тонны в октябре до 1187,5 тонны в ноябре. И останавливаться Россия не собирается.

http://ruposters.ru/archives/10777

п. с. Сериозен ръст, защото в началото на миналата година, са били около 1035 т.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Явно ебането е било публично и срамът е бил голям.А Русия не подозира че в София има такива тъпанари дето от сутрин довечере пишат простотии по форумите
            Бат пешо е велик
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Сега що правиш така? Виж какъв смут вся сред камандата... а осбено в Дряновско...
              Е нали у Софииските села не ви пука ..ко се коркаш сега
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Четири!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  погледни горе в ляво. Виждаш ли какво пищше там "Русия" това е така да се каже името на темата. И нормалното нещо е в дадена тема да се говори по темата. Т.е. за Русия. Знам че ти е трудно да се концентрираш все пак 30 години стоененощни смени без нищо да правиш взима своя дан от мозъчни клетки. Ама ако се чудиш за какво си говорят другите хора в дадена тема погледни горе в ляво - там е написано
                  Явно ебането е било публично и срамът е бил голям.А Русия не подозира че в София има такива тъпанари дето от сутрин довечере пишат простотии по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Сега схванах що не използваш Гугъл, ми ти си неграмотен. Поне на английски И когато съзнанието ти е изцяло облъчено от пропагандата на Пеевски и на Путин очевидно е трудно да се приеме, че имаш някаква вина за състоянието в което си се докарал.
                    Не си ми на нивото разделят ни 3000 книги.Аз не съм син идиот да се образовам от гугъл.Американска пропаганда не чета.Ползвам интернет за да се забавлявам с идиоти като тебе кандитко и оня миризливия шаран без люспи

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Кой Костов !!!Иван ли???Ми той ми е брадчед!!!Що не!!!Ма на Майдани "сифилис" не се хваща!!!Знаеш кой го хваща!!!
                      Мисля,че не сте интересни вече с тая тема!!!Затворете я!!!
                      Най после някой да си признае че е крадлив мангал

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        радвай се на сифилиса, можеше да хванеш и спин на майдана на костов
                        Кой Костов !!!Иван ли???Ми той ми е брадчед!!!Що не!!!Ма на Майдани "сифилис" не се хваща!!!Знаеш кой го хваща!!!
                        Мисля,че не сте интересни вече с тая тема!!!Затворете я!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                          Явно доста хора не знаят какво става с КамАЗ. http://bestspeed.ru/news/item.php?149818&tags=kamaz Според информация от линка, КамАЗ спира производството на товарни автомобили до 29 януари 2015г. поради липса на достатъчно търсене на продукцията му. Съобщението е от 29.12.2014. Освен това се обсъжда ако не се подобри ситуацията с търсенето на товарни автомобили КамАЗ, то от 2 март 2015г. до 24 май 2015г. да се премине на производствен режим на работа, според който ще се произвеждат товарни автомобили само през 3 дена от седмицата. Да ви припомня, че производството на товарни автомобили в Русия през ноември 2014г. е спаднало спрямо ноември 2013г. с 39,29 %. КамАЗ имаше проблеми още през 2013г. Да ви припомня, че през 2013г. производството на автомобили и шасита от КамАЗ намаля с 9,2 % спрямо 2012г.
                          Сега що правиш така? Виж какъв смут вся сред камандата... а осбено в Дряновско...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Да хванем бас че няма да отговори

Нема стинки, налЕ на неравновесния му предлагаха, и то за 5 леФа, веднАж...

Коментар

• Ауууууу! Де се прудава туй нещо бре? Виднага ш прудам партамента!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                Темата е за Русия, така че трябва да ти отговори другаде, според мен.
                                Да хванем бас че няма да отговори

Коментар

Working...
                                X