IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Макс

Изпомпваме се и изцеждаме ние самите, до 2008г. защо не ни изпомпваха а инвестираха тук ?А това че ние не сме инвестиционно интересни и привлекателни си го правим в момента сами - тези които ни управляват го правят защото са им такива разбиранията на цървули.От Русия в момента нищо полезно за нас не може да очакваме, нищо което ще вдигне дохода на българина, ще създаде заетост.Докато има такива като теб ще сме на този хал.Русия е от страните които произвеждат тази криза - ниската заетост, висок импорт и нулев експорт освен на бягащи българи.От САЩ , Русия и Германия НИЩО и всичко зависи от нас.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Нещо не съм съгласен с теб, просто се огледай и ще видиш истината, а по въпроса за заселването, ами предпочитем руснаците пред цигани и турци, сега ако ти предпочитеш друго , е .........
      Абе защо ми слагаш думи в писанията, които не съм писал ? Къде видя, че искам цигани и турци ? На мен руснаци не ми пречат, и говоря, и чета и пиша по руски със сигурност по-добре от вас, имам такива за съседи, както и англичани, все хора на които сме позволили да купуват собственост в нашата държава.
      Иначе съм в 40те и много добре си го спомям тоя вашия "просперитет".

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
        Къде ли пък казах, че не смятам златото за пари. Ти четеш ли изобщо преди да пишеш? Български разбираш ли? Казах, че държавите предпочитат да държат около 10% от резервите си в злато и дадох линк, от който не знам с подготовката си можеш да разбереш нещо.

Само от 10% данни и то само за резерви, не може да вадиш генерални изводи. БВП на Русия и обменият курс на рублата, които са много по-презентативни данни показват, че Русия е вече една бедна страна, под средно световно ниво. Като тръгнат утре да купуват някоя технологична машина никой няма да им иска да му философстват за природните си богатства, а да си платят с твърда валута.

Пък и Русия е едва на 8-мо място по запаси на нефт в света. Значи и там бъркаш, макар че не е толкова важно в случая.
        Не то и аз съм бягал на времето от час по география..... Ама може да ги видиш бедните на кое място са по енергийни ресурси ....http://www.businessinsider.com/count...14-2?op=1&IR=T

Русията е 8 икономика в света брачед ако искаш го възприемай, ако искаш ньет

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Макси, ТУК не съм напълно съгласен. България си бе контролирана и тогава. Затова, тя не разви нито автомобилна, нито авиационна индустрия. В смисъл, не и бе позволено. Държаха ни /почти единствено/ за същите консерви, чушки и домати. бъди поне малко справедлив: СИВ не само ни даде. СИВ ни и лиши от много неща.
          България не беше заден двор на СССР, България е заден двор на ЕСовци...

България, за да развива авио, автомобилостроене се нуждае от човешки, технологичен, капиталов и т.н. ресурси... България беше индустриална страна, мирен атом, електроника, биотехнологии, космически технологии. Което в момента не можеш и да си помислиш... В момента НПО-сволоч ти обяснява, че либералната мандра е върха на сладоледа, а ти си некадърен и нищо не става от теб

А по отношение на чушките и доматите, България беше зеленчуковата градина на Европа и това никога няма да бъде повече, ЗАЩОТО никой няма интерес... ЦСКА ИГРАЕШЕ НА ПОЛУФИНАЛИ НА КЕШ, имаше детски спорт, дух, сърце, романтика. Това повече никога няма да го има

ЕС е унищожител на ПОЛ, РОД, СЕМЕЙСТВО, ХРИСТИЯНСТВО, ЕТНОСИ, КУЛТУРА

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Един нов Балкански съюз ще вкара района
            директно в А група и ще накара ...
            Ти се шегуваш ! Държави като Сърбия и Гърция водят откровено анти-българска политика от Освобожеднието. Виж какво става в българските малцинства на територията на тия държави, и сега и след войните. Вие история не четете ли ? Баси

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Макси, ТУК не съм напълно съгласен. България си бе контролирана и тогава. Затова, тя не разви нито автомобилна, нито авиационна индустрия. В смисъл, не и бе позволено. Държаха ни /почти единствено/ за същите консерви, чушки и домати. бъди поне малко справедлив: СИВ не само ни даде. СИВ ни и лиши от много неща.
              89 г имахме 5800+ предприятия, сега не знам дали имаме толкова кокошарника/ сигурно са по малко
              За почти 9млн население няма какво да говорим, а колко сме сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Абсолютно, когато бяхме в съюз със СССР бяхме във велик съюз, имаше равноправни и справедливи отношения... Някой може ли да каже че бяхме заден двор на СССР, НЕ. В момента някой може ли да отрече че сме Заден двор на ЕС, отново НЕ.

В момента отношенията между България и Запада са отношения на Метрополия и Колония. България е безмилостно изпомпвана от метрополията. незабавно излизане от ЕС и МАТО
                Ами то при всички Балкански държави едно и също,изсмукване на жизнените сокове
                с презумцията ,че ще ги приемат в ЕС.Един нов Балкански съюз ще вкара района
                директно в А група и ще накара ЕС,Русия,Китай и САЩ да ни третират като равностоен
                партньор а не като тъпа колония.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  Ние бяхме в икономически и военен съюз с Русия цели 45 години. Приключи катастрофално.
                  Нещо не съм съгласен с теб, просто се огледай и ще видиш истината, а по въпроса за заселването, ами предпочитем руснаците пред цигани и турци, сега ако ти предпочитеш друго , е .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Абсолютно, когато бяхме в съюз със СССР бяхме във велик съюз, имаше равноправни и справедливи отношения... Някой може ли да каже че бяхме заден двор на СССР, НЕ. В момента някой може ли да отрече че сме Заден двор на ЕС, отново НЕ.

В момента отношенията между България и Запада са отношения на Метрополия и Колония. България е безмилостно изпомпвана от метрополията. незабавно излизане от ЕС и МАТО

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                      ...
                      Освен това златото е магия. 2-3 златни монети могат да спасят винаги дори цяла държава от фалит.
                      Ти наистина ме уби.
                      -Ама верно ли думаш? 'бах ма'а му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Докато бяхме в съюз нещата вървяха в правилната посока.След като напуснахме се случи катастрофата.Да оставим идеологията настрани и миналото на историците.Да погледнем днес нещата.Ние се нуждаем от газ нефт и пазар за нашето машиностроене и селско стопанство.Русия се нуждае от храни.Само консервната промишленост да възродим е нещо.Много хора ще се върнат по селата ще произвеждат чушки домати краставици и няма да се мъчат по градовете и няма да са ратаи в чужбина.Казвал съм много пъти ако едно младо семейство получава 3-4000 субсидия срещу задължението да гледа два декара домати чушки или краставици много народ ще намери препитание и ще се махне от големите градове.За хора в предпенсионна възраст това ще е страхотно.

Коментар

Казвал съм много пъти ако едно младо семейство получава 3-4000 субсидия срещу задължението да гледа два декара домати чушки или краставици много народ ще намери препитание и ще се махне от големите градове.
                          Така си е. 3-4000 субсидия може лесно да се вземе от работещите в София, пък за какво повече би могло да си мечтае едно младо семейство от това да гледа срещу 4000 на село домати и чушки по технологии от преди век.

Коментар

Докато бяхме в съюз нещата вървяха в правилната посока.След като напуснахме се случи катастрофата.Да оставим идеологията настрани и миналото на историците.Да погледнем днес нещата.Ние се нуждаем от газ нефт и пазар за нашето машиностроене и селско стопанство.Русия се нуждае от храни.Само консервната промишленост да възродим е нещо.Много хора ще се върнат по селата ще произвеждат чушки домати краставици и няма да се мъчат по градовете и няма да са ратаи в чужбина.Казвал съм много пъти ако едно младо семейство получава 3-4000 субсидия срещу задължението да гледа два декара домати чушки или краставици много народ ще намери препитание и ще се махне от големите градове.За хора в предпенсионна възраст това ще е страхотно.
                            А пари за субсидия откъде?

То и БДЖ иска субсидии.

НЕК и той ще иска субсидии.

Субсидиите са хубаво нещо за този дето ги получава. Лошото е, че не останаха будали дето да ги плащат.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Пак си изписал глупости на килограми момче зелено.
                              Златото е било пари хиляди години преди да има книжни такива, и се залагам че златото ще е пари и хиляди години след като света е забравил за зелената тоалетна хартия наречена долар.
                              Това са изключително ценни познания, които е добре, че споделяш с останалите. Хората трябва да знаят, че златото има стойност. Но добре е да налееш ум в главите и на масата българи, които си мислят, че златото е зелено и на тези които си мислят, че златото е течност.

Освен това златото е магия. 2-3 златни монети могат да спасят винаги дори цяла държава от фалит.

Ти наистина ме уби.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                48 Of The The Most Important Scientific Discoveries Of 2014

http://www.businessinsider.com/2014s...overies-2015-1

Не че нещо, ама показва нагледно къде се е запътил Запада и къде са другите и кога ще се срещнат.
                                Да но през това време нео-СССР ще гледат консерви с чушки
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X