IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Кротушке, за съжаление такива кат теб тотално прецакаха нещата и връщане на зад няма....
    И напред няма, щото едни други се опитват да ни върнат назад или да ни държат в това положение.

И затова не се чуди що има 2 милиона българи на Запад.

Бъдещето продължава да е Терминал 2.

Коментар

• Алоууу, Бате Пешо...!!!???
      Стига си писал във форума, че отиде 5-ти в рЯката......Като гледам по твоята част е хибата....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Е то това им е таргет групата, бедните полуобразовани
        И цялата приказка е сглобена. То за това нормален човек не може да разбере как някой се кефи на Русия днес. Ами защото тази рпиказка е за полуидиоти. Човек трябва да деградира че да го грабне тази пропаганда.
        Хайде приятел обясни на този човек тази приказка че е полуидиот
        http://www.blitz.bg/news/article/311746

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          все за нещастните между 90 и 97% от българския народ мислят! Ма измислете друга легенда бре!
          Е то това им е таргет групата, бедните полуобразовани или направо без образование тъпанари дето все смятат че някой друг им е виновен и все някой друг трябва да ги спасява. На подобни тъпанари винаги трябва да се говори като на деца, с детски приказки. Има един добър герой Путин, който се грижи за бедните и онеправданите. Има един злодей САЩ, който гледа да подчини света и е особено загрижен да им вземе парите на тези тъпанари, пари които те всъщност никога не са имали, ама те са си тъпички та не схващат ирония. Има един лош съсед ЕС, които работи за големия злодей.

Така злодея и лошия съсед са се комбинирали че да съсипят живота на бедния онеправдан, пообразован полуморон. Типична параноична проекция - бих казал. Ама то тези дето си търсят чужд виновник са си по природа параноични - това хем ги поставя в центъра на вселената. Вселена в който всъщност на никой не му пука за тях - буквално. От тук и повечето допълнителни сценарии на тази приказка, теории на конспирацията, международни заговори и тем подобни неща включени за да направят приказката интересна за полумороните.

Същите тези полуобразовани, бедни и нещастни приятели на Русия се чувстват постоянно слаби, отхвърлени от света. Може и да не осъзнават че са полуморони, но осъзнават че всичките им усилия да се измъкнат щастливо от блатото наречен техен живот се провалят. Имат нужда да се чувстват силни, уважавани. И как им осигурява това пропагандната машина на Путин. Ами залива ги с истории за оръжие, битки, история. Все неща които излъчват сила, и по неведоми полуидиотски пътища тези полуморони почват да се чувстват силни асоциативно, като говорят или четат за оръжие, война, история. То това само на полудидиоти може да влияе, ама то те са си такива.

И цялата приказка е сглобена. То за това нормален човек не може да разбере как някой се кефи на Русия днес. Ами защото тази рпиказка е за полуидиоти. Човек трябва да деградира че да го грабне тази пропаганда.

Коментар

Брей да му се не види! Руските зулуси все с една и съща версия - все са добре (материално) и все едни филантропи-алтруисти, все за нещастните между 90 и 97% от българския народ мислят! Ма измислете друга легенда бре!

Ми аз например не съм материално добре! Не съм добре щото колеги от Полша, например, с които съм работил, вземат шест пъти това, което аз получавам! А що е така, ми просто, щото поляците градят държава, а нас ни грабят червени руски мекерета!!!! Ше ви се не види и руските зулуси!!!
            Глупав човек няма как материално да е добре.И понеже си голтак ти виновни комунизма и Русия...Ха ха ха ха хаааааааааааа

Коментар

Кротушке, за съжаление такива кат теб тотално прецакаха нещата и връщане на зад няма....
              Да Марков, тази държава, която беше унищожена от седерастията, беше създадена с 45годишен кървав труд и пот от предците ни... Седерастията трябва да бъде осъдена за престъпления срещу Българския народ

Иначе кафала е прав, 25години плюскане и почти успяха да изплюскат каквото беше построено за 45години. Успяха и да вземат борчове в размер на 25% БВП и в момента гледат, така и чешат тиквите и викат Кво станааа!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Мулешков,ако измислиш как да стане това,предполагам ще те направят Нобелов лауреат!!!Така заблуждавате хората и трупате имидж!!!Някаква каша ви е в главата!!!
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Не съм съгласен, отиди в Сърбия погледни хората как живеят, поговори с тях и ще видиш колко общи неща имаме. Колко е къс пътя. Това са добри хора, това са същите селца, както в България, това са хора като нас.....Благи и читави хора.

В случая с Македония е по видим конфликта. Ами македонците и българите са един и същи народ, НО македонеца не иска да се идентифицира с българския етнос. Ние какво казваме на македонеца, Коминтерна те създаде като нация, ти нямаш история, ти нямаш литература, ти си промит мозък жертва на пропагандата. И защо този македонец не изпитва благата нужда да се определи, като българин. Разбира се, че няма друга причина, а защото е глупав, тъп, дебелоглав! Ние това казваме. Защо не се опитаме малко да ходим в обувките на македонеца, да го разберем!!!

Има решение за Балканския проблем, просто запада трябва да ни оставят на мира. По лошо от англичанин за враг е англичанин за приятел
                  В Балканските държави живеят над 100 милиона човека.Ако сметнем Унгария и
                  Молдова стават много по-вече.

Коментар

Аз не съм от тези дето имат носталгия по миналото , напротив в сегашното време печеля много добре и си позволявам нещо които в ония времена нямаше да мога.

За съжаление обаче това не е така за 80-90% от населението на БГ.
                    Наред с лошите неща в онова време имаше и хубави които трябваше да запазим.
                    Определено имахме по-голяма икономика от сега , имахме социална сигурност и гарантиран жизнен миниум под които човек не можеше да падне.
                    На всеки гражданин беше гарантирано : здравеопазване , работа , някакъв сравнително приличен стандарт по онези разбирания, апартамент/къща и вила , почивка на морето за 14 дни и т.н.
                    За съжаление в момента поне 50% не могат да си ги позволят тези неща и това е реалността.

Когато се отрича миналото трябва да се признае че имаше и достижения наред с недостатъците.
                    Сега да не би да е по различно и да е само мед и масло ???
                    Мулешков,ако измислиш как да стане това,предполагам ще те направят Нобелов лауреат!!!Така заблуждавате хората и трупате имидж!!!Някаква каша ви е в главата!!!

Коментар

щото колеги от Полша, например, с които съм работил, вземат шест пъти това, което аз получавам! А що е така, ми просто, щото поляците градят държава,
                      Полша не е удачен пример, Полша е витрината на Запада. Полша се развива, като антируски проект от задукеанските геополитици, към този проект се добавя и сегашна Краина. Не на последно място, Полша има силно лоби в Канада и Щатите. Полша е по близо до геополитическия център, както и Чехия и Словакия. Силни търговски връзки със съседа Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Не, разбира се. Още след ПСВ официалната българска политика е по възможност облекчаването на положението на българското население извън пределите на Родината.
                        По това време страната е залята от стотици хиляди български бежанци от окупираните земи.

Има много дълга традиция на недоверие, подозрение, а от страна на Сърбия, и омраза към България. Пътят е много дълъг, и на мен ми се струва, че е по-дълъг откъм сръбска страна.
                        Не съм съгласен, отиди в Сърбия погледни хората как живеят, поговори с тях и ще видиш колко общи неща имаме. Колко е къс пътя. Това са добри хора, това са същите селца, както в България, това са хора като нас.....Благи и читави хора.

В случая с Македония е по видим конфликта. Ами македонците и българите са един и същи народ, НО македонеца не иска да се идентифицира с българския етнос. Ние какво казваме на македонеца, Коминтерна те създаде като нация, ти нямаш история, ти нямаш литература, ти си промит мозък жертва на пропагандата. И защо този македонец не изпитва благата нужда да се определи, като българин. Разбира се, че няма друга причина, а защото е глупав, тъп, дебелоглав! Ние това казваме. Защо не се опитаме малко да ходим в обувките на македонеца, да го разберем!!!

Има решение за Балканския проблем, просто запада трябва да ни оставят на мира. По лошо от англичанин за враг е англичанин за приятел

Коментар

Брей да му се не види! Руските зулуси все с една и съща версия - все са добре (материално) и все едни филантропи-алтруисти, все за нещастните между 90 и 97% от българския народ мислят! Ма измислете друга легенда бре!

Ми аз например не съм материално добре! Не съм добре щото колеги от Полша, например, с които съм работил, вземат шест пъти това, което аз получавам! А що е така, ми просто, щото поляците градят държава, а нас ни грабят червени руски мекерета!!!! Ше ви се не види и руските зулуси!!!
                          Ти си болен бе.
                          Ами заминавай при колегите си в Полша хич да не е заплатата ти ще се увеличи поне 4-5 пъти, сега сериозно. Не разбирам като как те грабят точно теб руските зулуси и туареги, нали си юрист, оплачи се където трябва- хелзинкски комитет, права на човека, осъди ги те /руснаците / да ти плащат, какво чакаш

Коментар

Не бе кандитко-не си добре щото толкова си можеш.
                            Ама така е при пазарната либерална икономика:-)
                            Ако живееше в социална държава можеше да си и по-добре:-)
                            Държавата щеше да преразпределя и към по неможещите като теб.
                            Поляците са здраво подпирани всякак от САЩ още от 1980г. с цел подриване на Русия.
                            Същото е с Япония от другата страна и по-голяма давност.
                            Геополитиката явно не ти е силната страна, ама явно и не само тя след като трудно свързваш двата края:-)
                            Лошо ли е че мислим за народа си???
                            Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Ми аз например не съм материално добре! Не съм добре щото колеги от Полша, например, с които съм работил, вземат шест пъти това, което аз получавам! ....

Бе сигурно твоите колеги в Полша повече работят в работното си време а не като теб по цял ден да громят комунизма в нета и накрая да ридаят че заплатата им била малка.

Честно казано ако съм ти работодатели толкова няма да ти дам....от висене в нета няма как да произведеш продукт с който да си заслужиш прилична заплата .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                                Гениални изводи!!!!!
                                Машаллла.
                                Хляба е последното нещо на което спада потреблението при икономическа криза.
                                Хората ще се лишат преди това от много други неща.
                                .......................................спри да ръсиш глупости.
                                http://www.statista.com/statistics/2...ing-countries/
                                Русия сега има доста проблеми, ама точно тоя дето посочваш е за тях никакъв.
                                Кой ти плаща да ги ръсиш тея глупости?
                                Ако целта е да се злепоставя Русия има и по интелигентни начини, ама явно човек трябва да има за това и поне елементарен интелектуален капацитет.
                                А тоя не може се спря , има три ника и все същите глупости бълва.

Имам чувство че е с някакъв психо проблем и прекалена болестна фиксация към Русия. Бълва негативи постоянно но ако се опиташ да проведеш диалог с него е невъзможно .......

Коментар

Working...
                                X