IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и нещо друго ме тревожи истински-------Крим------вода на режим ток нямат ж.п.връзките със украйна спрени......взеха ги с обещания за покачване на заплатите с 20-30 % а то рублата е с 50% по евтина от тогава.това какво ли прави изразено в долари спрямо същата заплата в украйна........ЩЕ ГО ВРЪЩАТЕ ТОЗИ КРИМ ----по добре доброволно отколкото с кръв

Коментар

• Прави ми вепчатление, че когато рублата отиде до 70 за евро и тогава действат и не и дават да мине тези нива.
      А това вече че доларът се качва в рубле е поради това , че доларът се качва и спрямо еврото, а яом рублата има горно ниво спрямо еврото става това както с швейцареца и доларът
      Дали това ще се запази вече е друга тема, знам ли какво мислят в Кремъл по въпроса
      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Съвета на Владимир Владимирович е правилен, обикновените хора не трябва да спекулират. В Русия беше организиран финансов Майдан, със сигурност ако баба Люда си изтегли депозита и си купи валута, вероятността да уцели грешния момент е по-голяма от 50%. За тях е по-важна инфлацията от курса на долара. Още повече, че правителството на РФ компенсира руския народ, чрез повишаване на материнския капитал, извънредна индексация на пенсии и социални разходи и не на последно място с намеление на цената на водката.

Валутния курс и движението на цената на нефта дава възможност за доста интересни арбитражи. Погледни формулата на руския ЕдвинСугарев, става въпрос за приходите в бюджета при курс 36 руб/долл и цена на нефта в закона за държавния бюджет около 100дол или бочката в рубли е 3600. Формула Немцова
        http://www.echo.msk.ru/blog/nemtsov_boris/1431734-echo/

Основните възможности за арбитраж, които дават възможност цената на петрола/спотова и 6месечна/ и крса на руплата са
        -Дълъг/къс долар
        -Рублеви депозити или по добре ДЦК в рубли срещу валутни депозити, защото при предсрочно погасяване не губиш лихвата, а оставяш с капиталова печалба
        -физическо злато
        -заигравка с индексите, валутен и рублев

Е със сигурност това не е работа за всеки. Според мен, че СЪВЕТА на ВВП е правилен в хоризонт 6-12месеца. Не си струва риска да държиш спестяванията си в долари, предстои спукване на дългвия пиндо цирей. Курса на нефта носи неизвестност. ВВП върна достойнството на руския народ, другото са подробности
        браточка през цялото време на обезценяване на рублата ще ти го напомням това което каза днес в защита на путин.руснаците отиват там де отидохме ние 96-97 година .хипер инфлацията при тях е вече факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          С този си призив, Путин и Медведев, донякъде, овладяха спада на собствената си валута, пантерка. Защото, паниката изяда за дни трупаното с години. Ти какво очакваше, да им рекат "давайте, купувайте долари!" и рублата да падне под 150 за УСД? Те, щом така или иначе, си падаше, какво друго да сторят?
          и все пак става долара 150 рубли както казваш ти не за два дена а за 5 месеца-------и какво става в крайна сметка със спестяванията на руснаците.не беше ли по добре въобще да не се обаждат--------защото в случай на продължаващо обезценяване вината я поемат лично те------путин и медведев че подвеждат народа си-------та после ме убеждавайте че щатите били виновни за изядените спестявания на руснаците.най големия враг на русия в момента е именно путин и медведев и тяхната измислена политика.изнасят спестеното от руснаците зад граница или си го харчат за бюджет някакъв и накрая както историята е показвала неведнъж ------народа е по просешка тояга ---обвиняваме и отстраняваме путин и медведев като виновни за случилото се ограбване и наново с целия икономически цикъл на натрупвания до следващите лидери след 20-30 години.ТОЗИ филм сме го гледали вече гледаме го сега ще го гледаме и за напред ,,,,, а нека тук си говорят че русия била велика сила-----хахахахах----

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            Макс много важен въпрос имам към теб -------какво значи путин и медведев при 40 рубли за долар да съветват народа си да държи спестяванията си в рубли а сега сме вече на 60 рубли за долар.как да третираме мнението на тези лидери към народа си-------дали не са нпо предатели и модерните грабители на обикновения руски гражданин трудил се цял живот да осигури стандарт поне на децата си--------моля отговори ми специално на този въпрос че ме тормози от известно време а знам че в твое лице ще чуя едно прекрасно мнение.предварително благодаря
            Съвета на Владимир Владимирович е правилен, обикновените хора не трябва да спекулират. В Русия беше организиран финансов Майдан, със сигурност ако баба Люда си изтегли депозита и си купи валута, вероятността да уцели грешния момент е по-голяма от 50%. За тях е по-важна инфлацията от курса на долара. Още повече, че правителството на РФ компенсира руския народ, чрез повишаване на материнския капитал, извънредна индексация на пенсии и социални разходи и не на последно място с намеление на цената на водката.

Валутния курс и движението на цената на нефта дава възможност за доста интересни арбитражи. Погледни формулата на руския ЕдвинСугарев, става въпрос за приходите в бюджета при курс 36 руб/долл и цена на нефта в закона за държавния бюджет около 100дол или бочката в рубли е 3600. Формула Немцова
            http://www.echo.msk.ru/blog/nemtsov_boris/1431734-echo/

Основните възможности за арбитраж, които дават възможност цената на петрола/спотова и 6месечна/ и крса на руплата са
            -Дълъг/къс долар
            -Рублеви депозити или по добре ДЦК в рубли срещу валутни депозити, защото при предсрочно погасяване не губиш лихвата, а оставяш с капиталова печалба
            -физическо злато
            -заигравка с индексите, валутен и рублев

Е със сигурност това не е работа за всеки. Според мен, че СЪВЕТА на ВВП е правилен в хоризонт 6-12месеца. Не си струва риска да държиш спестяванията си в долари, предстои спукване на дългвия пиндо цирей. Курса на нефта носи неизвестност. ВВП върна достойнството на руския народ, другото са подробности

Коментар

$20 за барел ми е трудно да си представя. Всички в бранша ще рипнат, ще позапалят тук-там по някоя войница, ще повзривят някоя-друга рафинерия но, няма да си траят. Много интереси и огромни пари са това. Да не припомням, че и американски фирми има, с трилиони долари в какамангата. Та, по-скоро, едва ли.
              Ами никой не рипа.Явно Америка ,Саудитска Арабия ,Ирак и Либия са се договорили
              предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Най-интересното в случая е как ще отговори Русия ако петролът стане 20 долара.
                20 долара е нереално малко. Дори и мечка за суровините като мен не си и мечтае за толкова ниска цена.
                Възможните отговори са два. Или да се сближи със запада за да подобри икономическото състояние на населението или да засили насилието и терора над хората с цел да го държи в подчинение. Нито една диктатура не може да съществува без да има вътрешен и външен враг. Само така робите могат да се обединят около господаря си и да не се вдигат на бунт. Важното е, че не е необходимо този враг да бъде реален. Необходимо е само пропагандата да убеди хората в неговото съществуване.

Коментар

• $20 за барел ми е трудно да си представя. Всички в бранша ще рипнат, ще позапалят тук-там по някоя войница, ще повзривят някоя-друга рафинерия но, няма да си траят. Много интереси и огромни пари са това. Да не припомням, че и американски фирми има, с трилиони долари в какамангата. Та, по-скоро, едва ли.

Коментар

Ми как, как - освен, да вземе да поумнява с бесни темпове, има ли друга алтернатива?
                    Алтернативи няколко,но коя е правилната? Ще има лудо шоу .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Ми как, как - освен, да вземе да поумнява с бесни темпове, има ли друга алтернатива?

Коментар

Макс много важен въпрос имам към теб -------какво значи путин и медведев при 40 рубли за долар да съветват народа си да държи спестяванията си в рубли а сега сме вече на 60 рубли за долар.как да третираме мнението на тези лидери към народа си-------дали не са нпо предатели и модерните грабители на обикновения руски гражданин трудил се цял живот да осигури стандарт поне на децата си--------моля отговори ми специално на този въпрос че ме тормози от известно време а знам че в твое лице ще чуя едно прекрасно мнение.предварително благодаря

Коментар

С този си призив, Путин и Медведев, донякъде, овладяха спада на собствената си валута, пантерка. Защото, паниката изяда за дни трупаното с години. Ти какво очакваше, да им рекат "давайте, купувайте долари!" и рублата да падне под 150 за УСД? Те, щом така или иначе, си падаше, какво друго да сторят?

Коментар

• Макс много важен въпрос имам към теб -------какво значи путин и медведев при 40 рубли за долар да съветват народа си да държи спестяванията си в рубли а сега сме вече на 60 рубли за долар.как да третираме мнението на тези лидери към народа си-------дали не са нпо предатели и модерните грабители на обикновения руски гражданин трудил се цял живот да осигури стандарт поне на децата си--------моля отговори ми специално на този въпрос че ме тормози от известно време а знам че в твое лице ще чуя едно прекрасно мнение.предварително благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                              Трейдъре, знам че си информирано момче, що се бъзикаш с очевадни неща?
                              Настъплението на роботизацията е ясно-проблемите които поражда тя, също.
                              Тази роботизация поражда и възможности обаче, за които се говори в долния линк, ама - на кукловодите не им изнася май... Нова е проблема.

http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_19.html

Аааа, добрия либерален запад щял да ограничи и затвори пазарите си. Как тъй?
                              Ще отиде глобализацията в дерето май,:-)
                              Значи, като им отърва-глобализация. Като не им отърва-затварят пазарите си.
                              Гениално!!!
                              77, приятелю! Май не те слушат. Губят, разбира се но...Радвам се, че чувам трезв и разумен глас в твое лице. Приеми поздравленията ми, за което.
                              Иначе, при затварянето на пазарите, затварящият - в средно- и дългосрочен план, губи.
                              Защото,
                              1.Демотивира конкуренцията.
                              2.Губи от постъпленията на свежи пари отвън...и му остава да разчита на /свежо?/напечатани хартийки. Хубаво, ама те - по същата причина - се обезценяват и обезсмислят функцията "средство за натрупване" на парите.
                              3.Има и още, ама ако не осъзнаят 1. и 2., за затварящите, перспективите не са розови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Пантерка аз ще кажа моето обяснение, ама очаквам да направиш и ти същото

Долара поскъпва, спрямо петрола. Вече няколко месеца откакто кака ти Жанет не прави, не това което си мислиш, а количествени смекчения... Има доста контракти, които са в номинално доларово изражение и предизвикват търсене на зелената шума

Динамика цен на Нефть Brent (ICE.Brent), USD/баррель
                                http://news.yandex.ru/quotes/1006.html
                                е как хем шума а предизвиква търсене,хем се печата неограничено.нещо не ми се вързва.искаш да кажеш че шумата долар е предпочитана пред златната рубла------брей не мога да повярвам че го казваш

Коментар

Working...
                                X