Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи същото като с парите в България 2009
Това ще е добър урок за тези които са мислели че моге да се прави нормашен бизнес със северняците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА вложилите реални пари в пропадната руска икономика ?
С тях ко праим ?
Това ще е добър урок за тези които са мислели че моге да се прави нормашен бизнес със северняцитеНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАко Русия не фалира бързо а се "бори" и фалира бавно в Европа ще могат да вземат мерки и пак да спасят тъпите банки наливали парите ни при диктатора Путин.
Това не е добре защото банките трябва да бъдат наказани и ликвидирани за назидание на тези банки които ще останат и повече да не се повтаря никога.
Само бърз фалит може да спаси и Русия от разпад, защото тя ще се разпадне поради изолацията и интегрираната и вече икономика.
С тях ко праим ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение"Канадски производител на петрол от нефтени пясъци е на крачка от фалит..."
Днес канадски, утре американски.....
пп И след това евентуално руски....
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТакава уродлива форма на пренаписване на историята не бях виждал скоро. Шефовете трябва да ти вдигнат заплатата. Ти си направо "герой на капиталистическия труд" Фoрума тотално изпростя,
http://www.faktor.bg/politika/hlyab-...ratstvoto.html
http://www.extremecentrepoint.com/archives/335
В името на историята !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеЕй, не би ли могъл и нас да уредиш?
Аз пък не разбирам този "интелект" според който всеки проблем в Европа има решение - и то е да се иде в Русия или Северна Корея или да направим България кочина като една от тях. И поне да бях видял някой да се е засилил на изток. Не съм виждал нищо по-гнусно в живота си от русофил на опашка за визи пред американското посолство - ще извади очите на останалите за да се сдобие с виза.
Най-много да отиде на почивка в Кръйм, ако намери с какво да отиде де,Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Бедният landlord
Ако Русия не фалира бързо а се "бори" и фалира бавно в Европа ще могат да вземат мерки и пак да спасят тъпите банки наливали парите ни при диктатора Путин.
Това не е добре защото банките трябва да бъдат наказани и ликвидирани за назидание на тези банки които ще останат и повече да не се повтаря никога.
Само бърз фалит може да спаси и Русия от разпад, защото тя ще се разпадне поради изолацията и интегрираната и вече икономика.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеУтре вие ще се гъзите, аз ще съм в Урал....нещастници!
Аз пък не разбирам този "интелект" според който всеки проблем в Европа има решение - и то е да се иде в Русия или Северна Корея или да направим България кочина като една от тях. И поне да бях видял някой да се е засилил на изток. Не съм виждал нищо по-гнусно в живота си от русофил на опашка за визи пред американското посолство - ще извади очите на останалите за да се сдобие с виза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИ все пак впечатляващо е мълчанието на Меркел в последно време, относно Русия!
И събитията в Германия, "уж" свързани с емигрантите, не са ли всъщност протести срещу цялостната откачена политика на Меркел?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТакава уродлива форма на пренаписване на историята не бях виждал скоро. Шефовете трябва да ти вдигнат заплатата. Ти си направо "герой на капиталистическия труд" Фoрума тотално изпростя,
Човека е дал години и факти. Можеш ли да кажеш кое от това не е вярно?
Не си познавате историята, българи!
А не си я познавате заради лъжите които пишеше а и още пише в учебниците на децата!
На това трябва да се сложи край!
Ти например знаеш ли какво се е случвало в България от '44 до '55?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение77, Европа се поучава от грешките си. Всички си спомнят как Хитлер влезе през 1935 година в демилитарираната зона, после как направи аншлуза с Австрия, после как зграби судетската област, после как заграби цяла Чехия. Накрая взе, че си раздели Полша с Русия и на запада му писна. В случай, че бяха взели мерки по-рано нямаше да се допусне трагедията втора световна война. Сега е същото. Имаме руски окупационни войски в Молдова, Русия напдана Грузия през 2008, завзе Крим, После нападна и източна Украйна. На Европа и писна от бандитите в Кремъл и започна да изгражда защитна стена около Русия. Постепенно се изгражда непробиваем обръч в, който Кремъл ще се здуши в собствената си агресия. Не разбирам какво ти е виновна Европа, за какви колонии говориш? Имаме държава, която напада съседа си без да обяви война и международна общност, която се опитва да възстанови мира. Спрат ли агресора още в началото няма да се налага да го спираме в източна Европа или в България.
Ние имаме болезненеи спомени от Русия. През 1885 се обевява срещу съединението. През 1886 извършва държавен преврат в България. Русофилската партия моли великият везир Турция да окупира Източна Румелия а Русия Княжество България. Русия скъсва дипломатическите отношения с България и не я признава като независима държава. След това започва да поддържа сръбската пропаганда в Мкедония. През 1912 отсъжда спорната зона в полза на Сърбия, което е повода за междусъюзничеката война. През 1923 прави втори опит за държавен преврат и превръщане на България в съветска република. През 1940 има отново дипломатически натиск да станем част от СССР. През 1944 година Русия окупира България и я превръща във васлана държава, по-късно има идея да станем република в СССР. Тоест васалитета да бъде заменен с премахване на държавата. Това е само част от руската агресия срещу България. Русия създава македонската нация. Логично е да симпатизираме на украинците защото независима Украйна е преграда между нас и насилника. Всички имаме общи интереси. Агресията трябва да бъде удържана в зародиш.
Коментар
-
77, Европа се поучава от грешките си. Всички си спомнят как Хитлер влезе през 1935 година в демилитарираната зона, после как направи аншлуза с Австрия, после как зграби судетската област, после как заграби цяла Чехия. Накрая взе, че си раздели Полша с Русия и на запада му писна. В случай, че бяха взели мерки по-рано нямаше да се допусне трагедията втора световна война. Сега е същото. Имаме руски окупационни войски в Молдова, Русия напдана Грузия през 2008, завзе Крим, После нападна и източна Украйна. На Европа и писна от бандитите в Кремъл и започна да изгражда защитна стена около Русия. Постепенно се изгражда непробиваем обръч в, който Кремъл ще се здуши в собствената си агресия. Не разбирам какво ти е виновна Европа, за какви колонии говориш? Имаме държава, която напада съседа си без да обяви война и международна общност, която се опитва да възстанови мира. Спрат ли агресора още в началото няма да се налага да го спираме в източна Европа или в България.
Ние имаме болезненеи спомени от Русия. През 1885 се обевява срещу съединението. През 1886 извършва държавен преврат в България. Русофилската партия моли великият везир Турция да окупира Източна Румелия а Русия Княжество България. Русия скъсва дипломатическите отношения с България и не я признава като независима държава. След това започва да поддържа сръбската пропаганда в Мкедония. През 1912 отсъжда спорната зона в полза на Сърбия, което е повода за междусъюзничеката война. През 1923 прави втори опит за държавен преврат и превръщане на България в съветска република. През 1940 има отново дипломатически натиск да станем част от СССР. През 1944 година Русия окупира България и я превръща във васлана държава, по-късно има идея да станем република в СССР. Тоест васалитета да бъде заменен с премахване на държавата. Това е само част от руската агресия срещу България. Русия създава македонската нация. Логично е да симпатизираме на украинците защото независима Украйна е преграда между нас и насилника. Всички имаме общи интереси. Агресията трябва да бъде удържана в зародиш.
Коментар
Коментар