IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Колко си жалък.
    Тя скоро няма да успее да сдържа даже тоя "демократ" в белия дом. А като дойде някой от "рептилите-републиканци" или още по-лошо от ония дето пият само чай, тогава да видиш!
    Запалянковците на путлер, сте като кварталните хлапета, дето подскачат покрай местния бабаит-побойник, докато някой не го сложи на мястото му. След това бързо и тихо се разбягвате. Жалки.
    Ама аз много искам да дойде да ги видим тея републиканци ербапи.Ще ядат бой навсякъде по света.Особено оная дъртата глупачка от Аляска ли беше.

Коментар

• Официално: Обама няма да отиде в Москва за парада на победата на 9 май
      http://www.faktor.bg/novini/svjat/38...-na-9-may.html

Само севернокорейският лидер и представители на бивши азиатски съветски републики са потвърдили участието си

Ето го новият двуполюсен свят: раша, СК, туркменистан и сие срещу...останалите

Коментар

• Долара дотолкова се е обезценил,че е по-евтино да спиш върху бали от долари,отколкото да си купиш легло!
        Това е мечтата на всички Путиноиди!

https://lh4.googleusercontent.com/-c...5-no/image.jpg
        Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Колко си жалък.
          Тя скоро няма да успее да сдържа даже тоя "демократ" в белия дом. А като дойде някой от "рептилите-републиканци" или още по-лошо от ония дето пият само чай, тогава да видиш!
          Запалянковците на путлер, сте като кварталните хлапета, дето подскачат покрай местния бабаит-побойник, докато някой не го сложи на мястото му. След това бързо и тихо се разбягвате. Жалки.
          Обзалагам се, че не точно Меркел сдържа Обама, ами знанието какво може да донесе непосредствен конфликт с Русия. Пука му за Меркел на него. Тя е отсам атлантика.
          Last edited by Pyramid; 10.02.2015, 12:55.

Коментар

• Индия стана най-бързо растящата икономика в света

Преди избора на Нерендра Моди през май ръстът на икономиката на Индия се беше забавил до нивата си от преди 80-те години на миналия век. Според новият метод на изчисление на ръста на БВП обачеикономиката на страната се е увеличила със 7.5% на годишна база през последното тримесечие на 2014 г., в сравнение със 7.3% за Китай през същия период.

Ню Делхи ревизира и растежа си за първата половина на фискалната 2014/2015 г. от 5.5% до 7.4% и прогнозира, че растежът на БВП ще се увеличи до 7.4% в сравнение с 6.9% предишната година.

Новата прогноза е значително по-висока от дадената от централната банка за 5.5%, отново благодарение на новата методология. Някои икономисти обаче изразиха съмнения по отношение на новите данни, тъй като те противоречат на измерванията на индустриалното производство, търговията и събираемостта на данъците.

Индия вече измерва БВП въз основа на пазарни цени вместо факторни разходи, за да се вземе предвид брутната добавена стойност на стоките и услугите, както и косвените данъци. Базовата година беше изместена на 2011/12 от 2004/05.

Държавната статистическа служба съобщи, че новият метод е по-близък до световната практика и представя по-добре реалната икономическа дейност.

Новите данни ще за от значение при създаването на държавния бюджет през 2015/16 г. в края на месеца, като се очаква финансовото ведомство на увеличи капиталовите инвестиции и да предложи данъчни облекчения за производителите.

Скокът на БВП обаче означава, че икономиката се развива по-добре от очакваното, и съответно фискалните стимули могат да увеличат инфлацията. Централната банка от своя страна е изправена пред избор дали да намали отново основния лихвен процент.

Сред останалите фактори, които влияят на неочаквания ръст в Индия са ниските цени на петрола, намаляването на инфлацията и пропазарните реформи на правителството на Моди, чиято основна цел е подобряването на бизнессредата.

Миналия месец Международният валутен фонд също прогнозира, че Индия ще задмине Китай през следващата година, но със 6.5% годишен растеж, в сравнение с 6.3% за Пекин.

Ето кой печели от войната Украйна-Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Аз бе. Аз: Ей тук, едни 3-4 млрд евро ми надигат възглавницата, кво да ги правя, 'баси?
              По темата: Напрегнаха се нещо нещата на баба Анги, та ходи, митка, да спасява нимачкото икономика. И що тъй, ако не е опасно? Ми да бяха внесли и те пушкала в Украйна, а?
              - Ама не желаят и щатите да внасят. Видно е, немците сега са по-трезви отвсякога. Знаят, какво е среща с Бързия влак.
              Колко си жалък.

Коментар

- Имам си агенти и аз, ДС работи за мен
                Сложи си я в рамка страничката, ако я загубиш, ще снимаме нова...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Как видя, че ми пука?
                  - Имам си агенти и аз, ДС работи за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Я да питам чия банка е HSBC?Кой краде и укрива данъци?
                    Аз бе. Аз: Ей тук, едни 3-4 млрд евро ми надигат възглавницата, кво да ги правя, 'баси?
                    По темата: Напрегнаха се нещо нещата на баба Анги, та ходи, митка, да спасява нимачкото икономика. И що тъй, ако не е опасно? Ми да бяха внесли и те пушкала в Украйна, а?
                    - Ама не желаят и щатите да внасят. Видно е, немците сега са по-трезви отвсякога. Знаят, какво е среща с Бързия влак.

Коментар

-Разконспирирах ли те, Хайърсъзoff?
                      сега съм си заснел страницата та, дори и модератор да я изтрие, винаги, пак бих я показал. Пий си, батка, хапчетата, шизиката не прощавала, чувам.
                      Как видя, че ми пука?

Коментар

• Първоначално изпратено от [B
                        Бате Пешо[/B];1059770492]...с втората самоличност на хайърсъзoff ли имам честта, или ти си Бате-то?
                        А сега - сериозно: За предпочитане е учения и невлизане във война пред влизане във война ненаучен. Отнася се до всички. И, ако сега не е време да бъдат предупредени всички страни какво следва в случай на военна злоупотреба - а те бързо забравят, за жалост - кога, според теб, е? Трагедията се развива досами руската граница, и щатите тук нямат никакво основание за друго, освен да изразят загриженост. Е, или там, по тяхната си логика, да наложат поредните санкции. Само че, вече се видя: Най-много от санкциите страдат от ЕС, пламне ли Украйна, пламва и ЕС...Редно е ШАШ да мирясват и да съдействат на мирния процес, а не да се навират, където никой не ги е канил. Русия не е Гренада, нито Хаити и, ако не знаят, ...как беше? - ще им бъде показано от "има кой".
                        Ще бъде скъпо да го разберем. Въпроса е кой е по-малко луТ. Путин сигурно си е преценил добре силите, за да води такава война, той е разумен човек............

Коментар

• -Разконспирирах ли те, Хайърсъзoff?
                          сега съм си заснел страницата та, дори и модератор да я изтрие, винаги, пак бих я показал. Пий си, батка, хапчетата, шизиката не прощавала, чувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball
                            Много смешно. Не става въпрос да те тупам тебе, то май някой ме е изпреварил.
                            Предстоят интересни времена. Ще видиш сам кой.
                            ...с втората самоличност на хайърсъзoff ли имам честта, или ти си Бате-то?
                            А сега - сериозно: За предпочитане е учения и невлизане във война пред влизане във война ненаучен. Отнася се до всички. И, ако сега не е време да бъдат предупредени всички страни какво следва в случай на военна злоупотреба - а те бързо забравят, за жалост - кога, според теб, е? Трагедията се развива досами руската граница, и щатите тук нямат никакво основание за друго, освен да изразят загриженост. Е, или там, по тяхната си логика, да наложат поредните санкции. Само че, вече се видя: Най-много от санкциите страдат от ЕС, пламне ли Украйна, пламва и ЕС...Редно е ШАШ да мирясват и да съдействат на мирния процес, а не да се навират, където никой не ги е канил. Русия не е Гренада, нито Хаити и, ако не знаят, ...как беше? - ще им бъде показано от "има кой".

Коментар

Брей, не думай! Ти ли? Или ще кажеш на бати?
                              Много смешно. Не става въпрос да те тупам тебе, то май някой ме е изпреварил.
                              Предстоят интересни времена. Ще видиш сам кой.

Коментар

• https://www.facebook.com/28792665474...080570/?type=1

Коментар

Working...
                                X