Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Официално: Обама няма да отиде в Москва за парада на победата на 9 май
http://www.faktor.bg/novini/svjat/38...-na-9-may.html
Само севернокорейският лидер и представители на бивши азиатски съветски републики са потвърдили участието си
Ето го новият двуполюсен свят: раша, СК, туркменистан и сие срещу...останалите
Коментар
-
Долара дотолкова се е обезценил,че е по-евтино да спиш върху бали от долари,отколкото да си купиш легло!
Това е мечтата на всички Путиноиди!
https://lh4.googleusercontent.com/-c...5-no/image.jpgНе съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКолко си жалък.
Тя скоро няма да успее да сдържа даже тоя "демократ" в белия дом. А като дойде някой от "рептилите-републиканци" или още по-лошо от ония дето пият само чай, тогава да видиш!
Запалянковците на путлер, сте като кварталните хлапета, дето подскачат покрай местния бабаит-побойник, докато някой не го сложи на мястото му. След това бързо и тихо се разбягвате. Жалки.Last edited by Pyramid; 10.02.2015, 12:55.
Коментар
-
Индия стана най-бързо растящата икономика в света
Преди избора на Нерендра Моди през май ръстът на икономиката на Индия се беше забавил до нивата си от преди 80-те години на миналия век. Според новият метод на изчисление на ръста на БВП обачеикономиката на страната се е увеличила със 7.5% на годишна база през последното тримесечие на 2014 г., в сравнение със 7.3% за Китай през същия период.
Ню Делхи ревизира и растежа си за първата половина на фискалната 2014/2015 г. от 5.5% до 7.4% и прогнозира, че растежът на БВП ще се увеличи до 7.4% в сравнение с 6.9% предишната година.
Новата прогноза е значително по-висока от дадената от централната банка за 5.5%, отново благодарение на новата методология. Някои икономисти обаче изразиха съмнения по отношение на новите данни, тъй като те противоречат на измерванията на индустриалното производство, търговията и събираемостта на данъците.
Индия вече измерва БВП въз основа на пазарни цени вместо факторни разходи, за да се вземе предвид брутната добавена стойност на стоките и услугите, както и косвените данъци. Базовата година беше изместена на 2011/12 от 2004/05.
Държавната статистическа служба съобщи, че новият метод е по-близък до световната практика и представя по-добре реалната икономическа дейност.
Новите данни ще за от значение при създаването на държавния бюджет през 2015/16 г. в края на месеца, като се очаква финансовото ведомство на увеличи капиталовите инвестиции и да предложи данъчни облекчения за производителите.
Скокът на БВП обаче означава, че икономиката се развива по-добре от очакваното, и съответно фискалните стимули могат да увеличат инфлацията. Централната банка от своя страна е изправена пред избор дали да намали отново основния лихвен процент.
Сред останалите фактори, които влияят на неочаквания ръст в Индия са ниските цени на петрола, намаляването на инфлацията и пропазарните реформи на правителството на Моди, чиято основна цел е подобряването на бизнессредата.
Миналия месец Международният валутен фонд също прогнозира, че Индия ще задмине Китай през следващата година, но със 6.5% годишен растеж, в сравнение с 6.3% за Пекин.
Ето кой печели от войната Украйна-Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз бе. Аз: Ей тук, едни 3-4 млрд евро ми надигат възглавницата, кво да ги правя, 'баси?
По темата: Напрегнаха се нещо нещата на баба Анги, та ходи, митка, да спасява нимачкото икономика. И що тъй, ако не е опасно? Ми да бяха внесли и те пушкала в Украйна, а?
- Ама не желаят и щатите да внасят. Видно е, немците сега са по-трезви отвсякога. Знаят, какво е среща с Бързия влак.
Тя скоро няма да успее да сдържа даже тоя "демократ" в белия дом. А като дойде някой от "рептилите-републиканци" или още по-лошо от ония дето пият само чай, тогава да видиш!
Запалянковците на путлер, сте като кварталните хлапета, дето подскачат покрай местния бабаит-побойник, докато някой не го сложи на мястото му. След това бързо и тихо се разбягвате. Жалки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение- Имам си агенти и аз, ДС работи за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКак видя, че ми пука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЯ да питам чия банка е HSBC?Кой краде и укрива данъци?
По темата: Напрегнаха се нещо нещата на баба Анги, та ходи, митка, да спасява нимачкото икономика. И що тъй, ако не е опасно? Ми да бяха внесли и те пушкала в Украйна, а?
- Ама не желаят и щатите да внасят. Видно е, немците сега са по-трезви отвсякога. Знаят, какво е среща с Бързия влак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение-Разконспирирах ли те, Хайърсъзoff?
сега съм си заснел страницата та, дори и модератор да я изтрие, винаги, пак бих я показал. Пий си, батка, хапчетата, шизиката не прощавала, чувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от [BБате Пешо[/B];1059770492]...с втората самоличност на хайърсъзoff ли имам честта, или ти си Бате-то?
А сега - сериозно: За предпочитане е учения и невлизане във война пред влизане във война ненаучен. Отнася се до всички. И, ако сега не е време да бъдат предупредени всички страни какво следва в случай на военна злоупотреба - а те бързо забравят, за жалост - кога, според теб, е? Трагедията се развива досами руската граница, и щатите тук нямат никакво основание за друго, освен да изразят загриженост. Е, или там, по тяхната си логика, да наложат поредните санкции. Само че, вече се видя: Най-много от санкциите страдат от ЕС, пламне ли Украйна, пламва и ЕС...Редно е ШАШ да мирясват и да съдействат на мирния процес, а не да се навират, където никой не ги е канил. Русия не е Гренада, нито Хаити и, ако не знаят, ...как беше? - ще им бъде показано от "има кой".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ballМного смешно. Не става въпрос да те тупам тебе, то май някой ме е изпреварил.
Предстоят интересни времена. Ще видиш сам кой.
А сега - сериозно: За предпочитане е учения и невлизане във война пред влизане във война ненаучен. Отнася се до всички. И, ако сега не е време да бъдат предупредени всички страни какво следва в случай на военна злоупотреба - а те бързо забравят, за жалост - кога, според теб, е? Трагедията се развива досами руската граница, и щатите тук нямат никакво основание за друго, освен да изразят загриженост. Е, или там, по тяхната си логика, да наложат поредните санкции. Само че, вече се видя: Най-много от санкциите страдат от ЕС, пламне ли Украйна, пламва и ЕС...Редно е ШАШ да мирясват и да съдействат на мирния процес, а не да се навират, където никой не ги е канил. Русия не е Гренада, нито Хаити и, ако не знаят, ...как беше? - ще им бъде показано от "има кой".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБрей, не думай! Ти ли? Или ще кажеш на бати?
Предстоят интересни времена. Ще видиш сам кой.
Коментар
Коментар