IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• толкоз и за тоя Немцов от опозицията за него

Ирина Хакамада: Убийство Бориса Немцова – это провокация

Оригинал новости RT на русском:
    http://russian.rt.com/article/76814

Бывший сопредседатель партии «Союз правых сил» Ирина Хакамада считает, что убийство сопредседателя «РПР-Парнас» Бориса Немцова - это провокация, направленная на то, чтобы «расшатать» ситуацию.
    28.02.2015, 02:08

«Я могу сказать, что такое настроение ужасное в России: что все, кто в оппозиции - с ними можно делать все, что угодно. Пошло раздувание этой агрессии, антимайдан. Наверное, всякие отморозки почувствовали, что можно все, а уже причины - следствие будет разбираться», - приводит РИА Новости слова Хакамады.

«Но это точно провокация, она точно не выгодна Путину и она направлена на то, чтобы все просто расшатать в клочки - если это сознательная группировка, а если это отморозки, то они почувствовали, что оппозиция - с ней можно делать все, что угодно», - уверена политик.
    ----------------------------------------------------------------

Само у знаят, че Путлер го е утрепал собственоръчно ..... ама никъде другаде

Коментар

• Аз пък да всея малко смут в редиците, защо пък всички решиха, че оръжието е ПМ (Макаров)?! Допуска ли някой, че може да е било АПС (Стечкин)?! Под един и същ боеприпас и двата, но АПС-а е с 850 изстр/мин. Ко прайм ся а?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Ми както и друг път съм казвал, поръчката на Сталин да се бомбардира България е документирана. През 92-ра Елцин разсекрети едни протоколи от срещи на лидерите на съюзниците и там го има, черно на бяло, даже бащата на народите препоръчва, колкото се може повече жертви сред цивилните...
        Провери и на кого е кръстен гара Томпсън...

Айде путьофилите да залаят сега...
        Тоталната война е патент на Чърчил. Негово е нареждането че няма деца, няма жени, няма старци, всичко е враг. Дрезден е сринат с основите. Болници, училища, детки градини, всичко е в руини. 500000 цивилни убити. Че да окажело "психологически натиск" върху населението и правителството.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
          Е, това е известно на цялото прогресивно човечество. Намериха личната карта на Путин в бялата кола на убийците. Освен това никой друг на света не може да гръмне 6 патрона за 10 секунди. Неоспоримо доказателство!
          Не е така, със същата скорост, че дори и по-бързо може да стреля др. Ленин!
          Просто още не са се досетили да обвинят него

Коментар

Мхм, така е. Пък аз пак да ти кажа, че джудженцето (вероятно качено на някой стол) е наблюдавало екзекуциятра от прозореца си... последното го твърдя сериозно и съм убеден, че малкият палавник е изпитал усещане близко до оргазъм когато трупът на Борис Ефимович се е свлякъл на паважа....
            .
            Нищо подобно! Нарочно е оставил прозореца си да свети, за да си помислят всички, че само е гледал. Лично го е свитнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
              Сега ако ти кажа, че СССР е наложил комунистически тоталитарен режим през 1944та в България, ще ми искаш ли линк?
              Значи, не става ясно, Сталин е наредил на Чърчил или е мисли, ама не е бил сигурен дали сам да не осъществи бомбено нападение над България. Та понеже аз не успявам да намеря документи, за това намерение, както и никога не съм успявал да намеря документи, че Сталин е молил Чърчил да спре нападенята над България. Та така, тези двете твърдения отиват в сферата на градските легенди, а въпросът е факт, за който няма спорещи. Сега стана ли ти ясно? А на кандирко така му е спуснато и за това му се плаща, да поддържа теза, която да се индексира от гууглето. Та не случайно използва едни и същи ключови думички

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                Е, това е известно на цялото прогресивно човечество. Намериха личната карта на Путин в бялата кола на убийците. Освен това никой друг на света не може да гръмне 6 патрона за 10 секунди. Неоспоримо доказателство!
                Мхм, така е. Пък аз пак да ти кажа, че джудженцето (вероятно качено на някой стол) е наблюдавало екзекуциятра от прозореца си... последното го твърдя сериозно и съм убеден, че малкият палавник е изпитал усещане близко до оргазъм когато трупът на Борис Ефимович се е свлякъл на паважа....
                .
                Last edited by chronos; 04.03.2015, 15:13.

Коментар

Айде сега да ни обясниш, как пиндосите убиха Собчак, Политковская, Литвиненко, Новодворская, Юшченков...

Не само че е убит по поръчка на Путин, ами и е убит точно под прозореца му, а съм убеден, че комплексираното джудже дори е наблюдавало пряко екзекуцията!!!!
                  ти мнооо глупости лаеш ало поглени кой е тоя Собчак и ква връзка има с Путлер и въобще кой го издига също там и ти твърдиш че Путлер и тоя убил ?!?!
                  Last edited by chronos; 04.03.2015, 15:14.

Коментар

Айде сега да ни обясниш, как пиндосите убиха Собчак, Политковская, Литвиненко, Новодворская, Юшченков...

Не само че е убит по поръчка на Путин, ами и е убит точно под прозореца му, а съм убеден, че комплексираното джудже дори е наблюдавало пряко екзекуцията!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                      И не само, има документи в които пише, че Сталин е бил водещ пилот в орляка от крепости сипели бомби.
                      Айде сега ми дай линк за документ, в който е записано твърдението ти, защото иначе то струва точно толкова, колкото и горенаписаното от мен. Научете се вече на форумна етика малко. Като казваш нещо, го подкрепи с линк иначе висиш, като сопол и спамиш!
                      Сега ако ти кажа, че СССР е наложил комунистически тоталитарен режим през 1944та в България, ще ми искаш ли линк?

Коментар

И не само, има документи в които пише, че Сталин е бил водещ пилот в орляка от крепости сипели бомби.
                        Айде сега ми дай линк за документ, в който е записано твърдението ти, защото иначе то струва точно толкова, колкото и горенаписаното от мен. Научете се вече на форумна етика малко. Като казваш нещо, го подкрепи с линк иначе висиш, като сопол и спамиш!
                        Ама твоята информираност изобщо не ми е приоритет, можеш да си палиш колкото искаш свещи на домашния олтар на Сталин.

Купи си книгата на Георги Боздуганов - вътре има факсимилета за такива като теб... сополи...

Коментар

Ми както и друг път съм казвал, поръчката на Сталин да се бомбардира България е документирана. През 92-ра Елцин разсекрети едни протоколи от срещи на лидерите на съюзниците и там го има, черно на бяло, даже бащата на народите препоръчва, колкото се може повече жертви сред цивилните...
                          Провери и на кого е кръстен гара Томпсън...

Айде путьофилите да залаят сега...

Коментар

• Айде сега да ни обясниш, как пиндосите убиха Собчак, Политковская, Литвиненко, Новодворская, Юшченков...

Коментар

• Още нещо опровергаващо тезата на платените щатски НПОшници, че Путин е виновен за смъртта на Немцов.
                              За мъртвите или добро, или нищо, освен истината.

Убийството на Борис Немцов на сто метра от портите на Кремъл предизвика огромен медиен отзвук по света. Убитият бе приближен до президента Борис Елцин. Два пъти зае поста вице-премиер на Руската федерация. Даже по едно време се спрягаше за приемник на Борис Елцин. Интересни са спомените на Яков Кедми, израелски държавен деятел, ръководител на израелската специална служба „Натив“ в периода 1992-1999 година..........
                              ..................
                              Яков Кедми дава следното описание на Борис Немцов:

„Той най-вече искаше да забогатее. И да води сладък живот. Считаше, че като се присъедини към Елцин, ще може да забогатее и преуспее. Елцин веднъж го нарече свой приемник“.
                              ...........
                              Яков Кедми изброява четирите версии за мотивите на убийството на Борис Немцов. Първа, касае бизнес миналото на убития. Според Яков Кедми, такова убийство напълно може да се случи. Втора, касае руските ултранационалисти. Трета, убийство по лични мотиви, красавецът Борис Немцов се е ползвал с успех сред жените. Бившият шеф на израелската специална служба „Натив“ коментира и четвъртата версия, която в България големите национални медии анонсират като основна, почти единствена. Точно за нея Яков Кедми казва:

„Версията за причастността на властите към убийството, на мен ми се струва, е най-малко вероятна.

................
                              Партията, която оглавява Борис Немцов, с труд събира 1% подръжка, за това версията за причастност на властта не издържа никаква логична критика. Властта на Путин е стабилна, опозицията не му пречи. Освен това, такава опозиция му е нужна. Не знаем кой и защо е убил Немцов. Но причастността на властите е най-малко вероятна. Може да се добави, че за над 50% от руснаците Борис Немцов бе неразпознаваем. Очевидно е, че анализът на бившия шеф на израелската специална служба е в пълно противоречие с лавината „анализи“ на платените у нас агенти за влияние, които са с неограничен достъп до медиите. Те са същите, които вдигнаха огромен медиен шум около сваления малайзийски Бойнг, обвиняваха Кремъл, и сега мълчат по темата. Дума не обелват. Защото всичките им „анализи“ се оказаха несъстоятелни. Но пък за такива „коментари“ плащат добре!
                              ................
                              Изведнъж голяма част от бившите либерални величия започнаха да се тревожат за своя живот. И гръмогласно обявиха за заплаха за своето съществуване руския президент Владимир Путин. Дали и те не проумяха, че вече не стават за „рециклиране“, а могат да бъдат ползвани само, евентуално, за „утилизиране“. Три часа след убийството на Борис Немцов, свой коментар изложи Михаил Делягин. Той е бил съветник на застреляния политик и го познава много добре. Михаил Делягин, силно развълнуван, заяви: „Убийството на Борис Немцов е учебен пример за „жертвено агне“. Добра работа на американците, добра работа на нацистите, добра работа на либералите. Не знам кой от тях го е направил, но бе направено брилянтно.
                              ...........
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нещастна работа, утре някой ще им плати да поддържат тезата, че Русия е страна агресор на балканите. Че е отнела от султана изконно турска територия... А и вече почнаха да циркулират в нета подобни тези. Лека полека и тук ще започнем да ги четем.
                                Така е.
                                Както виждаш, вече не са ни освободили руснаците (първо си бяха те, ама не ни освобождават, а ни заробват... ама са си те.. сега, вече е друга историята), а воини от ВСИЧКИ ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ армии ...
                                Евроатлантизмът е избор на възрожденските маси в България, още преди освобождението. Дяконът Левски, пръв е прозрял и проповядвал идеите за обединена Европа.
                                Е те тва се лее от СМРАД-овете...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X