IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Русия започна мащабни учения за противовъздушна отбрана в южната част на страната, съобщава РБК, позовавайки се на министерство на отбраната. В ученията ще вземат участие повече от 2 хиляди военни и 500 "единици военна техника".

"В крайния етап на на полевите учения са планирани тактически действия. Ще бъде тренирано противодействие на нападения на тактическа авиация, безпилотнi самолети и поразяващи елементи на високоточно оръжие на условен противник, както и провеждане на разузнаване в сложна въздушна обстановка и условия на радиоелектронна борба", казва се в съобщение на Южния военен окръг.

Ученията ще продължат до 10 април, като ще се проведат на 12 полигона в Южен, Севернокавказки и Кримски окръг. Ще има тренировъчни дейности и в руски военни бази в Армения, Южна Осетия и Абхазия. Ще бъдат ползвани преносими ракетни комплекси, зенитна артилерия и ракети. Отличилите се по време на тези учения войници ще бъдат изпратени на международни военни игри в Краснодарск в началото на август.

Днес започват и учения в Калининградска област, в които ще вземат участие артилеристи от руски Балтийски флот. "В хода на полевите действия артилеристите ще изпълнят повече от 100 различни огневи задачи", казва се в съобщение на Западния военен окръг.

Военните учения са редовни. В южна Русия в края на февруари се проведоха учения за радиационна защита, в които взеха участие Крим, Кубан, Севастопол, Северна Осетия, Волгоградска област и база в Армения. В тях се включиха 1700 военнослужещи. Тогава бе съобщено и за планираните учения на корабите от Тихоокеанския флот, утре приключват ученията на руската авиация над Баренцово море, които тренираха отблъскване на ракетна атака.

Руското министерство на отбраната покани всички страни от НАТО на конференция по сигурността през април, като някои от тях се съгласили да вземат участие, съобщава "Комерсант".

"Поканихме на нашата конференция всички държави от НАТО, както и ръководството на алианса. Всичко е в ръцете на нашите колеги – трябва да решат дали са готови на дискусия или предпочитат да издигат лозунги срещу нас от столиците си", заяви заместник-министърът на отбраната Анатолий Антонов.

Антонов добави, че действията на НАТО край границите на Русия значително надхвърлят всички учения, които Москва изпълнява. "Държавите от НАТО ползват ситуацията в Югоизточна Украйна като извинение да се предвижат по-близко до границите на Русия", заяви той.

В сряда флотилия на НАТО пристигна в Черно море, за да вземе участие в учение с кораби от българския, румънския и турския флот.

Коментар

• Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
      Н 9ти сепртември шепата хора слиза от шубраците, взема властта докато СА е на прага ни и я подарява на СССР. Ти къде си учил, че ме караш да те образовам за неща, които знае всяко дете?

"Отечественият фронт взема властта в България с помощта на окупиращите страната сили на Трети Украински фронт на Червената армия. След тази дата настъпва мащабна политическа, икономическа и социална промяна в българското общество. България излиза от Оста и попада в съветската сфера на влияние."
      Прощавай,нещо явно съм се заблудил..Ама то,с това килийно образУвание дето го имам,нормално си е....
      П.С.Нямам работа в момента и просто си се заяждам,не ми обръщай внимание...Води си дискусията с останалите..Забавна е...

Коментар

• Ако плеядата от високоплатени грантаджии се нахвърли с хъс и ярост да оплюва някого или нещо, значи то е добро. Ако го хвали, значи е лошо. Проста работа. Проста като самите грантаджии.

http://www.lentata.com/page_6717.html

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Че кога пък партизаните са имали,каквато и да е власт,че и да я подаряват на някой си?!?!Та те са били една шепа хора пръснати по шубраците....
          Н 9ти сепртември шепата хора слиза от шубраците, взема властта докато СА е на прага ни и я подарява на СССР. Ти къде си учил, че ме караш да те образовам за неща, които знае всяко дете?

"Отечественият фронт взема властта в България с помощта на окупиращите страната сили на Трети Украински фронт на Червената армия. След тази дата настъпва мащабна политическа, икономическа и социална промяна в българското общество. България излиза от Оста и попада в съветската сфера на влияние."
          Last edited by KATANA 4 APOCALYPtos HEAD; 05.03.2015, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            И ?

Ами мен, като гражданин НИКОЙ не ме е питал, дали съм съгласен да сме член ...
            Аз съм ПРОТИВ НАТО (абсолютно обезсмислило съществуването си след разпада на варшавския договор.) в България. ПРОТИВ съм БЪЛГАРИ от глад и мизерия да ходят на "мисия" в чужбина.
            ПРОТИВ съм ВСЯКАКВИ ЧУЖДИ ВОЕННИ да се намират на наша територия. (еле па такива, които НЕ ПОДЛЕЖАТ на НИКАКЪВ КОНТРОЛ от БЪЛГАРСКИТЕ власти.)
            Факта, че сме се докарали, до жалко във военно отношение състояние, и да не можем сами да се пазим, е резултат от ГОДИНИ работа на продажни предатели на БЪЛГАРИЯ.

Къде клеветя България ?
            Служа на тайните служби - международен таен агент, от междупланетно ниво съм.
            Ми щом не си съгласен, гепи куфара и беж на гарата! Той и Сидеров не е съгласен да сме извън Русия, но има кой да внимава за това. И аз не съм съгласен, че Ламборгини Кунташ струва 400 000 долара, ама кой ме пита? Никой не ходи на мисия насила. Армията е професионална и постъвпането там не изключва ходенето на мисия, което е ясно конкретизирано в декларацията.

Клеветиш - да!
            Изкара България окупатор на себе си и на още 20 страни.

Коментар

Искам да кажа, че партизаните подариха властта на комунистическия СССР.
              Къде видя, че искам да кажа, че червната армия е щяла да ни заобиколи? ?!?!?!?!
              Че кога пък партизаните са имали,каквато и да е власт,че и да я подаряват на някой си?!?!Та те са били една шепа хора пръснати по шубраците....

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                Неграмотен си технически, та ти е простено. Ако се ограничи по 1 ник на ИП, много вероятно ще има по 1 пишещ от Обеля, надежда и т.н. хахахаха, доста доставчици не се престарават. Инак е добре че тръгна да поучаваш модерастите, скоро ще ти затворят човката
                Не ти разбрах мисълта, какво значи доставчиците не се престарават- искаш да кажеш че на един рутер има 2-3 ИП адреса ли. И друго колкото до пишещите колко ще бъдат, ами колкото искат , но всеки от своя си ИП адрес, а не накичил по 2-3 компа и ха бакалъм
                ХАйде чао, трябва да ходя на работа

Коментар

Искаш да кажеш,че ако партизаните не бяха разрешили на Червената армия да влезе в България,тя щеше да ни заобиколи,така ли?!?!?!
                  Искам да кажа, че партизаните подариха властта на комунистическия СССР.
                  Къде видя, че искам да кажа, че червната армия е щяла да ни заобиколи? ?!?!?!?!

Коментар

България е членка на НАТО
                    И ?
                    Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
                    , а ти откровенно клеветиш пакта, в който страната ми участва...
                    Ами мен, като гражданин НИКОЙ не ме е питал, дали съм съгласен да сме член ...
                    Аз съм ПРОТИВ НАТО (абсолютно обезсмислило съществуването си след разпада на варшавския договор.) в България. ПРОТИВ съм БЪЛГАРИ от глад и мизерия да ходят на "мисия" в чужбина.
                    ПРОТИВ съм ВСЯКАКВИ ЧУЖДИ ВОЕННИ да се намират на наша територия. (еле па такива, които НЕ ПОДЛЕЖАТ на НИКАКЪВ КОНТРОЛ от БЪЛГАРСКИТЕ власти.)
                    Факта, че сме се докарали, до жалко във военно отношение състояние, и да не можем сами да се пазим, е резултат от ГОДИНИ работа на продажни предатели на БЪЛГАРИЯ.
                    Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
                    Клеветиш България. На кого служиш?
                    Къде клеветя България ?
                    Служа на тайните служби - международен таен агент, от междупланетно ниво съм.
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не е добре, да позволяваме на партизаните, втори път да продадат страната ни на Русия. Дано прокурора излови чуждите агенти навреме.

Искаш да кажеш,че ако партизаните не бяха разрешили на Червената армия да влезе в България,тя щеше да ни заобиколи,така ли?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Домогва се до прокурора Ама от погрешната страна.
                        Не е добре, да позволяваме на партизаните, втори път да продадат страната ни на Русия. Дано прокурора излови чуждите агенти навреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          До Х_У
                          Преди време предложих и ме подкрепиха няколко човека да има само по един ник на ИП. Бас слагам че ако погледнете ще има поне още 2 ника на ИП на дръзновения, така че няма какво да го предупреждавате- бан и да почва с другия ник, но ако може информация от админа- новият ник е стария еди кой си, еди кой си
                          Това би било супер за да знаем с кого си имаме работа
                          Неграмотен си технически, та ти е простено. Ако се ограничи по 1 ник на ИП, много вероятно ще има по 1 пишещ от Обеля, надежда и т.н. хахахаха, доста доставчици не се престарават. Инак е добре че тръгна да поучаваш модерастите, скоро ще ти затворят човката

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Коритаров: Русофилството е безпросветна ниша за социално примитивни и необразовани хора

- Съществува ли реално у нас разделение на русофили и русофоби, до колко то е автентично?

- Тук не става дума за руската култура. Нормалните и средно образовани хора правят много ясна разлика между руска култура и Владимир Путин. Руската култура дообогатява световната цивилизация. Колкото до Путин, като всеки нацистки, експанзивен и диктаторски режим, по самата си същност отрича демократичността на руската култура. Тук става дума за два антипода – руската култура и режимът на Путин. Русофилството в България е криворазбрана безпросветна политическа ниша за социално примитивни и необразовани хора. Причината за това е, че те не правят разлика между основните съставки на това понятие. Русофил е човек, който обича руската цивилизация, а от там следва, че той трябва да е демократ. Един демократ би трябвало да отхвърля всякакъв модел на режими като този на Путин. В България не можем да говорим за класическия модел на русофилство, а по-скоро за сляпофилство. У нас т. нар. русофили смятат, че щом е Русия, значи е добро, без значение дали се управлява от човек като Путин.

- Тогава кои са истинските русофили в България?

- За мен истинските русофили са тези, които отричат категорично недемократичния пронацистки режим на Путин и си дават сметка, че бъдещето на истинската цивилизована Русия е свързано с либералната демокрация. Нещо, което олицетворяваше политиката на Борис Немцов. В България смисълът на тези понятия – русофили и русофоби, са силно разместени. Тук трябва да говорим по-скоро за демократи и недемократи, тъй като едва ли е най-подходящото в 21-и век да обясняваме партийна система от 18-19 век.

http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...vani-hora.html
                            ...А разправяха, че Коритаров бил агент на ДС. Ха-ха!
                            И някой още разправяше, че филиите били емоционални, а фобиите-рационални прояви. Глупости на търкалета. СЕга, да тръгне и за ви повярва човек, или що? Да обичаш някого означава и да уважаваш неговия избор, добър или лош. Путин не бил либерал. Страхотно. У нас на власт са либерали, демократи и всякакви други, пъстра картинка, вече 26 години. Дали прокопсахме? Може да е "тиранин". Коритаров ли го избра? Или, може би, кандид?
                            Тъййй.
                            Щото, ако са си го избрали руснаците, е избран от ок. 100 млн души. От 140 млн. Може да не ни харесва но, да не уважаваме избора на суверена, а да твърдим, че сме били демократи и всякакви там, си е шизофренична работа.

Коментар

Бе нещо не схващам добре логиката на Коритаров...Русофил бил човек,който обичал руската цивилизация и от това видите ли,следвало,че е демократ...Че пък кога в историята на руската цивилизация е понамирисвало дори малко на демокрация,та и от там да следва горния извод на Коритаров,нещо не се сещам... И дали,ако Русия не е била това,което е била в цялото си съществуване би родила културата,с която "дообогатява световната цивилизация"..Съмнявам се...
                              Да бе!!!Мужика си е мужик винаги!!!Тука верно не е прав!!!

Коментар

България е членка на НАТО, а ти откровенно клеветиш пакта, в който страната ми участва. Клеветиш България. На кого служиш?
                                Домогва се до прокурора Ама от погрешната страна.

Коментар

Working...
                                X