IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Ми не знам дали могат да правят сол, ама американците възнамеряват да спрат да им ползват ракетните двигатели. Линк си намери сам, че пиша на телефона и не знам как да го кача
    Не ми трябва линка, знам за тях..
    Нали заради яловите им напъни да правят оръжие и "бойни системи" гладуват от сто години.. Та, ако намекваш, че са добри в оръжията, то тогава как останалите нации съумяват и да произвеждат оръжия и да им остават средства за качествен живот.
    С две думи, некадърни са, все нещо не им достига, за да им се получи идеята..
    Или пък сметките им излизат, но печалбите не отиват за общото благо....?? Нищо ново май.. Доста познато и у нас.. От кого ли сме се учили?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Тя хубаво е концентрирана, още по-концентрирано се разпределят и печалбите, но САМАЯ МАГУЧАЯ да не може да произведе и една вафла като хората, за пред света... си е показателно, колко и е капацитета.
      Днес си купих бадеми, сурови - произход САЩ...
      Да си чувал за руски бадеми?
      те дали сол могат да направят, не е ясно...
      Ми не знам дали могат да правят сол, ама американците възнамеряват да спрат да им ползват ракетните двигатели. Линк си намери сам, че пиша на телефона и не знам как да го кача

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Руските учени са сред най добрите! Но най добрите от тях работят в Америка! Така че реално помагат на Американската икономика
        Познавах един инженер,лека му пръст.Той казваше така:Абе стига с тия американци.Те са си измислили схемата.Дай те ,да видим,да си измислим ние нашата!!!Мисля,че в това е разковничето!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          на Бушови и Чейнито децата не учат ядрени физики и математики, а руснаците са може би най-добрите в тва. В литературата също са добри, единствено учи някой ако е за разни банкерски тъпотии и икономики, да научи как се печатат пари и как се прай икономика. САЩа с тва са известни техните даскала с Business раотата

Са ако каеш, че руснаците са лоши математици или физици или в литературата грех ти на душата ....
          Не казвам,че няма добри учени в Русия.Навсякъде по света има блестящи умове.Не сравнявам Достоевски с Путин,Гьоте с Хитлер.Сравнението на Гьоте и Достоевски е добро,двамата са блестящи умове от които се учим още.Сравнявайки Хитлер и Путин отново е екстра.................
          Поздрави

Коментар

на Бушови и Чейнито децата не учат ядрени физики и математики, а руснаците са може би най-добрите в тва. В литературата също са добри, единствено учи някой ако е за разни банкерски тъпотии и икономики, да научи как се печатат пари и как се прай икономика. САЩа с тва са известни техните даскала с Business раотата

Са ако каеш, че руснаците са лоши математици или физици или в литературата грех ти на душата ....
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              Руските учени са сред най добрите! Но най добрите от тях работят в Америка! Така че реално помагат на Американската икономика
              именно именно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Абе то и компютъра го измисли българин ама американците си го присвоиха
                Американецът Джон Атанасов е "измислил" компютъра.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Я КАЖЕТЕ ЕДНА ДВЕ РУСКИ ВАФЛИ, ЗА ПО СЕРИОЗНИ ИЗДЕЛИЯ НЯМА ДА ГОВОРИМ...
                    фафли незнам, ама оня ден пуснаха 3 (ТРИ) вида шоколад с лика на императора, с чиито продажби щели да с(т)имулират вътрешното потребление.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Абе то и мерцедесите ги сглобяват румънци, поляци и кви ли не, ама на колата пише мадеинджърмани.
                      Абе то и компютъра го измисли българин ама американците си го присвоиха

Коментар

• Я КАЖЕТЕ ЕДНА ДВЕ РУСКИ ВАФЛИ, ЗА ПО СЕРИОЗНИ ИЗДЕЛИЯ НЯМА ДА ГОВОРИМ...

Коментар

• https://www.google.bg/search?q=brigg...on%3B600%3B335

briggs & stratton E ИМЕТО...

Коментар

От българи е правен.
                            Абе то и мерцедесите ги сглобяват румънци, поляци и кви ли не, ама на колата пише мадеинджърмани.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              А софтуера, който ползваш в момента в новоросия ли е правен?
                              И не намесвай индийските програмисти от столипиново в собствеността и патента
                              От българи е правен.

Коментар

Аз съм си купил българска мотофреза с американски двигател Брикс енд Стейтън.Те тава ми е американското дома
                                А софтуера, който ползваш в момента в новоросия ли е правен?
                                И не намесвай индийските програмисти от столипиново в собствеността и патента

Коментар

Working...
                                X