IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    нищо тамън сега ше се понаучат да се свият малко, че там и наеми имаше от по 5$ бона месечно аз това не го толерирам. Малко ше се посвият и няма да се разпростират толкоз и тва е и наемите ше слезнат на земята .....
    После се чудим от къде ни изкупиха имотите на черноморието тея, а то няква си продавачка ше ми взима 1500$ - ебаму мамата. ...
    Като при нас преди кризата общак 2500 лв. ама чакай малко ве къде си тръгнал я слез на земята ....
    Теб някой спрял ли те е да си общак? Имаше бум и търсене - логично и пари.
    Сега може да се успокоиш - рашките ще се налага да разпродадат, какво ще правят малоумниците които наляха бетона по черноморието е по-забавното

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Не разбирам радостта ти.
      1) Как може да се радваш на това, как цял народ страда заради болните амбиции и вродения комплекс от ниския ръст на някого
      2) Някой беше казал, че когато Русия кихне, цяла Европа кашля и това е абсолютно вярно. Ние специално може и температура да вдигнем, та не виждам повод за радост
      Тоя някой не е казвал че Русия като се насере - трябва да и ринем смрадта. Народа си заслужава управника - да си го доубият, тогава може и да живнат малко.

Коментар

• http://infobalkani.wordpress.com/201...D%D0%B8%D0%B5/
        Който е гледал или слушал речта на путин да коментира

Коментар

A за петата колона не съм чувал и не съм към нея на мене ЦК на КПСС не ми е дала нищо нит ЦК на БКП. От наще никой не е бил в партията нито по ръководни постове, нищо абсолютно нищо. Ако ми бяха дали парици щях да си клатя краката някъде на слънце ....
          Така сме повечето хора, но "помазаните" нямат притесненията да ни се подиграват от позицията си на висшестоящи ръководни кадри, докато ни крадат.
          Точно заради индивидите произхождащи от върхушката на БКП, ние сме най-бедната страна в Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Абе, бастун, с 900 долара в Москва умираш от глад като куче...
            нищо тамън сега ше се понаучат да се свият малко, че там и наеми имаше от по 5$ бона месечно аз това не го толерирам. Малко ше се посвият и няма да се разпростират толкоз и тва е и наемите ше слезнат на земята .....
            После се чудим от къде ни изкупиха имотите на черноморието тея, а то няква си продавачка ше ми взима 1500$ - ебаму мамата. ...
            Като при нас преди кризата общак 2500 лв. ама чакай малко ве къде си тръгнал я слез на земята ....

Коментар

• A за петата колона не съм чувал и не съм към нея на мене ЦК на КПСС не ми е дала нищо нит ЦК на БКП. От наще никой не е бил в партията нито по ръководни постове, нищо абсолютно нищо. Ако ми бяха дали парици щях да си клатя краката някъде на слънце ....

Коментар

• Абе, бастун, с 900 долара в Москва умираш от глад като куче...

Коментар

а между другото тая страница където си я постнал там superjob.ru аз поразлистих няколко обяви и кат ги гледам, чак толкова не са трагични все още
                  ...................
                  http://www.superjob.ru/rabota/vacanc...51-141124.html

Продавец-консультант салона связи МТС (г. Москва)
                  МобильныеТелеСистемы Москва, м. ВДНХ, м. Сухаревская, м. Коньково
                  от 35 000 до 91 000 руб., опыт работы не требуется, среднее образование
                  ....................

даже и без вишо за бастуни .... това средно си е все още 900$ все пак, но тая следващата си е греда .... 500$

............................
                  Кассир (Ашан Белая Дача)
                  Евросеть-Ритейл, Москва
                  от 25 000 руб
                  Должностные обязанности
                  Всегда вежливое и внимательное отношение к посетителям магазина. Осуществление операций по наличным и безналичным платежам. Работа с банковскими картами. Проведение инвентаризаций. Ведение кассовой отчетности.
                  ......................

тея ги смятам към курс 1:55 usd/rub, че то ако е както си беше на 1:30 тея са лудница ве ..... и са за неквалифициран персонал .....
                  С 900$ в Моксва може и да бъдеш добре, ама първите пет дни от месеца...
                  А с 25000 рублей ще избуташ три дни, ако ги сметнем утре, ще избуташ два дни...

Коментар

• а между другото тая страница където си я постнал там superjob.ru аз поразлистих няколко обяви и кат ги гледам, чак толкова не са трагични все още
                    ...................

Продавец-консультант салона связи МТС (г. Москва)
                    МобильныеТелеСистемы Москва, м. ВДНХ, м. Сухаревская, м. Коньково
                    от 35 000 до 91 000 руб., опыт работы не требуется, среднее образование
                    ....................

даже и без вишо за бастуни .... това средно си е все още 900$ все пак, но тая следващата си е греда .... 500$

............................
                    Кассир (Ашан Белая Дача)
                    Евросеть-Ритейл, Москва
                    от 25 000 руб
                    Должностные обязанности
                    Всегда вежливое и внимательное отношение к посетителям магазина. Осуществление операций по наличным и безналичным платежам. Работа с банковскими картами. Проведение инвентаризаций. Ведение кассовой отчетности.
                    ......................

тея ги смятам към курс 1:55 usd/rub, че то ако е както си беше на 1:30 тея са лудница ве ..... и са за неквалифициран персонал .....

Коментар

Не го знам това какво е не съм чувал никога за пета руска колона е и не гледам Нова Телевизия въобще българска не гледам както вече казах там е тотална скрап и глупости ...
                      http://www.dw.de/%D0%BF%D0%B5%D1%82%...%8F/a-17567232

http://valentinfortunov.com/wordpres...E%D0%BD%D0%B0/

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Тази сутрин по Нова говориха за засиленото раздвижване на петата руска колона у нас.. Стори ми се малко невероятно, че гледам и слушам огласяването на това в ефир...
                        Не го знам това какво е не съм чувал никога за пета руска колона е и не гледам Нова Телевизия въобще българска не гледам както вече казах там е тотална скрап и глупости ...

Коментар

Истината е, че сами трябва да си водим кормилото по пътя, сами трябва да вземаме решенията. Няма някаква огромна причина, от ЕС да ни спъват, за да растем.
                          На нас ни трябва самостоятелност..
                          Относно Турция в ЕС, всичко там е гадаене, по-скоро твърдо НЕ!
                          Все едно тая статия е писана от двойкаджия стажант по журналистика..

Коментарите са приемливо реалистични, интересното е, че там не преобладават хора, способни да ни продадат на Кремъл.
                          ЕС има интерес да те спъва брачед и да ти забранява, защото това е идеята. Бели роби на изток на които ше си продаваме скъпо западните стоки и да са зависими от всичко внос, услуги, то ако си тръгнат западните фирми от BG и ние сме чао ...
                          Турция не мисля, че те самите са прости да влязат в ЕС защото те си имат доста добра развиваща се икономика и аз не мога да си представя комшиите да дойде там бай Хуй от Брюксел и да им кае .... Я си затворете тука централите и заводите щото не отговарят на нашите изисквания ..... и треа си купите от нас ....

Коментар

На Обомго му треапат брикетите белите по улиците и в целата империя е плъпнала изтерия и демонстрации ...
                            А в Русия под час всеки ден някой на дръвника точ тъй там палачите всеки ден точат брадвите .... lol ...
                            Верно е, че по новините никъде няма да ти кажат, че някой страда, то ясно както и руските така и американските медии. За разлика пък от това по българските медии ни го наптрапват всеки път, колко сме зле .... и за тва и не ги гледам, ебаси радиоактивната телевизия е българската ....
                            Тази сутрин по Нова говориха за засиленото раздвижване на петата руска колона у нас.. Стори ми се малко невероятно, че гледам и слушам огласяването на това в ефир...

Коментар

Обонго лиши ли народа си от дневната дажба пельмены?
                              Нали знаеш кой прави идиотски сравнения?
                              Много е важна степента на непукане...В Русия тя е на макс.
                              Гръмнали някого..???
                              В Русия във всеки град всяка нощ колят някого му вземат стоте рубли, точно това е и причината много руснаци да емигрират без значение къде..
                              Само че са това батка, няма да четеш или гледаш в новините, никъде няма да ти го съобщят.. С колкото руснаци съм говорил, всеки ми казва, че е дошъл тук заради спокойствието, в родните им градове хора по тъмно не се движат много много..
                              На Обомго му треапат брикетите белите по улиците и в целата империя е плъпнала изтерия и демонстрации ...
                              А в Русия под час всеки ден някой на дръвника точ тъй там палачите всеки ден точат брадвите .... lol ...
                              Верно е, че по новините никъде няма да ти кажат, че някой страда, то ясно както и руските така и американските медии. За разлика пък от това по българските медии ни го наптрапват всеки път, колко сме зле .... и за тва и не ги гледам, ебаси радиоактивната телевизия е българската ....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Испешъли фо ю
                                http://www.blitz.bg/news/article/307419
                                Прочети коментарите също, мой няма
                                Истината е, че сами трябва да си водим кормилото по пътя, сами трябва да вземаме решенията. Няма някаква огромна причина, от ЕС да ни спъват, за да растем.
                                На нас ни трябва самостоятелност..
                                Относно Турция в ЕС, всичко там е гадаене, по-скоро твърдо НЕ!
                                Все едно тая статия е писана от двойкаджия стажант по журналистика..

Коментарите са приемливо реалистични, интересното е, че там не преобладават хора, способни да ни продадат на Кремъл.

Коментар

Working...
                                X