IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Саксо банк в прогнозите си за 2015 г. обявиха опасност от фалит на Русия, но да видим.
    Интересно как точно си го представят това ....държавния дълг в чужда валута е по малко от 40 милярда евра. това е смешно малко за мащаба им.

Останалата част от дълга им е в рубли. От него как ша фалират като той реално в резултат на девалвацията се обезценява. Пък и в краен случай ако се наложи рублите те си ги печатат .......

Единствената им идея е психологическа , колкото може повече хора да се паникьосат и да почнат да продават Рубли .......фалит на Русия няма да има, даже мисля че Рублата вече удари или е около дъното , няма фундамент за повече.

Руската ЦБ вече може с наличните си активи да изкупи всичките Рубли на пазара винаги когато реши. М1 вече е по малък от резерва им в валута и злато. Като повечето пазарни участници го осъзнаят ще има известно движение в обратна посока на курса на Рублата.

Явно че няма как да си велика сила и да имаш в резерва си валута на други държави, винаги си уязвим. Предполагам Руснаците го усетиха вече по трудния начин , и рано или късно ще върнат златния стандарт , като вържат Рублата към определени грамчета злато и съответно да обърнат всичките си резерви в злато.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      .. "генрация" са минали на НПО хранилка.
      Още не се е намерило НПО с мераци да ми плаща (заинтригува ме ако ми отправяш оферта ), но ако имаш такова и искаш да плащаш, няма проблем да напиша и нещо хубаво за Путин. За мен е безразлично, но докато не ми се плаща - пиша и казвам това което искам.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абе вие забравихте ли 97 ,когато работихме за 10 долара! На какво се радвате? Е...ти идиотите сте!
        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Може да питаш Saxo Bank прогнозите са техни, но едни други ескперти в тоя форум обясняваха, че рублата не само няма да пада, а ще се качва. Обясняваха, че икономиката на Русия ще цъфне тази година, че златото ще скочи, че петролът ще иде на 200 долара, че Путин ще разкаже икономически играта на целия свят съвместно с Кадиров и помощта на Аллах, че до 3 дни ще бъде в Киев обаче това не стана. Много ми е мъчно и на мен, но това е положението.
          Не съм защитавал нито една от тези тези, тъй като ми беше ясно, че идват тежки години и краварите ще удрят върху всичко, КОЕТО ТЕ РЕАЛНО НЕ ПРИТЕЖАВАТ. А това са точно нещата, които изброи.

Само един последен въпрос, защото преди години те четях с интерес и имах някакво уважение към мнението ти.

За пари ли пишеш? Може и на лични. Чувал съм слухове, че поради кризата в БГ и множеството фалити голяма част от стара "генрация" са минали на НПО хранилка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            Каква е схемата на Сакса? Как ги виждат нещата експертите?
            Може да питаш Saxo Bank прогнозите са техни, но едни други ескперти в тоя форум обясняваха, че рублата не само няма да пада, а ще се качва. Обясняваха, че икономиката на Русия ще цъфне тази година, че златото ще скочи, че петролът ще иде на 200 долара, че Путин ще разкаже икономически играта на целия свят съвместно с Кадиров и помощта на Аллах, че до 3 дни ще бъде в Киев обаче това не стана. Много ми е мъчно и на мен, но това е положението.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

[I] Ставащото не е нищо повече от това Путин да понапълни още малко гуша + 80 те си милиарда които е откраднал досега за сметка на руснаците. Нищо повече.
              Гениално прозрение. Значи всъщност номера е бил Путин да добави още няколко милиарда към 80 - те под дюшека, след което да отиде да си ги харчи на Марс или Сатурн???

Кажи ми сега за фалита на Русия. Каква е схемата на Сакса? Как ги виждат нещата експертите?

Коментар

• Проблемът си е техен. Имат достатъчно капацитети че да намерат разумно решение.
                Last edited by Georgi; 16.12.2014, 23:08.
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Президентът на Русия Владимир Путин и изпълнителният директор на Роснефт Игор Сечин в известна степен са отговорни за това, което се случва на валутните пазари. Роснефт, компанията на Сечин, в петък пласира огромна облигационна емисия в рубли на стойност близо 11 милиарда долара, която беше купена от правителствени банки, при доходност доста по-ниска от тази по руските държавни ценни книжа. Част от тези пари може да са попаднали на валутните пазари вчера, въпреки че Роснефт отрича. Явно е, че най-напред ще бъдат задоволени нуждите на приятелите на Путин и чак тогава ще бъдат разгледани останалите проблеми, като например стабилността на националната валута http://www.investor.bg/novini/130/a/...ublata-185794/

Това отговаря на воплите на Колчо, кой нападал рублата. Извън това, че от началото на годината самите руски банки се съдраха да търгуват срещу рублата, а те са държавни банки. Ставащото не е нищо повече от това Путин да понапълни още малко гуша + 80 те си милиарда които е откраднал досега за сметка на руснаците. Нищо повече. Още лятото и есента ми бе направило впечатление, че някои сделки на пазара се изпълняват доста под пазарните, което означава, че има договаряне за тях от което.......... дадена банка или корпорация губят много-много пари, но някой от отсрещната страна печели. Щом няма арестувани за това, то означава само едно - че властта, а тя е Кремъл, лапа пари, докато руснаците лапат бахура. Това е
                  Last edited by Jay Gould; 16.12.2014, 22:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    Само да не ви правят някаква постановка руснаците, че свят ще ви се извие, а още не са почнали, Не се радвайте, не са добре нещата.

С оглед, че търгувате срещу брокера си е нормално. Утре Путин ще говори, не се знае какво ще каже.
                    аз само наблюдавам и констатирам, а за останалото времето ще покаже..

Коментар

Саксо банк в прогнозите си за 2015 г. обявиха опасност от фалит на Русия, но да видим.
                      Би ли нахвърлял набързо схемата на този фалит?

Коментар

• Първоначално изпратено от voyous Разгледай мнение
                        и при мен се получи съобщение, че в МТ4 и МТ5 търговията с рубла спира от днес - "поради изключително нестабилната ситуация с Русия"
                        Само да не ви правят някаква постановка руснаците, че свят ще ви се извие, а още не са почнали, Не се радвайте, не са добре нещата.

С оглед, че търгувате срещу брокера си е нормално. Утре Путин ще говори, не се знае какво ще каже.
                        Last edited by al4en; 16.12.2014, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                          Според мен Руската икономика върви стремглаво към фалит ...

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                            При мен търговията е спряна от часове...нямало ликвидност ми обясниха
                            и при мен се получи съобщение, че в МТ4 и МТ5 търговията с рубла спира от днес - "поради изключително нестабилната ситуация с Русия"

Коментар

• Според мен Руската икономика върви стремглаво към фалит и май накрая ще на Путин или ще му се разклати столчето или ще премине към официална еднолична диктатура. По - вероятно е Русия преди да обяви фалит, Путин да обяви война на САЩ и ЕС. Доста са обтегнати в момента нервите, с тия санкции и спирането не Южен Поток, който щеше да сигури на Русия контрол над Европа. Дано не съм лош пророк.

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
                                Е как да не ти еба путката майчина нещасtна,кой сасипа иzточна европа бе,червана гадино.Jalko che ne mi prevejda pravilno.
                                Айде..... Още един НПО педерунгел дето си мисли, че защитава кауза, а не осъзнава, че при реален конфликт ние сме на първа линия и с тези краварски бази сме сред едни от първите мишени.

Коментар

Working...
                                X