IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Съмнявам се!!!Все още доста "сифилистични" мозъци има тука!!!А и тази зараза много лесно се разпространява!!!
    Съгласен съм с теб, Седерастията е психическо заболяване. Седерастията трябва да бъде осъдена за престъпленията извършени срещу Българския народ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      MILOM, Че той, Сталин, освен сатрап, наистина е бил стратег. Едното не пречи на другото.
      Нима Хилер не е бил стратег?
      Това не пречи тези които го пропагандират да отиват в затвора. В Германия разбира се.
      Но вас русофилите, пък и руснаците да си го искате обратно. Поне режима му де,
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

MILOM, Че той, Сталин, освен сатрап, наистина е бил стратег. Едното не пречи на другото.
        Ръцете на всеки един велик държавник са изцапани с кръв. Ако Янукович беше ошамарил седерастията на Майдана още когато започнаха десния сектор да палят Беркут, жертвите щяха да бъдат десетки, а не десетки хиляди... Украйна нямаше да бъде разграбена, народа щеше да размине трагическите събития

Ако Китайската компартия не беше прегазила ТянЪнМън преди 25години, няколко хиляди жертви. Китай щеше да има съдбата на днешна Украйна...

Сталин не е сатрап. Да има масова смърт, но това не е геноцид. Причините за трагедията на съветския народ не са еднозначни

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Да се надяваме след едно поколение...
          Съмнявам се!!!Все още доста "сифилистични" мозъци има тука!!!А и тази зараза много лесно се разпространява!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            Макс;]
            В Германия тия които се възхищават на Хитлер
            и го пропагандират,ходят в затвора
            Кога ще дойде времето и за Сталин-най-големия сатрап в човешката история
            http://waralbum.ru/bb_img/2345.jpg

историята не ти е силна страна, ще оценя ако в рамките на времето, което не е достатъчно да направиш уики справка споделиш за опиумните войни

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              Макс;]

Да се надяваме след едно поколение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                Че и последните 25 години нуколко десетки хиляди българи получиха образование в Париж, Виена, Лондон, .......................... и какво от това...........??????????
                Доброто възпитание изисква първо да прочетеш това, което имаш намерение да коментираш (евентуално и диалога, в рамките на който е подадена коментиранта реплика).

И понеже съм възпитан ще те насоча към втория абзац от поста ми...

Коментар

• MILOM, Че той, Сталин, освен сатрап, наистина е бил стратег. Едното не пречи на другото.

Коментар

А защо да гледаме само тези 25 и предните 45?
                    А преди това? Защо тогава българите получаваха образование в Прага, Париж, Женева, Хайделберг, Лайпциг, Манчестър, Киев, Москва, Лвов, Виена и къде ли не? И защо се връщаха? Защо градяха държава (имаме предвид, че тези, които учеха в СССР, просто нямаха изборът - да се върнат или не, така че те не са показател)?

Все си мисля, че има надежда поне част от хората, които днес учат в университети по света, ще изберат да се върнат и пак като дедите си да градят държава... Обаче трябва усилие и от тук, трябва да има поне малко надежда, че връщането няма да е напразно (щото всеки има един живот)... Дай, Боже!

Затова - достатъчно далеч от "православните братя" и по-близо до естествената ни среда - Европа...
                    Че и последните 25 години нуколко десетки хиляди българи получиха образование в Париж, Виена, Лондон, .......................... и какво от това...........??????????

Коментар

• Макси, недей така. Ето, аз също се върнах, и,макар че ме викаха в щатите, останах тук. И не съм още станал милионер - какво остана-за милиардер. Ама да слушам тук "недостатъчно пострадали поради младост" да коментират нещо, което не са познавали, и да ми обясняват провалите ни през годините, в които И ТЕ са избирали, а за този И ТЕХЕН избор, да сме виновни ние- е, не мога да го премълча просто така.
                      Извинявай.

Коментар

• Макс;]
                        Яко видео! Жестовете, походката, диалекта, ръката, ... Предстоят тежки години, а това означава че все повече хора ще започват да разбират другаря Иосиф Сталин.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

А защо да гледаме само тези 25 и предните 45?
                          А преди това? Защо тогава българите получаваха образование в Прага, Париж, Женева, Хайделберг, Лайпциг, Манчестър, Киев, Москва, Лвов, Виена и къде ли не? И защо се връщаха? Защо градяха държава (имаме предвид, че тези, които учеха в СССР, просто нямаха изборът - да се върнат или не, така че те не са показател)?

Все си мисля, че има надежда поне част от хората, които днес учат в университети по света, ще изберат да се върнат и пак като дедите си да градят държава... Обаче трябва усилие и от тук, трябва да има поне малко надежда, че връщането няма да е напразно (щото всеки има един живот)... Дай, Боже!

Затова - достатъчно далеч от "православните братя" и по-близо до естествената ни среда - Европа...
                          http://xn--b1agjhxg2e.com/post/106217207836

Сега, когато чета за Регистъра и виждам биографиите на хората, които са структурирали Държавна сигурност, на хората, които са ръководили Държавна сигурност, на офицерите от ДС, които след това стават депутати, бизнесмени и т.н., просто е ужасно. Няма, няма по-добро доказателство от това четене и паралел, който предлага Регистърът и дейността на определени хора преди 10 ноември 1989 година и в тази допълнителна информация – всеки профил какво правят след промените. Просто, не може да е случайно. Не може никой да ме убеди, че случайно БНБ през първите седем години в своето съществуване след промените

председателите й са все сътрудници на ДС.

Никой не може да ме убеди, че е случайно, че през първите седем години на прехода пет години са управлявани от правителства, които са оглавявани от министър-председатели на България агенти на комунистическите тайни служби (Андрей Луканов, Любен Беров и Жан Виденов). Не може да ме убеди никой, че случайно българското контраразузнаване през последните 25 години, 14 години е ръководено все от кадрови служители на ДС, а разузнаването – 20 години. 12 години България е управлявана с подкрепата на политически партии или коалиции, чийто лидери са били сътрудници на Д
                          С
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Не отричам,че си прав, като чета кви глупости пишеш!

И това за "заедно", също ми хареса - нямало било "поединично"! Ами няма - тогава що хукнахте като подгонени Навън след 1989 г.?Нали дойде "свободата"...Що не останахте тук да строите живота нов, въз основа на демократичните "ценности".
                            Аз не знам.след 1879 г. да има масова емигрантска вълна,нито пък след 1944 г.
                            По-правилно е да кажа - без "заедно" няма и "поединично" или няма как да се спасиш поединично ако общото е прецакано...

Коментар

Преди българите ходеха да учат в СССР, за да се върнат да работят тук и, като цяло, образованието ни беше лошо и ниско /странно, що ни имаха за квалифицирана работна ръка?
                              Българите, които се върнаха в България са обикновени милионери, а останалите в СССР и Русия са милиардери

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                A в коя посока?
                                няма посока вече, няма къде да се избяга брачед навсякъде е лудница .....

Коментар

Working...
                                X