Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеMILOM, Че той, Сталин, освен сатрап, наистина е бил стратег. Едното не пречи на другото.
Това не пречи тези които го пропагандират да отиват в затвора. В Германия разбира се.
Но вас русофилите, пък и руснаците да си го искате обратно. Поне режима му де,Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеMILOM, Че той, Сталин, освен сатрап, наистина е бил стратег. Едното не пречи на другото.
Ако Китайската компартия не беше прегазила ТянЪнМън преди 25години, няколко хиляди жертви. Китай щеше да има съдбата на днешна Украйна...
Сталин не е сатрап. Да има масова смърт, но това не е геноцид. Причините за трагедията на съветския народ не са еднозначни
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДа се надяваме след едно поколение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеМакс;]
В Германия тия които се възхищават на Хитлер
и го пропагандират,ходят в затвора
Кога ще дойде времето и за Сталин-най-големия сатрап в човешката история
историята не ти е силна страна, ще оценя ако в рамките на времето, което не е достатъчно да направиш уики справка споделиш за опиумните войни
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеМакс;]
В Германия тия които се възхищават на Хитлер
Кога ще дойде времето и за Сталин-най-големия сатрап в човешката история
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЧе и последните 25 години нуколко десетки хиляди българи получиха образование в Париж, Виена, Лондон, .......................... и какво от това...........??????????
И понеже съм възпитан ще те насоча към втория абзац от поста ми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА защо да гледаме само тези 25 и предните 45?
А преди това? Защо тогава българите получаваха образование в Прага, Париж, Женева, Хайделберг, Лайпциг, Манчестър, Киев, Москва, Лвов, Виена и къде ли не? И защо се връщаха? Защо градяха държава (имаме предвид, че тези, които учеха в СССР, просто нямаха изборът - да се върнат или не, така че те не са показател)?
Все си мисля, че има надежда поне част от хората, които днес учат в университети по света, ще изберат да се върнат и пак като дедите си да градят държава... Обаче трябва усилие и от тук, трябва да има поне малко надежда, че връщането няма да е напразно (щото всеки има един живот)... Дай, Боже!
Затова - достатъчно далеч от "православните братя" и по-близо до естествената ни среда - Европа...
Коментар
-
Макси, недей така. Ето, аз също се върнах, и,макар че ме викаха в щатите, останах тук. И не съм още станал милионер - какво остана-за милиардер. Ама да слушам тук "недостатъчно пострадали поради младост" да коментират нещо, което не са познавали, и да ми обясняват провалите ни през годините, в които И ТЕ са избирали, а за този И ТЕХЕН избор, да сме виновни ние- е, не мога да го премълча просто така.
Извинявай.
Коментар
-
Макс;]Яко видео! Жестовете, походката, диалекта, ръката, ... Предстоят тежки години, а това означава че все повече хора ще започват да разбират другаря Иосиф Сталин.
Кога ще дойде времето и за Сталин-най-големия сатрап в човешката историяhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА защо да гледаме само тези 25 и предните 45?
А преди това? Защо тогава българите получаваха образование в Прага, Париж, Женева, Хайделберг, Лайпциг, Манчестър, Киев, Москва, Лвов, Виена и къде ли не? И защо се връщаха? Защо градяха държава (имаме предвид, че тези, които учеха в СССР, просто нямаха изборът - да се върнат или не, така че те не са показател)?
Все си мисля, че има надежда поне част от хората, които днес учат в университети по света, ще изберат да се върнат и пак като дедите си да градят държава... Обаче трябва усилие и от тук, трябва да има поне малко надежда, че връщането няма да е напразно (щото всеки има един живот)... Дай, Боже!
Затова - достатъчно далеч от "православните братя" и по-близо до естествената ни среда - Европа...
Сега, когато чета за Регистъра и виждам биографиите на хората, които са структурирали Държавна сигурност, на хората, които са ръководили Държавна сигурност, на офицерите от ДС, които след това стават депутати, бизнесмени и т.н., просто е ужасно. Няма, няма по-добро доказателство от това четене и паралел, който предлага Регистърът и дейността на определени хора преди 10 ноември 1989 година и в тази допълнителна информация – всеки профил какво правят след промените. Просто, не може да е случайно. Не може никой да ме убеди, че случайно БНБ през първите седем години в своето съществуване след промените
председателите й са все сътрудници на ДС.
Никой не може да ме убеди, че е случайно, че през първите седем години на прехода пет години са управлявани от правителства, които са оглавявани от министър-председатели на България агенти на комунистическите тайни служби (Андрей Луканов, Любен Беров и Жан Виденов). Не може да ме убеди никой, че случайно българското контраразузнаване през последните 25 години, 14 години е ръководено все от кадрови служители на ДС, а разузнаването – 20 години. 12 години България е управлявана с подкрепата на политически партии или коалиции, чийто лидери са били сътрудници на Дhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе отричам,че си прав, като чета кви глупости пишеш!
И това за "заедно", също ми хареса - нямало било "поединично"! Ами няма - тогава що хукнахте като подгонени Навън след 1989 г.?Нали дойде "свободата"...Що не останахте тук да строите живота нов, въз основа на демократичните "ценности".
Аз не знам.след 1879 г. да има масова емигрантска вълна,нито пък след 1944 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПреди българите ходеха да учат в СССР, за да се върнат да работят тук и, като цяло, образованието ни беше лошо и ниско /странно, що ни имаха за квалифицирана работна ръка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеA в коя посока?
Коментар
Коментар