IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Молим, ти какви наркотици взимаш бре, къде цивилизация си видял в България като по национални телевизия и радио ползват думи като : далавера, мутри, да го духа тоя оня
    Това с живеенето да не се чудиш защо Германия са развити, а Гърция не нали? Тук просто коментара е излишен.
    Това за заведенията са пълни, че и народа пращи разбираш ли от акъл и харчи повече от това което има е само посебе си парадокс и ти го оставям за домашно. Не знам ти кви инвестиции прайш и как печелиш нон стоп с тея изказвания ....
    Ти май не си стъпвал в Гърция. Съвсем развити са си. И заведенията и там са пълни. Никакъв парадокс не е. Един живот се живее, по-добре да се живее възможно най-добре. Що всичките психоаналитици са се пръкнали все в Австрия и германия. Ами защото тези народи не могат да живеят. И не искат да прибягват до алкохола като варварите на изток, дето пак не знаят как да се забавляват цивилизовано и за това се напиват като .. хм като руснаци. Да пиеш твърд алкохол на екс, почти без мезе и на това да му викаш забавление трябва нещо много мазохистично да има в човек, че да му харесва.

Пък това какъв език се използва не е признак на цивилизация, а на култура. Аз не съм казал че българите са културни.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Чух че след проведените опита да се изстрелват до космоса с барут имали интересни постижения. Почти успели да пратят в спътник в космоса , проблема е че бил на стотици парчета.
      Ще помогнем на пиндосите с ракети Марков няма проблеми...

Обонго вдига санкциите, пада на колене и моли за милост

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Че какво ни има на нас. Живеем си живота, не се бъркаме в чужди такива. Гледаме да се забавляваме колкото можем. Въпреки скапаното управление всъщност България е едно доста цивилизовано място. Престъпленията срещу личността са на едно от най-ниските равнища в европа - въпреки некадърната полиция и скапаното правосъдие. Заведенията пълни - хората се забавляват - въпреки че нямат кинти. Не знам някога в историята ни да е имало глад в България, гражданска война или дори революция. Всички проблеми на България все от други държави идват, я от Турция преди векове, я от Русия сега и в близкото минало.

Всичко това говори за доста високо ниво на цивилизация. реално по-високо и от тези на северните европейски държави. Дето може да знаят как да правят ефективна организация и как да бачкат, ама нещо с живеенето на живота не се справят особено А то човек живее за да живее, а не за да работи. А и не искат да взимат пример, да се поучат от хилядолетията опит в Гърция, България, Италия, Франция, Испания, Португалия
        Молим, ти какви наркотици взимаш бре, къде цивилизация си видял в България като по национални телевизия и радио ползват думи като : далавера, мутри, да го духа тоя оня
        Това с живеенето да не се чудиш защо Германия са развити, а Гърция не нали? Тук просто коментара е излишен.
        Това за заведенията са пълни, че и народа пращи разбираш ли от акъл и харчи повече от това което има е само по себе си парадокс и ти го оставям за домашно. Не знам ти кви инвестиции прайш и как печелиш нон стоп с тея изказвания ....
        И за престъпността там нямам думи .....
        Last edited by michaelis; 30.12.2014, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Пиндосите пробваха с батут, пробваха и накрая пак опряха до Руските ракети... Защо пиндосите са такива помяри с едната ръка душат Русия, а с другата ръка просят за помощ... Пиндоценности кво да праиш!
          Чух че след проведените опита да се изстрелват до космоса с барут имали интересни постижения. Почти успели да пратят в спътник в космоса , проблема е че бил на стотици парчета.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            И това го запазвам, тука просто няма какво да се дискутира... фашио
            Ми няма какво да се дискутира защото си е чиста истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Повтарям - подобна реторика еподходяща за форума на телевизия АЛФ...
              Иначе отговорът на въпроса е много прост - ние сме си ОК, обаче против волята ни от 70 години с помощта на такива като теб (с подобно съдържимо на междуушието) ни мачкат монголо-русите...
              Добре да си жив и здрав да стигнеш до пенсия и т.н. после ше видиш аз нямам повече забележки. Съмнявам се България да има грам напредък в тая насока където е сега. Да не се чудиш защо после и пенсии няма да видиме нашето поколение. Това ти го казва ТВ Алф или там мждуквото и да е

Коментар

Така наречения запад има като основа гръцката и в последствие римската цивилизация. Няма такова нещо като немска цивилизация. Има немска култура както има и всякаква друга култура, но в основата на немската култура са същите древно гръцки и древно римски цивилизационни постижения.

Няма и руска цивилизация. Каква цивилизация за народ който винаги е бил с 100 години назад спрямо запада. И това всъщност за последните 500 години преди това си е било една монголска орда.

Русия е просто скапаното доказателство че някой народи просто не могат да станат цивилизовани. Стоят на портите на запада, общуват си с него в продължение на столетия ама си остават монголски варвари. Нещо сбъркано явно има в руснаците. Студът нещо им е прецакал гените. Или пък водката.
                И това го запазвам, тука просто няма какво да се дискутира... фашио

Коментар

а ние като сме на по-топло що сме такива идиоти мммм
                  Поглени долу деспота от Либия кво е правил приживе за народа си! Тея дет им се кланяш ти Сорос Бъфет дет им остават 2 петъка кво са направили ?? Ми нишо милиарди за себе си и за тва масата американци са прости кат галоши
                  Че какво ни има на нас. Живеем си живота, не се бъркаме в чужди такива. Гледаме да се забавляваме колкото можем. Въпреки скапаното управление всъщност България е едно доста цивилизовано място. Престъпленията срещу личността са на едно от най-ниските равнища в европа - въпреки некадърната полиция и скапаното правосъдие. Заведенията пълни - хората се забавляват - въпреки че нямат кинти. Не знам някога в историята ни да е имало глад в България, гражданска война или дори революция. Всички проблеми на България все от други държави идват, я от Турция преди векове, я от Русия сега и в близкото минало.

Всичко това говори за доста високо ниво на цивилизация. реално по-високо и от тези на северните европейски държави. Дето може да знаят как да правят ефективна организация и как да бачкат, ама нещо с живеенето на живота не се справят особено А то човек живее за да живее, а не за да работи. А и не искат да взимат пример, да се поучат от хилядолетията опит в Гърция, България, Италия, Франция, Испания, Португалия

Коментар

Ама добре бе защо образованието да се плаща ? Защо пенсионерите да плащат за лекарства и за болници бре? Ти като стигнеш до пенсия ше видиш аз не мога сега да те убеждавам после ше скиваш то колелото се върти ....
                    Норвегия не е в Еврогейския съюз защото не са гламави да плащат на разни гърци за тоя дет клати гората, там е друга тема
                    Ми то не е само Норвегия, бе младеж... То в цивилизования свят (там дето няма думата чичко Путлер или някой молла) е така...

П.С. не разчитам особено на пенсионната система в БГ, поради което работя по собствена пенсионна програма...

Коментар

Поглени долу деспота от Либия кво е правил приживе за народа си! Тея дет им се кланяш ти Сорос Бъфет дет им остават 2 петъка кво са направили ?? Ми нишо милиарди за себе си и за тва масата американци са прости кат галоши
                      Повтарям - подобна реторика еподходяща за форума на телевизия АЛФ...
                      Иначе отговорът на въпроса е много прост - ние сме си ОК, обаче против волята ни от 70 години с помощта на такива като теб (с подобно съдържимо на междуушието) ни мачкат монголо-русите...

Коментар

• Пиндосите пробваха с батут, пробваха и накрая пак опряха до Руските ракети... Защо пиндосите са такива помяри с едната ръка душат Русия, а с другата ръка просят за помощ... Пиндоценности кво да праиш!

Кабмин: НПО "Энергомаш" и Orbital обсудят поставки двигателей РД-181
                        http://ria.ru/science/20141230/1040954073.html

МОСКВА, 30 дек — РИА Новости. Премьер-министр России Дмитрий Медведев подписал распоряжение о переговорах российской НПО "Энергомаш" и американской Orbital Sciences по поставкам двигателей РД-181, соответствующий документ опубликован на портале правовой информации во вторник.

РИА Новости http://ria.ru/science/20141230/10409...#ixzz3NPnh74EP

Коментар

Ей ги, веднага двама се разпознаха...

Както казахме, не е възможно да се прескачат етапи в историческото развитие, няма как от феодализъм (в единия случай племенен, а в другия - крепостнически) да прескочиш няколко етапа в развитието си и да обявиш, че си извор на цивилизация и благоденствие - важи и за Либия (на Кадафи) и за Русия (без значение - Ленинова, Сталинова, Брежнева, Путлерова)...

А ти, мило момченце, стига с воленовска реторика (еврогейове, пиндоси и други глупости с приложение само в батакистки форуми), Путлер да си гледа заспалото блато, аз предпочитам да се равняваме по Европа (само една бележка в тази връзка, днес говорих с един приятел, който живее в Норвегия - дето уж била закъсала повече от Матушката покрай петропрайсдайвинга - нищо подобно - елентарен пример давам - бащата има право да работи три дни в седмицата, в първите две години от раждане на дете, а за тези два дни седмично надника му се плаща от държавата, та такива примери в "Гейропа")...
                          Ама добре бе защо образованието да се плаща ? Защо пенсионерите да плащат за лекарства и за болници бре? Ти като стигнеш до пенсия ше видиш аз не мога сега да те убеждавам после ше скиваш то колелото се върти ....
                          Норвегия не е в Еврогейския съюз защото не са гламави да плащат на разни гърци за тоя дет клати гората, там е друга тема

Коментар

Така наречения запад има като основа гръцката и в последствие римската цивилизация. Няма такова нещо като немска цивилизация. Има немска култура както има и всякаква друга култура, но в основата на немската култура са същите древно гръцки и древно римски цивилизационни постижения.

Няма и руска цивилизация. Каква цивилизация за народ който винаги е бил с 100 години назад спрямо запада. И това всъщност за последните 500 години преди това си е било една монголска орда.

Русия е просто скапаното доказателство че някой народи просто не могат да станат цивилизовани. Стоят на портите на запада, общуват си с него в продължение на столетия ама си остават монголски варвари. Нещо сбъркано явно има в руснаците. Студът нещо им е прецакал гените. Или пък водката.

Коментар

• Ей ги, веднага двама се разпознаха...

Както казахме, не е възможно да се прескачат етапи в историческото развитие, няма как от феодализъм (в единия случай племенен, а в другия - крепостнически) да прескочиш няколко етапа в развитието си и да обявиш, че си извор на цивилизация и благоденствие - важи и за Либия (на Кадафи) и за Русия (без значение - Ленинова, Сталинова, Брежнева, Путлерова)...

А ти, мило момченце, стига с воленовска реторика (еврогейове, пиндоси и други глупости с приложение само в батакистки форуми), Путлер да си гледа заспалото блато, аз предпочитам да се равняваме по Европа (само една бележка в тази връзка, днес говорих с един приятел, който живее в Норвегия - дето уж била закъсала повече от Матушката покрай петропрайсдайвинга - нищо подобно - елентарен пример давам - бащата има право да работи три дни в седмицата, в първите две години от раждане на дете, а за тези два дни седмично надника му се плаща от държавата, та такива примери в "Гейропа")...

Коментар

Ми много просто - нарича се неизживяни етапи в историческото (респективно - менталното) развитие на дадени общества (и отделни личности)...

Аз лично предпочитам да се идентифицирам с представители на по-развити общества, като тези в Европа... за разлика от други тук, които с удоволствие се поставят по-близо до представителите на ИД в Либия или североизточните монголо-руси...
                                Kandidos когат бат Боце или СерГей или Доган или който и да е там олигофрен било то Меркел, Маймуняка или Камерния от Лондон направят образованието БЕЗПЛАТНО и Здравеопазването също тогава можеш да имаш съвест да ми спориш. Но да ми се индентифицираш с разни колониалисти кат Кралицата ебал съм я и у бабичката и оня негъра също където окрадоха цял свят, че и свойте окрадоха. Нашите политици също ни обраха и изпростя народа

Коментар

Working...
                                X