Първоначално изпратено от Rainman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа-а! Обаче българските педали харесват не тях, а Путин!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнениеИма ли икономическа криза в Русия или не. Съдете сами. В Русия производството на трактори с вериги през ноември 2014г. е намаляло в сравнение с ноември 2013г. с 81,51 %, а производството на трактори с колела с 10,44 %. Неслучайно красиви момичета от Русия гледат ако може да живеят в чужбина. Като давате снимки, поне обяснете кои са гаджетата на жените и момичетата от снимките. Бащата на Ирина Шейхислямова е татарин и е бил миньор, а нейното гадже е чужденец футболист. Наталия Водянова много отдавна живее в чужбина. Първо се ожени за англичанин. После се разведе, а сега гаджето и е французин.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнениеИма ли икономическа криза в Русия или не. Съдете сами. В Русия производството на трактори с вериги през ноември 2014г. е намаляло в сравнение с ноември 2013г. с 81,51 %, а производството на трактори с колела с 10,44 %. Неслучайно красиви момичета от Русия гледат ако може да живеят в чужбина. Като давате снимки, поне обяснете кои са гаджетата на жените и момичетата от снимките. Бащата на Ирина Шейхислямова е татарин и е бил миньор, а нейното гадже е чужденец футболист. Наталия Водянова много отдавна живее в чужбина. Първо се ожени за англичанин. После се разведе, а сега гаджето и е французин.
Коментар
-
Има ли икономическа криза в Русия или не. Съдете сами. В Русия производството на трактори с вериги през ноември 2014г. е намаляло в сравнение с ноември 2013г. с 81,51 %, а производството на трактори с колела с 10,44 %. Неслучайно красиви момичета от Русия гледат ако може да живеят в чужбина. Като давате снимки, поне обяснете кои са гаджетата на жените и момичетата от снимките. Бащата на Ирина Шейхислямова е татарин и е бил миньор, а нейното гадже е чужденец футболист. Наталия Водянова много отдавна живее в чужбина. Първо се ожени за англичанин. После се разведе, а сега гаджето и е французин. Виктория Боня има дете от ирландец, с който живее в Монако.Last edited by Rainman; 31.12.2014, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение20 САМЫХ СЕКСУАЛЬНЫХ РОССИЯНОК
http://super.ru/news/112842http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Е друго нещо са си евроценностите, брадати вурстове с епилирани...........
ИТОГИ-2014: 20 САМЫХ СЕКСУАЛЬНЫХ РОССИЯНОК
http://super.ru/news/112842
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБате Пешо, а 100% си виждал и как тълпата троши парламентата какво е един чез срещу цял парламент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не знам дали Горанов ще ги закрие ама ще ги закрият това е сигурно.Аз видях в Плевен как тълпата троши прозорците на ЧЕЗ ще видя и как трошат офисите на крадливите мошеници.Нашия народ е търпелив ама кат му избият бушоните ще стане страшнота какво е един чез срещу цял парламент
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, когато от НОИ получат срещу вноските си милостиня стигаща само за хляб, ориз и кисело мляко, пък от фондовете вземат повече въпреки че са давали по-малко, по вероятно е НОИ да го закрият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не знам дали Горанов ще ги закрие ама ще ги закрият това е сигурно.Аз видях в Плевен как тълпата троши прозорците на ЧЕЗ ще видя и как трошат офисите на крадливите мошеници.Нашия народ е търпелив ама кат му избият бушоните ще стане страшно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗначи маркираш с мишката фразата на английски, натискаш десен бутон даваш "copy" отиваш в гугъл, поставяш курсора на празното място, натискаш десен бутон на мишката, даваш "paste". Натискаш синята лупичка и готово излизат резултатите.
Те американците от гугъл са предвидили че и тъпи хора ще ги ползват
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе поживеем, ще видим.Личното ми мнение е че няма да бъдат закрити, защото Горанов няма да има на кого да си продава ДЦК тата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз съм от село и не мога да пиша щото съм тъп.Ти потърси и после ми кажи какво ти говорят числата
Те американците от гугъл са предвидили че и тъпи хора ще ги ползват
Коментар
Коментар