IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
    Има ли икономическа криза в Русия или не. Съдете сами. В Русия производството на трактори с вериги през ноември 2014г. е намаляло в сравнение с ноември 2013г. с 81,51 %, а производството на трактори с колела с 10,44 %. Неслучайно красиви момичета от Русия гледат ако може да живеят в чужбина. Като давате снимки, поне обяснете кои са гаджетата на жените и момичетата от снимките. Бащата на Ирина Шейхислямова е татарин и е бил миньор, а нейното гадже е чужденец футболист. Наталия Водянова много отдавна живее в чужбина. Първо се ожени за англичанин. После се разведе, а сега гаджето и е французин. Виктория Боня има дете от ирландец, с който живее в Монако.
    Международните резерви на руската централна банка са спаднали за последната отчетна седмица с 10 400 000 000 $. В Русия производството на булдозери през ноември 2014г. е спаднало в сравнение с ноември 2013г. с 62,38 %, а производството на цимент е спаднало с 10 %.

Коментар

• Айде ново двайсет ,ислимистите може и да обърнат палачинката
      Съдбата обича смелите както се казва.

#Saudi King was rushed to hospital in a helicopter from his desert resort near #Riyadh few hours ago.. pic.twitter.com/d1jLutTKSX

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Да-а! Обаче българските педали харесват не тях, а Путин!
        +!
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Има ли икономическа криза в Русия или не. Съдете сами. В Русия производството на трактори с вериги през ноември 2014г. е намаляло в сравнение с ноември 2013г. с 81,51 %, а производството на трактори с колела с 10,44 %. Неслучайно красиви момичета от Русия гледат ако може да живеят в чужбина. Като давате снимки, поне обяснете кои са гаджетата на жените и момичетата от снимките. Бащата на Ирина Шейхислямова е татарин и е бил миньор, а нейното гадже е чужденец футболист. Наталия Водянова много отдавна живее в чужбина. Първо се ожени за англичанин. После се разведе, а сега гаджето и е французин.
          я оня статистик се преродил под нов ник
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Има ли икономическа криза в Русия или не. Съдете сами. В Русия производството на трактори с вериги през ноември 2014г. е намаляло в сравнение с ноември 2013г. с 81,51 %, а производството на трактори с колела с 10,44 %. Неслучайно красиви момичета от Русия гледат ако може да живеят в чужбина. Като давате снимки, поне обяснете кои са гаджетата на жените и момичетата от снимките. Бащата на Ирина Шейхислямова е татарин и е бил миньор, а нейното гадже е чужденец футболист. Наталия Водянова много отдавна живее в чужбина. Първо се ожени за англичанин. После се разведе, а сега гаджето и е французин.
            Mи моите овце са по хубави от англичанките и французойките затова.

Коментар

• Има ли икономическа криза в Русия или не. Съдете сами. В Русия производството на трактори с вериги през ноември 2014г. е намаляло в сравнение с ноември 2013г. с 81,51 %, а производството на трактори с колела с 10,44 %. Неслучайно красиви момичета от Русия гледат ако може да живеят в чужбина. Като давате снимки, поне обяснете кои са гаджетата на жените и момичетата от снимките. Бащата на Ирина Шейхислямова е татарин и е бил миньор, а нейното гадже е чужденец футболист. Наталия Водянова много отдавна живее в чужбина. Първо се ожени за англичанин. После се разведе, а сега гаджето и е французин. Виктория Боня има дете от ирландец, с който живее в Монако.
              Last edited by Rainman; 31.12.2014, 18:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                20 САМЫХ СЕКСУАЛЬНЫХ РОССИЯНОК
                http://super.ru/news/112842
                Да-а! Обаче българските педали харесват не тях, а Путин!
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Е друго нещо са си евроценностите, брадати вурстове с епилирани...........

ИТОГИ-2014: 20 САМЫХ СЕКСУАЛЬНЫХ РОССИЯНОК
                  http://super.ru/news/112842

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Бате Пешо, а 100% си виждал и как тълпата троши парламента та какво е един чез срещу цял парламент
                    Виждал съм.И се надявам да го видя пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Аз не знам дали Горанов ще ги закрие ама ще ги закрият това е сигурно.Аз видях в Плевен как тълпата троши прозорците на ЧЕЗ ще видя и как трошат офисите на крадливите мошеници.Нашия народ е търпелив ама кат му избият бушоните ще стане страшно
                      Бате Пешо, а 100% си виждал и как тълпата троши парламента та какво е един чез срещу цял парламент
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Хахаха, когато от НОИ получат срещу вноските си милостиня стигаща само за хляб, ориз и кисело мляко, пък от фондовете вземат повече въпреки че са давали по-малко, по вероятно е НОИ да го закрият.
                        Нито майка ми получава милостиня от НОИ нито баща ми получаваше Бог да го прости.Милостиня получават тия дето бяха тарикати.А от частните фондове още никой нормален човек не е получил пенсия и не вярвам да получи....

Коментар

Аз не знам дали Горанов ще ги закрие ама ще ги закрият това е сигурно.Аз видях в Плевен как тълпата троши прозорците на ЧЕЗ ще видя и как трошат офисите на крадливите мошеници.Нашия народ е търпелив ама кат му избият бушоните ще стане страшно
                          Хахаха, когато от НОИ получат срещу вноските си милостиня стигаща само за хляб, ориз и кисело мляко, пък от фондовете вземат повече въпреки че са давали по-малко, по вероятно е НОИ да го закрият.

Коментар

Значи маркираш с мишката фразата на английски, натискаш десен бутон даваш "copy" отиваш в гугъл, поставяш курсора на празното място, натискаш десен бутон на мишката, даваш "paste". Натискаш синята лупичка и готово излизат резултатите.

Те американците от гугъл са предвидили че и тъпи хора ще ги ползват
                            Нещо не ти уйдисва а?Ама за Русия знаем?А виж ги тия как са се насрали па тогава пиши за Русия.

Коментар

Ще поживеем, ще видим. Личното ми мнение е че няма да бъдат закрити, защото Горанов няма да има на кого да си продава ДЦК тата.

Коментар

Аз съм от село и не мога да пиша щото съм тъп.Ти потърси и после ми кажи какво ти говорят числата
                                Значи маркираш с мишката фразата на английски, натискаш десен бутон даваш "copy" отиваш в гугъл, поставяш курсора на празното място, натискаш десен бутон на мишката, даваш "paste". Натискаш синята лупичка и готово излизат резултатите.

Те американците от гугъл са предвидили че и тъпи хора ще ги ползват

Коментар

Working...
                                X