IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
    А дали това което стана в Париж, няма тепърва да се повтаря и потретя. Каква гаранция има съвременна Европа.
    Никаква,арабите са радикализирани до крайност.Кадафито и Садам Хюсеин имаха
    светски режими и им укротяваха страстите,сега вече и Турция не може да ги спре,
    защото заприличват все по-вече на тях.

Коментар

• Тя магарията е видна за всички нормални хора, само за дивите североазиатци и техните местни поклонници, останали в глуха изолация, все ще се намери враг с когото да оправдават некадърността и глупостта си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Това което стана в Ирак,Либия,Сирия беше отвратително.За това това,което стана
        в Париж изобщо не ме учудва.
        А дали това което стана в Париж, няма тепърва да се повтаря и потретя. Каква гаранция има съвременна Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Не ми оправдавай държавният терорист милошевич, който започна ИСТИНСКИ геноцид срещу собственото си население (да ти пусна ли снимки с масовите гробове на хървати, мюсулмани и кви ли не) с някакви инциденти, които по време на ВОЙНА са неизбежни, колкото и да са нежелани.
          Да не би твоите рушки сънародници да се церемониха с ония изверги от Беслан? Колко дечица си заминаха тогава?
          Приключихме синясган и с калъпа и с прозрачността, говорим за високоточно оръжие, което е употребено по време на живи новини на белградската телевизия. За децата не ми се продължава...

Пп. Моля модератора да не редактира опонента... Няма нищо по добро от това да оставиш едно магаре да си покаже магарията...

Коментар

• Не ми оправдавай държавният терорист милошевич, който започна ИСТИНСКИ геноцид срещу собственото си население (да ти пусна ли снимки с масовите гробове на хървати, мюсулмани и кви ли не) с някакви инциденти, които по време на ВОЙНА са неизбежни, колкото и да са нежелани.
            Да не би твоите рушки сънародници да се церемониха с ония изверги от Беслан? Колко дечица си заминаха тогава?
            Last edited by Andi11; 08.01.2015, 11:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Аз ще ти кажа бе синясган и за калъпа и за прозрачността. По отвратително нещо от отвратителния терористичен акт е лицемерието, на запад му викат двойни стандарти...

Започвам с ПусиРиот и техния концерт в сърцето на Москва, храма Христос Спасител, знаеш ли какво ще се случи, ако тези миндили изнесат концерт в една джамия или в една синагога? Е аз знам, цще им резнат шушумигите и ще ги накарат да си ги изядат...

Продължавам синясган, вече 16-та година от войната срещу Югославия. Ще наречеш ли отвратителен терористичен акт, следното:
              -Беше посегнато на свободата на словото от МАТО-вските фашисти. Беше бомбардирана сграта на РТС по време на живи новини, загинаха медийни работници. В двора на РТС растат 16 дръвчета вече на 16 години
              -Беше бомбардирано училището в Алексинац по време на учебно занятие. Законна военна цел, щото мазетата на училището може да се използват от военните. Бяха осакатени около 20 деца, в т.ч. няколко убити. Има едно видео на РТС дето го трият и вече не се появява в Ютуб на 7-8 деца в инвалидни колички, които разказват как са се променили мечтите им след бомбардировката...

И калъпа ти ми е ясен и прозрачността ти ми е ясна
              Това което стана в Ирак,Либия,Сирия беше отвратително.За това това,което стана
              в Париж изобщо не ме учудва.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                КАТО ПО КАЛЪП сте издялани. Толкова сте прозрачни вече за хората.

В Париж беше извършен отвратителен терористичен акт. Какво може да бъде по-отвратително от него?
                Аз ще ти кажа бе синясган и за калъпа и за прозрачността. По отвратително нещо от отвратителния терористичен акт е лицемерието, на запад му викат двойни стандарти...

Започвам с ПусиРиот и техния концерт в сърцето на Москва, храма Христос Спасител, знаеш ли какво ще се случи, ако тези миндили изнесат концерт в една джамия или в една синагога? Е аз знам, цще им резнат шушумигите и ще ги накарат да си ги изядат...

Продължавам синясган, вече 16-та година от войната срещу Югославия. Ще наречеш ли отвратителен терористичен акт, следното:
                -Беше посегнато на свободата на словото от МАТО-вските фашисти. Беше бомбардирана сграта на РТС по време на живи новини, загинаха медийни работници. В двора на РТС растат 16 дръвчета вече на 16 години
                -Беше бомбардирано училището в Алексинац по време на учебно занятие. Законна военна цел, щото мазетата на училището може да се използват от военните. Бяха осакатени около 20 деца, в т.ч. няколко убити. Има едно видео на РТС дето го трият и вече не се появява в Ютуб на 7-8 деца в инвалидни колички, които разказват как са се променили мечтите им след бомбардировката...

И калъпа ти ми е ясен и прозрачността ти ми е ясна

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Китайците ще са много прости ако вържат на Русия и глупостите и ! Компаниите които произвеждат в Китай качественни стоки не са китайски,това са световните брандове и те стоките си за юани и рубли не искат да ги продават.Новите китайски брандове също са международни компании и компонентите са от фабриките на същите стари брандове.
                  и ти кат равновесния с неговите долари ... добре убу ако ми отговорите с равния на един прост въпрос, защо Китай прави директни валутни swaps в local currency с половината свят вече? Те не могат всичко в юани да продадат, но бая разплащатат с тея юани да му се невиди, че и имат clearing banks навсякъде вече с тея юани, а тва що го праат ??
                  Ми нали за тва е тоя филм, тез руснаци, китайци, бразилци и индийци да си наложат полека с времето малка част от валутите бре няма цял живот да са васали ....
                  А примера с пластмасата на производство в България ше се напраа, че не съм го видял..... в държава сътворена от шофьори, сервитьорки и курветини щели да произведат нещо по-качествено от Китай ?!?
                  мммм малко не си видял екипа на F-22 от какви е правен, китайци, индийци и руснаци, няма кьорав американец щото са прости и образователната им система е само за богатите останалите са калъфи и могат само да си гледат Talk Shows .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнение
                    http://nedyalko.bg/?p=63

Руската или "Ислямска" държава са заплаха за Запада?
                    Клането в Париж даде отговор.

Дано "грантовите" русофоби - протестъри се засрамят
                    Когато апелирате да отворим широко границите си за ислямски бежанци, помислете за избитите френски журналисти
                    КАТО ПО КАЛЪП сте издялани. Толкова сте прозрачни вече за хората.

В Париж беше извършен отвратителен терористичен акт. Какво може да бъде по-отвратително от него?

Автор от “Дума”: Французите си го получиха

“Французите си го получиха от толкова толерастия,” написа във “Фейсбук” профила си авторът на партийния вестник “Дума” и на сайта “Поглед.инфо” Валентин Георгиев.Изказването идва на фона на реакциите на съпричастност и осъждане на терористичното нападение в редакцията на френския сатиричен вестник “Шарли ебдо” (Charlie Hebdo) в Париж, при който загинаха поне 12 души, включително десетима журналисти.Статусът на Валентин Георгиев се разпространява в социалните мрежи.”
                    Обърнете внимание на термина “толерастия”, който е сред типичните пропагандни опорни точки, пренесени от Русия в България, заедно със “соросоиди”, “грантови либерали”, “протестъри” и други заклеймяващи “еврогейския съюз” вътрешни врагове на арийско-православянската евроазиатщина.

Очаквайте българските последователи на руския държавен тероризъм ( срещу собствения и други народи) да подхванат пропагандната линия на Кремъл, за което вече има опорни точки. Като следната:

КРОСС:

„ Ръководителят на комитета по международните работи на Държавната дума в Русия Алексей Пушков смята, че след терористичната атака в редакцията на сатиричното списание в Париж, при който загинаха 12 души, е ясно, че не Русия застрашава сигурността на Европа.
                    “Трагедията в Париж показва, че Русия не заплашва Европа и нейната сигурност. Това е блъф. Истинската заплаха идва от последователи на тероризма. Това е факт”, написа Пушков в Twitter.”

Напомням, че това е същият Пушков, който препоръча от Москва на 3 декември миналата година на българската пета колона (след като Путин замаскира с обвинения срещу България провала си за„Южен поток”) да се ядосва за тази голяма корупционна загуба.

„Нека България се пукне от яд”, изрепчи се на българските адепти на руската корупция Пушков в стила на съветския военен марш от Втората световна война „ Стани огромна страна”, който зове (след края на дружбата между Сталин и Хитлер) през юни 1941 г. :

„ Нека благородната ярост да се излее като вълна” ( в дадения случай заради пресъхналия в зародиш „Южен поток”).

Обръщам внимание върху руския инструктаж, защото в публичното пространство у нас вече се появи конско троянско цвилене- ако не изпреварващо, то в синхрон с вълната на руската пропаганда, заклеймявайки „протестърите” в България да спрат моментално да критикуват Кремъл.

Участниците в изпълнението на този московски пропаганден инструктаж, които бързат да защитават… Русия от българските й критици ( по повод ужасната трагедия в Париж), не просто си изпускат нервите, но на практика правят самопризнание за кънтящите в главите им приоритети: терористичният акт в Париж рикошира с проруски вопли в София!

” Интересното” е, че претенцията си българите немедлено да спрат да не харесват Путин, защото има и по-лошо ( в лицето на ислямския екстремизъм), туземните говорители на Кремъл демонстрират манталитета на убийците от Париж, които се опитаха с олово да затворят устата на свободното слово.

У нас защитниците на Русия от България не са в състояние да се видят в това огледало, от което надзърта някакъв колаж на балкански писарушки с ушанки, под които прозират чалми.

Ако ви се струва извратено, направо сте познали.

Но да не бъдем голословни с позоваването на автор от в. “Дума” (само) по един повод.

В днешно време, благодарение на ЦРУ ( създател на интернет, според Путин) всеки може да се наслади и на други творби на същия.

Коментар

• ??????

Руската държава или „Ислямска държава” е реалният проблем пред Западния свят? Всеки нормален с глава на раменете може да си отговори, като изгледа смразяващите кадри от клането в Париж.
                      Last edited by 7777; 08.01.2015, 08:25.

Коментар

• Руската или "Ислямска" държава са заплаха за Запада?

http://nedyalko.bg/?p=63

Руската или "Ислямска" държава са заплаха за Запада?
                        Клането в Париж даде отговор.

Дано "грантовите" русофоби - протестъри се засрамят
                        Когато апелирате да отворим широко границите си за ислямски бежанци, помислете за избитите френски журналисти

Коментар

• michaelis

Китайците ще са много прости ако вържат на Русия и глупостите и ! Компаниите които произвеждат в Китай качественни стоки не са китайски,това са световните брандове и те стоките си за юани и рубли не искат да ги продават.Новите китайски брандове също са международни компании и компонентите са от фабриките на същите стари брандове.
                          Истинските китайски компании се оказва че още произвеждат дървени стоки с ниско качество и са зле организирани.Това съм го разбрал от опит с вторите компании докато си наамеря достъп до първите, по скоро до инструменталните им подразделения.Оказа се че в Китай всеки ден пристигат инструменти произведени в Япония, САЩ , Швейцария. Дори в България в момента може да се произведе матрица за шприцване на пластмасов детайл с по добро качество от това на китайските производители. Китайското производство е гаражно на принципа на японското при което големи са само фабриките за сглобяване а детайлите пристигат от фамилни работилници разположени в гаражи.Високо технологичните инструменти и цели машини са внос от развити държави.Това е оборудване с фиксиран живот - например 1 милион детайла произвежда и вече е за преработка като вторична суровина. Т.е. китайската икономика е с много висока степен на интеграция в глобалната. Как ще стане тя да се отдели и затвори в някаква изолирана общност заедо с Русия и то поради забележителната причина че цените на суровините влязоха в низходящ цикъл и основно енергията за което заслуга имат китайците с производството на уреди с пъти по ниска консумация на енергия.Тези компании също ги устройва цените на енергията да вървят нагоре за да подменят хората електроуредите си, но произвеждайки по икономични електроуреди те смъкват консумацията на енергия.Петрола - новото поколение автомобили са с разход около 2 литра на 100км. - 4 пъти по нисък. Какво ще стане с цената на петрола е ясно, тя трябва да падне поне 3 пъти за да падне интереса към автомобили от най нова технологична генерация.Но трябва да паднат и данъците и акцизите, което няма да стане и пак новите технологии ще се реализират.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                            :-) :-) :-)

...
                            Въпроса е какво да ще ни обедини нас българите.
                            Индивидуализма ли?
                            А равновесен?
                            Кажи нещо на тема обединение на един народ.
                            Щото засега това е само надпис на една сграда в София май.
                            Ами това не може ли:

Поговорим, однако, о друзьях. От сербов и болгар часто можно слышать: «Это не мы, это власти виноваты. Мы Россию любим…» Хорошо, а кто эти власти выбирал? Даже если на избирательные участки в этих странах вели в наручниках, то почему нет никаких массовых акций протеста против политики действующих властей в отношении России? Одиночные пикеты и малочисленные митинги — не в счет. Почему на последних выборах в Сербии к власти пришли на словах патриоты, а на деле — откровенные русофобы? Кто за них голосовал — разве не сербы? Кто-то из противников власти заявил о нелегитимности выборов? Кто-то взялся за оружие, как за последний аргумент?
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                              Колко си прав само:-)
                              Дет се вика с твойте камъни , по твойта....:-)

Руснаците, обикновените руснаци говоря, не бяха доскоро антиамерикански настроени-нали?
                              Е, наистина не беше много разумно американците да наливят кинти в задния двор на Русия и да разпалват там политически борби -срещу Русия.
                              Сега вече за 90% от Руснаците Америката е враг.
                              Това обединява Русия. И прави страната силна.
                              Дори и да фалира, което аз не мисля че ще стане за разлика от теб, обединени с потенциала които има тая страна в дългосрочен план ще успее.
                              Индивидуализма ли?
                              А равновесен?
                              Помолих ви да не пишете с мами и жени рускини,нали !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

На мен поне не ми изглежда много разумно една държава - все едно коя - да води откровена политическа борба в друга държава. Единственото което си създава е враг.
                                Колко си прав само:-)
                                Дет се вика с твойте камъни , по твойта....:-)

Руснаците, обикновените руснаци говоря, не бяха доскоро антиамерикански настроени-нали?
                                Е, наистина не беше много разумно американците да наливят кинти в задния двор на Русия и да разпалват там политически борби -срещу Русия.
                                Сега вече за 90% от Руснаците Америката е враг.
                                Това обединява Русия. И прави страната силна.
                                Дори и да фалира, което аз не мисля че ще стане за разлика от теб, обединени с потенциала които има тая страна в дългосрочен план ще успее.
                                Индивидуализма ли?
                                А равновесен?
                                Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Working...
                                X