Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеДа повторя ли въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениестар разузнавач е, как така не знаеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКоя техника ни е стара,дето я нямаме вече ли......или тази на Прибалтика,дето имат 10 танка общо.....
Според немски източници и германската армия хич я няма в момента...
зависи кой аспект коментират, известно е, че не е многобройна, но останалото няма как, да не е на ниво...Last edited by Mario Teran; 07.03.2015, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеКоя Рапира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеоборона
пеперуда тя доста стара, но пак вършеше работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеСАЩ и Европейските развити страни, ние и бившите республики не се броим, защото колкото и да ни е стара техниката, тежестта и в алианса е нищожна.
Според немски източници и германската армия хич я няма в момента...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеКои по-точно?
пеперуда тя доста стара, но пак вършеше работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеа, ама ти ми обясняваш на мен, ама няма нужда...
на "Рапира" возил ли си се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеАхъ, само дето е в непрестанно развитие и модернизация, та последната версия има толкова общо с първата, колкото аз с Луната.
п.п. За разузнаване има специализирани самолети, вече ти обясних, че Е-3 има далеч по-различна функция.
на "Рапира" возил ли си се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеКато децата пред блока ще се надлъгваме за самолетчета ли?
А да си припомним , кога е създадена системата АУАКС, че вече не помня? Стар ли се води, не се ли води стар? За разузнаването данните няма да ги броим важат ли.
Ахъ, само дето е в непрестанно развитие и модернизация, та последната версия има толкова общо с първата, колкото аз с Луната.
п.п. За разузнаване има специализирани самолети, вече ти обясних, че Е-3 има далеч по-различна функция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАз пък мисля,е когато се говори за въоръжение и технологии трябва да се визира Америка а не НАТО.....То и ние сме в НАТО,ама нямаме един боеспособен самолет на кръст....или поне 10 да кажем.То и Прибалтийските са в НАТО ама и трите държави нямат и по един самолет....Като им гледах парада как дефилират с надувни лодки....
Инае доколкото съм ел Америка има по-голям флот от следващите я пет държави взети заедно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеМоже да пробваш с факти, но ако смяташ да я караш в стил АУКС-а е стар разузнавач, по-добре недей се излага!
А да си припомним, кога е създадена системата АУАКС, че вече не помня? Стар ли се води, не се ли води стар? За разузнаването данните няма да ги броим важат ли.
Коментар
-
Аз пък мисля,е когато се говори за въоръжение и технологии трябва да се визира Америка а не НАТО.....То и ние сме в НАТО,ама нямаме един боеспособен самолет на кръст....или поне 10 да кажем.То и Прибалтийските са в НАТО ама и трите държави нямат и по един самолет....Като им гледах парада как дефилират с надувни лодки....
Инае доколкото съм ел Америка има по-голям флот от следващите я пет държави взети заедно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
Коментар
Коментар