Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСАщ реално нямат външен дълг. Целия им дълг е в долари. А единствените които могат да печатат долари са ФЕД. Т.е. целия дълг на САЩ е обезпечен от ФЕД. По този начин ФЕД може да изкупи колкото си иска дълг - стига конгреса на САЩ да няма много против. Каквото и правиха последните години през КУ. И след това когато дълъг е вече във фед могат пак да гоправят каквото решат. Могат да го продадат, могат да го нулират, могат и просто да си го държат.
Не само приказваш тотални глупости, ами дори си нямаш идея какви големи глупости говориш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнениеТова вие, комунетата успяхте да го постигнете.
Иван Костов или бате ти Бойко?
Или Станишко или Цецка Цачева или ...
Де ги тез комунета , младо сороидалче?
Туй за комунетата , отиди да го разправяш в детската градина.Там може да ти повярват.Last edited by 7777; 11.01.2015, 16:31.
Коментар
-
..."Двама си разменят кредитните карти, преди да идат в чужбина. Купуват наред, правят сметки по няколко десетки хиляди и, като се върнат, в банката им мрънкат, че са надвишили сметката.
Отговорът е страховит:
-Съжалявам, може да се провери, не съм бил там! "
-цитатът е от линка дето го бях пуснал по-долу, на Н.Задорнов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха Китай може светкавично да си опропасти икономиката - определено. И реално ще удари и САЩ така - но не през дълга на САЩ или през валутата на САЩ, а просто като си опропасти икономиката това ще засегне и целия останал свят. Много по-силно Русия между другото, отколкото САЩ. Защото Русия са тези които изнасят ресурси, а САЩ всъщност имат доста голямо отрицателно салдо с Китай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнениеТова вие, комунетата успяхте да го постигнете.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнение....
Дали има и 5 милиона население, май за 1300 години няма друг такъв "успех".Не съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнениеМного си прав,наистина не разбират.Просто са идеологически обременени.Когато мисленето е прелъстено,само Бог може да помогне,но ако човек прояви воля и желание да се поправи.
Който не мисли , като тях обременен с .. .
Ало шушумиги нагли, спрете се малко.
Видяхме какво направихте с България.
Дали има и 5 милиона население, май за 1300 години няма друг такъв "успех".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеБългарският народ е жив!
Не забравяй!
Свято място пусто не остава, на територията ще има население, но няма да бъде това, което наричаш българин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма това русофилите сте абсолютно неграмотни що се отнася до икономика.Не съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, просто аз съм единствения в тази теми от игноранти, който поразбира малко от икономика. Иначе сте се събрали все едни капацитети не е истина.
Тя Русия, май трябваше отдавна да е фалирала.
И само това ли.
Знаеш май нещо , ама какво и кой ти пиши речите не знам ?
Досещам се , само.
А пък от такива разбиращи, загубихме 1/3 от населението си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, не се гъбаркаш, просто си нямаш идея какво говориш. Също както и останалите любители на Русия, мечтаещи си за крах на америка. И тъй като Русия е едно икономическо джудже все в устата ви я Китай, я БРИКС. Нещо че мечтата на Китай е всъщност да сложи ръка на ресурсите на Русия.
Ако имаш предвид срутването на банковата олигархия, да, аз мечтая за това!
И повярвай, и американският народ мечтае за същото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБате Пешо пък мечтае да опъне ЖулияРобертс, И? Не отговарям за мечтите на хората, които обичат Русия, но аз като православен човек нямам никакви мечти по отношение на пиндостан. Пиндостан унищожи българския народ, това е моята диагноза. Българския народ няма повече никога да има, православна душа, българска култура, български език, етническа идентичност. Ценностите, които са важни за мен ги виждам в Русия.
Русия не е само ресурси, Което тиква, като сенатора маккейн никога не може да разбере. Русия е алтернативен цивилизационен модел! Русия е духовна бензиностанция!
Не забравяй!
По-важно от действието е мисълта!
За да генерираме бъдеще, ако нямаме добра мисъл в главата, по-добре да замълчим.
Да говорим и да мечтаем единствено и само за добро.
Някой е конструирал самолета, защото е мечтал да лети!
Затова генерирай силна мечта!
Тя е началото на бъдещето ни!
Коментар
Коментар