IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Солдаты ВСУ разбили британские бронеавтомобили Saxon ДТП 2015

    https://www.youtube.com/watch?v=Z-AF-qjz7fg

    Коментар


    • Имаше един забавник Спартов в тоя форум и авторитетно беше изцепил, че държ. бюджет не зависел от износа на суровини в Монголия.

      И аз така се бях изсмял ( понеже до миналата година 50% от износ отиваше в държ. бюджет ), че чак ме баМнаха модките.

      П.П. И накрая какво излиза, че модките имат интерес да поддържат разни митове и легенди на всеки ненормалник.

      Иначе това се води "инвеститорски" форум, ръиш ли? ( да влизат 'орицата и да четат фростии на поредното путинофилче в БГ-стан )

      Нали товарищ Хаяско беше изцепил, че под 60$ барел света изпадал в Апокалипсис?! Ко стана?

      Вярно има апокалипсис - Венесуела инфлация, в Монголия тоже - засега само 26% при храните и леко поизчезват.
      Last edited by marandi; 11.03.2015, 06:06.

      Коментар


      • Износ в доларес е спаднал в Монголия на годишна база към средата на февруари от 50 млрд. на 29 млрд.

        Как го "тълкуват" БГ матрьошките и путинофилките в БГ-стан това като статс?
        ----------------------------

        Хаяско бил големият тарикат на тарикатите и си изкупил на безценица дяловете на западните компании обратно ( спред "анализ" в сръбски медии ).
        -----------------------------

        Като им видиш паричните потоци как изтичат от рушката икономика и ти става ясно какво става и данните съвпадат с умрелия износ в доларес.
        -----------------------------

        Но това не е така според матрьошките - те си мислят, че тук е селска сбирка на червени бабички и всеки ден затриват ЕС, долара и громят "империализма" ...

        Коментар


        • Според тИбя при 6-7 средно/аборта на всяка рускиня във фертилна възраст и по 1.4 рушначе/ на семейтво.

          При 4 пъти повече убийства и равни показатели по затвори с УСА коя държава ще окряка повече?

          П.П. Спакойна! Тудей БГ матрьошките и путьофилчите ще "избутат" бързо тия статистики да не се виждат с тъпи копи-паста линкчета и фрублем в Монголия няма.

          Ей, ти картинката долЕ, където се вижда колко рушнака е избил Сталин, ама те му се кланят по пет пъти на ден и викат: Хаяско Акбар!

          Като е толкоз секси в пещерите защо не искат да раждат момите им? НалЕ имаха програма от Ботокса за насърчаване на раждаемостта и Моркуфф-а я пускаше по 10 пъти на ден.

          След 2 години я спряха и Моркуфф-а мълчи кат' комунист на разпит

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Любопитни неща казваш Джей. От картата ми стана интересно, че в България най-висока престъпност и на-много убийства има във варнеския и Видинския регион. Очевидно е че причините не са съвсем еднакви. Но във Варненската околия има доста рашки, докато във видинско са си на власт червените...
            Интересна зависимост...
            Всяко нещо си има обяснение

            Цитат:

            Русия още през 1929 забранява КНО (късото нарезно оръжие) и въвежда стриктен контрол върху гладкоцевните и нарезни ловни карабини, но същевременно поддържа нива на повече от 20 убийства на 100 000 души население, докато САЩ, като страна с най-много оръжия на глава от населението, поддържа данни от по-малко от 5 убийства на 100 000 души. Тези данни са трайни и се запазват, в периода между 1998 и 2004. Процента на убийствата в Русия остава до 4 пъти по-висок от САЩ.

            Цъки:
            Attached Files

            Коментар


            • Любопитни неща казваш Джей. От картата ми стана интересно, че в България най-висока престъпност и на-много убийства има във варнеския и Видинския регион. Очевидно е че причините не са съвсем еднакви. Но във Варненската околия има доста рашки, докато във видинско са си на власт червените...
              Интересна зависимост...
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Русия и от соца още е страната с най-висока престъпност и най-голям брой убийства в Европа, а и в света е една от водещите. Дори САЩ с всичките си негри могат да и дишат праха. Само Венецуела откак започна да се обича с Путин, я задмина.. Преди това е била спокойна страна, защото са действали едни демократични ескадрони на смъртта които чистят всеки боклук за когото се сетят... Но да се върнем на Путинландия.. В Русия за разлика от така силни критикуваните САЩ които са доста назад в класациите, може да те убият изтънчено както действат нашите цигани тук - където вирее надупването към Кремъл и неговата нова столица Грозни където живее падишаха на руснаците. С тесла, чук, брадва... Това е карта на убийствата в Европа - умишлените... Путинландия или по-скоро Кадироланция (защото ченгето в Кремъл не смее и да пръдне ако падишахът не му разреши) както се вижда пак е първа в класациите Дори ние с всичките си цигани и цялата имитация на путинова държава, полиция и съдебна система от руски тип (не щат китайска защото ще се окажат първите и жертви) не може да им стигнем рекордите

                Last edited by Jay Gould; 11.03.2015, 02:26.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                Коментар


                • Заподозрени в убийството на Немцов седем години тероризирали село край Москва (ВИДЕО). Полицията не обърнала внимание на подадените жалби http://www.blitz.bg/news/article/324169

                  Типичната путновски тип държава! Мързеливи, корумпирани и крадливи ченгета и власт - мангали които правят което си искат и държавна власт която ги толерира, дори ги нарича герои, както вчера падишахът и владетелят на чеченци и руснаци - Кадиров обяви. Такова нещо може да стане само в Русия и в България където 2 от 3 мърши си мечтае за Путинофландия с цялата и измет и престъпност.

                  В нормални държави като Китай или САЩ, в едната съдия бързо щеше да му види сметката на тоя още преди години, а в САЩ 12 демократично избрани съдебни заседатели (които обаче не са потомствени мърши като тук или в Русия, а обикновени граждани), да пратят тая ислямско циганска мърша или в пандиза или на електрическия стол да се пържи.
                  Last edited by Jay Gould; 11.03.2015, 02:27.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Разрушенията могат да бъдат почистени и да се построи ново. Проблема им е че са псевдодържави в които на власт ще са криминали и нищо няма да стане ..ще се обезлюдят докато там останат само криминалните елементи и те ще хукнат да ги напускат понеже няма да има кого да мародерстват.Нещо като Шумен, нашия роден град.
                    Ама вие с пенсионера мародери ли сте?
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • gigow

                      Разрушенията могат да бъдат почистени и да се построи ново. Проблема им е че са псевдодържави в които на власт ще са криминали и нищо няма да стане ..ще се обезлюдят докато там останат само криминалните елементи и те ще хукнат да ги напускат понеже няма да има кого да мародерстват.Нещо като Шумен, нашия роден град.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Аз мисля, че хората в тези области загубиха най-много.

                        Съмнявам се, че и децата им ще имат нормален живот в тези области.

                        Ама дано греша и да вземат да възстановят разрушенията от бомардировките.
                        А, бомбардировки ли? На мирните жители? Че кой ги е бомбардирал? Трябва да е украинската армия, щото руската не участва в това.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • markov

                          Напротив точно ЕС си е виновен и добре че няма армия. Спасението от кризата в момента не може да се постигне от политиците, те са едни кукли на конци.Само една нова технология може да ги направи всички кротки като ангелчета, технология която да сложи края на петролната ера.
                          Европейските банки се държат като куче захапало кокал - инвестираха трилиони евро в добивната индустрия на Путин и много държат на това той да им ги върне. Той пък иска Газ и Роснефт да са негови и ако може дори да са лично негови.
                          Едно изненадващо развитие на събитията би осигурило на Путин тотален успех и дори добивната индустрия да стане негова лична собственост, ще може да си ги купи тези компании не за жълти грошове а за няколко копейки дето се вика. Европейските банки които са дали пари създадени от нищо, защото парите са просто една фикция ще разберат най после че парите им са погълнати от "черна дупка". Ако желаят загубата могат да я оправдаят с Тунгуския метеорит.
                          Американците които са фактор нула в конфликта и участват в него само за келепир ще се наложи дълбоко да дерзаят накъде да се ориентират за келепир в бъдещето а и долара им който в момента се сили просто ще изпусне много пара защото употребата му при търговия с енергоосители силно ще залинее, КОЕТО си има и хубавата за тях страна а именно ще им се случи така жадуваната инфлация и икономиката им ще ускори и ще се задвижи с бясна космическа скорост.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Да де и аз чувам че имало воина между Украйна и Русия.

                            Украйна вече загубила три области, хиляди единици тежко въоръжение и т.н.

                            А Русия .....тя още не се е явила на войната....

                            Аз мисля, че хората в тези области загубиха най-много.

                            Съмнявам се, че и децата им ще имат нормален живот в тези области.

                            Ама дано греша и да вземат да възстановят разрушенията от бомардировките.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Е пак е по-добре.

                              Щото чувам нещо украинците и руснаците хич не се понасят. Толкоз не се понасят, че даже се избиват.
                              Да де и аз чувам че имало воина между Украйна и Русия.

                              Украйна вече загубила три области, хиляди единици тежко въоръжение и т.н.

                              А Русия .....тя още не се е явила на войната....
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                              Коментар


                              • Това е капитализма - един фалира, друг прави нова фирма.

                                Държавите също фалират. Няма нищо страшно.

                                Коментар

                                Working...
                                X