Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНяма как да стане освободителя от корпоративния и банков тероризъм да е олигархът на олигарсите, човек чиято яхта струва над 1 милиард.
Тези ще ги пречупи този който създаде такава технология която да отрече техните инвестиции - на корпорациите и най вече банките, така че да им причини големи загуби пращайки ги в безвремието.Също така новата технология трябва да бъде мултипроцесорна и да осигури независимост на хората от мрежи, с това този тип банков тероризъм ще приключи, а големите сделки ще заминат в миналото.
- Машина която произвежда енергия без да използва - горива и може да се 3D принтира.
- Тя ще види сметката и на Путин и на цялата олигархия с всичките и газопроводи и нефтодобив.
3D принтера ще убие банкстерите и олигарсите.
Коментар
-
Хайърсъзоff
Няма как да стане освободителя от корпоративния и банков тероризъм да е олигархът на олигарсите, човек чиято яхта струва над 1 милиард.
Тези ще ги пречупи този който създаде такава технология която да отрече техните инвестиции - на корпорациите и най вече банките, така че да им причини големи загуби пращайки ги в безвремието.Също така новата технология трябва да бъде мултипроцесорна и да осигури независимост на хората от мрежи, с това този тип банков тероризъм ще приключи, а големите сделки ще заминат в миналото.
- Машина която произвежда енергия без да използва - горива и може да се 3D принтира.
- Тя ще види сметката и на Путин и на цялата олигархия с всичките и газопроводи и нефтодобив.
3D принтера ще убие банкстерите и олигарсите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЩе стане по-лошо. Ще дойде някой друг идиот, като зюганов, жириновски или дугин. И тогава ще каже - " Ето фашистите, вече почнаха да убиват и лидерите ни!". Подкрепата за новия император ще е 122% и като нищо ще му се прииска да ходи на море в Португалия...с личния танк.
Докато МАСАТА, НАРОДА, МАТРЯЛА или както щете го наречете, не се осъзнае, няма да има промяна.
А при тоталната ултрагьобелсова пропаганда на "независимите" медии в раша и сравнително изпростелия останал матрял в тази територия, това ми изглежда невъзможно в близко бъдеще.
Ще трябва да поогладнеят.
По повод на прапагандата в раша- абе гледам и се чудя защо само в РТ ми излиза речта на кофи анан, гледам снн, и другите ама нещо липсва.
Намерих тука нещо ама пак е през РТ- чети белким се образоваш
http://rt.com/news/230387-us-iraq-islamic-state/
кой създаде идил, ка зано от кофи анан, ако го знаеш кой е
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКорп. и банков тероризъм сам ще падне и Путин е последния който ще го свали.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=Omqdv6C2DCc
Слушах Жириновски, говори за културата и гледам залата, в която заседават, и все си мисля и за нас, българите!
И все ми се върти една мисъл, че въпрос на повече от чест е да съхраняваме език, култура, традиции, защото от загубата им не губим ние, а света!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеЕмигрирал ли си някога, или поне в сънищата си!
Моят емигрантски живот ме е научил на едно!
Никъде по света няма система, която да работи за хората.
Демокрацията е с хубава опаковка и дотам.
Лъжата е повсеместна!
Не унижавай закъсалите хора, а давай акъл как да се събори корпоративния и банков тероризъм!
-----------------------------------------------
Ето акъл:
ключовата дума на събарянето е :
просвещение
фаза втора:
отхвърляне
Това е, бърз начин няма.Ще минат векове до тогава.
Ето по-умен човек как го описва:
Дейвид Айк - "Бунтът на роботите"
и един по бърз синтез:
http://www.parallelreality-bg.com/st...-17-00-15.html
----------------------------------------------------------
Бързият начин, повярвай ми, всички ще съжаляват, че са го започнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗащо си мислиш че не съм чувал, ти по добре виж на Путин съюзниците му как го правят трала-ла. Като почнеш с китайците и свършиш с Лукашенко..те поначало не са много съюзниците му, ако въобще има такива. Виждаш ли как води Русия към дъното ? Опасните прецединти които предизвика с много ценния Кирим ще ги плати Русия че и ние - малоумна работа, човека е слаб в главата а има толкова много умни руснаци.
Коментар
-
Сините камъни
Защо си мислиш че не съм чувал, ти по добре виж на Путин съюзниците му как го правят трала-ла. Като почнеш с китайците и свършиш с Лукашенко..те поначало не са много съюзниците му, ако въобще има такива. Виждаш ли как води Русия към дъното ? Опасните прецеденти които предизвика с много ценния Кирим ще ги плати Русия че и ние - малоумна работа, човека е слаб в главата а има толкова много умни руснаци.Last edited by supertrader; 11.02.2015, 21:38.D.Y.F-091066
Коментар
-
Кризата перна и братския финландски народhttp://newsline.bg/read_more.php?post=10902 Терве, терве (здравей, здравей на фински..) обаче и техните имоти са клекнали
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЩе се скитат по чужбина българите, защото трябва да изкарват пари за да се погасява огромния търговски дисбаланс на България с Русия. Трябва да изкарват евро и долари за олигарсите на Путин.
Стига, става скучно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЕдин мой любим цитат:
"Който е некадърен, си е некадърен дори и на Марс."
Ей такива гъзета са нашенците. Многознаец, който е нищонеможец.
.
Моят емигрантски живот ме е научил на едно!
Никъде по света няма система, която да работи за хората.
Демокрацията е с хубава опаковка и дотам.
Лъжата е повсеместна!
Не унижавай закъсалите хора, а давай акъл как да се събори корпоративния и банков тероризъм!
Коментар
Коментар