If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи какъв ти трябва, по голям принтер - по големи неща принтира.Принтера също се прави според размерите, има мотори, драйвъри за тях..всичко има на свободния пазар.Включително сме пълни с комуникационни средства които можеш да използваш и дори да използваш и лазерно насочване с прецизност колкото позволява лазера конкретно и тогава РЕБ не действа, ако не се изключат комуникациите, но пък може да се управлява умно и тогава трябва да ги изключат часове преди употребата им за целта, защото ТО може да помни карта, може да я променя според данните от собствените му опитващи сензори.
Променя се доста бързо, може ..трябва съвсем малко.Технологиите са хубаво нещо, но много прост и кръвожаден народ има и чак ми се изправя косата.Колко здраво - малък резервоар за високо налягане 500 бара може да се принтира, има материали вече.
Е, тя 'рханътъ прай борбътъ, налэ. Инак, колко "малък" е този ти резервоар?
Променя се доста бързо, може ..трябва съвсем малко.Технологиите са хубаво нещо, но много прост и кръвожаден народ има и чак ми се изправя косата.Колко здраво - малък резервоар за високо налягане 500 бара може да се принтира, има материали вече.
Ами...В един момент се усетих че, каквото и да се пеним тук, нито на Украйна, нито на Русия, нито ще помогнем, нито ще им накривим шапките. Празни драсканици, упражнение в пенявене. И ми поизтече меракът точно тук да убеждавам някого в нещо си.
Вземи си един тридименсионен принтер, няма да мине много време и ще почнат да се подхвърлят файлчета за високоточно, високотехнологично оръжие сигурно и свободно в нета. Ще можеш да си направиш оръжие с което да воюваш с армейски единици и да ги правиш на нищо за нула време. Според мен до това време има само 3 години, а как се управлява - може да ползваш комуникационните спътници. Наистина ли хората толкова силно вярват в грубата сила и убийствата ? В такъв случай ще се избием.
Гледам..чета за арабите и ако е вярно че толкова силно мразят Европа, то след няколко години ще я направят на нещо подобно на арабска пустиня.
Няма нужда да идат арабите, Дани. Нали си имаме мангали.
Само че, с "изпринтеното" оръжие правиш няколко изстрела и си дотам. Поне досега, принтената технология не може да докара нещата до здравина, ударо-студо-износоустойчивост и еластичност, не избързваш ли с нея?
Вземи си един тридименсионен принтер, няма да мине много време и ще почнат да се подхвърлят файлчета за високоточно, високотехнологично оръжие сигурно и свободно в нета. Ще можеш да си направиш оръжие с което да воюваш с армейски единици и да ги правиш на нищо за нула време. Според мен до това време има само 3 години, а как се управлява - може да ползваш комуникационните спътници. Наистина ли хората толкова силно вярват в грубата сила и убийствата ? В такъв случай ще се избием.
Гледам..чета за арабите и ако е вярно че толкова силно мразят Европа, то след няколко години ще я направят на нещо подобно на арабска пустиня.
Интересно що укрите пуцат само по Донбас, нали не само там ами и в Крим има руски войски ? Що не влязат в Крим да си го отвоюват ? Щото ако ги подпука истинската руска армия ще станат на г** за нула време. Толкова са зле горките, че някакви трактористи, миньори и малко доброволци от Русия ги направиха на пет стотинки. Как да го кажеш на народа, ми то срам бе, и почва лъженето - досега пет хиляди танка и сто хиляди руска войска били влезли. Ми цъкнете няколко снимки бе, то срамота да нямат ни един смартфон с камера, да им дадат американците да не се излагат
А ти мислиш ли, че с това писане помагаме да си решат въпросите в Русия и Украйна? Пълним каца без дъно, да ти кажа.
Интересно що укрите пуцат само по Донбас, нали не само там ами и в Крим има руски войски ? Що не влязат в Крим да си го отвоюват ? Щото ако ги подпука истинската руска армия ще станат на г** за нула време. Толкова са зле горките, че някакви трактористи, миньори и малко доброволци от Русия ги направиха на пет стотинки. Как да го кажеш на народа, ми то срам бе, и почва лъженето - досега пет хиляди танка и сто хиляди руска войска били влезли. Ми цъкнете няколко снимки бе, то срамота да нямат ни един смартфон с камера, да им дадат американците да не се излагат
+ 1111
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Видно от развоя на военните действия през последните месеци, е че опълченците могат да стигнат до където си решат защото нямат достоен противник. Льов явно не им трябва , Мариупул ще си го вземат сутринта.
Аз се надявам да опитат. Тогава да видиш дебелия.
Ама не с война и кръв, просто санкциите ще бъдат драстични. Ще пукат от глад милите
те и сега пукат.
Бре, ако беше така, досега не да се млатехте за онова летище в донецк и за съборетините в Дебалцево, ами да бяхте окупирали преди месеци и Мариупол и Харков, че и Лвов.
Видно от развоя на военните действия през последните месеци, е че опълченците могат да стигнат до където си решат защото нямат достоен противник. Льов явно не им трябва , Мариупул ще си го вземат пролетта.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар