Първоначално изпратено от Георги Борисов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цветната революция в САЩ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнениеПАК ПОВТАРЯМ ПРЕДИ 2025 американците ще са вече малцинство
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа обикновения човек му писна една много малка част тарикати да грабят ресурсите на палнетата и да се разпореждат със живота му.На хората им писна да ги поучават как да живеят да ги ругаят че са бедни защото са необразовани и мързеливи а шепата корумпирани тарикати да променят законите в тяхна изгода и да грабят.Това е началото на края на тоя икономически модел.Казвал съм много пъти че това не може да продължава повече по този начин.До 15г този модел ще бъде разрушен.Светът ще се промени коренно иначе всички си отиваме.Природата е висш разум който не може да позволи на безмозъчния човек да го унищожи.Природните закони ще ни се стоварят със страховитата си сила по празните мързеливи и алчни глави.Еврейските боклуци оттатък океана си мислят че са над Природата и Бог но много скоро ще разберат кой кара влака.Сегашните няводнения и бури може да се окажат само бащинско потупване по дупето.Арсенала на Природата е огромен и може да ни постави на колене само за няколко минути.Или тия идоти ще се вразумат или ще бъдат заличени от лицето на земята
"Докато половината свят гладува защото няма какво да яде, другата половина гладува защото иска да отслабне", думи на един български писател през 1993 г.
Неправилното разпределение на ресурсите и окупирането им от шепа държави все някога ще спре. Лошото е че човечество е сляпо, и единствения начин да прогледне е война. А след това я останем 100 млн., я не. Но поне ще знаем, че тези дето са оцеляли ще имат светло бъдеще.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНещо май те притесняват богатите приятелю Щото аз никъде не казвам нищо за богати или бедни, обяснявам кой управлява
Дали аз съм тъп и мързелив и дали съм богат или не, е нещо, което първо е относително, второ няма как да знаеш.
Аз съм толкова богат, колкото неТъп и неМързелив.
Коментар
-
Гледам някой сайтове http://newsone.com/ и се чудя, това ли е страната на демокрацията.
А американците са странни. Когато бях в САЩ му казваха не стъпвай в тези квартали, може да те убият... Малко се чудех дали е така, но някои гета са по зле и от ромските струпвания при нас....
Коментар
-
Доста хора не са в състояние да формулират, какво е цветна революция. Да помогна за формулирането на понятието "Цветна революция"
Джин Шарп - разработчик революционных технологий 'цветных революций'
http://dokumentika.org/ru/mirovozren...ch-revoliutsiy
Полный список из 198 методов ненасильственного сопротивления по Шарпу приводит портал "Антилибераст".
Джин Шарп, как сделать революцию / Либерасты
http://antiliberast.ru/blogs/13830/
Във всяко общество има несправедливост. На базата на тази несправедливост, независимо дали е основателна или неоснователна се пораждат конфликти... Конфликта може да бъде от всякакво естество: расов, етничически, религиозен, социален, политически, морален и всякакви подобни претенции, които могат да изкарат на площада няколко хиляди интелигентни хора или няколко хиляди лумпена или дебила.... Да тези няколко хиляди ще направят преврата, обикновено с помощта на Пиндо амбасадата и в интерес на Пиндостан. Следващия елит няма да работи ползу роду. Да си спомним за Майданя на Костов, приватизацията, престъпленията в енергетиката...
Особеност на цветната революция в Пиндостан е че там няма Мириканско посолство. Другото нещо е че изключителните и непогрешимите, които бяха влезли в ролята на УЧИТЕЛЯ по демокрация, а целия останал свят бяха длъжни да приемат ролята си на ученици са във фокуса на общественото мнение... Света ще види, че даже и Учителя ходи на тоалетна с всичките последствия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМного неща са се променили за тия 2000г.Остави комунистите и тая простотия че мнозинството са тъпи и мързеливи.Само не ми казвай че богатите са богати щото са умни и работливи.Ти тъп и мързелив ли си?Щото предполагам не си богат.Замисли се как се става богат и колко от десетте заповеди са нарушени.Няма богат който е станал такъв с честен труд и ум.Рекети убийства кражби подкупи насилие така се става богат.Иначе много правилно си разбрал че яхането е до време после бедните вземат нещата в свои ръце и режат главите.После други забогатяват после и на тях резнат зелките и те така.
Дали аз съм тъп и мързелив и дали съм богат или не, е нещо, което първо е относително, второ няма как да знаеш.
Аз съм толкова богат, колкото неТъп и неМързелив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНе спираш нали? Учтиво те помолих, ама не спираш. Какво ще се промени Пешо? Нищо не се е променило вече 2000 години. Комунистите се кълняха че са сринали старий гнилий строй, че човек за човека е брат .. К*Р
Хората са такива. Мнозинството са тъпи и мързеливи. Тези, които милеят за тях и искат да променят това са малко и са обречени на неуспех. Тези, които искат и могат да ги яхнат, да ги управляват и разбирасе да ги експлоатират, ще го правят винаги. От време на време става някоя патаклама, утихва и пак ги яхват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа обикновения човек му писна една много малка част тарикати да грабят ресурсите на палнетата и да се разпореждат със живота му.На хората им писна да ги поучават как да живеят да ги ругаят че са бедни защото са необразовани и мързеливи а шепата корумпирани тарикати да променят законите в тяхна изгода и да грабят.Това е началото на края на тоя икономически модел.Казвал съм много пъти че това не може да продължава повече по този начин.До 15г този модел ще бъде разрушен.Светът ще се промени коренно иначе всички си отиваме.Природата е висш разум който не може да позволи на безмозъчния човек да го унищожи.Природните закони ще ни се стоварят със страховитата си сила по празните мързеливи и алчни глави.Еврейските боклуци оттатък океана си мислят че са над Природата и Бог но много скоро ще разберат кой кара влака.Сегашните няводнения и бури може да се окажат само бащинско потупване по дупето.Арсенала на Природата е огромен и може да ни постави на колене само за няколко минути.Или тия идоти ще се вразумат или ще бъдат заличени от лицето на земята
Хората са такива. Мнозинството са тъпи и мързеливи. Тези, които милеят за тях и искат да променят това са малко и са обречени на неуспех. Тези, които искат и могат да ги яхнат, да ги управляват и разбирасе да ги експлоатират, ще го правят винаги. От време на време става някоя патаклама, утихва и пак ги яхват
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеМалиии, ти да не си новия Месия? Какво още за апокалиписиса - Путлер ще остане самотен сред развалните гол до кръста, размахващ АК047?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеХора, спрете да ме отчайвате с дебилните си коментари (поне някои от вас)
Няма нищо цветно в тази революция. Тя не е расова, тя е на гетата и срещу полицейския произвол.
Факта, че сред протестиращите има много които не са черни, а главния успокояващ (Обама) е черен говори именно за това.
Ето някой си казал, че не е достатъчно черен. Тоест, черен вече не е понятие, свързано с цвета на кожата, а със социалния статус. Латиносите са по-черни от Обама според тези изказвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеХора, спрете да ме отчайвате с дебилните си коментари (поне някои от вас)
Няма нищо цветно в тази революция. Тя не е расова, тя е на гетата и срещу полицейския произвол.
Факта, че сред протестиращите има много които не са черни, а главния успокояващ (Обама) е черен говори именно за това.
Ето някой си казал, че не е достатъчно черен. Тоест, черен вече не е понятие, свързано с цвета на кожата, а със социалния статус. Латиносите са по-черни от Обама според тези изказвания
тоест американците ще са вече малцинство. И никои ама никои не го опрделя като демографски проблем! дори изобщо не съществува подобна полемика и терминология,
а ние тук лаладжийте само се вайкаме и самосъжаляваме колко много цигани и турци имало и каква раждаемост.НИЩО ПОДОБНО НЯМА Наливат ни го това в главите за да се чувствуваме пълни нещастници без переспектива и да се примиряваме със всичко че нищо не зависило от нас.
ПАК ПОВТАРЯМ ПРЕДИ 2025 американците ще са вече малцинствоLast edited by bezsapruga; 27.11.2014, 11:40.Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
http://minerals.ga
Коментар
-
Хора, спрете да ме отчайвате с дебилните си коментари (поне някои от вас)
Коментар
Коментар