Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЗависи кой какво разбира под Интернет.
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПак някви гадни еврогейове и пиндоси са го измислили, докато руснаците са си бъркали в носа.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеТъй, тъй, дай сега да фалираме Раша, сетне и китайските комуняги и да заживеем щастливо в света на победилата демокрация
Ех, мечти, мечти
Ама а дано да си прав де, дай поне веднъж и ние да сме на страната на победителите, че като се сетя за Първата и Втората световна, и за Студената война - хич, ама хич не ни спори
А китайските другари не ги мисли, сега засега играят в рамките на правилата и разбира се се възползват от всяка грешка на съперника (бил той Европа, Америка или Русия)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЩо мечти - три пъти я фалираме тази Русия за последните 30 години. Пак му е и време и място. Пък и всеки път по един и същ начин - те руснаците са тъпички и номера винаги минава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеТъй, тъй, дай сега да фалираме Раша, сетне и китайските комуняги и да заживеем щастливо в света на победилата демокрация
Ех, мечти, мечти
Ама а дано да си прав де, дай поне веднъж и ние да сме на страната на победителите, че като се сетя за Първата и Втората световна, и за Студената война - хич, ама хич не ни спори
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНищо подобно, сега въпроса е как да фалираме максимално бързо Русия това ще реши всички проблеми. Е хубаво е от фалита и ние да спечелим
Съвсем съзнателно казвам ние, защото България е част от ЕС и като такава е част от групата държави наложили санкции на Русия. Също така България е част от НАТО.
Ех, мечти, мечти
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеТака считаш ти, аз отдавна съм си казал мнението за Путин - авторитарен тип с диктаторски наклонности и имперски амбиции ! Ама това са даденостите в момента и трябва да се опитаме да живеем с тях, а не да си фантазираме как ще сринем Раша за нула време, как ще им организираме майдан, как ще замъкнем Путя пред трибунала в Хага и не знам какво си !
Сега въпросът е КАК да се спре окончателното унищожение на Украйна ! За мен отговорът е - сделка на САЩ и ЕС с Путин. За теб очевидно решението е някакво друго ...
Нема лошо, те събитията се развиват доста бързо, би трябвало скоро ще се очертае и сценария за приключване на кризата в Украйна ...
Нищо подобно, сега въпроса е как да фалираме максимално бързо Русия това ще реши всички проблеми. Е хубаво е от фалита и ние да спечелим
Съвсем съзнателно казвам ние, защото България е част от ЕС и като такава е част от групата държави наложили санкции на Русия. Също така България е част от НАТО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВземи се поограмоти малко! Вече ти казах, че си жертва на безогледната пропаганда... Веднъж зомби, цял живот зомби...
Хамериканските военни имат заслугата само за DNS системата... Интернет е създаден в CERN Швейцария. Първият уеб сървър, първият браузър, HTML позволяващ хипертекстовите връзки. Всичко това е създадено в ЦЕРН!
http://home.web.cern.ch/topics/birth-web
http://home.web.cern.ch/cern-people/...rehistory-cern
Американците създават Интернет протоколите (в това число най-важния TCP/IP) и комуникацията между два компютъра.
Както може да се сетиш, чак 10 години след това идва в Европа.
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_protocol_suite
http://ben.web.cern.ch/ben/TCPHIST.html
Естествено никой не може да отрече и заслугите на ЦЕРН.
Обаче аз не можем да разберем кво общо имат с това руснаците?
Пак някви гадни еврогейове и пиндоси са го измислили, докато руснаците са си бъркали в носа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИнтересно е, обаче, че Енергетика забрави за ролята си на уж независим и обективен наблюдател и се е развихрил в откровен путинизъм...
Сега въпросът е КАК да се спре окончателното унищожение на Украйна ! За мен отговорът е - сделка на САЩ и ЕС с Путин. За теб очевидно решението е някакво друго ...
Нема лошо, те събитията се развиват доста бързо, би трябвало скоро ще се очертае и сценария за приключване на кризата в Украйна ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЯ дай някой линк по възможност, че ми стана много интересно !!!
Та викаш 20 души, а? Ама прелюбопитно ми е да видя КОГО точно разследват !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЧе кво има да ти казвам - има около 20 човека следствени, разследването върви...тука един се пробва през сайта на Шаренкова да ни умилява с българския произход на един от главните виновници, не му се получи...мръсницте нямат националност...
А иначе то е ясно бе, не може да складираш огромни количества бутилки със запалителна течност и да очакваш друг резултат!
На мен ми е по-интересно да открият онези диваци, които нападнаха мирно шествие с калашници и мачете, и разбира се интелектуалният им подбудител (в Кремъл) което всъщност запали искрата, довела до трагедията...
Та викаш 20 души, а? Ама прелюбопитно ми е да видя КОГО точно разследват !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИнтернет - разработка на американските военни
Хамериканските военни имат заслугата само за DNS системата... Интернет е създаден в CERN Швейцария. Първият уеб сървър, първият браузър, HTML позволяващ хипертекстовите връзки. Всичко това е създадено в ЦЕРН!
http://home.web.cern.ch/topics/birth-web
http://home.web.cern.ch/cern-people/...rehistory-cernСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеТъй тъй, ама ти по-добре кажи за "обективното" украинско разследване в Одеса
А иначе то е ясно бе, не може да складираш огромни количества бутилки със запалителна течност и да очакваш друг резултат!
На мен ми е по-интересно да открият онези диваци, които нападнаха мирно шествие с калашници и мачете, и разбира се интелектуалният им подбудител (в Кремъл) което всъщност запали искрата, довела до трагедията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПак безочлива наглост!
Ами ако искаш сам Путко да си разследва масовите убийства в Украйна...така по я докарваш аналогията със Сребреница и Караджич...
Коментар
Коментар