Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа идваме до любимия на ЕС двоен аршин.....значи които смята че Русия е велика в затвора , пък които мисли че е САЩ ша му слагаме ордени .....аиде стига се излага.
Пък именно ти не помниш тези лагери Белене и Скравена , щото ти призоваваш за възраждането им за политически противници....както ти казах ти си обикновен комунист адаптирал се към новото време
Не става въпрос, че смяташ Русия за велика а САЩ не.
Става въпрос , че поставяш Русия над България.САЩ нямат нищо общо с това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСпоред мен трябва веднага да изпратят тежката си бомбандировачна авиация към тези военни колони.Могат да използват и балистичните си ракети,няма само да се снимат с тях.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАйде пак.. Говорим за Русия и кирливите и ризи и веднага вкара САЩ в темата...
Искаше и вкарваше в затвора, но сега вече не може ... Помним Белене и Скравена!
Пък именно ти не помниш тези лагери Белене и Скравена , щото ти призоваваш за възраждането им за политически противници....както ти казах ти си обикновен комунист адаптирал се към новото времеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСам го казваш, сега остава да го съотнесеш към поведението на Путко...
В тази връзка току що излезе съобщение на украинското МО за засечено придвижване на значитела войскова сила на РФ (редовна армия, не обикновените главорези) в направление на Мариупол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДо сега всичките им засичания на редовни Руски войски на Украйнска територия бяха с нулева достоверност , предполагам същото ще е и това ......
Урките се мъчат да предизвикат съчувствие на принципа на лъжливото овчарче и се надяват на чужда намеса като ги напънаха опълченците , ма то каквото сам си надробиш това и ще сърбаш
Нали си даваш сметка, че и сам не вярваш в това, което си написал....Намери материала на РБК от вчера (солиден руски източник за руската намеса като агресор в Украйна)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТо от двадесет години четем как САЩ е най-великата ...ма не видях някои червен талибан да иска да вкарва подобните на теб в затвора ....
Искаше и вкарваше в затвора, но сега вече не може ... Помним Белене и Скравена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОт половин година тук четем как Русия е най-великото нещо в живота ти....
Разбрахме вече, какво трябва да стане, за да спрем да го четем?
България да стане руска???
НЕ, БЛАГОДАРЯ!
В какво точно искаш да ни убедиш?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСам го казваш, сега остава да го съотнесеш към поведението на Путко...
В тази връзка току що излезе съобщение на украинското МО за засечено придвижване на значитела войскова сила на РФ (редовна армия, не обикновените главорези) в направление на Мариупол...
Урките се мъчат да предизвикат съчувствие на принципа на лъжливото овчарче и се надяват на чужда намеса като ги напънаха опълченците , ма то каквото сам си надробиш това и ще сърбашLast edited by markov; 03.10.2014, 13:31.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПич излагаш се , всяко крайно поведение не води до нищо добро. Историята го е доказала...
Това че някои ще ми забранявал да мисля или казвам каквото мисля .....нещо си объркал времето в което живееш.....Ти си обикновен коминуст които се прави на демократ , нищо друго.......
Разбрахме вече, какво трябва да стане, за да спрем да го четем?
България да стане руска???
НЕ, БЛАГОДАРЯ!
В какво точно искаш да ни убедиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПич излагаш се , всяко крайно поведение не води до нищо добро. Историята го е доказала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПазя си свободата, понякога и с оръжие. Такива като теб да си ходят в Русия
Терористичното поведение не се бори с перо.
Който събаря държавата и ЕС, носи наказателна отговорност.
Това че някои ще ми забранявал да мисля или казвам каквото мисля .....нещо си объркал времето в което живееш.....Ти си обикновен коминуст които се прави на демократ , нищо друго.......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМного демократично, много европеиско .....талибанщина отвсякъде.
Терористичното поведение не се бори с перо.
Който събаря държавата и ЕС, носи наказателна отговорност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПак са назад матрьошките.
Я, да дойдат в БГ да видят родните? По един параклис има всеки с лика на Джуджо и по десет пъти мятат теманета пред него на ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКато измрат комунягите, всичко ще се оправи.
Който иска събаря ЕС е престъпник и трябва да бъде докладван за разпит и присъда!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар