IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честно казано се чудя как не са забранили Толстой и Достоевски в съветска Русия. Преполагам че просто са се надявали руснаците да не ги четат или ако ги четат да не ги разбират.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Да не са прекръстили темата на "Руско-съветска кинокритика" пък аз да не съм разбрал?

Или твоята работа е да плюеш по всичко руско, нязависимо какво е то?
      когато за пример колко велика е русия се дават някакви тотално аматьорски изпълнения мисля че е нормално да се каже че това не е вярно. Кино, политика, икономика - всичките ви доводи са от един дол дренки. Измъквате нещо класи под най-доброто в света и заявявате че е супер добро.

Русия има две неща, които са класика - досъветска литература и досъветска класическа музика.

В момента в който пролетариите взимат властта и всичко което бълва русия е посредствено, долнопробно и често вредно.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ама, ти връзваш ли им се на небивалиците още?

Не ги гледай тук какви ги пишат, ами гледай като стигнат до летището и в коя посока вземата билетЯ
        Забавни са ми в новите опорни точки и пропаганди. Иначе са напълно ясни:

Защитават Путинофилия, но използват западни маркови дрехи, телефони, електроника, коли, храни и т.н! Ходят на почивка в Гърция или Турция или където и да не но не и в Русия! Децата им учат на запад! Взимат парите си в във валута! Държат богатството си в НИ в БГ, в западни ценни книжа и кеша е пак в западна валута! И за капак ЖИВЕЯТ В БГ, но милият за Путина! Това си е чиста шизофрения за мен!

П.П. Сред тях има директно руснаци, които си живуркат тук и ползват всички благини далеч от Русия, но милият за нея! Както всички путинофили милеят и желаят час по скоро тук да стане руска територия и се пишат за националисти - това вече е шизофрения на квадрат!
        Last edited by needtoknowmore; 11.10.2014, 12:13.
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Браво роберте, 56к деца са се родили за ден в Москва и всички путинофили се съгласяват без да мислят - Марков директно се съгласява.

За да има такъв рекорд това кво ще рече средно по 50к деца на ден или по 1.5 милиона деца на месец или 18 милиона деца на година?! Те московчани са около 11 милиона .... мисля, че виждаш на къде отиват нещата.

Обратно в реалността данните са за Москва:
          Births (2012): 134 653 (11.3 per 1000)
          Deaths (2012): 117 489 (9.9 per 1000)

Birth rate 11.87 births/1,000 population (2014 est.)
          Death rate 13.83 deaths/1,000 population (2014 est.)
          Net migration rate 1.69 migrant(s)/1,000 population (2014 est.)

Така, че добра пропаганда правиш от мен имаш + защото Марков и още се хванаха ....
          Ама, ти връзваш ли им се на небивалиците още?

Не ги гледай тук какви ги пишат, ами гледай като стигнат до летището и в коя посока вземата билетЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Да не са прекръстили темата на "Руско-съветска кинокритика" пък аз да не съм разбрал?

Пак не си разбрал.

Ода за Хаяско е темата

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
              "......Рекорд, в Москва днес са се родили 56 021 деца! И как няма да раждат, като държавата дава много добри условия за това. За първо дете бащата получава 300 евро за честито, майката получава 500 евро в карта за кошче и количка и отделно втора карта за безплатни памперси, пюрета и хумани. Когато са близнаци всичко е двойно, а при нас близнаците се таксуват от държавата за помощи като едно. За тризнаци и нагоре се дава безплатен апартамент по стая на дете. За второ дете 15 000 евро е наградата за родителите.
              Освен това здравеопазването е безплатно, раждаш безплатно, не като тука-влизаш в болницата и ти казват: Парите или живота!
              Колкото и да плюят Путин, той е любимецът на народа в Русия и действително обича и се грижи за този народ, не като нашите национални предатели! Путин дава тези помощи на руснаците. А ние тук отглеждаме само циганите, че да могат срещу две кебапчета да гласуват....."
              Браво Роберте, 56к деца са се родили за ден в Москва и всички путинофили се съгласяват без да мислят - Марков директно се съгласява.

За да има такъв рекорд това кво ще рече средно по 50к деца на ден или по 1.5 милиона деца на месец или 18 милиона деца на година?! Те московчани са около 11 милиона .... мисля, че виждаш на къде отиват нещата. Това трябва да щракне на прима виста на абсолютно всеки, който види това ......

Обратно в реалността данните са за Москва:
              Births (2012): 134 653 (11.3 per 1000)
              Deaths (2012): 117 489 (9.9 per 1000)

Birth rate 11.87 births/1,000 population (2014 est.)
              Death rate 13.83 deaths/1,000 population (2014 est.)
              Net migration rate 1.69 migrant(s)/1,000 population (2014 est.)

Така, че добра пропаганда правиш от мен имаш + защото Марков и още се хванаха ....
              Last edited by needtoknowmore; 11.10.2014, 11:58.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                хахаха еталон - айде стига глупости - просто е бил най-популярния сериал в СССР на времето си.

А иначе за претенциозността. Всичките жестове на актьорите са тотално позьорски. Целта на добрия режисьор е да покаже емоциите на героите по един естествен, ненатрапчив начин. Така че публиката хем да може да се идентифицира с героя или героите, хем да не и набиват в кратуната по най-брутален начин какво всъщност чувства героя - това е характеристика на слаба режисура - само при най-долнопробните филми го правят така. Тук е точно второто.

Оператора - това постепенно фокусиране върху лицето на героя е един от начините да се прави това - но отново - това не трябва да се забелязва. А тук направо те блъска в главата. на човек може да му се завие свят от скоростта с която кадъра се приближава от много далеч към лицето на героя.

Слабата игра на героите. Жената горе долу задоволително се справя, но този дето играе Щирлиц се държи все едно че е маниакален тинейджър. Какво го втренчва този поглед. Или размахването на ръце, прекаленото наблягане на всеки жест. Ако целта е да играе леко смахнат сериен убиец на жени може и да е подходящо поведение, но не и както разбирам за всъщнос добър герой.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• След някои и друг месец да не водят така и Путя

Коментар

• Февруари бях писал, че резервите на РЦБ ще паднат с поне $ 50 милиарда от началото до края на годината. Последните събития обаче променят ситуацията към по-лошо. Най-грубо казано, след още една година, по това време през октомври, резервите на Банк России ще са спаднали с още $ 72 милиарда, ако трендът не се засили.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Епизодът от "17 мига от пролетта", който Макс предлага е един от еталоните на световното кино. На какво основание говориш за претенциозна режисура, ужасяваща работа с камера и лоши актьори?! Какви и откъде са познанията ти за киноизкуство? Защо е лошо, само защото е руско ли? И аз ненавиждам СССР, защото обяви война на България през септември 1944 година, защото на практика ни пороби, защото ни сложи в средновековни пранги живота за десетилетия, а може би и за столетия, кой знае. Но това не е причина да съм кон с капаци. От къде се пръкват тези разбирачи и "специалисти по всичко"? Вечната българска трагедия.
                      А от киноизкуството ти си много, ама много далече, щом даваш такива оценки.
                      хахаха еталон - айде стига глупости - просто е бил най-популярния сериал в СССР на времето си.

А иначе за претенциозността. Всичките жестове на актьорите са тотално позьорски. Целта на добрия режисьор е да покаже емоциите на героите по един естествен, ненатрапчив начин. Така че публиката хем да може да се идентифицира с героя или героите, хем да не и набиват в кратуната по най-брутален начин какво всъщност чувства героя - това е характеристика на слаба режисура - само при най-долнопробните филми го правят така. Тук е точно второто.

Оператора - това постепенно фокусиране върху лицето на героя е един от начините да се прави това - но отново - това не трябва да се забелязва. А тук направо те блъска в главата. на човек може да му се завие свят от скоростта с която кадъра се приближава от много далеч към лицето на героя.

Слабата игра на героите. Жената горе долу задоволително се справя, но този дето играе Щирлиц се държи все едно че е маниакален тинейджър. Какво го втренчва този поглед. Или размахването на ръце, прекаленото наблягане на всеки жест. Ако целта е да играе леко смахнат сериен убиец на жени може и да е подходящо поведение, но не и както разбирам за всъщнос добър герой.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Като не те интересува какво е било преди - как разбра, че Урайна в частност Крим са руски?

Искаш ли да ти мятам карти, на които пише БГ Империя и никъде не пише москвичи за много по-големи периоди от време?

Спирам, че изперкалата модерация пак се включи и няма да се получи диалог.

П.П. Ако пишеш тъпотии как блядовете те били "освободили" няма фрублем.

Фрублем става като някой попита кой покръсти пещерняците в Москва и ги научи да пишат и четат

Ай, махам се - че ми е смешно.
                        Пак повтарям имате много сериозен проблем - не възприемате реалността . Живеете във въображаем свят. Закотвен сте емоционално и психологично в миналото на България и не приемате околният свят и реалността в която живеете ! Пиша Ви всичко това от съчувствие и притеснение.

Посочете поне един мой пост , където казвам , че Украйна и Крим са руски !

Това е тест за Вас, защото не откривайки такъв ще осъзнаете , че имате проблем с възприятието и анализирането на заобикалящата Ви реалност и може и да потърсите помощ.
                        Last edited by Avalaon; 11.10.2014, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                          Макс, сори ама вкусът ти за кино е ужасяващ
                          Ми като искаш качествено кино гледай качествено кино. Защо гледаш боклуци.
                          След разгрома на цяла Русия, равновесния подпука и руското кино.
                          Следват ермитажа, музиката и т.н.
                          Високата и всеобхватна компетентност на равновесов е извън всякакво съмнение.
                          Само не може да обясни на българските майки защо в тази изостанала, африканска и прочие, държава Русия, за второ дете дават 15 000 евро награда на родителите.

Коментар

• ravnovеsie

Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                            претенциозна режисура, ужасяваща работа с камера, лоши актьори. това ако са най-добрите 2минути на руското кино нищо чудно че никой извън Русия не го гледа. ]
                            Епизодът от "17 мига от пролетта", който Макс предлага е един от еталоните на световното кино. На какво основание говориш за претенциозна режисура, ужасяваща работа с камера и лоши актьори?! Какви и откъде са познанията ти за киноизкуство? Защо е лошо, само защото е руско ли? И аз ненавиждам СССР, защото обяви война на България през септември 1944 година, защото на практика ни пороби, защото ни сложи в средновековни пранги живота за десетилетия, а може би и за столетия, кой знае. Но това не е причина да съм кон с капаци. От къде се пръкват тези разбирачи и "специалисти по всичко"? Вечната българска трагедия.
                            А от киноизкуството ти си много, ама много далече, щом даваш такива оценки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              викаш без команди равнение по жен псаки... ти със хамериканско АйКу ли си, щото това за мен е обида
                              To хубаво че е обида, ама много лицемерие има във вас. Самия ти имаш м3 за аватар, но не например на жигули. Другите са същите. Те обичат долари и евро, а не например рубли. Предпочитате да плюете по запада, а в същото време децата ви там.
                              Е как непредубеден да ви вярва? Разбира се че ще ви се изсмее. Разсъжденията ви са как да кажа... безразсъдно? плямпане. Например вашите китайски другари сключиха сделка за 6млрд за еърбъс. Защо ли не сключиха сделка с вашите?
                              Миналата година май беше, индийците ви отрязаха за оръжието ви и сключиха сделка със САЩ. Да не би някой да ги кара насила? Не! Както сте с едно такова високо "АйКу", нямате нищо промишлено на световно ниво.
                              Но най-можете да крадете. Последния пример е с ЮП. Цената му скочила с 47% заради санкциите. И понеже няма да се строи през България, кажи от кой ще ги вземат парите? Ами от обикновения руснак с много високо "АйКу".
                              Не ме разбирай грешно - не мразя или ненавиждам обикновения руснак. Модела на развитие му е наложен от горе, този модел не се е изменял от 18 век. Но това си е ваша, руска работа.
                              Хубавото е че България се откъсва от вас, и знаците за това бяха дадени от служебното правителство. Ако искате да строите нещо в България - моля, платете си. А не ние да ви плащаме "проектите" които в крайна сметка кой знае колко ще ни струват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Говорим за филм преди 40 и кусур год, който слага в джоба си сегашните филми...

Още кино

Дан приказ ему на запад...
                                https://www.youtube.com/watch?v=6LdmnaaUvKM
                                https://www.youtube.com/watch?v=j2mCWJDZwm8
                                Макс, сори ама вкусът ти за кино е ужасяващ
                                Ми като искаш качествено кино гледай качествено кино. Защо гледаш боклуци.

https://www.youtube.com/watch?v=RelOJfFIyp8 ето ти качествен американски филм от преди 60 години, даже Михалков му направи римейк в руски вариант, но американския си остава много по-добър.

Коментар

Working...
                                X