Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе знам тоя индивит кво шмърка , обаче резултатите след това винаги ме кара да се пуля в монитора невярващ на учите си че пак е успял да надскочи себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБГ Империя отдавна трябваше да е стоварила войски в Одеса и да привика алчното джудже, за да го пита какво си мисли, че прави?
Само една точка, от която да започнат преговори нататък:
Безусловна капитулация на кремълския гном и реорганизация на Раша от БГ империя, че са я освинили и вече цял свят се подиграва с нас.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХаааааа хахахааааа!
Ми то Одеса е в Украйна бе! Как ще стреснеш кремълското джудже бе? Хехехееее!
Или май искаше да кажеш Крим? Да пратим два-три самолетоносача, да освободим Крим и след туй да стоварим десант от 2-3 милиона морска пехота на БГ империята и да наврем Путьо в Сибир, където му е мястото!
Готвач, с какво си се напушил бе?Добра трева си намерил явно. Или си на халюцигени?
Ако джуджак не си метне оставката и напусне Крим ги отлъчваме от православна църква и ислям и казваме на ЕС да забрани писането на кирилица от племето москвичи. Да минават на китайски йероглифи.
Толкоз
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБГ Империя отдавна трябваше да е стоварила войски в Одеса и да привика алчното джудже, за да го пита какво си мисли, че прави?
Безусловна капитулация на кремълския гном и реорганизация на Раша от БГ империя, че са я освинили и вече цял свят се подиграва с нас.
Ми то Одеса е в Украйна бе! Как ще стреснеш кремълското джудже бе? Хехехееее!
Или май искаше да кажеш Крим? Да пратим два-три самолетоносача, да освободим Крим и след туй да стоварим десант от 2-3 милиона морска пехота на БГ империята и да наврем Путьо в Сибир, където му е мястото!
Готвач, с какво си се напушил бе?Добра трева си намерил явно. Или си на халюцигени?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеВаше благородие, не му се вързвайте на наш Маранди - той така е свикнал си говори човечецът
Ще послушам съвета Ви, но все пак ще наглеждам ситуацията.
Да не тръгне БГ Империята към степите.
Баш в този сезон...А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Безусловна капитулация на кремълския гном и реорганизация на Раша от БГ империя, че са я освинили и вече цял свят се подиграва с нас.
Тази, десантът де, с лодката на Димитров ли ще я правим, или ще плуваме до Одеса кроул?
Да припомня, че украинците бастисаха дружбата с Варна - Иличовск, та за по-пряко минаваме през Поти.
Иначе предложението звучи повече от разумно.
Само да попитам.
Що в Одеса, а не изтрескаме войските директно в Петербург и Москва? Така и така ще си търсим наследството на Авитохол и Ирник... да почваме директно.А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
[QUOTE=marandi;1059709868]Колега ( понеже сте нов в темата ) ще се повторя, а рядко го правя.
Украйна ще й напрвят контролиран фалит по подобие на Гърция и няма нищо притеснително в това. Дълг на укрите сутрешното кафе на дебелата Меркел като кинти.
А стига бе, сюрьозно
Ми като било толкоз лесно ЗАЩО от ЕС са си стиснали г.за и са дали досега мизерните 1.1 млрд. ???
Значи така, а - контролиран фалит, рИформи и дисциплинираните шваби чинно плащат масрафа на юначните украинци (Героям Слава !!!).
Я се събуди бе, приятелю !!!
Швабите платиха за Гърция от немай къде, че заминаваше еврото !!!
А в момента на опашката за германски милиарди са се подредили отново въпросните гърци, барабар с испанците, италианците, французите и пр. и пр.
Как мислиш, какъв е шансът на украинците да се вредят в очертаващата се навалица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеКолега, върнахте диалога към първия ми въпрос. Какво мислите, че ще стане със стоте милиона долара дълг на Украйна към България при тази хипотеза?
ПП
Онова за матрьошката веднъж го поминах, но явно не е възпитателно.
Изглежда, местните "историчари" не се различават съществено от македонските, украинските и други подобни форумни екземпляри нито по възпитание, нито по знания. Както отбелязах с фантазии нямам ищах да се боря.
Освен това обърнете внимание от колко часа е зависнал във форума
Навън днес бе чудесен ден - уикенд, слънце, златна есен ...
Обаче не, Маранди както обикновено, си има по-важни занимания/задължения - да громи в нета
Ми нека си громи човека, щом това му доставя чак такова оргазмено удоволствие - аз лично предпочитам да наблягам на други забавления, на Вас Графе препоръчвам същото, че инак ви чака тъжната, безрадостна съдба на гореспоменатия виден форумен титан
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеКолега, върнахте диалога към първия ми въпрос. Какво мислите, че ще стане със стоте милиона долара дълг на Украйна към България при тази хипотеза?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКолега ( понеже сте нов в темата ) ще се повторя, а рядко го правя.
Украйна ще й напрвят контролиран фалит по подобие на Гърция и няма нищо притеснително в това.
За История по-добре не говорете с мИня - нямам намерение да се пъна срещу БГ матрьошка. Знам целият "каталог", с който ще ме бомбардираш ...
ПП
Онова за матрьошката веднъж го поминах, но явно не е възпитателно.
Изглежда, местните "историчари" не се различават съществено от македонските, украинските и други подобни форумни екземпляри нито по възпитание, нито по знания. Както отбелязах с фантазии нямам ищах да се боря.А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеС услугите ще е най-добре..
Написал съм ясно "туризъм и услуги", а "и"-то между думите в изречението е кумулативно.
ПП
Не смятам индиректния принос на Крим в бюджета на Украйна през наема за Севастопол и отбивите от цената за газ. Ти може да включиш и това в калкулацията "Украйна" и да осъзнаеш, че експериментът на съюзниците с украинците свърши зле.
- сектор услуги 65% от БВП;
- сектор туризъм под 1%.
Накрая се появява неграмотна БГ матрьошка Х и ми казва "средно" 33%
П.П. Ограмотявайте се без мен, уважаеми, понеже бъркате и общ външен дълг с публичен дълг, които нямат нищо общо с държавно-гарантиран дълг, за който аз шпрехам.
Запишете се някъде и ще ви ограмотят срещу съответните такси и време, ако го имате.
Поздрави!Last edited by marandi; 18.10.2014, 20:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеКолега, радвам се че сте прочели статията, че правите разлика между публичен и брутен външен дълг, между прогнози и данни.
Позволете ми на мен да се усъмня в съветската статистика на украинските власти. Да се усъмня както за прогнозния размер на БВП(през който си мерят дълга), така и за курса на гривната към долара. Особено във второто, щото дори и началничката на украинската централна банка не може да си купи валута в мизерните размери от 200$ на пазара, въпреки личните и гаранции.
Моля не ми пускайте "данни" от indexmundy, tradingeconomics и други подобни образователни портали.
ПП
Украинците са българи толкова, колкото са българи и булгарите в татарстан. Никак демек. Колкото до "храцането", то то е само във вашите фантазии, а с тях нямам намерение да се боря.
Украйна ще й напрвят контролиран фалит по подобие на Гърция и няма нищо притеснително в това. Дълг на укрите сутрешното кафе на дебелата Меркел като кинти.
Дълговото бреме ще е срещу ангажимент за реформи, която корупцията на Путьо толерира като модел.
П.П. Колкото и да се напъвам - не се сещам някой физ. чиляк да е надживял ценностна система, ама знам ли?
За История по-добре не говорете с мИня - нямам намерение да се пъна срещу БГ матрьошка. Знам целият "каталог", с който ще ме бомбардираш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова пак не е коректно написано.
Утре ще ти прасна цялото Черноморие и ще тогава може да говориш за 11-13% от БВП на БГ. За Крим числото е по-малко ( около 5.4-6.5% по памет )
Написал съм ясно "туризъм и услуги", а "и"-то между думите в изречението е кумулативно.
ПП
Не смятам индиректния принос на Крим в бюджета на Украйна през наема за Севастопол и отбивите от цената за газ. Ти може да включиш и това в калкулацията "Украйна" и да осъзнаеш, че експериментът на съюзниците с украинците свърши зле.А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
Коментар