IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovеsie
    Не виждам нищо откачено в това да искаш да убиваш врагове на родината ти. Или ти не мислиш така
    Не убивай.След като не можеш да дадеш живот няма да убиваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      познавам и украинци от Харков, от Донецк, някой от тях са само руско говорящи..
      Е, ако ги познаваш професионално, то май не ми се обсъжда нищо с теб.

Тук сме аматьори, лека!

Коментар

• Пока не будет освобожден Киев и Львов, мир на территории бывшей Украины не наступит», — утверждает лидер «Славянской гвардии».

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Аз нямам близки руснаци, срещам такива единствено по курорти и са добра компания за моя светоглед.

Обаче, щатската пропаганда е доста по-агресивна, финансово обезпечена и като резултат по-успешна от руската, така или иначе. Та, не виждам друга логика да се правиш на стандарен телевизор във форум с претенции за аналитичен прочит на нещата.

Карай, ти си знаеш защо
          Каква пропаганда, тук има само руска пропаганда. познавам и украинци от Харков, от Донецк, някой от тях са само руско говорящи,никой не се кефи на наглите руснаци. месеци преди да излезе по медиите как руснаци ходят на отпуска с оръжие там, ми разправяха как всичките украинци са наясно че тези "бунтовници" са руснаци. Един познат от източна украйна не ми е казвал как иска да минава към русия никой не иска да живее при путин. Но Путин им се натрапва като пиян селски бек. Ако не беше застана ЕС и САЩ зад украинците щяха буквално да бъдат насила присъединени, защото никой от тях нямаше заблуди че може да се бори с Русия.

Русия НЕ Е притегателно място за украинците. Смятат я за извор на мафия, за държавата която им е скапвала живота в продължение на десетилетия през пионката си Янукович и други подобни. Но докато преди тези събития все пак не я мразеха, сега я мразят с цялото си сърце и душа. Единият, който от години живее на запад ми разправяше как ще ходи да се записва доброволец че да трепе руснаци. А той пушка не е хващал през живота си. Майка му, която още живее в Украйна директно му забрани да стъпва в страната. Пък украинците доста уважават родителите си - за щастие бих казал в този случай.

Така че айде малко по леко като си нямате идея какво е в Украйна в момента и какви са настроенията там - особено към "освободителна" Русия.

Коментар

Не, имам роднини в Лвов. И честно казано ама наистина ми идва нанагорно от лъжите които руски подлоги ръсят в този форум.
            Аз нямам близки руснаци, срещам такива единствено по курорти и са добра компания за моя светоглед.

Обаче, щатската пропаганда е доста по-агресивна, финансово обезпечена и като резултат по-успешна от руската, така или иначе. Та, не виждам друга логика да се правиш на стандарен телевизор във форум с претенции за аналитичен прочит на нещата.

Карай, ти си знаеш защо

Коментар

• Ето една снимка от яндекса произволна. Мирен протестиращ!
              http://s020.radikal.ru/i721/1312/8f/2c2863e21ed6.jpg

Технологията е една и съща на цветните революции, както и на участниците в създаване на паралелната реалност

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Пич, и ти ли, като собственика на Икономедия, от бизнесмен се курдиса да си НПО..
                Мани
                Не, имам роднини в Лвов. И честно казано ама наистина ми идва нанагорно от лъжите които руски подлоги ръсят в този форум.

Коментар

И още...
                  Пич, и ти ли, като собственика на Икономедия, от бизнесмен се курдиса да си НПО..
                  Мани

Коментар

• И още невъоражени беркутовци

Коментар

Това в ръцете им са играчки предполагам. Играйкат си с пластмасови калашници

Айде стига лъжи - всичко стана пред очите на всички.
                      откога е снимката, дай дата на снимката... последната седмица беркут получиха нелетални спец средства

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Беркут бяха да последния ден невъоръжени, ама това е друга тема..

Това в ръцете им са играчки предполагам. Играйкат си с пластмасови калашници

Айде стига лъжи - всичко стана пред очите на всички.

Коментар

Ха, ама докато Беркут издевателстваха над мирно протестиращи им ръкопсляскаше.

А в Донбас - руски военни влезли в ролята на терористи запшват териториалната цялост на суверенна държава - как мислиш че трябва да се отнасяш с терости. това че не ги бесят по дърветата веднага щом ги хванат си е белег на цивилизонаст. за разлика от Путин, който в двете кризи с теростии единия път изби стотици невини заложници в кино, а другия път подложи деца на кръстосан огън.

Та да Путин е сатрап. А Украйна към момента се държи изкюличтелно цивилозавано като се има в предвид на какво е подложена.
                          Беркут бяха да последния ден невъоръжени, ама това е друга тема... над половин година, демократичните правителство, съд и прокуратура не откриха никакви претенции към милиционерите

Първоначално хората в Донбас искаха децентрализация, федерализация, защита на руския език. След това в ДНР и ЛНР бе проведен референдум, на което те пожелаха независимост. След Майдана, след Одесса, след Мариупол тези хора няма как да живеят в една държава, кръвта разделя... Видя се че това са вече различни народи с различни герои, различна литература, различна история, различен цивилизационен код. Не може западенци продали своя цивилизационен код да се налагат над руското население. Не може на мен някой да ми казва че Бандера е герой.. Трябваше мирно да се разберат. Отговорността е на властите

Както и турците в България, ако искат да се делят, прав им път. Трябва да реагираме, както в англия, испания, венето. Никакво насилие, това е

Коментар

Та да Путин е сатрап.
                            Мдаммм.. Така си е... Путин получи Нобеловата за мир и след това изби милиони цивилни с бомби, ракети и дрони в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Пакистан, Сомалия а сега помага с оръжейни доставки и военни инструктури и на хунтата в Киев да провежда геноцид и да избива нисшите твари в югоизточен Нуландистан. Путин обяви, че който не е с него е против него... Путин създаде тайни съдилища, които вземаха решение кой да живее и кой чрез каква смърт трябва да умре в чужди държави. Путин отвличаше без съд и присъда граждани на чужди страни и ги погребваше в Гуантанамо, а там ги инквизираше и хранеше насила през тръбички в носа, когато отвлечените искаха да умрат гладувайки. Ма той не е виновен... такива са евроатлантическите ценности.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Не, тъй като ти твърдиш дадения факт, моля да приведеш доказателства какви фондове, в какъв размер, в какъв период...

Такива са правилата - твърдиш, значи трябва да докажеш...

Чувал съм от един небезизвестен изпълнителен директор на една голяма банка (преди време) грък , че до 1990 г. било много зле положението, казваше, че нямал пари за чифт обувки (лично той), а после дошли европейските пари...
                              Е след като твърдиш тоя факт, в противоречие с моя, ще те помоля да го докажеш. Щото правилата в същност не са такива-всяко твърдение е вярно, до доказване на противното. Ще ми дадеш ли линк с цитата на твоя приятел, небезизвестният изпълнителен директор на банка?
                              За НАТО е лесно-погледни кво е Плана Маршал.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Те този пост ми го изтриха, макар да беше изцяло в темата... за Газовика си в грешка, "изби го" путлеровата пропаганда, нали знаеш пробваха да скълъпят фейк,
                                Извинете, но пропагандната позиция издиша. Скалъпили фейк, но няма отбор, Васильова е достоверен източник.
                                Когато чета подобни излияния относно "груз 200", започват притеснения за душевното здраве на приемащите ги на доверие.
                                Васильова:
                                "Это страшно в эти цифры верить, но если слушать, что говорят наши российские военнослужащие, получается, что эти цифры в разы больше, куда деваются эти тела - это странная загадка."
                                Това си мисля и аз. Да са 100, да са 500.. А то над 4000. Куда деваются эти тела...
                                Пак лелята:
                                "Тут всех вывозят в район Ростова, как только пока они идут у вас по вашей территории, волонтеры сообщают о продвижении таких машин, даже один вагон был загружен в Донецке в телами, как только подходят к Ростову - они растворяются, куда они деваются никто не знает.."
                                "Они растворяются..."
                                Сериозно?
                                А какви хора работеха някога за демократичните каузи. Сега - куковици в климакс, но с потресаващо въображение.
                                А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

Working...
                                X