If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
даже се замислям да пусна на маржин 10, дори и да загубя един-два пъти, повечето пъти ще съм яко отгоре.
Аз съм се оливъриджил като банка в момента. Но съм си защитил 80% от печалбите, така че мисля още да увеличавам ливъриджа постепенно през 2-3 рубли обезценка.
Преди няколко дена споменах, че рублата ще стигне 60 за долар. Явно съм ги подценил.
Също споменах, че нямат никакви пари за интервенции на пазара. Чух, че рцб щели да вкарват не повече от $350млн дневно, което говори, че все пак има хора там които знаят накъде вървят нещата. Ясно е че сумата е много малка за такъв пазар, което навежда на мисълта че можем да видим 60 рубли за долар в края на другата седмица.
ПП
Жалко че на равновесие няма да му се случат нещата както ги иска по 3-4% обезценка на месец. Идва време ежедневна обезценка с тези размери. Разбира се, и това ще е за кратко...
Аз набутах яко срещу рублата последните дни. Големия проблем с бързото поевтиняване е че трябва постоянно да я гледам че да добавям навреме
Мдамм .... 46 кила руплей за 1 доларес вече факт. Задава се тежка зима за монглите в Масква.
Пътят към 60 кила е открит
Преди няколко дена споменах, че рублата ще стигне 60 за долар. Явно съм ги подценил.
Също споменах, че нямат никакви пари за интервенции на пазара. Чух, че рцб щели да вкарват не повече от $350млн дневно, което говори, че все пак има хора там които знаят накъде вървят нещата. Ясно е че сумата е много малка за такъв пазар, което навежда на мисълта че можем да видим 60 рубли за долар в края на другата седмица.
ПП
Жалко че на равновесие няма да му се случат нещата както ги иска по 3-4% обезценка на месец. Идва време ежедневна обезценка с тези размери. Разбира се, и това ще е за кратко...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Винаги съм се чудил господинът с руски паспорт има ли една тема по която да не е лъгал като разпран. То не бе златото ще отиде до 12 000, не бяха колапси на еврото, долара, разпади на Евросъюза и САЩ, не бяха виртуални валути или възходи на рублата и руските резерви.
То не е само тоя изперкал дето троли на поразия тук. Пригласят му още 2-3 хуморестника с лафчетата за разпад и фалит на ЕС и УСА.
Като ударим "чертата" - ЕС ще се разшири с Грузия и Украйна още на изток, плюс Молдова.
За далечния изток на Раша да не говорим. Той отдавна е монопол на хонг-конгски компании и над 2/3 от морския улов изчезва за износ като контрабанда/експорт, па мурзилките висят гладни и внасят
Путьо и приятелчетата му върнаха Раша в пещерната епоха, а родните смехурани им пригласят на кликата с телешки възторг.
П.П. Я, отвори някой рушки форум да видиш на какво го правят самите рушнаци, па тия заблудените тръгнали да разсмиват по други чужди форуми ( БГ в случая )
На 28 октомври 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 28 октомври 2013г. с около 10,377 %. Преди малко в Москва някои банки купуваха налична чуждестранна валута по курс 55 руски рубли за 1 евро или дори над 55 руски рубли за 1 евро, а курс продава естествено е по-висок за тези банки. Смятате ли, че има връзка между обезценяването на руската рубла, спада на добива на природен газ в Русия и събитията в Украйна?
На 29 октомври 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 29 октомври 2014г. с около 10,391 %. Преди малко в Москва една банка купуваше налична чуждестранна валута по курс 57,55 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 58 руски рубли за 1 евро. Аз смятам, че има връзка между обезценяването на руската рубла, спада на добива на природен газ в Русия и събитията в Украйна.
"Разговаривать об Украине без Польши – это все равно что разговаривать о Ливии, Алжире, Тунисе, Марокко без Италии, Франции, Испании", – заявил Схетина.
Що я няма и Сомалия в тези примерчета?
А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Маринка, коментирам само доказателствата, които предлагаш в обвинение на терористите.
Шо дупките?
Шото се виждат и са налице, и искат, та чак викат за обяснение. В рамките на тази публикувана "тероия".
Предоставих ти алтернативно такова, което обръща стрелката наопаки, от позициите на украинските сили към стадиончето и обяснява дупките по колците.
Анадък?
Голямата дупка не ти интересна,така ли?Добре разсъждавам,може да е шрапнел,може някой бъркал с отвертка и направил дупки.Но ти май имаш твоята версия,Шерлок и само тя е правилна.Писна ми от теб.
Маринка, коментирам само доказателствата, които предлагаш в обвинение на терористите.
Шо дупките?
Шото се виждат и са налице, и искат, та чак викат за обяснение. В рамките на тази публикувана "тероия".
Предоставих ти алтернативно такова, което обръща стрелката наопаки, от позициите на украинските сили към стадиончето и обяснява дупките по колците.
Анадък?
А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар