Първоначално изпратено от ravnovеsie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнениеСнимки,щом не вярваш.
Это местная самооборона, наших военных в Крыму нет ©
http://ibigdan.livejournal.com/15548003.html
Всички знаят че в Крим вече украински войски няма. Те бяха позорно изгонени без да пукне пушка. При това в Крим имаше около 18-19 000 украински военни, а само една руска бригада морска пехота и един батальон спецназ на руския черноморски флот, общо около 3-4 000 души. Тоест численото превъзходство на украинската армия беше поне четири-пет кратно. Ако бяхте се били, то да приемем че е имало чуждо нашествие. В този случай обаче, вашата армия беше изгонена като нежелан натрапник, като чужденци, каквито сте в Крим.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми самия факт, че наричаш Русия раша, вече говори, че си се наплюскала здраво с американски сникърси и дъвчеш американски спеарминт.
Русия на български и на украински се казва Русия или Россия, а не Раша. Раша е на американски.
И наричаш руския президент Путлер, като производно от пут..., а не от путь. Що не го наричаш Путьлер? А иначе и той е излязъл от там, откъдето всички.
Путин+Гитлер=Путлер,факт,че ти даже не схвана,защо го наричат така.
А паРаша знаеш,ли какво е?Защо точно това е в момента представлява раша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНа първо виждане говориш от мъжки род, а преди каза че си жена, след това каза че дядо ти бил руснак с баба полякиня, сега не предаваш дядо си, въобще с тебе е карма карашик
Моля администратора/ Амстердам- независимо мъж или жена е това / , ако Марина малина има и втора регистрация да бъде банната по ИП адрес. Има прекалено много противоречия в текстовете и Мисля си че е мъж който се опитва да се представи за жена и отделно пише поне от 2 ника
Къде точно говоря,като мъж?Какво си се хванал за моя правопис?Що не четеш това,което пиша,а ми гледаш буквите?Ама,че досада.Веднъж вече бях банната,така и не разбрах защо.Оплаквай се,колкото си искаш,че ми писна от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнениеПутлер...
Моите деди никога не се биели за раша,схвани го веднъж завинаги.Да подкрепя раша,значи да предам моите дядовци и прадядовци,а ти го разбирай,както искаш.....Сникерси,дъвки,печенье-клишета.Вече ти го казах-говориш с заглавия от руски вестници.Нищо твое.
Ами самия факт, че наричаш Русия раша, вече говори, че си се наплюскала здраво с американски сникърси и дъвчеш американски спеарминт.
Русия на български и на украински се казва Русия или Россия, а не Раша. Раша е на американски.
И наричаш руския президент Путлер, като производно от пут..., а не от путь. Що не го наричаш Путьлер? А иначе и той е излязъл от там, откъдето всички.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнениеПутлер се пробва да ни открадне минало и бъдеще,все едно да ти кажат,че не съществуваш.Аз съм,като и миллиони сме родени в Украйна ,а той казва няма такава държава ,езикът ви е кръстоска на полски и руски.След него ,повтарят глупаци,като теб.Къщата ми,където израснах,училище,в което учих,всичко е разрушено.Майка ти има ли твои снимки,като дете,защото моята нищо вече няма.
Моите деди никога не се биели за раша,схвани го веднъж завинаги.Да подкрепя раша,значи да предам моите дядовци и прадядовци,а ти го разбирай,както искаш.Не си живял в СССР,аз също,но моите родители-да.Те са за Украйна-всички.Защо ме наричаш предател?Сникерси,дъвки,печенье-клишета.Вече ти го казах-говориш с заглавия от руски вестници.Нищо твое.
Моля администратора/ Амстердам- независимо мъж или жена е това / , ако Марина малина има и втора регистрация да бъде банната по ИП адрес. Има прекалено много противоречия в текстовете и Мисля си че е мъж който се опитва да се представи за жена и отделно пише поне от 2 ника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПонякога кухите лейки ме ядосват. Но едва ли ще ги изпусна чак дотам, че да се озаглавя "равновесие"... хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНай вероятно е било планирано предварително навлизането в крим, но нали всички планират нещо , най вероятно дори ти. За преоблечените руснаци какво да говорим - имаше един виц
Старшината пита всички ли се събрахме- всички, а москали няма ли, Москали няма. Добре значи може да говорим на руски
Аз съм бил в одеса мисля около 2008 тогава , а най-вероятно и сега не можеш да чуеш друга реч освен англииски и руски, самите одесити казваха ние сме руснаци. Имах един колега, беше защитил дипломна работа на украински, но не знаеше и една дума, беше платил да му я преведат
Мисля че вашия президент Кучма си беше взел учител по украински- е какво повече да говорим
Снимки,щом не вярваш.
Это местная самооборона, наших военных в Крыму нет ©
http://ibigdan.livejournal.com/15548003.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе мога ли да ги мразя без причина? Ти как мразиш руснаците без причина?
Не мога да имам добро отношение към предатели продали това, за което са воювали майките и бащите им, бабите и дядовците им за 2 сникерса и 3 дъвки орбит... без захар.
Путлер се пробва да ни открадне минало и бъдеще,все едно да ти кажат,че не съществуваш.Аз съм,като и миллиони сме родени в Украйна ,а той казва няма такава държава ,езикът ви е кръстоска на полски и руски.След него ,повтарят глупаци,като теб.Къщата ми,където израснах,училище,в което учих,всичко е разрушено.Майка ти има ли твои снимки,като дете,защото моята нищо вече няма.
Моите деди никога не се биели за раша,схвани го веднъж завинаги.Да подкрепя раша,значи да предам моите дядовци и прадядовци,а ти го разбирай,както искаш.Не си живял в СССР,аз също,но моите родители-да.Те са за Украйна-всички.Защо ме наричаш предател?Сникерси,дъвки,печенье-клишета.Вече ти го казах-говориш с заглавия от руски вестници.Нищо твое.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПрави разлика между империята на злото- уса и америка- не ви ли учиха че това е континент. А иначе уса се бяха засилили да гепят те крим, бяха отворили една уста, ама на, нали се сещаш за мултипликационните филмчета как на героите им тракат челюстите когато не могат да хванат плячката- е това се случии с тях/уса/
Тук таме по сайтовете пишат дори че е имало обявени търгове за ремонт на сградите според нуждите на уса армията- защо ли пишат такива работи???
На кой му претрябвал тоя Крым?Горките,толкова са наплашени с гейове,които уж щели да дойдат при тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНай вероятно е било планирано предварително навлизането в крим, но нали всички планират нещо , най вероятно дори ти. За преоблечените руснаци какво да говорим - имаше един виц
Старшината пита всички ли се събрахме- всички, а москали няма ли, Москали няма. Добре значи може да говорим на руски
Аз съм бил в одеса мисля около 2008 тогава , а най-вероятно и сега не можеш да чуеш друга реч освен англииски и руски, самите одесити казваха ние сме руснаци. Имах един колега, беше защитил дипломна работа на украински, но не знаеше и една дума, беше платил да му я преведат
Мисля че вашия президент Кучма си беше взел учител по украински- е какво повече да говорим
От тази година много неща се промениха и да в Одесса,Харьков,Луганск и др.говореха основно на руски.
Азаров.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнениеАмерика ли гепи Крым,така ли?Горката раша,колко не честно,спрямо толкова миролюбива държава.
Тук таме по сайтовете пишат дори че е имало обявени търгове за ремонт на сградите според нуждите на уса армията- защо ли пишат такива работи???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнениеНАТО сега повече прилича на Грийнпийс,бил се обеспокоил.Последни години Раша я пуснаха навсякъде,държаха се като с равен.И в Крым нямаше опълчение,а русски военни.Толкова ли си наивен, да мислиш,че това в Крым не е било планирано предварително?А преоблечени руски военни в униформа на Беркут,на Майдан,какво правиха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнениеАмерика ли гепи Крым,така ли?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар