Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМдам ... явно и ти следиш нещата, понеже мамалигите скоро поръчаха терминалчето на Ч.море.
Точно така: Азер газ - втечняват в Грузия и корабчетата ще шляпкат до Мамалигите.
П.П. Мисля, че и БГ ще има малък дял в терминалчето.
Евтин проект - под 1 млрд. и рентабилен да ни покрива нуждите.
Не щем "транзитните" такси на Джуджо - те затова сега обърнаха плочата - ама колко много щели да загубим.
А, бе я на друг на тия
А "корабчетата" с какво ще ги пазим от савеЦките подводници . Щото ми се чини, че нема да им издържат нервите чак толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента ти се кефиш на загубите на собствената си страна ..
Или си идиот или предател.....
Три милиарда който няма да влезат в икономиката и 10К безработни.....
и най вече БГ няма и евро да даде за тях.....
не ми пука от къде идват от Русия или от Щатите .....но щатите нещо не дават....
Но такива като теб им пука и затова държавата ще фалира скоро....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНапротив, ще стане Азербайджан-Грузия-ЧМ-Румъния... И ние чакаме 1 млрд. куб.м. оттам...
Точно така: Азер газ - втечняват в Грузия и корабчетата ще шляпкат до Мамалигите. Ей, го де е - като фериботна линия.
П.П. Мисля, че и БГ ще има малък дял в терминалчето.
Евтин проект - под 1 млрд. общо и рентабилен да ни покрива нуждите.
Не щем "транзитните" такси на Джуджо - те затова сега обърнаха плочата - ама колко много щели да загубим.
А, бе я на друг на тияLast edited by marandi; 02.12.2014, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТа гърците почнаха да строят ама няма да го завършат ,така каза една жена в солун...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеВ интернет пространството има и друго освен червени медии Нека ви боли, мръсни маймуни - сега ще трябва да работите за хляба.
можеш ли да напишеш две думи в тази насока ..смислени...
Може и в политически аспект...
Що ли Гоце ще реди по медиите ,когато той е спрял Южен поток....
Ще го разкъсат....
Патриотите се цепят....
Правителството ще се клати за чужд интерест....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТочно от там ша стане , пък ние щот сме умници ша си купувам газ от Гърците , Сърбите или Македонците .....вместо да ми продаваме.
АФерим кви сте умници .......
Коментар
-
Отговорните фактори, които саботираха строежа на ЮП през БГ трябва да бъдат съдени за национално предателство!
Те няма да посмеят да поискат и една стинка компенсации от Пиндостан или гейропейците, щото това би било признание, че БГ е загубила!!! Компенсациите никога не са на 100% от загубите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТочно от там ша стане , пък ние щот сме умници ша си купувам газ от Гърците , Сърбите или Македонците .....вместо да ми продаваме.
АФерим кви сте умници .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТерминалче в Черно Море нема да стане, щото "правоверните" не дават на "православните" да минават тея кораби през Босфора, но виж до Солун е друга бира.
Я, удари Азерския газ за колко км излиза на Ч.море при Грузия като сухопътна част и после с ЛНГ-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТерминалче в Черно Море нема да стане, щото "правоверните" не дават на "православните" да минават тея кораби през Босфора, но виж до Солун е друга бира.
защото това за терминалчето в румъния беше рядка глупост.....
само че забравяте и за шистовия газ на цени под 70 долара е нерентабилен и в момента бягат от Полша та пушек се вдига....
Та гърците почнаха да строят ама няма да го завършат ,така каза една жена в солун...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНяма и да чуеш...
чета интернет пространството ...
залято е от болка ,че пак сме продали собствените си интереси...за нищо....
като теб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМдааа, все ми е на ъкъла, че точно така ще стане... като го видиш патока през ГЪРЦИЯ, Македония и Сърбия, ела ми се обади...
По вероятно е да мине през Южна Африка, кво мислиш за това трасе...
АФерим кви сте умници .......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Коментар
Коментар