Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеда си изтегли частите и бойната техника от Източна Украйна...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТо е ясно, че когато Киевската хунтата губи гражданската война ще квичат като прасе пред заколение. Ясно им е, че народа ще ги обеси по дърветата в Киев. Колкото повече опълченците напредват към Киев толкова повече свободни съчинения за руска аггресия ще чуваме... Нека си писукат. Не пречат.
Коментар
-
То е ясно, че когато Киевската хунтата губи гражданската война ще квичат като прасе пред заколение. Ясно им е, че народа ще ги обеси по дърветата в Киев. Колкото повече опълченците напредват към Киев толкова повече свободни съчинения за руска аггресия ще чуваме... Нека си писукат. Не пречат.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПримерът е частен, но е част от голямата картина...
Бълагария ражда българи и предатели...и спри да ми тикаш някакви си обонговци, такива в мой пост не помня да са присъствали...виж същото е невъзможно да се каже за феновете на мини фюрера в Кремъл...еле пък в постовете на някои дряновски счетоводители, които ще му издухат (носа) с кеф ако им се явИ во плът и кръв...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ с тоя частен случаи какво доказваш, че между Българите има предатели ли ?
Ми кат ви гледам тук как мигате влажно към Обонго , и като латерни повтаряте опорните му точки, и сте готови да се прекръстите и на джон ако трябва ......не ми трябва история да разбера за предателите
Бълагария ражда българи и предатели...и спри да ми тикаш някакви си обонговци, такива в мой пост не помня да са присъствали...виж същото е невъзможно да се каже за феновете на мини фюрера в Кремъл...еле пък в постовете на някои дряновски счетоводители, които ще му издухат (носа) с кеф ако им се явИ во плът и кръв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАлексей Мозговой послушайте... нормални думи на нормален човек
Мозговой. Жесткая правда о войне. Для беженцев (видео)
http://voicesevas.ru/news/yugo-vosto...cev-video.html
Руския народ е велик, защото незнайно откъде в тежка ситуация, тогава, когато е най-тежко се появяват силни личности... Стрелков се появи в Славянск с 60 доброволци от Крим, а вече имаме армия на НовоРусия
Гледам днес БГ матрьошките голям напън направили, ама идат избори.
После да не отидете в 10-та глуха? Ърмм ...?
Коментар
-
Алексей Мозговой послушайте... нормални думи на нормален човек
Мозговой. Жесткая правда о войне. Для беженцев (видео)
http://voicesevas.ru/news/yugo-vosto...cev-video.html
Руския народ е велик, защото незнайно откъде в тежка ситуация, тогава, когато е най-тежко се появяват силни личности... Стрелков се появи в Славянск с 60 доброволци от Крим, а вече имаме армия на НовоРусия
Коментар
-
И с тоя частен случаи какво доказваш, че между Българите има предатели ли ?
Ми кат ви гледам тук как мигате влажно към Обонго , и като латерни повтаряте опорните му точки, и сте готови да се прекръстите и на джон ако трябва ......не ми трябва история да разбера за предателитеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко така бяха мислели Българите за които говориш по онова време , още щеше да си жител на Булгаристан , провинция в Турция и да носиш фес .....
Я ми кажи знаеш ли нещо за споменатия от мен по-долу Светослав Миларов (известен и като Сапунов, но си сменил фамилията с по-руски звучаща такава)...
Известно ли ти е, че същият този в края на 60-те на 19 в. е изпратен от Али паша (шеф на тайната полиция на Османската империя) в Букурещ като турски шпионин да се върти около Каравелов и да донася в Истанбул.
Същият този в 1889, като беглец в Русия (щото междувременно от турски станал руски шпионин) бил пратен в София от "Славянофилския комитет" с още един да убият Фердинанд, не успели...
Същият турски и руски шпионин в 1892 г. прави опит да убие Стамболов, но гръмва финансовия министър Христо Белчев...
Естествено настига го съдбата на предателите - въже...
Малък пример от историята ни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от comet Разгледай мнениеПосочих два материала, немският е с продължителност 8мин, а американският 2 часа.
От публикацията ми до коментара на 'kandid' има 5 минути.
Не коментирам хора които не уважават себе си.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНяма пещерен антикомунизъм, има мислене от позиции на българщината, така мислеха българите, които водиха борбата за църковна независимост, така мислеха българите, които водеха националната революция, така мислеха българите, които извършиха Съединението, така мислеха българите, които изнесоха войната със сърбите, така мислеха българите във войните за национално обединение, така мислеха и българите в мирно време, а всъщност така мислеха и българите под съветска (руска) окупация, така мислим БЪЛГАРИТЕ винаги...и ще изваждаме все повече и повече българи от съвето-руска хипноза...Last edited by markov; 31.08.2014, 23:31.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар