IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    ...след като Русия я загуби тая война срещу НАТО...
    ....
    Виж кво нещо било станало ...
    Кога това ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ад российских больниц в эпоху развитого путинизма: смертельный грибок, крысы, блохи и туалет на улице. ФОТОрепортаж

http://censor.net.ua/photo_news/2918...alet_na_ulitse
      ------------------------------------------------------------

02.09.14 09:10
      "Свердловский Освенцим": в российских колониях люди умирают, как в нацистских концлагерях. ФОТО

http://censor.net.ua/photo_news/3007...slageryah_foto
      --------------------------------------------------------------

Mдам ... Хуйлостан - ко да прайш ...

Коментар

Дали се сещаш че след като Русия я загуби тая война срещу НАТО - ще има контрибуцийки?
        Няма да е изненада ако Украйна се поразшири.
        Ти да не надминеш шефа на отбраната на Украйна.....
        Каква война нато -русия те гони.....
        Вчера писах за моя син на 4 г. и неговия въпрос ако падне слънцето какво ще ни свети...или ако се качи мечка Гризли на 14 етаж какво ще правим.....
        та какъмв е отговора за слънцето...ще ни свети ли ако се пуснат няколко атомни бомби.....

Коментар

Аха, кеф ти натиск от Европа, кеф ти натиск от Китай То вече започна, а малоумника си вкара автогол за следващите 30 години поне. И всичко само и само да поостане още малко на власт и да прилапа последните пари ... руския народ не случайно е свикнал да заорава в дъното - точно както българския
          Стигна дъното тъпака, но продължава да се самозакопава...даже и датата (01.09.) е подбрал, за да е пълна приликата с 1939г.

Русия ще даде бойни самолети на сепаратистите За да има основание за това Кремъл първо ще признае Новору̀сия

Планът всъщност е бил изпробван на 1 септември, твърди ТСН. Тогава руски изтребители бомбардирали селището Счастие в Донецка област. А самата руска армия готви мащабно настъпление под знамената на Донецката народна република (ДНР). Новият плацдарм за офанзивата е завзетото от сепаратистите летище в Луганск.

Русия продължава да отрича, че нейни войници се намират в Украйна.

Междувременно населението на Мариупол копаее окопи и се готви за защита от агресора...

Журналист NY Times из Мариуполя: жители не хотят, чтобы город заняли войска «ДНР» и роют окопы

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Мии , че това го прогнозирахме преди 1 година.......
            Уникалното е в идеята за създаване на единната газова система в Русия...
            Сега Путин наистина матира Евразия.....Ще държи още едно "куфарче' за разпределение на газта... Кеф ти бутон за Европа , кеф ти за Китай......

Ние пак ще го духаме, защото политиката ни прецака икономиката ....Англичаните 200 г имаха само интереси но не и приятели, а ние 100г сме само по "приятелите", дето ни съдраха задниците......
            Аха, кеф ти натиск от Европа, кеф ти натиск от Китай То вече започна, а малоумника си вкара автогол за следващите 30 години поне. И всичко само и само да поостане още малко на власт и да прилапа последните пари ... руския народ не случайно е свикнал да заорава в дъното - точно както българския

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Аз да не съм слепок като теб....
              Има две самооделили се републики с направен референдум за самоопределение....
              В даден момент ще се признаят и ще се вкарат руски войски там....
              Порошевнко не иска да има федерация в украйна ,скоро и държава няма дза има такава.....украйна....
              Дали се сещаш че след като Русия я загуби тая война срещу НАТО - ще има контрибуцийки?
              Няма да е изненада ако Украйна се поразшири.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Ами то второто е следствие на първото.

Законната власт на преобладаващо "източните" в Киев беше свалена чрез въоръжен преврат от "западните", открито подкрепяни от САЩ и НАТО.
                И "източните" не се съгласиха с незаконната власт на "западните", след което нелегитимната власт се опита със сила да се наложи на Изток. При тази ситуация Русия подкрепи "източните".

Западната натовска "цивилизация" не "забеляза" нито убийствата извършени от тълпата на Майдана, нито опита на незаконната власт със сила да потуши политическите вълнения на Изток, нито масовото убийство в Одеса, нито използването на тежка бойна техника срещу градовете от Изтока.
                Гига, ти както си у Шумен - чакай турската армия да дойде да спасява мургавелите от теб Ама и аз какъв съм, да очаквам ум в глава под шапка хахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Опааа, Монтьо, вече признава РУСКАТА АГРЕСИЯ....както в Крим - няма та няма "зелени човечета" и чак след анексията - ма как да нямало руска намеса....

Бързаш, Монтьо, бързаш, знам, че след пълномащабната агресия на кремълския гьотферен ви е трудно да си намерите място от кеф, но мааалко избързвате, реално с тази агресия Путьо се самоуби....почакай и ще видиш...
                  Има две самооделили се републики с направен референдум за самоопределение....
                  В даден момент ще се признаят и ще се вкарат руски войски там....
                  Порошевнко не иска да има федерация в украйна ,скоро и държава няма дза има такава.....украйна....
                  Last edited by chronos; 02.09.2014, 12:54.

Коментар

Когато украйнците не искаха да седнат на масата на преговорите с федералистите.. ,беше ясно ,че Путин ще вкара помощ.....
                    Опааа, Монтьо, вече признава РУСКАТА АГРЕСИЯ....както в Крим - няма та няма "зелени човечета" и чак след анексията - ма как да нямало руска намеса....

Бързаш, Монтьо, бързаш, знам, че след пълномащабната агресия на кремълския гьотферен ви е трудно да си намерите място от кеф, но мааалко избързвате, реално с тази агресия Путьо се самоуби....почакай и ще видиш...

Коментар

Приятелю ,няма такава дума в армията насила да те вкарат в чужда държава .......
                      Подписваш договор и изпълняваш заповеди.....
                      Насила има във гражданска война....да те мобилизираш да стреляш спрямо собствения си народ...
                      Зо протокола десантните части на Русия са кадрови и не са съставени от наборници.....
                      Пак повтарям, знам, че не разбираш руски...в статията на Новая газета е казано как от частта на Туманов - наборници на по 19-20 години, 8 човека доброволно подписали контракти, а за останлите "подписали" командирите им....след което ги "изпратили на учение в Ростовска област" и нещеш ли се оказали на Донбас...това на всеки нормален човешки език се нарича "НА СИЛА И С ИЗМАМА"....

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                        Извинявам се ако съм те засегнал, просто тук вече е по напрегнато
                        Иначе аз прети бях против терористите в Киев сега съм против терористите на изток...
                        Когато украйнците не искаха да седнат на масата на преговорите с федералистите.. ,беше ясно ,че Путин ще вкара помощ.....
                        кой са терористите...
                        Тези който искат референдум за независимост и го проведоха......или тези който не
                        приеха референдума и им пратиха танкове и самолети да ги вкарат в правия път..
                        чакам отговор.....

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                          Иначе аз прети бях против терористите в Киев сега съм против терористите на изток...
                          Ами то второто е следствие на първото.

Законната власт на преобладаващо "източните" в Киев беше свалена чрез въоръжен преврат от "западните", открито подкрепяни от САЩ и НАТО.
                          И "източните" не се съгласиха с незаконната власт на "западните", след което нелегитимната власт се опита със сила да се наложи на Изток. При тази ситуация Русия подкрепи "източните".

Западната натовска "цивилизация" не "забеляза" нито убийствата извършени от тълпата на Майдана, нито опита на незаконната власт със сила да потуши политическите вълнения на Изток, нито масовото убийство в Одеса, нито използването на тежка бойна техника срещу градовете от Изтока.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                            Даааа...
                            Украйна (5)
                            А вчера украинският министър на отбраната споделил, че от армията останало малко и сформират нови, но партизански отряди. Москва щяла да пуска тактически ядрени бомби по Киев.
                            Из нета - кикот. В Киев даже - смут. И притеснения относно качествата на силажа, който пуши военният им министър.
                            НАТО се усетило(това според Spiegel), че войната на изток била свършила. Чакали я по-на запад, към Одеса и Днепропетровск..
                            Още вчера го Определих като пълно Куку .....такива решават съдбите на милиони...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Каква хунта бе, Монтьо?!?!

Знам, че руски не разбираш, за това да преведа - руска военна колона от 1200 военнослужещи (закарани там насила и с измама да "играят ролята на опълченци") попада под обстрел с "Град" от 1200 дават 570 убити и ранени, почти 50% загуби...

Впрочем снощи колона руски КамАз-и е изнесла предполагаемо около 1000 трупа на загинали руски военнослужещи, убити на територията на Украйна...в следващите дни ще излизат нови и нови сведения за тайни погребения...

Виж долу Роберта ти е дала новината, че Путьо прави паравоенни формирования за разпръскване на мероприятия на опозицията на цялата територия на РФ....

Майдан на Червения площад...скоро...
                              Приятелю ,няма такава дума в армията насила да те вкарат в чужда държава .......
                              Подписваш договор и изпълняваш заповеди.....
                              Насила има във гражданска война....да те мобилизираш да стреляш спрямо собствения си народ...
                              Зо протокола десантните части на Русия са кадрови и не са съставени от наборници.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                хунта - В латиноамериканските страни — заговорническа военна организация, която заграбва властта и налага режим на терор. /Български тълковен речник/
                                Абсолютно точно определение за новата власт в Киев !

Коментар

Working...
                                X