IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Надявам се ЕС и НАТО да не отстъпват от заявените намерения докато има и един руски войник или наемник на украинска територия...
    Кво викаш? Надяваш се на една хубавичка ядрена война между Русия и НАТО?

Щото Русия няма начин да изостави своите сънародници в Украйна. А САЩ кого ще защитава? Събратята си украинци? Или корумпираните украински олигарси като Коломойски?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Абсолютно! Ще използва седмицата примирие да се прегрупира и следващата седмица на ново, този ход вече го игра в края на май... Днес търси, обаче, и ефекта разкол между европейските лидери. Пукнатините и слабите пунктове са очевидни, а най-абсурдното е, че между тях са Чехия и Унгария......
      "В любов и на война, всичко е позволено!" - любов няма, значи е война
      Last edited by Jay Gould; 03.09.2014, 12:18.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        ха-ха добре! Оценявам чувството ти за хумор! Човек, имам достатъчно познати в самата Русия, че да съм наясно за какво става дума Аз пък казвам, че мине ли срещата на ЕС войната ще продължи с пълна пара.
        Абсолютно! Ще използва седмицата примирие да се прегрупира и следващата седмица на ново, този ход вече го игра в края на май...

Днес търси, обаче, и ефекта разкол между европейските лидери. Пукнатините и слабите пунктове са очевидни, а най-абсурдното е, че между тях са Чехия и Унгария...

Надявам се ЕС и НАТО да не отстъпват от заявените намерения докато има и един руски войник или наемник на украинска територия...

Коментар

ха-ха добре! Оценявам чувството ти за хумор! Човек, имам достатъчно познати в самата Русия, че да съм наясно за какво става дума Аз пък казвам, че мине ли срещата на ЕС войната ще продължи с пълна пара.
          Само ако финансираш ти порошенко.....
          нема гламави да набутват кеш в губеща и фалираща кауза без облаги........
          Щатите се опитаха през ЕС ,но повечето страни не са любители на сепукуто...
          как беше казано ....собственоръчно да се застреляш в крака и от кой.....
          в момента 6 страни от ЕС ще наложат вето на санкции който ги застрашават....
          само рошлю ще се прави на велик на наш гръб....ама и неговото време ще дойде ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Jay Gould,
            ТИ ДА НЕ СИ ПАДНАЛ ОТ НЕБЕТО...
            Путин и опълченците искаха това прекратяване на огъня от шест месеца.....и направата на референдум
            Хунтата искаше да реши проблема с военни средства и на всяка цена....
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Путин лъже, защото днес се решават санкциите срещу Русия и ще използва примирието за да вкара разкол между страните членки на ЕС защото все някои глупаци ще му повярват. Свърши ли срещата на ЕС войната ще започне отново, за което се обзалагам на бутилка бърбън. Нищо повече.
              Jay Gould,
              ТИ ДА НЕ СИ ПАДНАЛ ОТ НЕБЕТО...
              Путин и опълченците искаха това прекратяване на огъня от шест месеца.....и направата на референдум
              Хунтата искаше да реши проблема с военни средства и на всяка цена....

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Според теб кои администрира фейсбук?? в БГ МВР - подарък от по-големия брат, ако си забелязал като затворят някоя група и излиза МВР със съобщение, но ако ти искаш нещо няма към кой да се обърнвш. Файса се използва и за ускоряване на процеси, ако искат да разклатят съответната държава почват да срещат различни групи с подобни идеи, влизат в тях и подходящи хора и става работата, но нашите това не го знаят )
                Точно затова въпреки, че ги използвам, никога не бих пуснал реклама в тях (прекалено са несериозни) или да си купя акции на фейса. Неслучайно и Чичко Бъфет се изказа доста пренебрежително за тях. Там е, куче влаче, диря няма, а младото поколение тинейджъри, поне тези които налагат модните тенденции, започна да избягва Фейсбук и мина на други социални мрежи. След 10 г. фейса ще е само за дъртаци идиоти. Относно админите във фейса има такива в София цяло звено, макар да не се афишират които следят българските страници и цензурират, често така тъпо, че чак стават смешни. Един приятел журналист и собственик на медия се бе докопал до тях въпреки, че не съществуват като адрес. Това са хора на работа към компанията, но тук в БГ. На тях от МВР като им кажат "скачай", скачат като жабки Затова и масово триеха опозиционни на Боко групи във Фейса. Например затриха и трите групи против Цар Киро, в които за по 3 дни се бяха събрали над 80 - 100 000 човека, по време на събитията. И сега ако си рекламодател, къде мамка му да пуснеш реклама, като тия събития които трупат хора и четения, ги трият, а оставят глупости? Да рекламираш разчитайки на хората които са се чекнали на страницата на Боко и Мая Манолова ли? Несериозно..
                Last edited by Jay Gould; 03.09.2014, 12:01.

Коментар

Споразумение между Порошенко и Путин за пълно прекратяване на огъня в Донбасс...Да видим... http://www.bbc.com/news/world-europe-29042561
                  Путин лъже, защото днес се решават санкциите срещу Русия и ще използва примирието за да вкара разкол между страните членки на ЕС защото все някои глупаци ще му повярват. Свърши ли срещата на ЕС войната ще започне отново, за което се обзалагам на бутилка бърбън. Нищо повече.

Коментар

Споразумение между Порошенко и Путин за пълно прекратяване на огъня в Донбасс...

Да видим...

http://www.bbc.com/news/world-europe-29042561
                    По-добро признание от това ,че путлерчето стои зад всичко ставащо в източна Украйна, здраве му кажи. Иначе, как ще обещава нещо от чуждо (на терористите) име?

Коментар

• Споразумение между Порошенко и Путин за пълно прекратяване на огъня в Донбасс...

Да видим...

http://www.bbc.com/news/world-europe-29042561

Коментар

• ИТАР-ТАСС, Русия: Опълченците си върнаха контрола над донецкото летище
                        3 Септември 2014 | 10:23 | Агенция "Фокус"
                        ИТАР-ТАСС, Русия: Опълченците си върнаха контрола над донецкото летищеСнимка: АФП
                        Галерия
                        Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП
                        Москва. Опълченците са си върнали контрола над донецкото летище, което дълго време удържаха украинските военни, са съобщили очевидци, цитирани от ИТАР-ТАСС.
                        Този район се явява ключов за украинците, защото им позволява да обстрелват Донецк от там. Боевете за летището са едни от най-кръвопролитните за целия конфликт.
                        По информация на опълченците, щурмът на летището е продължавал цяла нощ. Тази сутрин опълченците са установили пълен контрол над обекта.

Двете възлови точки не са мариопул и иловйаиск въпреки че там имаше много жертви а летищата в луганкс и донецк...
                        защотож там имаше военни поделения от близо 4 К елитни войници с тежка техника...която обстрелваше мирните квартали и тероризираше района...
                        сега вече я няма....
                        да му мислят ако някой са пипнали от тези гадове..... жив ще го разкъсат....мирните жители

Коментар

Вероятно защото YouTube и Facebook често смайват с мъдрите си решения. Ако си ислямист и режеш някому главата, видеото ти стои, но ако пуснеш гола гърда, дори на произведение на изкуството, ще те изтрият или ще ти ударят бан. Аз например имах бан във Facebook защото бях качил картина на Ботичели рисувана късното средновековие, с гола жена на нея. Бяха изтрили помня преди година две, едно видео на което имаше жертва на автопроизшествие, някакво блъснато дете на пешеходна пътека, при това вече покрито с чаршаф. Обаче ако си активист от ИДЛ и си се снимал как разстрелваш военопленици видеото ти ще стои... Видеото съм го гледал, няма дори сцени на насилие в него, но вероятно службите в Русия са подали сигнал срещу него и админите са го изтрили.
                          Според теб кои администрира фейсбук?? в БГ МВР - подарък от по-големия брат, ако си забелязал като затворят някоя група и излиза МВР със съобщение, но ако ти искаш нещо няма към кой да се обърнвш. Файса се използва и за ускоряване на процеси, ако искат да разклатят съответната държава почват да срещат различни групи с подобни идеи, влизат в тях и подходящи хора и става работата, но нашите това не го знаят )

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Да , това е истината, а причина да и се кефите няма!
                            А къде видя, някой да се "кефи" ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Много исках да видя, но на линка липсва видео в момента....зашо ли?
                              Вероятно защото YouTube и Facebook често смайват с мъдрите си решения. Ако си ислямист и режеш някому главата, видеото ти стои, но ако пуснеш гола гърда, дори на произведение на изкуството, ще те изтрият или ще ти ударят бан. Аз например имах бан във Facebook защото бях качил картина на Ботичели рисувана късното средновековие, с гола жена на нея. Бяха изтрили помня преди година две, едно видео на което имаше жертва на автопроизшествие, някакво блъснато дете на пешеходна пътека, при това вече покрито с чаршаф. Обаче ако си активист от ИДЛ и си се снимал как разстрелваш военопленици видеото ти ще стои... Видеото съм го гледал, няма дори сцени на насилие в него, но вероятно службите в Русия са подали сигнал срещу него и админите са го изтрили.

Коментар

• Сайт за изчезнали руски войници в хода на военните действия на армията на РФ на територията на Украйна...

LostIvan: русские солдаты пропавшие в Украине

Коментар

Working...
                                X