IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Видеото с руската колона между Краснодон и Луганск отново е качено, който гледа да гледа, докато ФСБ не са звъннали на тубата...

https://www.youtube.com/watch?v=N6Frc3JUbSY
    Добре виждаме колона от военни машини ...та от де се разбира че са Руски , че са в Украина и то сега а не някога си ???
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Видеото с руската колона между Краснодон и Луганск отново е качено, който гледа да гледа, докато ФСБ не са звъннали на тубата...

https://www.youtube.com/watch?v=N6Frc3JUbSY

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Цифрата която си написал не е само от англичаните.Само да кажа,че един руснак харчи в пъти повече от един англичанин в Слънчака.Англичаните ги водят организирао срещу 20евро за два часа дискотека и им дават да пият на корем.Познай какво им дават обаче....Затова и излизат като мъртви.Англичаните ,които идват сега са "гола вода"....Като цяло тази година доста руснаци не дойдоха.Но не мисля,че е от безпаричие.Дори бих казал,че сегашното поевтиняване на рублата пак ги накара да купуват имоти в БГ за да си "вкарат" парите в имоти.
        Тази година доста руснаци не дойдоха защото не смеят да минават с коли през Украина - там е хаос и беззаконие. Беше им много по-изгодно да пътуват с коли, от Москва до Варна е 2000 км - 2 дни с кола. Със самолет им излиза много скъпо, ако са неорганизирани туристи. А много от тях са именно такива, защото идват да отседнат в собствените си жилища, или в жилища на роднини и приятели. Те са най-добрите туристи. Не стоят на едно място в един хотел, ами си правят екскурзии из цяла България, някои и до Истанбул прескачат за два-три дни, харчат пари и си правят удоволствието. Тази година почти не се виждат коли с руска регистрация. Мои стари клиенти прекарват тук цяло лято и тази година пътуваха от Москва до Варна през Беларус, Полша, Словакия, Унгария, Сърбия и цяла България за 5 дни. И обратно си тръгнаха 5 дни по-рано. За тия 6 дни, които загубиха в пътуване щяха да оставят тук поне 1000 евро. А много други просто не дойдоха. За сметка на това има повече украинци, но не могат да компенсират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Пак ще има гаври на руски пилоти с американски тенекета.Ако изобщо се намерят американци които ще посмеят да дойдат в Украйна.

Коментар

• США и НАТО проведут военные учения в Украине
            Совместные военные учения войск Украины, стран НАТО и некоторых других государств "Быстрый трезубец" пройдут на украинской территории с 16 по 26 сентября...
            Данную информацию подтвердил и главнокомандующий вооруженными силами США в Европе капитан 1 ранга Грегори Хикс. "В настоящее время мы, как и прежде, планируем проведение учений", - сказал он...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Моите извинения тогава. Говоря, че масово купувачите са обикновени руски хора, без някакви големи връзки, въпреки, че има и изключения. И въпреки това с такова желание наляха пари и са толкова много, че реално обраха в голяма степен ефекта от кризата и закрепиха валутните ни резерви. Което ми прави впечатление, масата от тях са изключително възпитани и интелигентни хора, които не създават проблеми. Искат само спокоен живот и често са повече съвестни граждани и от българите, не пресичат на червено, търсят кошче за боклук, дори не се напиват яко като се съберем на купони. Затова мен това противопоставяне ме дразни - проблемите в Украйна можеше да се решат мирно, но политиците рядко проявяват разум. Колкото до за Путин, той просто трябваше да слезе от властта с овации като боксьор минал определени години, да остави властта на Медведев - точно както Елцин навремето му остави властта, а Медведев е достатъчно кадърен икономически и дипломатичен политически, за да се справи. При което руснаци, украинци, европейци и американци да правят пари вместо да се карат.
              Най после нормален човек с нормално мнение.Най са ми смешни нашите мижитурки дето се зъбят на Русия оня гоцеделчевския цървул и шамандуров.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Що реши, че аз обичам Путин ? (за друг не говоря)
                Моите извинения тогава. Говоря, че масово купувачите са обикновени руски хора, без някакви големи връзки, въпреки, че има и изключения. И въпреки това с такова желание наляха пари и са толкова много, че реално обраха в голяма степен ефекта от кризата и закрепиха валутните ни резерви. Което ми прави впечатление, масата от тях са изключително възпитани и интелигентни хора, които не създават проблеми. Имам приятел, на чието име и на фирмата и на жена му, са регистрирани 6-7 коли карани от руснаци и рускини, защото по някакво тъпоумие в България им искат фирма за да могат да си купят кола. Колите почти нямат нарушения или поне не съм чул за такова. Разликата с нашите шофьори е драстична. Искат само спокоен живот и често са повече съвестни граждани и от българите, не пресичат на червено, търсят кошче за боклук, дори не се напиват яко като се съберем на купони. Затова мен това противопоставяне ме дразни - проблемите в Украйна можеше да се решат мирно, но политиците рядко проявяват разум. Колкото до за Путин, той просто трябваше да слезе от властта с овации като боксьор минал определени години, да остави властта на Медведев - точно както Елцин навремето му остави властта, а Медведев е достатъчно кадърен икономически и дипломатичен политически, за да се справи. При което руснаци, украинци, европейци и американци да правят пари вместо да се карат.
                Last edited by Jay Gould; 03.09.2014, 14:55.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ето и разликата между нас.
                  Аз за разлика от теб не мисля че Путин е виновен за това, което се случи в Украйна.
                  Моето мнение е че кризата в Украйна е предизвикана от действията на американските служби.
                  Както и т.нар. "оранжева" революция беше инспирирана от същите, по един и същ сценарий.
                  Този сценарий беше разигран в Грузия и беше направен сериозен опит и у нас, с "протестите", окупацията на университета и прочее американски "демократични" действия. И накрая се наложи да срутят КТБ, та да падне правителството.

Абсолютно едни и същи методи. Протести, предимно студентски. Агресия и провокация спрямо полицията, окупации на обществени сгради, пиана и въобще цялата рецептура на "нежните" революции, описани в една американска книжка. И изучавани.
                  Надявам се Путин добре да е проучил книжката и да унищожи , да! да унищожи още в зародиш попълзновенията на американската пета колона.
                  Гигов , аз кат ти казвам че Вие не си знаете интереса ти ми се дървиш . Абе главо глупава - за ТЕБ и МЕН бе по ДОБРЕ оранжевата революция да успее ! Това не го ли разбираш или вече си безнадежден случай ? Сега кат пУтя запали РЕАЛНАТА война с танкове и самальоти всичко пое надолу . Капиш ? Питай който искаш с реален бизнес че това сговняване е от ТРИ месеца ! И случайно съвпада не със площадните сказки в Киев, а с реалните бойни действия между ДВЕ държави . Поне си знайте интереса ама вие и за това не сте способни !

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                    Ихааа колко сме зли
                    Тъй тъй, да сложи ембарго, да се ядат само ряпа картофи и зеле. И да се пие само водка
                    Аз към 19 век няма да се върна, там ще си останете само червените шапоци и мангалите.
                    О ще се върнеш може би още тая зима и не в 19 а в трети преди новата ера.Моли се зимата да е лека щото и картофи и зеле няма да има.Само Путин да врътне кранчето и да затвори Нефтохима и АЕЦ-а и ще те видя как ще се репчиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                      Затуй куршума, лопатата и без кръст на гроба.
                      Те си слагат петолъчки, кръстовете отскоро са на мода. А и той не може да умре, по-скоро ше се възнесе:
                      Ще стане ли Путин бог?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Ето и разликата между нас.
                        Аз за разлика от теб не мисля че Путин е виновен за това, което се случи в Украйна.
                        Моето мнение е че кризата в Украйна е предизвикана от действията на американските служби.
                        Както и т.нар. "оранжева" революция беше инспирирана от същите, по един и същ сценарий.
                        Този сценарий беше разигран в Грузия и беше направен сериозен опит и у нас, с "протестите", окупацията на университета и прочее американски "демократични" действия. И накрая се наложи да срутят КТБ, та да падне правителството.

Абсолютно едни и същи методи. Протести, предимно студентски. Агресия и провокация спрямо полицията, окупации на обществени сгради, пиана и въобще цялата рецептура на "нежните" революции, описани в една американска книжка. И изучавани.
                        Надявам се Путин добре да е проучил книжката и да унищожи , да! да унищожи още в зародиш попълзновенията на американската пета колона.

Ихааа колко сме зли
                        Тъй тъй, да сложи ембарго, да се ядат само ряпа картофи и зеле. И да се пие само водка
                        Аз към 19 век няма да се върна, там ще си останете само червените шапоци и мангалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          Не знам Путьо дали е искал да връща нещо от Лондон, все пак Березовски беше низвергнат, а придворните му олигарси нямат проблеми да си изнасят парите, със сигурност една немалка част от тия пари са и на самия Путин. Лошото е само че вече и милиардите не го блазнят, абсолютната власт развращава абсолютно, вече нищо друго не го интересува освен да се мисли за император. Не случайно в САЩ сложиха ограничение 2 мандата.
                          Затуй куршума, лопатата и без кръст на гроба.

Коментар

Толкова като го обичате тоя Путин - сънувате го еротично сигурно и скачате като попарени, ако някой не го обича като вас... Ама аз харесвам рускините, руска литература и музика, харесвам Петербург, а Москва не, а за него Путин ми е все тая....
                            Що реши, че аз обичам Путин ? (за друг не говоря)
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Така е, но ако не бяхме страна член на ЕС руснаците нямаше да купуват имоти тук! Това ви го казвам със сигурност, а ако бяхме и член на Шенген, ако Боко вместо да лъже, че сме били имали най-пазените граници, наистина ни бе вкарал в Шенген, щяхме да имаме много повече приходи, поне с 25% отгоре, защото това живо вълнува руснаците които искат да купуват тук. Всеки 3 ти руснак пита дали ще влизаме в Шенген, преди да си купи имот. А колкото до пияните английски и скандинавски тинейджъри, не ги плюйте децата. Те идват да се осират тук, пият, пеят после се прибират у дома, но оставят тук € 3 000 000 000. Спрете им алкохола и причината да идват тук изчезва. България никога, ама никога и преди 9 септември и след 9 ти и сега не е била туристическа дестинация за богати, с едно изключение, малко преди кризата от 2007 г. когато бяха започнали да идват и милионери тук, като съдружника на Джорд Сорос в атаката над паунда (който вложи пари в имоти), едното от светилата в голфа, който докара няколко милионера и едно на пръв поглед скромно семейство, с което имах честа да вечерям 2-3 пъти с жена ми, английски аристократи от средно ниво - готин дядка и бабката му, но с много връзки в двореца, които за мое изумление си купиха апартамент във Варна (?!!), който още си държат, въпреки, че 2 години вече не са идвали в България. Богатите всъщност идват след бедните, навсякъде по света. Ако искаме голф игрищата да тръгнат пак, първо трябва да докараме дори още туристи. Прага е живия пример. Там ходят всякакви от бедни до богати туристи. Курорт обаче само за богати в България няма как да направим (има един Лозенец, но той е само за българи и ги събира всичките - никога не съм можел да си обясня интереса и цените там???) и ако няма бедни туристи, хотелите съвсем ще каталясат. Тази година например руснаците не дойдоха - ходя на плаж на Албена- ами хора там плажа е празен. Обаче идете в Сънито - ври и кипи. Защо? Защото е пълно с хора отишли специално за купона и да харчат пари там. Не да дишат йодни пари, а да пукат и да се чукат. И там пачките валят..

IKEA "We think you're too young to go to Sunny Beach"
                              https://www.youtube.com/watch?v=Do9mvRRx2T4

Най-тъпото е, че тази реклама на ИКЕА, правена в една от най-добрите рекламни агенции в Европа и която е страхотна реклама за страната ни... при това без да я плащаме, българските тъпанари я оплюха и ревнаха да се свали от ефир. Бати.. една от най-големите компании в света е дала няколко милиона Евро на една от най-добрите агенции и ни е вкарала в рекламата, а ние ревем. А съм сигурен, че тази реклама е докарала повече тинейджъри с пари в страната ни от цялата държавна реклама на България.

Накратко - доволен си че Варна и черноморието са кенеф само и само да ти намажат лапите с пари. Поредния продажник

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                море
                                и ???
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X