Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Видеото с руската колона между Краснодон и Луганск отново е качено, който гледа да гледа, докато ФСБ не са звъннали на тубата...
https://www.youtube.com/watch?v=N6Frc3JUbSY
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЦифрата която си написал не е само от англичаните.Само да кажа,че един руснак харчи в пъти повече от един англичанин в Слънчака.Англичаните ги водят организирао срещу 20евро за два часа дискотека и им дават да пият на корем.Познай какво им дават обаче....Затова и излизат като мъртви.Англичаните ,които идват сега са "гола вода"....Като цяло тази година доста руснаци не дойдоха.Но не мисля,че е от безпаричие.Дори бих казал,че сегашното поевтиняване на рублата пак ги накара да купуват имоти в БГ за да си "вкарат" парите в имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Коментар
-
США и НАТО проведут военные учения в УкраинеСовместные военные учения войск Украины, стран НАТО и некоторых других государств "Быстрый трезубец" пройдут на украинской территории с 16 по 26 сентября...
Данную информацию подтвердил и главнокомандующий вооруженными силами США в Европе капитан 1 ранга Грегори Хикс. "В настоящее время мы, как и прежде, планируем проведение учений", - сказал он...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМоите извинения тогава. Говоря, че масово купувачите са обикновени руски хора, без някакви големи връзки, въпреки, че има и изключения. И въпреки това с такова желание наляха пари и са толкова много, че реално обраха в голяма степен ефекта от кризата и закрепиха валутните ни резерви. Което ми прави впечатление, масата от тях са изключително възпитани и интелигентни хора, които не създават проблеми. Искат само спокоен живот и често са повече съвестни граждани и от българите, не пресичат на червено, търсят кошче за боклук, дори не се напиват яко като се съберем на купони. Затова мен това противопоставяне ме дразни - проблемите в Украйна можеше да се решат мирно, но политиците рядко проявяват разум. Колкото до за Путин, той просто трябваше да слезе от властта с овации като боксьор минал определени години, да остави властта на Медведев - точно както Елцин навремето му остави властта, а Медведев е достатъчно кадърен икономически и дипломатичен политически, за да се справи. При което руснаци, украинци, европейци и американци да правят пари вместо да се карат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩо реши, че аз обичам Путин ? (за друг не говоря)Last edited by Jay Gould; 03.09.2014, 14:55.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕто и разликата между нас.
Аз за разлика от теб не мисля че Путин е виновен за това, което се случи в Украйна.
Моето мнение е че кризата в Украйна е предизвикана от действията на американските служби.
Както и т.нар. "оранжева" революция беше инспирирана от същите, по един и същ сценарий.
Този сценарий беше разигран в Грузия и беше направен сериозен опит и у нас, с "протестите", окупацията на университета и прочее американски "демократични" действия. И накрая се наложи да срутят КТБ, та да падне правителството.
Абсолютно едни и същи методи. Протести, предимно студентски. Агресия и провокация спрямо полицията, окупации на обществени сгради, пиана и въобще цялата рецептура на "нежните" революции, описани в една американска книжка. И изучавани.
Надявам се Путин добре да е проучил книжката и да унищожи , да! да унищожи още в зародиш попълзновенията на американската пета колона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеИхааа колко сме зли
Тъй тъй, да сложи ембарго, да се ядат само ряпа картофи и зеле. И да се пие само водка
Аз към 19 век няма да се върна, там ще си останете само червените шапоци и мангалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеЗатуй куршума, лопатата и без кръст на гроба.
Ще стане ли Путин бог?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕто и разликата между нас.
Аз за разлика от теб не мисля че Путин е виновен за това, което се случи в Украйна.
Моето мнение е че кризата в Украйна е предизвикана от действията на американските служби.
Както и т.нар. "оранжева" революция беше инспирирана от същите, по един и същ сценарий.
Този сценарий беше разигран в Грузия и беше направен сериозен опит и у нас, с "протестите", окупацията на университета и прочее американски "демократични" действия. И накрая се наложи да срутят КТБ, та да падне правителството.
Абсолютно едни и същи методи. Протести, предимно студентски. Агресия и провокация спрямо полицията, окупации на обществени сгради, пиана и въобще цялата рецептура на "нежните" революции, описани в една американска книжка. И изучавани.
Надявам се Путин добре да е проучил книжката и да унищожи , да! да унищожи още в зародиш попълзновенията на американската пета колона.
Ихааа колко сме зли
Тъй тъй, да сложи ембарго, да се ядат само ряпа картофи и зеле. И да се пие само водка
Аз към 19 век няма да се върна, там ще си останете само червените шапоци и мангалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНе знам Путьо дали е искал да връща нещо от Лондон, все пак Березовски беше низвергнат, а придворните му олигарси нямат проблеми да си изнасят парите, със сигурност една немалка част от тия пари са и на самия Путин. Лошото е само че вече и милиардите не го блазнят, абсолютната власт развращава абсолютно, вече нищо друго не го интересува освен да се мисли за император. Не случайно в САЩ сложиха ограничение 2 мандата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТолкова като го обичате тоя Путин - сънувате го еротично сигурно и скачате като попарени, ако някой не го обича като вас... Ама аз харесвам рускините, руска литература и музика, харесвам Петербург, а Москва не, а за него Путин ми е все тая....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТака е, но ако не бяхме страна член на ЕС руснаците нямаше да купуват имоти тук! Това ви го казвам със сигурност, а ако бяхме и член на Шенген, ако Боко вместо да лъже, че сме били имали най-пазените граници, наистина ни бе вкарал в Шенген, щяхме да имаме много повече приходи, поне с 25% отгоре, защото това живо вълнува руснаците които искат да купуват тук. Всеки 3 ти руснак пита дали ще влизаме в Шенген, преди да си купи имот. А колкото до пияните английски и скандинавски тинейджъри, не ги плюйте децата. Те идват да се осират тук, пият, пеят после се прибират у дома, но оставят тук € 3 000 000 000. Спрете им алкохола и причината да идват тук изчезва. България никога, ама никога и преди 9 септември и след 9 ти и сега не е била туристическа дестинация за богати, с едно изключение, малко преди кризата от 2007 г. когато бяха започнали да идват и милионери тук, като съдружника на Джорд Сорос в атаката над паунда (който вложи пари в имоти), едното от светилата в голфа, който докара няколко милионера и едно на пръв поглед скромно семейство, с което имах честа да вечерям 2-3 пъти с жена ми, английски аристократи от средно ниво - готин дядка и бабката му, но с много връзки в двореца, които за мое изумление си купиха апартамент във Варна (?!!), който още си държат, въпреки, че 2 години вече не са идвали в България. Богатите всъщност идват след бедните, навсякъде по света. Ако искаме голф игрищата да тръгнат пак, първо трябва да докараме дори още туристи. Прага е живия пример. Там ходят всякакви от бедни до богати туристи. Курорт обаче само за богати в България няма как да направим (има един Лозенец, но той е само за българи и ги събира всичките - никога не съм можел да си обясня интереса и цените там???) и ако няма бедни туристи, хотелите съвсем ще каталясат. Тази година например руснаците не дойдоха - ходя на плаж на Албена- ами хора там плажа е празен. Обаче идете в Сънито - ври и кипи. Защо? Защото е пълно с хора отишли специално за купона и да харчат пари там. Не да дишат йодни пари, а да пукат и да се чукат. И там пачките валят..
IKEA "We think you're too young to go to Sunny Beach"
https://www.youtube.com/watch?v=Do9mvRRx2T4
Най-тъпото е, че тази реклама на ИКЕА, правена в една от най-добрите рекламни агенции в Европа и която е страхотна реклама за страната ни... при това без да я плащаме, българските тъпанари я оплюха и ревнаха да се свали от ефир. Бати.. една от най-големите компании в света е дала няколко милиона Евро на една от най-добрите агенции и ни е вкарала в рекламата, а ние ревем. А съм сигурен, че тази реклама е докарала повече тинейджъри с пари в страната ни от цялата държавна реклама на България.
Накратко - доволен си че Варна и черноморието са кенеф само и само да ти намажат лапите с пари. Поредния продажник
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениемореХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар