IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Альтернативные предложения лидера Новороссии включают следующие пункты:

1. Народ объявляет все регионы бывшей Украины народными республиками, которые не подчиняются Киеву.

2. Проводятся референдумы о независимости.

3. Регионы, которые проголосовали против независимости остаются в Украине.

4. Регионы, которые поддержали на референдуме свою независимость, могут войти в Новороссию.

«Это ЕДИНСТВЕННЫЙ реальный мирный план. Мы воюем за Большую Новороссию от Луганска до Одессы», – подчеркнул Губарев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      То това е плевенското разбиране за икономика.
      Частния монопол е по гаден от държавния.

Коментар

• Е, и това ако не е ирония на съдбата, здраве му кажи

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/09/4/7036732/

" ... По словам Гриценко ожидается рассмотрение трех блоков вопросов:

1 Российская агрессия и ее отражение. Докладывают первый зам НГШ генерал Генннадий Воробьев, в.и.о. министра обороны Иван Руснак, председатель СБУ Валентин Наливайченко, навчальник ГУР МО Юрий Павлов. ... "

Та така - временно изпълняващия длъжността Министър на отбраната на Украйна се казва Иван Руснак

Коментар

• Украински войник за войната в Донбас

Коментар

• Айде пОчна се

Сегодня ВР может уволить Гелетея - нардеп
            http://www.unian.net/politics/959002...ya-nardep.html

Сега интересното е доколко Порошенко ще успее да се възползва от шанса да измете конкурентите си от властта, като хвърли върху тях цялата отговорност за украинската национална катастрофа ...

Като първа стъпка - ако преговорите с ДНР/ЛНР протекат успешно със сигурност си заминава и Яц, барабар с цялата дружинка от Баткивщина и Свободците в правителството... Със сигурност ще бъдат прочистени и висшето военно командване, МВР, службите и пр.

Виж, отстраняването на Беня Коломойски ще е малко по-сложно - все пак човекът е милиардер, контролира пряко огромна територия, разполага със сериозна лична армия, собствени медии и пр. - ама и на него ще му намерят цаката, ако американците решат да заложат твърдо на Порошенко ...

Като цяло очертават се крайно интересни времена в Киев

Коментар

• Кремлевская ксенофобствующая элита презирает Украину и Грузию по одной простой причине - эти страны пытаются вырваться из авторитарных московских тисков. В ответ на это Россия старается дестабилизировать ситуацию на Украине.
              "....Главная цель Москвы - вырвать из-под контроля Киева Крымский полуостров. Большая часть жителей Крыма - это этнические русские. Что еще важнее, в крымском Севастополе базируется российский Черноморский флот. Согласно договору от 1997 года между двумя странами, российские корабли должны уйти оттуда к 2017 году. Президент Украины Виктор Ющенко отказывается продлевать срок аренды. Он совершенно справедливо опасается, что Москва намерена оставаться там неопределенно долго, чтобы со временем присоединить к себе весь Крым. Российское руководство уже заявило, что не покинет базу в Севастополе, а морское право Киева на Россию не распространяется.
              Более того, Россия тысячами раздает российские паспорта своим сторонникам в Крыму. План заключается в повторении того, что уже произошло в Южной Осетии и Абхазии: создать предлог для направления в Крым российских "миротворцев" для защиты якобы попавших в беду российских "граждан".

http://inosmi.ru/world/20081013/2446...#ixzz3CKWpc2Z8

Още 2008 е ясно за хората, какво се цели и какво ще последва. Естествено, коментарите под статията са, че авторът е ...идиот, соросид, русофоб и так далеее
              Сега, какво биха написали рашистите?

Коментар

• Отново за това, какви хора подкрепят Путя ето един коментар за "дворянина" Никита Михалков (който се възхищава от крепостничеството) и мнооого интересно видео...

Serguei Parkhomenko

Каждый раз, вот каждый эври сингл факинг раз, когда речь заходит про Михалкова, я вспоминаю вот это видео - http://youtu.be/JFOIe0eJMXI -
                где он кричит своим охранниками "Взять его! Завали его там!", а потом, когда человека четверо держат за руки, лягает его ногой в лицо.

А следом за тем - второе видео, где он этит грех пытается замолить, с постной благочестивой рожей ходит вокруг храма, завернувшись в какой-то парчовый мешок, и подтягивая за попом тоненьким голоском: http://youtu.be/vC7k-eWzlZ4

Лживая, подлая, двуличная и трусливая дрянь.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                  На 26 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 26 август 2013г. с около 9,635 %. Тенденцията за следващите дни е за все по-голям спад на добива на природен газ в Русия (сравнявайки с добива през предишната година) заради събитията в Украйна.
                  Добави и цената, че сме близо до годишно дъно + тази и при петрола и се сещай ко ста'а с приходите на джуджи

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    В Русия вече няма медия която да не е под цензура. Дори личните блогове ги накараха да се регистрират и подлежат на държавен надзор, ако имат над 3000 читатели на ден. Както каза Лавров скоро по повод цензурата - "Дори не се налага да лъжем, а просто ще казваме истината по друг начин!" Пропагандата е майка на войната!

"Дайте ми средствата за масова информация и аз ще направя от всеки един народ, стадо свине." Йозеф Гьобелс
                    Нещото което знаеш, но премълчаваш, е че това е вярно, но не само за Русия, а за целия свят. Така е. И така ще бъде.
                    Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    В момента тъкмо се разправяме със жена ми за руснаците. Значи ако в момента двама братя както тя има такива клиенти - единия живее в Киев и е женен за рускиня, а другия живее в Москва и женен също за рускиня - то те се мразят. В Москва почти няма хора които да не обожават Путин, но известна резервираност или дори го мразят в някой градове на север - Архангелск, или в Сибир, но опозицията и там е малка. В момента Русия е точно като Хитлеристка Германия. Има частен сектор, но под контрола на държавата - големите капиталисти ги има, но ако не слушат фюрера ги гонят. Има частни медии, но те са под строг надзор. Тия дни пребиха един собственик на медия, че нещо си бе позволил да коментира.
                    Разбирам накъде биеш и тотално не съм съгласен, но не мисля, че е за темата УКРАЙНА
                    Хората като цяло са прости и е лесно да ги лъжеш ако имаш мощта на държавата, за 90-95% от хората по лесен или по заобиколен начин може да им се промие мозъка. На едни направо брутално, а за други по малко по-изтънчен начин.
                    Както казах по-горе, съгласен съм, като същото се отнася за цялото земно топче...
                    Иначе коментара става твърде необективен и плитък. Лично мнение афкорс.
                    Иначе Русия ще си вземе някой ден корабите, но вероятно след някоя година като свърши войната и не точно този който е готов в момента - този вероятно ще отиде във френския флот, защото и той има поръчки за същия клас вертолетоносачи.
                    По-добре да не ги взима въобще.
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• На 26 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 26 август 2013г. с около 9,635 %. Тенденцията за следващите дни е за все по-голям спад на добива на природен газ в Русия (сравнявайки с добива през предишната година) заради събитията в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Днес Франция е оказала да достави двата вертолетоносача "Мистрал" поръчани от Русия, заради атаката над Украйна, като част от по-голям пакет от санкции, наложени на Русия от ЕС. Русия смяташе да ги разполага в Далечния Изток във Владивосток, но сега ще се наложи да почака. Капарото от € 1 милиард вероятно е загубено, защото Русия дължи по делото Юкос $ 50 и вероятно ЕС просто ще си удържи парите или поне докато не се изяснят обжалвания и процедурни хватки.
                        Смяташ, че това е ОК ?
                        И ако се случи, ще остане без отговор ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Крайно време беше! Франция спря доставката на първия боен кораб "Мистрал" на Русия
                          С всички произтичащи от това последствия, аз съм много ЗА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Колчо хубаво говориш, но пропускаш че имаше условие от хуйло или ЕС или евразийски съюз. Това беше подплатено с $15 млрд подкуп...
                            Няма как, Украйна да член и на двете организациЙ. Янукович определено бе проруски настроен и предполагам нямаше да избере ЕС. Само че, Янукович беше на края на мандата и нямаше кой да го остави да подпише и да си оди по живо по здраво... налЕ..
                            Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Разбира се може да се каже че не са лично за янукович. Не всичките разбира се.
                            Абе не са, не са, колко да не са ...
                            Ся че НАТО щяло да направи база в Крим го отдавам само на руска пропаганда.
                            Слух, базиран на нещо което ЩЯЛО да стане.
                            Ми имаше извадени документи за обществени поръчки в америка за ремонт и преоборудване на пристанища и училища за нуждите на армията. Американската в Крим де.
                            Като цяло това е борба между два свята. Без да коментирам очевидното кой е по-добър, ще кажа, че човек в подобна ситуация е редно да направи избор между тях.
                            Но пък е гнусно меко казано да взимаш от единия свят а да подкрепяш другия. Щото има и такива тук.
                            Хм... мисля, че умишлено придаваш примитивизъм - или/или ...
                            Няма как да се отрече, че Мерцедес е хубава кола.
                            Което не доказва абсолютно нищо друго, освен че е хубава кола.
                            Ако мога така да го кажа ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Частния сектор трябва да е под контрола на държавата.Само в измислени държави като нашата не е и виждаме как България изчезва.Не може да са частни електрически и комуникационни мрежи водопроводи атомни електроцентрали военна индустрия.Частници може да шият цървули и кюлоти и да гледат домати и грозде.
                              То това е плевенското разбиране за икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                                България Не Изчезва ! България се Възражда.Не виждаш ли ?
                                Под мъдрото МУ ръководство ли?
                                Last edited by X_Y; 04.09.2014, 10:54.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X