Първоначално изпратено от pepe
Разгледай мнение
Абе хубаво я дъвкаха тая Украйна на тоя прословут форум на НАТО - да се чудиш защо, след като не е член и ако се спазват критериите за прием от преди - не би трябволо да стане в обозримо бъдеще. Но това каето наистина ме възмути е неадекватното поведение на недоразумението наречено български президент. Когато Черно море буквално ври от всякакви стратегически интереси, тоя палячо в стремежа си да застане под светлините на прожекторите, предлага Варна да стане едва ли не някакъв регионален щаб на НАТО
. Май много бързо забравиха какво се случи в Бургас, след като същия Бургас беше предоставен като авиобаза на американците (след отказа на Турция да се ползва Инджерлик, който си е натовска база и много по-удобен за целите за които бе използван Бургас). Като си помислиш само от Руска страна само да се изпикаят в Черно море и ще ни залеят крайбрежието
. Да не говорим, че ние реално вече военен флот нямаме (пак по целесъобразност с директивите на НАТО), така че до Варна може да се стигне и с надуваема лодка
. От всичкити ни президенти - като минеш през Желев с неугледния му вид и криворазбрана скромност, но имаше силните си моменти като да речем натиска над Елцин да признае Македония - продължиш през Стоянов, който заради тинейджърската си глупост беше изпързалян с ченгесарски номера от Първанов, но и той имаше силните си моменти, като да речем отговора му за българските национални интереси на Жириновски и стигнем до Първанов, който колкото и лицемерен и нелицеприятен да беше като лидер на БСП, то докато беше президент се постара да бъде такъв и доколкото можа не обслужва тесни партийни интереси. Но това сегашното е просто уникум - Буш младши направо е ерудит пред него. То не бяха излагации с американско участие, то не бяха национални стратегии 2020, та да стигнем до това
. Бесен съм
- не знам дали е имало по вреден политик от тоя неосъществен продавач на хороскопи
. Не че виждам някой подходящ за тази позиция, но най-добре би било въпросното лице ако има някакви хобита като лов и риболов да речем - да се запилее някъде и да не прави повече никакви официални изявления, докато му изтече мандата
.

Коментар