IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
    Абе хубаво я дъвкаха тая Украйна на тоя прословут форум на НАТО - да се чудиш защо, след като не е член и ако се спазват критериите за прием от преди - не би трябволо да стане в обозримо бъдеще. Но това каето наистина ме възмути е неадекватното поведение на недоразумението наречено български президент. Когато Черно море буквално ври от всякакви стратегически интереси, тоя палячо в стремежа си да застане под светлините на прожекторите, предлага Варна да стане едва ли не някакъв регионален щаб на НАТО . Май много бързо забравиха какво се случи в Бургас, след като същия Бургас беше предоставен като авиобаза на американците (след отказа на Турция да се ползва Инджерлик, който си е натовска база и много по-удобен за целите за които бе използван Бургас). Като си помислиш само от Руска страна само да се изпикаят в Черно море и ще ни залеят крайбрежието . Да не говорим, че ние реално вече военен флот нямаме (пак по целесъобразност с директивите на НАТО), така че до Варна може да се стигне и с надуваема лодка . От всичкити ни президенти - като минеш през Желев с неугледния му вид и криворазбрана скромност, но имаше силните си моменти като да речем натиска над Елцин да признае Македония - продължиш през Стоянов, който заради тинейджърската си глупост беше изпързалян с ченгесарски номера от Първанов, но и той имаше силните си моменти, като да речем отговора му за българските национални интереси на Жириновски и стигнем до Първанов, който колкото и лицемерен и нелицеприятен да беше като лидер на БСП, то докато беше президент се постара да бъде такъв и доколкото можа не обслужва тесни партийни интереси. Но това сегашното е просто уникум - Буш младши направо е ерудит пред него. То не бяха излагации с американско участие, то не бяха национални стратегии 2020, та да стигнем до това . Бесен съм - не знам дали е имало по вреден политик от тоя неосъществен продавач на хороскопи . Не че виждам някой подходящ за тази позиция, но най-добре би било въпросното лице ако има някакви хобита като лов и риболов да речем - да се запилее някъде и да не прави повече никакви официални изявления, докато му изтече мандата .
    + 1
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Напълно споделям. Какво прави НАТО в Украйна? А какво си въобразява Обама е още по-фрапиращо Русия се била уплашила от санкциите...смях
      Абе вие още ли сте тука бре ?
      Айде стягайте багажа и бегайте да се биете на страната на терористите
      После може да се включите и в Ислямската държава - така и така подкрепяте терористи

бтв, колко ви плащат да имат про-фашистко-сталинитско-путкинсто самосъзнание ?
      Ако е добре да ида и аз

Коментар

Абе хубаво я дъвкаха тая Украйна на тоя прословут форум на НАТО - да се чудиш защо, след като не е член и ако се спазват критериите за прием от преди - не би трябволо да стане в обозримо бъдеще. Но това каето наистина ме възмути е неадекватното поведение на недоразумението наречено български президент. ......
        Напълно споделям. Какво прави НАТО в Украйна? А какво си въобразява Обама е още по-фрапиращо Русия се била уплашила от санкциите...смях

Коментар

Абе хубаво я дъвкаха тая Украйна на тоя прословут форум на НАТО - да се чудиш защо, след като не е член и ако се спазват критериите за прием от преди - не би трябволо да стане в обозримо бъдеще. Но това каето наистина ме възмути е неадекватното поведение на недоразумението наречено български президент.
          Също споделям.
          Не е лошо, недоразуменията да помислят и за българските интереси.

Коментар

...От всичкити ни президенти - ...това сегашното е просто уникум - Буш младши направо е ерудит пред него. То не бяха излагации с американско участие, то не бяха национални стратегии 2020, та да стигнем до това . Бесен съм - не знам дали е имало по вреден политик от тоя неосъществен продавач на хороскопи . ... но най-добре би било въпросното лице ако има някакви хобита като лов и риболов да речем - да се запилее някъде и да не прави повече никакви официални изявления, докато му изтече мандата .
            Споделям!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Ами на едно мнение сме с обамата, аз какво обяснявам досега...

А иначе използването на изрази като "нацгвардията" и други подобни клишета на путлеристката пропаганда, обезмисля цялото усилие да изглеждаш безприсрастен и обективен...
              Имах си аз да не си.
              Нали той ти плаща, да шлещиш глупости по форумите
              .

Коментар

• Айде още един спящ диверсант (кутевче...)

Коментар

• Абе хубаво я дъвкаха тая Украйна на тоя прословут форум на НАТО - да се чудиш защо, след като не е член и ако се спазват критериите за прием от преди - не би трябволо да стане в обозримо бъдеще. Но това каето наистина ме възмути е неадекватното поведение на недоразумението наречено български президент. Когато Черно море буквално ври от всякакви стратегически интереси, тоя палячо в стремежа си да застане под светлините на прожекторите, предлага Варна да стане едва ли не някакъв регионален щаб на НАТО . Май много бързо забравиха какво се случи в Бургас, след като същия Бургас беше предоставен като авиобаза на американците (след отказа на Турция да се ползва Инджерлик, който си е натовска база и много по-удобен за целите за които бе използван Бургас). Като си помислиш само от Руска страна само да се изпикаят в Черно море и ще ни залеят крайбрежието . Да не говорим, че ние реално вече военен флот нямаме (пак по целесъобразност с директивите на НАТО), така че до Варна може да се стигне и с надуваема лодка . От всичкити ни президенти - като минеш през Желев с неугледния му вид и криворазбрана скромност, но имаше силните си моменти като да речем натиска над Елцин да признае Македония - продължиш през Стоянов, който заради тинейджърската си глупост беше изпързалян с ченгесарски номера от Първанов, но и той имаше силните си моменти, като да речем отговора му за българските национални интереси на Жириновски и стигнем до Първанов, който колкото и лицемерен и нелицеприятен да беше като лидер на БСП, то докато беше президент се постара да бъде такъв и доколкото можа не обслужва тесни партийни интереси. Но това сегашното е просто уникум - Буш младши направо е ерудит пред него. То не бяха излагации с американско участие, то не бяха национални стратегии 2020, та да стигнем до това . Бесен съм - не знам дали е имало по вреден политик от тоя неосъществен продавач на хороскопи . Не че виждам някой подходящ за тази позиция, но най-добре би било въпросното лице ако има някакви хобита като лов и риболов да речем - да се запилее някъде и да не прави повече никакви официални изявления, докато му изтече мандата .
                  Last edited by pepe; 06.09.2014, 06:31.

Коментар

• Пока шли переговоры в Минске, в "ДНР" произошла попытка "государственного переворота"

"Сегодня "ДНР" в который раз доказала свою африканскую сущность. Только руководство этой террористической организации поперлось на переговоры в Минск, как в "ДНР" произошла попытка...
                    ..."Прощелыга Владимир Акинфеев, дружбан и собутыльник нынешних вожаков "ДНР", попытался захватить в Донецке "власть". Он "отстранил от должностей несколько министров", выписал ордера на арест "активистов ДНР" и посадил в подвал секретаршу Баранова (я так понимаю, секретарша Баранова – это символ "государственной власти" в "ДНР"). Что тут можно сказать. Вовку Акинфеева вполне можно понять: ему тоже порулить хочется. Что, всяким барыгам можно, а ему нельзя?" - пишет Тымчук....

Цъки

Ха-ха-хаааа!
                    Last edited by Факушкa; 06.09.2014, 04:11.

Коментар

• Чуло ли се е нещо за допълнителни санкции?

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                        Пиши мойто момче, пиши си, лошо нема ...
                        Всеки труд заслужава уважение !!!

Важното е да се изкара некой лев, па да си платиш тока и да остане и за леб и биричка, че инак ще тръгнеш по кофите, или да "береш" желязо по вилите на хората ...

тъй че от мен имаш гарантирани по 5 отговора дневно, смятам, че с толкова ще съм изпълнил своя граждански дълг
                        Чети - да се научиш как се правят нещата съсльо
                        Пък риткай срещу демокрацията, докато се задава в Русь купонния режим.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                          Съсле, ти нали не ме четеш
                          Някой ден ще взема наистина да изкарам пари от вас, ама засега нямате достатъчно че да си струва труда
                          Пиши мойто момче, пиши си, лошо нема ...
                          Всеки труд заслужава уважение !!!

Важното е да се изкара некой лев, па да си платиш тока и да остане и за леб и биричка, че инак ще тръгнеш по кофите, или да "береш" желязо по вилите на хората ...

тъй че от мен имаш гарантирани по 5 отговора дневно, смятам, че с толкова ще съм изпълнил своя граждански дълг

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                            да де 1500 месечния , след удръжките и заемите ...20 еврака ......баш кат типичната средна класа
                            20 на излизане до бара, мда. Петък е хубав
                            Пък удръжките си ги взимаме обратно всяка година. Гнил капитализъм, неговата кожица - дано скоро и в Русь го въведат

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                              Аха, върху 1500
                              да де 1500 месечния , след удръжките и заемите ...20 еврака ......баш кат типичната средна класа
                              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                                Викаш платиха ти седмичния надник 20 евро ли
                                Аха, върху 1500

Коментар

Working...
                                X