If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Русия заплаши с ответни мерки, ако ЕС ѝ наложи нови санкции
С новите си санкции срещу Русия ръководството на Европейския съюз изпраща сигнал за поддръжка на „партията на войната“ в Киев и Русия със сигурност ще реагира, в случай че бъдат наложени такива санкции, заяви руското външно министерство, цитирано от ИТАР-ТАСС.
Съобщението на ЕС за предстоящо разширяване на антируските санкции свидетелства за това, че неговото ръководство фактически изпраща след подписването на примирието в Минск сигнал за пряка подкрепа за „партията на войната“ в Киев, констатира външнополитическо ведомство в Москва.
„Вместо трескаво да търси начин как по-болезнено да удари икономиките на своите страни и на Русия, по-добре е евросъюзът да се заеме с икономическото възраждане на Донбас и възстановяването на жизнеността на региона“, пише в изявлението.
В него се подчертава: „Що се отнася до новия списък със санкции от страна на ЕС, то в случай че те бъдат приети, безусловно ще последва реакция от наша страна“.
Късно снощи посланиците на 28-те страни членки на Европейския съюз одобриха в Брюксел нови икономически санкции срещу Русия заради посегателство срещу суверенитета на Украйна. Този нов пакет от рестриктивни мерки беше одобрен на ниво Комитет на постоянните представители на страните членки в ЕС, съобщиха в писмо до държавните и правителствени глави председателят на Комисията Жозе Мануел Барозу и председателят на Съвета Херман ван Ромпой. Текстът на принципното споразумение ще бъде финализиран през уикенда и в понеделник ще бъде стартирана писмена процедура за одобрение от страните членки.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Изгодно ти е да си го вярваш това щото другия вариант няма да те остави да спиш нощем....
Русия съзнава че ЕС пазара запада , тук от години няма икономически растеж ......производството все повече се изнася на изток , в Европата има само търговията и финансите.....но рано или късно и това ще замине.......
Русия си прави сметката да заема позиции в загърбвания до скоро тихоокеански регион ....... та кат си толкова умен , пазар как се взема.....ще ти кажа с дъмпинг докато се наместиш.
Робите сте на изток, така е. На запад остават парите и господарите
Русь щяла да прави дъмпинг? На какво бре, те само лафове произвеждат хахахаха Я им виж износа - суровини ли ще дъмпва, нали ще последва поредния и фалит в рамките на 6 месеца.
Сериозно е че никои няма да допусне военен конфликт на НАТО срещу Русия щото това ще е края на света във вида в които го познаваме...... следващата воина след тоя конфликт ще е с тояги и камъни .....
Така че Русия ще си отстои стратегическите интереси , САЩ и ЕС ще полаят ...накрая ще се разберат за подялбата на Украина ......колкото и да ви се иска да видите Русия в ролята на наказан Ученик ...няма да се случи......твърде е голяма и мощна....
И бедна. Ах, не е ли именно това наказания ученик вече няколко века?
Ха-ха-ха. Напротив – силната китайска икономика в съюз с руската суровинна съкровищница са толкова силен блок (дори без съюзниците от БРИКС), че нищо не може да спре господството им. И вместо ЕС да се стреми да вбие клин между Русия и Китай, привличайки Русия на своя страна, напротив – насила блъска Китай към Русия – въпреки очевидният факт, че евтините и достъпните руски суровини, ще направят още по-ефективна китайската икономика, която и без това вече взема очевидно надмощие над европейската и американската !!! Това е ритуално самоубийство на ЕС в името на световноимперските интереси на маймуняка в Белият дом.
Китай няма интерес да дава на Русь - вместо това вече го наби четвъртит в изпосталялия руски гъз с газовата сделка Достъпни суровини ли? На 4000 км в Сибир? Ей-ся
Сега ще им вземат и територия, така и така имат апетити към нея отдавна.
Кандидов – виж постът ми долу. Въобще не става дума даже, че ЕС и САЩ покровителстват незаконна власт, извършваща военни престъпления. Въпросът е, че ЕС всъщност се самонаказва – защото пораженията, които ще понесе, ще са ного по-страшни от тия, дето ще нанесе на Русия.
Верно ли? Докато ЕС папа всичко онова което Русь забрани за внос и го гледува сега
Никога тая азиатска сган не е могла да произвежда, нито да гради икономика. По времето на ВСВ американците им подариха техника и пари дори за да спечелят войната. И в момента ЕС им разви икономиката, затова и сега за няколко месеца издъхнаха рашките като тръгнаха да обясняват какво ЩЕЛИ да правят
Цялата работа е, че нито шимпанзето в бялата си къщичка, нито европейските му подлоги разбират, че конфликтът с Русия, особено ако се стигне до въоръжен сблъсък, ще е краят им. Тук дори не говорим за военната мощ на Русия, но за туй:
Обърнете внимание на процентчетата – колко са те при САЩ и слугите им – и колко са в другият лагер – Русия, Китай, а и другите страни от БРИКС. А и финансистите казват, че основният проблем на САЩ не е външният, но колосалният вътрешен дълг... и в моментът всички са на мнение, че Америка просто няма да издържи една война дори с мащабите на Иракската, а Русия съвсем не е Ирак. Все още затъналата в криза Европа пък, ако остане без евтините и достъпни руски суровини, ще се срине съвсем и ще стане страшно – от Дъблин до Дупница ще ловим политиците и ще ги колим като свинчуги по улиците.
От другата страна Русия хем име де да си пласира суровините, хем от кой да потърси допълнително финансиране – и това е чудовищният колос Китай – с помощта при нужда и на останалите държави от БРИКС. Даже тия санкции ще насърчат руската индустрия – защото ного работи, дето руснаците сега ги внасят, ще почнат да си ги произвеждат сами. Знаем тоя народ като се мобилизира, колко бръзо гради икономика – това сме го виждали и след ВОСР и след упадъка по времето на алкохолика Елцин. Да – и руснаците ще понесат загуби и щети – но за тях те няма да са фатални.... накрая самите американски граждани могат да им продадат обама в клетка за например 318 МБ - и то В РУБЛИ.
Най-голямата разлика е на идейно ниво – Русия и Китай са силни държави със здрава власт и закони – САЩ и ЕС особено – територии на толерастия и умишлено унищожавани морални ценности – територия на която оставят някаква банда арапи да изнасилят над 2 000 деца в продължение на години и никой не смее да ги арестува, та да не би извергите да се оплачат от „дискриминация” – визирам скандалният случай в Британия. Държави, които не смеят да прилагат собствените си закони, в името на някаква „толерантност” къз изверги и престъпници, просто нямат бъдеще.
Сблъсъкът на единият и на другият морален и идеен лагер ще наподобява сблъсъкът на гранитна скала с анален отпадък на преял с агнешко лакомник. Скалата ще бъде само осмърдяна - и – дотам. Няма как аналният отпадък да разбие скалата, защото единственото му „оръжие” е смраднята.
Импе, рашките фалираха вече неведнъж за разлика от останалите. Та тия данни по дълга са само в тяхна вреда хахахахаха
Аз виждам пълна аналогия между майдана от зимата и съединението. Това а началото на два процеса където народа решава, че ще избира сам съдбата си въпреки международните прцеси. Последствията за България и Украйна са индентични.
Русия се обявява срещу съединението, както и срещу майдана. Всеки опит за пломатическите си отношения с нас за около десет години. Не признава възгледни, но аз съм привърженик на българската национална идея.
Не разбирам какво те радва- всяка империя си гони някакви цели- руснаците също, хамерикосите също
Аз не се "кефя" на санкциите. Такива никой никога не е търсил, да не мислиш, че на ЕС му е кеф ей така да си налага санкции.
Обаче наглото и тъпо лайно в Кремъл ни вкара в такова приключение, че не знам, къде ще му излезе краят...
П.С. за последен път се занимавам с отговор на малоумни въпроси/коментари, ако обичаш не ме занимавай повече с глупости.
Нещо параноя ли те гони или вече те е хванала- раздвоение на личността сигурно имаш
Ти се кефиш на санкциите - чети си предишните постове, а сега - не се кефя на санкциите- явно параноята те е стигнала
Хората преди мен ти обясниха - няма как за 2 заклани хамерикоси да потрошиш 500млн $ за бомбардировки, а същевременно да подскачаш като ущипана девица за отношението на Русия към ставащото в Украйна.
Руснаците играят играта на америкосите, НПО-та, тролчета, Русия тудей, контрол на информацията, и т.н.
Но хамерикосите са много напред- няколко свалени самолета, няколко убити негърчета, демокрациики, превратченца, пълномащабни войни.
Не разбирам какво се пънеш /или си и ти като готвача, който говори за себе си в 3 лице/- държавата Новорусия ще я има
Няма обявена война между русия и украйна- защо на русия налагат санкции, тя не е агресор, не е променила границите си, защо?????????
Общо взето запада решава че руснаците са виновни защото не е станало по тяхното желание и дай сега да ги накажем- ама дали са виновни- не знам , ама да ги накажем
Кой свали самолета- на 2-3 ден руснаците изкараха данните които имат. Хамерикосите не изкарват нищо, но руснаците са виновни- защо, не знам, но са виновни
Каквото и да направят руснаците все са виновни, е да де ама те нещо не смятат така
Какво ще стане със санкциите- нещо ЕУ се молеше на този и онзи да не влизат на тяхно място/те са си го заплюли/- мислиш ли че е възможно, щом имат руснаците пари ще си построят стълба към небето дори
Свиквай, ако не вчера тисах на един друг- сюткейз, еърпорт, уелкъм ин уса
Аз виждам пълна аналогия между майдана от зимата и съединението. Това а началото на два процеса където народа решава, че ще избира сам съдбата си въпреки международните прцеси. Последствията за България и Украйна са индентични.
Стига бе.......хахахахахаха.
Пак на черното бяло.....законно е да направиш преврат на законно правителство а другото е незаконно
Би ли казал защо те кефи че на една държава са наложени санкции???????? Руснаците с какво са виновни за Украйна???
Все си мисля че не няма да кажеш
Санкциите са двустранни , ЕС си затваря сам Руски пазар. Русия ще отговори с нещо от своя страна.....от цялата работа нищо особено ......прецакани и Ес и Русия ....
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Сутринта гледах едно предаване са съидинението с източна Румелия...аналогиата е пълна с Крим
Русия се обявява срещу съединението, както и срещу майдана. Всеки опит за суверинет и независимост се наказва от тях. Поискали са възстановяване на статуквото, нещо неприемливо за България. После са си изтеглили офицерите от армията, и са подкрепили дипломатически Сърбия след края на войната. Организирали са преврат в България и са детронирали българският Княз. След контрапреврата организират въоражени бунтове в Русе, Силистра а служител на руското консулство е заловен в момента, когато предва подкупа за бунтове в Бургас. Изпращат генерал Кулбарс да агитира открито срещу българското правителство. Изпращат 4 венни кораба на пристанище Варна и заплашват с окупация на България. Председателят на русофилската партия Драган Цанков моли великият везир Турция да окупира Източна Румелия а Русия Княжество България. След неуспешният опит да пороби България и да я превърне в Руска провинция Русия къса дипломатическите си отношения с нас за около десет години. Не признава правитеството, народното събрание, Княза и правото на България да съществува като независима от Русия държава.
В момента виждаме същата политика спрямо Украйна. Това е причината поради койято аз и запознатите с българската история симпатизираме на украинците. Те изпитват същото, което се е опитала да ни прични Русия преди 120 години. За наш късмет сме се разминали почти без жертви заразлика от Украйна.
Естесвено има хора, които са прегърнали руската национална кауза и считат, че нито един "славански" или източно правиославен народ, включително и България, няма право на съществуване извън Руската империя. Всеки има правио на възгледни, но аз съм привърженик на българската национална идея.
Посланиците на 28-те страни членки на Европейския съюз одобриха снощи в Брюксел нови икономически санкции срещу Русия заради посегателство срещуна авоари и визова забрана. Този списък включва новата власт в Донбас, правителството на Крим, както и руски олигарси и висши чиновници.
Би ли казал защо те кефи че на една държава са наложени санкции???????? Руснаците с какво са виновни за Украйна???
Все си мисля че не няма да кажеш
И защо Русия не анексира Крим и Източна Украйна (която всъщност си е исконно руска територия) преди две или пет години? – По същата причина, порави която не е тръгнала да прибалтийските държави – защото властите там по никакъв начин не нарушават нормалните човешки права на руското население. Русия просто защитава своите от геноцид в източна украйна... впрочем същото трябваше да направи и НАТО – съвместно с Русия да изпратят умиротворителни части, които да въведат ред и да спрат кръвопролитията.
Не знам, какво разбираш под изконни, но в съвременната територия на Украйна такива няма. Ако за обосновка на изконност трябва да се позовем на историята, то изконни украински територии, включени в РФ са областите на Воронеж, Курск и Ростов (до началото на 20-ти век, никой не поставя под съмнение етническата и историческата им принадлежност към украинските земи, картината се променя след 1922)...
Толкова си бос, че нямам думи! Ама какво да очакваме от някой, който смята, че етнически проблеми следва да се решават с физическо унищожение на чуждия елемент (справка "твоята тема", не знам как компетентните органи още не са се заинтересували от писанията ти там, ама кво да очакваме от неграмотната ни правоохранителна система)...
П.С. извинявам се за "конската опашка", наистина не е аргумент...
Коментар