IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Ама от съветското ООн или от капиталистическото?
    Няма значение, за рашистите официална е само информацията от путлеристки източници...

Но и там нещата изглежда не се получават... Днес чета, че Путлер сменя главния редактор на Lifenews, арменче някакво, а преди това го беше наградил за анексията на Крим...

Явно не получава необходимите резултати, въпреки масираното финансиране....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Монтьо, Докладът на ООН е официален документ...

http://www.ohchr.org/Documents/Count...August2014.pdf
      Ама от съветското ООн или от капиталистическото?

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
        Сега сме над 9 млн . просто хората работят навън . Демокрацията за която говориш просто даде на хората възможност за по големи доходи който за жалост са непосилни за нашата икономика . Дали ще се върнат ? Зависи макар , че така като гледам - не съм оптимист !
        Да да можеш и да си вярваш на написаното.99% от българите навън са там по принуда.Други българи промиха мозъците на децата си колко е лошо тука и ги пратиха навън сега плачат за тях.Щото навън живеят като скотове не създават семейства и нямат деца.Трябва да се плащат наема сметките и те така.Българите са мизерници на Запад гледат деца и възрастни хора бачкат най черната работа в строителството и селското стопанство.Ратаи за без пари.Черноработници ден имат работа два нямат спят под мостовете по пейките в парковете и в палатки в гората.А тези дето имат квартира живет по десет в стая.Милион и деветстотин хиляди ще си дойдат на часа ако тука могат да си намерят работа за 1000 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Това бил официален документ...
          Монтьо, Докладът на ООН е официален документ...

http://www.ohchr.org/Documents/Count...August2014.pdf

Коментар

Ми аз съм го пускал, бе Монтьо, ти къде беше...ааа, ти и "по хамерикански" не гавариш...

Иначе както казах - РАШИЗМЪТ - НОВАТА КАФЯВА ЧУМА НА 21 ВЕК...

Почетный президент цирковой академии Донбасса Павел Губарев похвастался, что за ДНР воюет "настоящий итальянский фашист"

http://slon.ru/fast/world/gubarev-po...-1154145.xhtml

Фашист этот воюет за ДНР потому что он против "неправильных проамериканских фашистов", пояснил Губарев
            Това бил официален документ...

https://www.google.bg/search?q=%D0%B...w=1920&bih=946

Коментар

Я го пусни на официален документ тези приказки.....
              Писна ми от лъжите ти....
              Даже и Хунтата ги призна ...
              Ми аз съм го пускал, бе Монтьо, ти къде беше...ааа, ти и "по хамерикански" не гавариш...

Иначе както казах - РАШИЗМЪТ - НОВАТА КАФЯВА ЧУМА НА 21 ВЕК...

Почетный президент цирковой академии Донбасса Павел Губарев похвастался, что за ДНР воюет "настоящий итальянский фашист"

http://slon.ru/fast/world/gubarev-po...-1154145.xhtml

Фашист этот воюет за ДНР потому что он против "неправильных проамериканских фашистов", пояснил Губарев

Коментар

Написаното от теб важи за терористичните организации, известни като ДНР и ЛНР - беше написано черно на бяло в доклада на Организацията по човешките права на ООН, покриваща периода до началото на Август....

Рашизмът - новата фашистка чума на 21 в. ....
                Я го пусни на официален документ тези приказки.....
                Писна ми от лъжите ти....
                Даже и Хунтата ги призна ...

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                  Аз не виждам да цитираш данни.... Май не говориш истината,само си измисляш. А колко са дезертъорите?????
                  Май почнаха да въоръжават затворниците,защото никой не иска да се бие за хунтата, освен платените наемници, разбира се
                  Написаното от теб важи за терористичните организации, известни като ДНР и ЛНР - беше написано черно на бяло в доклада на Организацията по човешките права на ООН, покриваща периода до началото на Август....

Рашизмът - новата фашистка чума на 21 в. ....

Коментар

За рашисти, който не разбират руски език, да повторя, данните са на комитета на майките на загинали и изчезнали руски военнослужещи...

Ето пак лъжи и простотии......
                    По данни на украйнските майки пък има данни за търсещи се 2 милиона граждани на украйна .....

В сайтовете на нашето МВР се издирват около 50 К .....граждани....
                    Ти верно си леко чалнат....

Коментар

Имам снимки на убити украински войници от вчера под Мариупол, но не мисля, че са подходящи за този форум...военните действия си продължават...терористите драпат към Мариупол, обстрелват жилищни райони на Донецк изобщо войната си върви...

А относно числеността на украинската армия, стари са ти данните... след началото на Руската агресия, Украйна възстанови наборната служба, а и се създадоха доброволчески части, т. нар. Национална гвардия....
                      Аз не виждам да цитираш данни.... Май не говориш истината,само си измисляш. А колко са дезертъорите?????
                      Май почнаха да въоръжават затворниците,защото никой не иска да се бие за хунтата, освен платените наемници, разбира се

Коментар

Та пак каво стана с 2К убити руски войници.......
                        как ги преброи когато в последните дни опълчението настъпваше....
                        Как бе НПО П на пълен работен ден....
                        За рашисти, който не разбират руски език, да повторя, данните са на комитета на майките на загинали и изчезнали руски военнослужещи...

Коментар

Имам снимки на убити украински войници от вчера под Мариупол, но не мисля, че са подходящи за този форум...военните действия си продължават...терористите драпът към Мариупол, обстрелват жилищни райони на Донецк изобщо войната си върви...
                          Та пак каво стана с 2К убити руски войници.......
                          как ги преброи когато в последните дни опълчението настъпваше....
                          Как бе НПО П на пълен работен ден....

Коментар

• Имам снимки на убити украински войници от вчера под Мариупол, но не мисля, че са подходящи за този форум...военните действия си продължават...терористите драпат към Мариупол, обстрелват жилищни райони на Донецк изобщо войната си върви...

А относно числеността на украинската армия, стари са ти данните... след началото на Руската агресия, Украйна възстанови наборната служба, а и се създадоха доброволчески части, т. нар. Национална гвардия....
                            Last edited by kandid; 08.09.2014, 16:21.

Коментар

Монтьо, у нормалните хора информация за жертви във военен конфликт би предизвикало реакции като съчувствие, възмущение, гняв и пр., но в никакъв случай смях и веселие...

Рашизмът е античовешка доктрина!

Ами това е така ,ако е истина....
                              ако някой обявява десетки хиляди и демонстрира радост /въпреки че знае ,че е лъжа/ и създава психоза с човешкия живот е ненормален или малоумен....

Коментар

• На мен ли само ми се струва или има примирие,демек няма военни действия и няма убити последните два дни. 15 камиона с мъртви войници, събирани поне седмица... АБЕ те няма ли да миришат от километри.
                                И извинявай ама изказвания от рода : според нашето разузнаване има 2000 убити руснаци. КАК по дяволите разбраха,като всички там говорят руски??? Личните им документи ли провериха????
                                Наистина не смятах да ти отговарям, но следващият пасаж направо кърти. Тъй като има 2К убити руснаци!!!!!, то ТРЯБВА, повтарям ТРЯБВА да има 8К ранени. И заключението е върха - значи е имало поне 10 000 руснака там.....
                                Че аз така мога да изкарам и 100 хиляди.

А УКРАИНСКАТА АРМИЯ е 41 000...
                                По официални данни от министерството на отбраната на Украйна ВВС на страната наброяват от 20 000 до 25 000 военнослужещи, военноморските сили – не повече от 15 000, а сухопътните войски /както във вторник съобщи самият Игор Тенюх/ в момента наброяват 41 000 души.

Тези данни се потвърждават от руския военен експерт Александър Голц

Прочети още на: http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2...-pobeda.218848

На мен що ми се чини,че ако действително е имало 10 000 руснаци ПОНЕ, то хунтата щеше да е вече при Обама.

Вярно че чукча писател и цитател, а не читател ама малко множко ми идват лъжите
                                Със здраве и да ни уведомиш за поредната руска танкова колона( май станаха 6 лъжливи), която нахлува в Украйна.

Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Какво е "Груз200"??? В Украйна няма рашистки воиски, нееее, ичччч, извъобще...

СНБО: Раненых в Донбассе российских солдат "прячут" в закрытых гарнизонах Ростова и Петербурга

Раненых на востоке Украины российских военных направляют в гарнизоны с закрытым режимом доступа, в частности в Санкт-Петербург и Ростов-на-Дону

Об этом пишет УНИАН со ссылкой на заявление заместителя руководителя Совета Нацбезопасности и обороны Украины Владимир Полевой.

"Сегодня мы фиксируем тенденцию, когда раненых направляют в закрытые воинские гарнизоны Российской Федерации, где существует режим доступа, не пускают туда ни журналистов, ни родственников", - рассказал Полевой.

По его словам, раненных россиян “прячут” в Военно-медицинской академии имени Кирова в Санкт-Петербурге, Военно-клиническом госпитале Южного военного округа в Ростове-на-Дону, Военном гарнизонном госпитале в Волгограде, Окружном военно-клиническом госпитале в Ейске, а также в гражданских медицинских учреждениях этих же населенных пунктов.

Он также добавил, что так российским властям удается скрывать реальные данные о потерях среди россиян. При этом потери среди солдат РФ, по информации СНБО, могут насчитывать около двух тысяч.

"По данным нашей разведки, в конфликте в Донбассе на сегодняшний день погибли около двух тысяч граждан Российской Федерации, которые в той или иной роли принимают участие в этом конфликте. Количество раненых мы можем оценить лишь приблизительно, умножив эту цифру на четыре - получим восемь тысяч раненых плюс две тысячи убитых - около 10 тысяч человек уже прошли через конфликт в Донбассе", - отметил Полевой.

2 сентября российский политик, координатор воинского блока оппозиции, основательница группы Груз200 Елена Васильева на своей странице в Facebook написала, что на территорию России из Украины заехали около 15 грузовиков с сотнями тел российских военных, которые погибли в противостоянии с украинцами.
                                http://nvua.net/ukraine/SNBO-Ranenyh...rga-10962.html

Коментар

Working...
                                X