If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фактите са, че само две държави в света могат да си позволят и да купуват или продават нефт в друго освен в долари. Което и правят. Всички други ако го направят ще бъдат разбомбени и обезкостени от световния копой. Надеждата на света е само в Русия и Китай!
Е то затова едната фалира през няколко години, а в другата се отопляват в столицата на въглища хахахаха
Баси колко бързо се развиват нещата вече...
Тука някой спомена за свръхраздутата сделка с продажбата на земя от ПИБ на дружеството Южен Поток преди няколко дена. На мен ми прилича на приватизиране на капитала на дружеството - дай да оберем каквото можем, всичко отиде по дяволите.
Какво мислите?
Фактите са, че само две държави в света могат да си позволят и да купуват или продават нефт в друго освен в долари. Което и правят. Всички други ако го направят ще бъдат разбомбени и обезкостени от световния копой. Надеждата на света е само в Русия и Китай!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Как е, как вървят истинските пари. Тва злато, сребро, биткоини, рубли - направо мачкат долара всичките Успя ли да профукаш вече всичко дето си го спечелил от студентските бригади
Ама аз не твърдя че Константин е бил грък.Аз твърдя че Константинопол никога не е бил български.Този град само че с друго име го имало 1000 години преди Константин Велики и ако се не лъжа се е казвал Бизантион.А траките не са българи
ще, ще, ще,... рублата няма да пада... ще, ще... ще продаваме петрол в рубли, ще... ще... ще Китайците ще дадат пари на Газпром, ама ще.... ще се строи газопровод, ама ще... ще, ще, ще....
Коментар