IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Някъде четох че като втори език е приет руския, или поне се изучава активно
    Правилно си чел:

http://www.segabg.com/article.php?si...00100040000801
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Кога и за какво сме се навели на американците!!!
      Най малкото базите, друго, преди месец преторианците предвождани от рамбо, тикнаха в ръцете на орешко листче и му казаха просто прочети каквото пише, блока за АЕЦ

Коментар

Oх,лягам,ама толкова смях не е било.Човече готов си за "Бисери и вицове"
        Активно започни да изучаваш поне един език,че като гледам как си се разпищолил не мога да те разбера
        Може и руски......

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Не е само това. Финландия имат много бизнес с Русия. Воювали са но са и били в една държава. Имат някакъв сантимент еди към други.

Коментар

++++++++++111111111111111
            Е брато ГОУЕМ СИ
            ГоУем,гоУем колко да е гоУем,сигур ще е около 10-12 см хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Ти си толкова глупава,че чак се възхищавам на наглостта ти да дращиш в теми от които нищо не разбираш!

От ИКАО не се изключва,а се напуска доброволно - ама кой,кой да ти каже?!....
              ++++++++++111111111111111
              Е брато ГОУЕМ СИ

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Според теб дали ще могат да "обработят" до понеделник непослушните от ЕС ,които са сложили вето на санкциитеАко не успеят какво ще стане....

Между другото,ако Шотландия се отцепи,което е възможно ,(Путин плащал на сепаратистите там,поне така четох в един сайт),дали според теб Ес няма да се разпадне .Интересно ми е тогава евентуално ,разбира се,колко държави ще следват санкциите.
                ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Путин плащал , ами да плати и на мен, за какво плаща на шотландците. Смях
                Те искат да се отделят сигурно поне от 1 век, ама сега лошия путин плащал
                заеби

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Специално за Кандит заглавие в пресата от следващата седмица:

ДНР и ЛНП поздравяват новосформираната ШНР / Шотландска народна република /
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от chervenamishka
                    31% стигат ли ти супер-бедни?
                    Я пак за Бг тези данни откъде са???????????????????????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                      На мен ли само ми се струва или има примирие,демек няма военни действия и няма убити последните два дни. 15 камиона с мъртви войници, събирани поне седмица... АБЕ те няма ли да миришат от километри.

На мен що ми се чини,че ако действително е имало 10 000 руснаци ПОНЕ, то хунтата щеше да е вече при Обама.

Вярно че чукча писател и цитател, а не читател ама малко множко ми идват лъжите
                      Със здраве и да ни уведомиш за поредната руска танкова колона( май станаха 6 лъжливи), която нахлува в Украйна.
                      Абе човек ти го разби, сега няма да може да спи, гледай в Бг е 12 посреднощ, а кандид е пак на смяна извънредна- на нощната в Бг плащат ли 50% отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                        Ами ако четеш изказванията на шимпанзето и Камерън, направо си плачат за нея! Даже и социалиста Оланд се включи в тази реторика. Тия нормални ли са според теб? Верно, че ние сме на стотици км. от Русия, ама и Лондон не е много далеч от Триумфите.
                        Лорде,грозно се изказваш не ти прави чест !
                        Никой от горепосочените не е говорил,още по-малко искал да воюва с раша,освен икономически,за разлика от самата раша.Това не е страх както ти се иска да го интерпретираш,а разбиране.
                        Пак ще повторя и потретя,ако тук не уважаваме разузнаването си,това не е така в другите държави.Не ми се напомня,но ако путлер,съвсем полудее /което за жалост не е сигурно / и има реална опастност от нападение НАТО ще отговори предварително.Не дай Боже,това да се случи.
                        ПП : Гледай какво ще стане с имотите на рашките тази година по морето и точи "теслата".Аз я наточих

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Демократии в России не было никогда, в данный момент это патримониальное государство, неэффективное и архаичное, и его существование ощутимый успех. Да, у них есть очевидные трудности, но еще никому не удавалось построить демократию за одно десятилетие. Это длительный процесс.
                          Абе ти нали не разбираше руски, какви са тези руски източници

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                            Аз още чакам v_tin да обесни що ще у гнила Германия барабар с цялото семейство, ами не е мигрирал у прогресивна Масква?
                            Абе що тука няма путьофил, де е мигрирал към Масква, не можем да разберем???
                            В момента съм сам, семейството ми е в Бг. Малко или много тук съм се устроил-квартира и работа. Та затова, а на въпроса защо германия, тук предложиха работа, иначе съм работил и в Испания , Франция , пак Германия и и по корабите
                            Това е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                              Лорде,ТСВ е неизгоден вариант за всеки,освен някой без капка мозък.
                              Ами ако четеш изказванията на шимпанзето и Камерън, направо си плачат за нея! Даже и социалиста Оланд се включи в тази реторика. Тия нормални ли са според теб? Верно, че ние сме на стотици км. от Русия, ама и Лондон не е много далеч от Триумфите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Приеха примирието?!!?!!?!!?

http://www.focus-news.net/news/2014/...se-spazva.html
                                Може би са отчели, че трета световна е неизгодна за ЗАПАДА?!
                                Джен Псаки за първи път е реалистка! Мислех да и преподавам скъпоплатени уроци по География. Това ми е една от многобройните MPFIL за разлика от изкараните оценки по милост от г-жа Псаки!
                                Лорде,ТСВ е неизгоден вариант за всеки,освен някой без капка мозък.

Коментар

Working...
                                X