IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Аз някак си не намирам логика после и с тая статия
    Намирам връзка само в руската уикипедия. В английската не мога нищо да намеря... Ненапразно миналата седмица руснаците взеха решение да си създадат собствена уикипедия.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
      Това, което цитират в руския вестник за който дадох линк е едно към едно с оригиналната статия, за която също ви дадох линк. Явно някои хора не знаят руски. Ако не знаете руски може да го прочетете и на китайски.
      да видях го не руски не знам така както англииски и немски но се разбира виждам, че пише, че исказали загриженост, но самия китайски вестник (източника или е той ?) ме интересуваше той няма ли нещо онлайн ? Но няма значение де после тъй или иначе има контроверсия с другата статия, която постнах от същата медия където си пратил линка просто статиите са несъвместими. Но нищо де после нито ше ме напраат пазач на руския мавзолей нит на китайския. Русията дали ше загуби или спечели не зависи от мене или от инвестора тука, но мисля,че няма да паднат толкова лесно ....

Коментар

А вие вярвате ли на този вестник. http://russian.people.com.cn/n/2014/...1-8812408.html Е това е статията от вестника, която търси михаелис. А бе голям смях.
        Това, което цитират в руския вестник за който дадох линк е едно към едно с оригиналната статия, за която също ви дадох линк. Явно някои хора не знаят руски. Ако не знаете руски може да го прочетете и на китайски. Понеже всички ку мунета са лъжци и му шеници, те винаги гледат да изкарат че уж другите лъжат, а не те.

Коментар

• @ както и да е колеги все пак сме от една държава и сме един народ аз и вие останалото няма значение и ви пожелавам лека нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            къв мейкър си не знам, ама явно ти е непознато значението на думичката "блог" и то в безплатен хост... Изпалзват се за автоматизирано създаване на "новини" за да има безмозъчните папагалчета и голите шаранчета какво да цитират... хаха
            Аз някак си не намирам логика после и с тая статия

Вызов экономической гегемонии США будет брошен общими усилиями Китая и России
            http://russian.people.com.cn/n/2014/...1-8816492.html

а е от същия вестник там с прословутата статия, на която така и не видях оригиналната страница на тоя прословут китайси Жян Мяо

Коментар

Михаелис, ти на руски може ли да четеш. Ето това е статията която търсиш.
              къв мейкър си не знам, ама явно ти е непознато значението на думичката "блог" и то в безплатен хост... Изпалзват се за автоматизирано създаване на "новини" за да има безмозъчните папагалчета и голите шаранчета какво да цитират... хаха
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

това ли е тоя вестник и да си лягам "Жэньминь жибао» онлайн" ? на мене не ми прилича на него някой не знае ли линка на тоя оглемия китайски вестник ??

И после в същия вестник пише тва

Вызов экономической гегемонии США будет брошен общими усилиями Китая и России
                http://russian.people.com.cn/n/2014/...1-8816492.html
                Last edited by michaelis; 03.12.2014, 00:22.

Коментар

малиии... Михаелис как ги излови НПО простетата, че преписват лъжите си един от друг... Грозна картинка... хаха
                  Нямам нищо против от твоята уста да съм нпо-простета или каквото кажеш,само да не съм чугунена глава.Ясно !

Коментар

А вие вярвате ли на този вестник. http://russian.people.com.cn/n/2014/...1-8812408.html Е това е статията от вестника, която търси михаелис. А бе голям смях.

Коментар

малиии... Михаелис как ги излови НПО простетата, че преписват лъжите си един от друг... Грозна картинка... хаха
                      ше ги излова щото аз редовно се ровим в китайските новини и такива от нящо си някой блог някой бай хуй мун бил казал хои му гони името на китайски в нета как се пише и го намери бате са глупости ка квадрат

Коментар

Ето ви я статията. Михаелис това е статията едно към едно.Същите неща ги пише.

Коментар

• ама вие всичките ми пращате блогове някви бе хора?!? малоумни ли сте кви сте нали поне у CNN щеше да гърми тва аз логика не виждам енергиини проекти ала бала и жин мяо бао дайте някоя голяма руска медиа или китайска голяма медия СТРАНИЦАТА им не БЛОГове и глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                            Те ти на теб жям бам някой си,рови си.Истината е,че рашките ги цакат от всички страни,пък ти ни доказвай обратното.

http://vk.com/renminribao_group

Коментар

не за тва ти ми намери вестника оригинала и ми го прати тука аз съм неук да видя историята на Мяо Жин Бао ...
                              кво ми постваш тука неква идиотщина от нещо_си.bg дай линка на мяо бао да га видим там

Коментар

ей пумпали ей ви тука 20 някви най-големи китайски вестника и почвайте да ровите

Top China Newspapers & News Sites

http://www.allyoucanread.com/china-newspapers/
                                Те ти на теб жям бам някой си,рови си.Истината е,че рашките ги цакат от всички страни,пък ти ни доказвай обратното.

http://vk.com/renminribao_group

Коментар

Working...
                                X