IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тия както са я подкарали - и от двете страни - Студената война ще ни се види песен

Россия и США условились продолжить переговоры по РСМД
    http://www.gazeta.ru/politics/news/2..._6471101.shtml

«11 сентября в Москве состоялись российско-американские межведомственные консультации. Стороны обсудили имеющиеся у них озабоченности в связи с выполнением договора и возможные пути их устранения. При этом удовлетворительного ответа на поставленные российской стороной вопросы получено не было», — говорится в сообщении.

Нужно ли е да обяснявам какво точно значи това, подчертаното изреченийце !!!

Сега само това остава - да вземат да скъсат Договора и да почне нова ядрена надпревара, при това с ракети със среден и малък обсег (най-рисковия тип оръжие) !

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      По различни данни руснаци са купили 200-300хил. апартамента.Сложи средно 50К евро.
      От времената, когато се продаваше зелено строителство. Познат брокер, води клиентка от Русия по строежите на нашето ЧМ... Слабовладеенето на руски език създава дискомфорт на брокера, след като приключили огледа момчето се опитва да обясни на красивата си клиентка да отидат във фургона на строителната техничка за допълнителна информация
      -Хаааааааачу женщину в фургоне?
      -Что!- учудена рускинята
      -Хаааааааааааааааааачу женщинуу в будке?
      Клиентката категорично разперила ръце и го погледнала дяволито
      -Женщина есть, а будка нет!

След което двамцата си подарили хубав спомен в близката зеленка... Наздраве за руската жена!

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Та викаш Путя няма опции а, остава само да развее белия байряк и да почва да стяга куфара за трибунала в Хага

Абе Плю, ти си бил феноменален аналитик бе, мой човек, направо се хабиш тук при нас, простосмъртните
        И след като вече опапа Путя, що не отскочиш до Вашингтон, да светнеш Обама как за месец-два да размаже и китайците, примерно

Да-а, хубаво е човек да е гении, нали драги ми Плю

кво говориш , тоя направо е гении на мисълта
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Путин трябваше още в началото да започне да дрънка оръжие и да намалява при всеки враждебен акт от ЕС спрямо Русия да намалява газовите доставки за Европа с по 10%.
          Естествено е, че може да компенсира със засилени оръжейни доставки на изгодни договори с Виетнам както направи наскоро, да не говорим за пазарите Индия и Китай.
          Като се върне рецесията в ЕС със нова по-страшна сила , бързо Меркел ще уговори другите да клекнат.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4298904
          Скоро и съветник!!!Лордче,ааа наздраве!!!

Коментар

• Путин трябваше още в началото да започне да дрънка оръжие и да намалява при всеки враждебен акт от ЕС спрямо Русия да намалява газовите доставки за Европа с по 10%.
            Естествено е, че може да компенсира със засилени оръжейни доставки на изгодни договори с Виетнам както направи наскоро, да не говорим за пазарите Индия и Китай.
            Като се върне рецесията в ЕС със нова по-страшна сила , бързо Меркел ще уговори другите да клекнат.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4298904

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Скоро, мнооого скоро...и аз не го очаквах, ама виж, Путин друго мислел...
              Toкова години все е скоро а тя не ще и не ще.Куги последно?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Данните за отделни подразделения (както вече съм давал имформация) варираха от 40 до 87% загуба на личния състав...а информацията за общия числен състав - от 12 000 до 18 000...

И още нещо, за цялата почти 10 годишна кампания в Афганистан СССР даде 18 000 жертви, т. е. около 1 800 на година, средно...

В Украйна за десетина дни (от грубо 20.08.2014 г. до 02.09.2014 г.) между 2 000 и 3 000...все пак Украйна не е Афганистан от 80-те...

Разбира се, главнокомандващият Хаяско никога няма да даде точната статистика...а доказателствата за участието му са безспорни...

Ukraine: Mounting evidence of war crimes and Russian involvement
                При тези данни,ако са верни,би следвало в Донецк и Луганск да се вее флага на Украйна.Интересна работа......А фактите показват друго.Сепаратистите за няколко дена стигат Мариопул и бързата реакция на Порошенко да подпише временно примирие спира превземането на града.
                Мисля си,ако руснаците се намесват,най-лесно е да направят един морски десант на Мариопул.По море Порошенко няма никакъв шанс....Едва ли някой кораб на НАТО ще помогне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Последно коги фалирга Русия?
                  Скоро, мнооого скоро...и аз не го очаквах, ама виж, Путин друго мислел...

Коментар

• Последно коги фалирга Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от pu10 Разгледай мнение
                      Вие вероятно и заплата от Хаяско взимате ... ама ние - не
                      Абе НПО-шко стърже ли коремчето, А...... да се надявам че имаш кинта за некоя и друга течна баничка... От кол и вЪже ви събират, мааму стара

Коментар

• Първоначално изпратено от pu10 Разгледай мнение
                        Всъщност хаяско може и просто да стане изкупителната жертва - което е по-вероятно както го е подкарал

ПП: ника ми се произнася ПуТен Сеш'се.
                        Ника ти може всякак да се произнася, но предвид съдържанието на твоя безценен принос към форумните ни дискусии, считам че ПЛЮ е далеч по-подходящия вариант

Коментар

Ние няма какво да сваляме, ние сме си без гащи с тази 100% зависимост от руските доставки ! За което са виновни всичките ни управници от 89та г. насам !!! И особено тези от последните 6 г., защото патихме вече през 2008 г. и пак не си мръднахме пръста да се подсигурим !!! ШЕСТ ГОДИНИ и какво - една мижава връзка с Гърция и една (недостроена) с Румъния !!! Ни енергийна ефективност (въпреки раздувките от 5 г. насам!), ни нови собствени източници, ни второ газохранилище, ни връзка с Турция ... !

Сега просто предстои да си платим за мърлявщината и безхаберието !

А поста го написах за тези във форума (Равновесов и пр.),дето се репчеха през лятото как без проблем може да превключим на други източници, ако Путин (или украинците) врътнат крана !

Ами ето, почва се - та питам - КЪДЕ СА НИ АЛТЕРНАТИВНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ ???
                          Не се коси толкова, това да не е нарко канал, че да изисква спешна намеса на властта..
                          Има си технологично време, а и най-често и оправдание, че комшиите не искат да ни свършат работата...
                          Та 4-5 години закъснение се компенсират всякак, просто със снимка на маркови гумени ботуши и права лопата
                          Last edited by prodigal; 11.09.2014, 19:54.

Коментар

• 500 000 имота, при средна цена около 30 000 Евро. Горе-долу това бе цената на която купуваха и англичаните преди 2006 г. когато започнаха да се изтеглят. Рядко има руснаци с по-голям бюджет, както бяха рядкост и англичаните с такъв. Милионери е имало много малко и от двете страни. Лично аз знам за един апартамент купен във Варна за 1 200 000 евро, но това са изключения, както бяха изключения и англичаните които идвата с по 1 или повече милиона. За разлика обаче от 2005-2008 г. сега нямаше големи фондове които бяха провлачили крак след малките авантюристи. Сравнително по-малко са и руснаците с бюджет от 20 - 25 000 но има и такива. Средната цена е 30 000 Евро поне по черноморието, с чиито цени съм доста запознат. Тези които купуват по-скъпи апартаменти са предимно българи и то в големите градове. Не съм чул нашенец да си купи апартамент в Обзор или Бяла, макар, че сигурно има.

Обаче 500 000 Х 30 000 = € 15 000 000 000, а сега заради кризата в Русия още от края на миналата година потока започна да намалява, а лятото спря съвсем. Тоест, ще се наложи тази дупка да се запуши отнякъде, тъй като кризата няма да свърши за ден или два, а ще продължи поне 2 г. Мисля си, че още никой не се е опитал да разработва един пазар за който се сещам. Сравнително близо са, а имат пари, но ще видим.
                            Last edited by Jay Gould; 11.09.2014, 19:58.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Та викаш Путя няма опции а, остава само да развее белия байряк и да почва да стяга куфара за трибунала в Хага

Абе Плю, ти си бил феноменален аналитик бе, мой човек, направо се хабиш тук при нас, простосмъртните
                              И след като вече опапа Путя, що не отскочиш до Вашингтон, да светнеш Обама как за месец-два да размаже и китайците, примерно

Да-а, хубаво е човек да е гении, нали драги ми Плю
                              Всъщност хаяско може и просто да стане изкупителната жертва - което е по-вероятно както го е подкарал

ПП: ника ми се произнася ПуТен Сеш'се.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                По различни данни руснаци са купили 200-300хил. апартамента.Сложи средно 50К евро.

Има и много по-големи покупки .Аз знамза имоти от по няколко МИЛИОНА евро.Не съм чул някой европеец да е дал толкова.Нямам данни колко,но има страшно много купени НОВИ автомобили купени от руснаци.За целта има много регистрирани фирми за което е платено на адвокати,ТР,счетита.....По мое наблюдение един руснак харчи пари колкото 3 до 10 геманеца,англичанина....
                                По Южното черномориев големите търговски вериги етикетите са и на руски.Всички ги чакат да дойдат с пачките
                                Ти затуй ли им се подлагаш бре, така кажи че си брокерче АНИ
                                Тия "данни" са невъзможни. В тема в Тиквестора съм давал официалната статистика колко жилища има в региона, средна цена и години. По твои наблюдения на БГ мръсното черноморие може да е добре да пуснеш Ал Кайда, по мои - по-добре НЕ

Коментар

Working...
                                X