IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Драги, Гумильов съм го чел преди повече от 10 години и честно казано съм привърженик на пасионатната теория в етногенезиса...която всъщност ще ти даде отговор на въпроса, защо българите (днешните) не са славяни...

Гумильов е огромен учен и всъщност името му ме доведе до т. н. Центр Гумильов, за да видя как се използва за целите на Путин...
    Е ако питаш, ВаньоЦрния, ЕдвинСугарев, бракоразводния адвокат, дето искаше да се отказва от кирилицата, РушенКолорадоглу, Дебелия ритнитопковец и тем подобная.... ноо ясно, че не са славяни

Някакво недоверие изпитвам към този огромен учен, може би не го познавам добре, за да се определя

Коментар

Драги, Гумильов съм го чел преди повече от 10 години и честно казано съм привърженик на пасионатната теория в етногенезиса...която всъщност ще ти даде отговор на въпроса, защо българите (днешните) не са славяни...

Гумильов е огромен учен и всъщност името му ме доведе до т. н. Центр Гумильов, за да видя как се използва за целите на Путин...
      Чел - ама недочел ...

И не е пасионаТНа, а пасионаРна теория !

А що се отнася до Дугин - да, бая превъртя този човек напоследък, отнесе съвсем с тези православно - цивилизационни ала-бали !
      Но това НЯМА НИЩО ОБЩО с идеологията на Национал -Болшевишката партия на Лимонов !!!

И въобще стига си ги забърквал тези претенциозни гювечи, по-добре си пиши стандартно темите "Путин - Хуйло" и "America - Beacon on the hill" и всичко ще си е ОК
      Last edited by energetik; 12.09.2014, 18:14.

Коментар

Компетентното ми мнение е, че малкия клепоух хулиган в Кремъл продължава да върти ножа в корема си при ритуалното харакири, което си прави...
        Абе като вземеш да ходиш пеша навсякъде ще обърнеш плочата с изтърканите шлагери.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
          Чувствам се ужасно в търбуха на заболялото от либерален фашизъм чудовище наречено ЕС .
          Трябваха ми много години лутане и четене за да се осъзная къде се намирам....
          Преди десетина години мислех, че сме тръгнали към страната на чудесана /на Алиса/
          Ха, ха.... каква заблудена овчица съм бил....
          А вие Еврофили разни с "демократични" наклонности още ли сте СЛЕПИ овчици???
          Постарайте се да си отговорите на горния въпрос след като обстойно АНАЛИЗИРАТЕ глобалните процеси.
          А който не е наясно с болестта наречена либерален фашизъм и разрушителното и влияние върху българската нация прилагам две информативни статии:
          http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_48.html
          http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_74.html
          Ако някой от облъчените с "демократичните" ценности се постарае да прочете и осмисли написаното в тези два линка, има шанс да се излекува от заразната болест наречена либерално общество и да застане от правилната страна на барикадата. Защото настанаха такива времена. Да се строят барикади.Сега в Украина, скоро вероятно и другаде
          А Русия не я мислете. Тя ще се оправи, защото събитията в Украина отвориха очите на болшинството от обикновените руснаци и те застанаха зад Путин.
          А той, Путин знае какво прави.
          Преди дни пуснах един линк за това каква Русия създава Путин.
          Пускам го пак защото от четивото могат да се направят много изводи за това способна ли е Русия да противодейства на пикливите санкции на запада, или не.
          http://investoracademy.blogspot.com/...og-post_9.html
          Ето ви и още нещо интересно за Путин.
          Малко стар /от2007г/ сравнителен анализ Путин-Сталин, писан специално след приключването на втория му мандат.
          http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_44.html
          От 2007г. изтече доста вода. Много случки се се случиха по света. Обикновените руснаци както казах по-горе най-сетне прогледнаха и видяха кой-кой е и..... са зад Путин.
          А той Путин знае какво прави.
          Справи се със олигарсите и сега в Русия ресурсите са основно държавни.
          .....
          Да му мислят западняците и .... ние покрай тях, щото сме в тяхната каруца, пък и сме им колония все пак
          Ако се съмнявате, че сме им колония осмислете това:
          http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_12.html
          ....
          Само да спомена. Рядко пиша тук, ама ми се е насъбрало от четене на глупостите на слепци и тролове, та затова се поразписах.
          На тролове няма да отговарям.
          Игнор!
          Това да не е материал, предвиден за утрешния събор на русофилите на я. Копринка ...
          Ето и една песничка да им попеете - само "рибу" заменете с "рублу" и твърдо забравете за подробности като валутен курс. https://www.youtube.com/watch?v=RT7t7lL1-TY
          Хубав празник!
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Кандид видя ли статистиката за август.Газта за Полша е намаляла с 40 процента,
            за Австрия с 15 процента,Словакия,Германия едно и също.Дай твоето компететно мнение на виден специалист.
            Компетентното ми мнение е, че малкия клепоух хулиган в Кремъл продължава да върти ножа в корема си при ритуалното харакири, което си прави...

Коментар

• Кандид видя ли статистиката за август.Газта за Полша е намаляла с 40 процента,
              за Австрия с 15 процента,Словакия,Германия едно и също.Дай твоето компететно мнение на виден специалист.

Коментар

• Драги, Гумильов съм го чел преди повече от 10 години и честно казано съм привърженик на пасионатната теория в етногенезиса...която всъщност ще ти даде отговор на въпроса, защо българите (днешните) не са славяни...

Коментар

• " ...Впрочем директор на Центр Гумилев - Павел Зарифуллине, не кой да е, а заместника на Александър Дугин в Национал-Болшевишката партия (идея)... и заедно с него основател на евразийската доктрина...ерго национал-болшевизмът еволюирал в евразизъм...абе нещата откъм Русия звучат все по-налудничаво и несериозно... "

Ех Канди, Канди

Уж си образован човек, Юрист, с големи претенции, пък все се изказваш неподготвен ...

Попрочел нашия нещичко в някакъв сайтец и вече станА Ехперт по темата Евразийство

Дугин бил основател на евразийската доктрина

Ало, Ехперта - я първо да вземеш да позачетеш малко повече - Примерно от текстовете на въпросния Лев Гумильов, дето на негово име е кръстен института на Дугин ...

А това за азиатските варвари си е чист расизъм, айде да не напомням КОЙ е използвал подобна терминология при злощастния си Drang nach Osten !!!
                  Ама на теб явно расизма безпроблемно ти се вписва в евроатлантическата ценностна системка

Коментар

• Ма как бе, колко по-добре е да си в Ордата...

Традиционно считается, что сделать выбор в плане исторического развития было предельно просто: либо католическая Европа (тогдашний Евросоюз), либо Орда. Как известно, Невский выбрал Орду. А Бату-хан, следуя заветам своего великого деда, рыжего Темуджина, с большим уважением относился к восточному христианству.

А Путин не го мисли, нито будните ококорени руснаци (мнозинството)...те си го навряха четвъртит... сами...

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                      Чувствам се ужасно в търбуха на заболялото от либерален фашизъм чудовище наречено ЕС .
                      Преди десетина години мислех, че сме тръгнали към страната на чудесана /на Алиса/
                      [
                      Игнор!

Влака за Масква тръгва след малко, не се бави!

Коментар

• Чувствам се ужасно в търбуха на заболялото от либерален фашизъм чудовище наречено ЕС .
                        А вие Еврофили разни с "демократични" наклонности още ли сте СЛЕПИ овчици???
                        Постарайте се да си отговорите на горния въпрос след като обстойно АНАЛИЗИРАТЕ глобалните процеси.
                        А който не е наясно с болестта наречена либерален фашизъм и разрушителното и влияние върху българската нация прилагам две информативни статии:
                        http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_48.html
                        http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_74.html
                        Ако някой от облъчените с "демократичните" ценности се постарае да прочете и осмисли написаното в тези два линка, има шанс да се излекува от заразната болест наречена либерално общество и да застане от правилната страна на барикадата. Защото настанаха такива времена. Да се строят барикади.Сега в Украина, скоро вероятно и другаде
                        А Русия не я мислете. Тя ще се оправи, защото събитията в Украина отвориха очите на болшинството от обикновените руснаци и те застанаха зад Путин.
                        А той, Путин знае какво прави.
                        Преди дни пуснах един линк за това каква Русия създава Путин.
                        Пускам го пак защото от четивото могат да се направят много изводи за това способна ли е Русия да противодейства на пикливите санкции на запада, или не.
                        http://investoracademy.blogspot.com/...og-post_9.html
                        Ето ви и още нещо интересно за Путин.
                        Малко стар /от2007г/ сравнителен анализ Путин-Сталин, писан специално след приключването на втория му мандат.
                        http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_44.html
                        От 2007г. изтече доста вода. Много случки се се случиха по света. Обикновените руснаци както казах по-горе най-сетне прогледнаха и видяха кой-кой е и..... са зад Путин.
                        А той Путин знае какво прави.
                        Справи се със олигарсите и сега в Русия ресурсите са основно държавни.
                        .....
                        Да му мислят западняците и .... ние покрай тях, щото сме в тяхната каруца, пък и сме им колония все пак
                        Ако се съмнявате, че сме им колония осмислете това:
                        http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_12.html
                        ....
                        Само да спомена. Рядко пиша тук, ама ми се е насъбрало от четене на глупостите на слепци и тролове, та затова се поразписах.
                        Игнор!
                        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          ШОС над 50% от населението на планетата, в т.ч. държавата с най мощната индустрия, устойчив растеж в размер на 7-10%, високи технологии и т.н. в сътрудничество с Русия притежаваща 40% от ресурсите на планетата... Геополитическата ориентация на Русия на изток ще бъде катастрофа за запада, която ще се случи в сравнително кратък период 5-10 години...
                          Ама на мен ми е ясна ориентацията им на изток, аз що ги наричам азиатски варвари...

Ето един сайт, който ще ти помогне в ориентацията... http://www.gumilev-center.ru/

Впрочем директорът на Центр Гумилев - Павел Зарифуллин, е не кой да е, а заместника на Александър Дугин в Национал-Болшевишката партия (идея)... и заедно с него основател на евразийската доктрина...ерго национал-болшевизмът еволюирал в евразизъм...абе нещата откъм Русия звучат все по-налудничаво и несериозно...
                          Last edited by kandid; 12.09.2014, 17:38.

Коментар

Разгеле, разбра, ми така е на малкия хулиган Володя му издърпаха големите ушета....

А иначе, явно ти си най-близкия трол до източника или попрочиташ това онова, след като пръв поде опорната точка за Шанхайската организация за сътрудничество...

Само дето ако и разтълкуваш как точно ШОС ще помогне на малкия хулиган...
                            ШОС над 50% от населението на планетата, в т.ч. държавата с най мощната индустрия, устойчив растеж в размер на 7-10%, високи технологии и т.н. в сътрудничество с Русия притежаваща 40% от ресурсите на планетата... Геополитическата ориентация на Русия на изток ще бъде катастрофа за запада, която ще се случи в сравнително кратък период 5-10 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Тия санкции станаха бахти сапунката, Далас незнам си коя серия... на мен специално ми писна тая тема. По скоро се цели някакъв пропаганден ефект от рода на постоянно промиване мозъка на зомбираното стадо, че лошия ученик Володя, който прави пакости е наказван от добрия даскал Обонго... Ако Володя почне да папка и да слушка, Наказанието ще бъде отменено. Ефекта е, че санкционираната хартия на московската борса от нефтената индустрия в лицето на ГазпромНефт, РосНефт и ТрансНефт бележи лек дневен ръст.

Никой нищо не казва за срещата на държавите от ШОС, които след приемането на Индия, Пакистан и Иран ще представляват по-голямата част от населението
                              Разгеле, разбра, ми така е на малкия хулиган Володя му издърпаха големите ушета....

А иначе, явно ти си най-близкия трол до източника или попрочиташ това онова, след като пръв поде опорната точка за Шанхайската организация за сътрудничество...

Само дето ако и разтълкуваш как точно ШОС ще помогне на малкия хулиган...

Коментар

• Тия санкции станаха бахти сапунката, Далас незнам си коя серия... на мен специално ми писна тая тема. По скоро се цели някакъв пропаганден ефект от рода на постоянно промиване мозъка на зомбираното стадо, че лошия ученик Володя, който прави пакости е наказван от добрия даскал Обонго... Ако Володя почне да папка и да слушка, Наказанието ще бъде отменено. Ефекта е, че санкционираната хартия на московската борса от нефтената индустрия в лицето на ГазпромНефт, РосНефт и ТрансНефт бележи лек дневен ръст.

Никой нищо не казва за срещата на държавите от ШОС, които след приемането на Индия, Пакистан и Иран ще представляват по-голямата част от населението

Коментар

Working...
                                X