IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    някой знае ли какви са ползите ни от нато ?
    Имам в предвид чисто финансови- внесени пари в бюджета на нато, получени пари под една или друга форма.
    Само цифри- да си ги тълкува кой както иска
    Ами в пъти по големи от тия от Русия и нейните възходи и падения.А загубите са очевадни излизат наяве, болните и мазни продажници със червените си мисли.А то обществото е избрало НАТО от преди колко години и още като тебе не знае нищо.Ти от тава какво очакваш да стане..???

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
      Ха ей явно сте първо сигнални и леко повърхностни... няма как, генерализирате от нищо,защо го правите не се ли сещате.
      А да не говорим за душевните ви богатства, че ще достигнем до диагнози, които няма да ви харесат.

Долу разговора тръгна от работата и труда, ама защо и двамата не говорите за образование, да не би да сме равни защото и в социалистическия труд бяхте такива. В мисленето никои не ви ограничаваше, защо обаче още сте ограничени?
      Момче, може двамата с теб да имаме еднакво образование, но ти да си по ефективен.
      Труда е следствие от нещо - познания, мироглед, двигателни способности, аналитичност (вродена) и т.н. Какво точно искаш да научиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
        "Нямате нищо" - сигурен ли си , че един имотен милиардер, какъвто беше Джобс не би се съгласил да си остане беден, само и само да е жив.
        Богатството не се мери само с пари. Но ти, образования, няма как да го знаеш.
        Това знание се добива в живота, не с четене и учене. Сигурен съм , че дори не можеш да изчислиш дискриминанта на квадратно уравнение.
        Ха ей явно сте първо сигнални и леко повърхностни... няма как, генерализирате от нищо,защо го правите не се ли сещате.
        А да не говорим за душевните ви богатства, че ще достигнем до диагнози, които няма да ви харесат.

Долу разговора тръгна от работата и труда, ама защо и двамата не говорите за образование, да не би да сме равни защото и в социалистическия труд бяхте такива. В мисленето никои не ви ограничаваше, защо обаче още сте ограничени?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          някой знае ли какви са ползите ни от нато ?
          Имам в предвид чисто финансови- внесени пари в бюджета на нато, получени пари под една или друга форма.
          Ползата е, че, предвид членството ни, Путлер няма как да направи у нас, това което направи в Украйна...а това е... БЕЗЦЕННО...

Коментар

• някой знае ли какви са ползите ни от нато ?

Коментар

Ей я са скрии докато е време. Къде как и взимаш в България колкото на 80% от средно европейското ниво???

Нещо си много лошо забъркан пак. И скоро следващите 10 години няма да взимаш и 5% от това на европейците. Защо ли, ами защото явно сте малоумни и с червени глави.
              Това че се изисква работа е социалистически метод, но за какво Вие ще кажете?
              Това казаха и преди 10 години. Ти сега ли падаш от Марс?

Аз пък работя на три места и какво жалка работа и на 5 да работиш все тая? Ти няма да си потребител с доходност, защото не гледат на тебе така, това кога ще го разберете?
              С какъв труд точно с социалистически ли без грам образование и квалификация ли?
              ааахахх Смепни мантри повтаряте от 80-те години.

Да ти светна малко заспалия мозък, защото не чух образование, а чух работа и труд.
              Без образование в Източния Блок може да си цар на патки само.
              Каква работа ще вършиш, ти примерно без образование, къде ще добавената стойност в дадения продукт които произвеждаш?

ТУКА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ПРОЦЕНТИТЕ ЗНАЕЩИ ЕЗИЦИ И ВИСШИСТИ ЗА ПОД 10% И СЕГА СА ТОЛКОВА. А ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СА БИЛИ ТЕ В ЕСТОНИЯ ПРЕДИ ДА ГИ ПРИЕМАТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ В ЕС, СЪЩО ТОЛКОВА, А СЕГА СА НАД 50 % ОБРАЗОВАНИ И МОЖЕЩИ И ПРОИЗВЕЖДАЩИ И ИМАЩИ РАЗВИТИЕ.

ВИЕ КАКВО ИМАТЕ ТУКА ПОСЛЕДНИТЕ 26 ГОДИНИ СЪС СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 200 ЕВРО, КОЙ ЩЕ ТИ РАБОТИ НЯКОИ РОМ ЛИ КОЙ???????
              И защо да се крия?Плащам си данъците и осигуровките не нарушавам закона.Защо да се крия?Не членувам в партии щото не съм тъпанар и не ми требе партия да ми урежда службици като на тебе.Ти къде работиш не ме интересува.Това че получаваш малко е плод на твоя мързел и некадърие не аз съм ти виновен още по малко Путин Русия и комунизма.На сините айдуци все нещо им пречи.И как по точно Путин ти пречи?

Коментар

Да завиждам ви на наглостта в патоса ви към Русия, също.
                За какво да завиждам, нямате нищо и няма да имате, защото толкова си можете и имате такова мислене. За това ли да ти завиждам.Не объркана си.

Когато става въпрос за десетки години на геноцид и не развитие, не става въпрос за завиждане или не, но нищо то се иска мислене и образование, а не чувства и наглост, както Ви избива всеки път, като ви се каже истината.
                "Нямате нищо" - сигурен ли си , че един имотен милиардер, какъвто беше Джобс не би се съгласил да си остане беден, само и само да е жив.
                Богатството не се мери само с пари. Но ти, образования, няма как да го знаеш.
                Това знание се добива в живота, не с четене и учене. Сигурен съм , че дори не можеш да изчислиш дискриминанта на квадратно уравнение.

Коментар

Той другаря Путин ще ви обрече още няколко десетилетия напред. В червена тишина.А децата, които ще създадете обаче, да знаете ще са жертва на това.
                  Едно не мога да разбера, образованите хора използват ли думички като твоите?
                  Освен това има образовани (ако изхождаме от диплома) но без никакъв капацитет да се реализират.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                    Хахахахаха, че и завистлив на всичко отгоре.
                    Да завиждам ви на наглостта в патоса ви към Русия, също.
                    За какво да завиждам, нямате нищо и няма да имате, защото толкова си можете и имате такова мислене. За това ли да ти завиждам.Не объркана си.

Когато става въпрос за десетки години на геноцид и не развитие, не става въпрос за завиждане или не, но нищо то се иска мислене и образование, а не чувства и наглост, както Ви избива всеки път, като ви се каже истината.

Коментар

Ей я са скрии докато е време. Къде как и взимаш в България колкото на 80% от средно европейското ниво???

Нещо си много лошо забъркан пак. И скоро следващите 10 години няма да взимаш и 5% от това на европейците. Защо ли, ами защото явно сте малоумни и с червени глави.

Аз пък работя на три места и какво жалка работа и на 5 да работиш все тая? Ти няма да си потребител с доходност, защото не гледат на тебе така, това кога ще го разберете?

Да ти светна малко заспалия мозък, защото не чух образование, а чух работа и труд.
                      Каква работа ще вършиш, ти примерно без образование, къде ще добавената стойност в дадения продукт които произвеждаш?

ТУКА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ПРОЦЕНТИТЕ ЗНАЕЩИ ЕЗИЦИ И ВИСШИСТИ ЗА ПОД 10% И СЕГА СА ТОЛКОВА. А ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СА БИЛИ ТЕ В ЕСТОНИЯ ПРЕДИ ДА ГИ ПРИЕМАТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ В ЕС, СЪЩО ТОЛКОВА, А СЕГА СА НАД 50 % ОБРАЗОВАНИ И МОЖЕЩИ И ПРОИЗВЕЖДАЩИ И ИМАЩИ РАЗВИТИЕ.

ВИЕ КАКВО ИМАТЕ ТУКА ПОСЛЕДНИТЕ 26 ГОДИНИ СЪС СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 200 ЕВРО, КОЙ ЩЕ ТИ РАБОТИ НЯКОИ РОМ ЛИ КОЙ???????

Хахахахаха, че и завистлив на всичко отгоре.

Коментар

• "...Пазарът означава работа, а работата означава че младите няма да бягат от България. И може след 25 години пак да станем 9 милиона българи, че то вашата демокрация изгони 2 милиона. Повече от 20% от българите.
                        Това е истински ГЕНОЦИД...."

Само си "забравил" да добавиш, че пак ще вдигнете телените мрежи и рововете, както и изходните визи, за да не бягат българите от "рая".
                        Идиотски чугинени глави, никога няма да вденете.

Коментар

• Той другаря Путин ще ви обрече още няколко десетилетия напред. В червена тишина.А децата, които ще създадете обаче, да знаете ще са жертва на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                            Аз фирма съм си направил много отдавна и никой не ми пречи да работя.На две места работя.И не се оплаквам че ми пречи някой.И напротив доволен съм от резултатите и от дохода който ти гарантирам че 80% от европейците нямат.Отдавна съм разбрал че с труд се успява а не с кухи лозунги за европейско бъдеще бля бля бля.

Last edited by chronos; 15.09.2014, 13:05.

Коментар

Ами стойте си с Лукановата конституция, ако искате?

И по добре празни глави от колкото малоумни червени глави.
                              Смахната работа.Пак някакви червени мантри. КАК И КЪДЕ И ЗА КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ТИ ПЪК ФИРМА. ТУКА В БЪЛГАРИЯ ЛИ??? хахаха
                              Ти да не си от някои комедийно шоу не знаеш ли за случая КТБ.
                              Май много неща не знаеш и обичаш да генерализираш.Защо?

ИЗБИРАЙТЕ ИЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКО БЪДЕЩЕ ИЛИ АНЕКСИРАЙТЕ КЪМ РУСИЯ, ЧЕРВЕНИТЕ СИ МОЗЪЦИ..
                              Аз фирма съм си направил много отдавна и никой не ми пречи да работя.На две места работя.И не се оплаквам че ми пречи някой.И напротив доволен съм от резултатите и от дохода който ти гарантирам че 80% от европейците нямат.Отдавна съм разбрал че с труд се успява а не с кухи лозунги за европейско бъдеще бля бля бля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Я кажи как една година плю против законно избраното правителство на Орешарски ... а сега си се лепнал в гащите на рошко и лижеш ли .......
                                А ти я ни кажи и ако искаш ще ти извадя преди година какви ги пишеше за Орешарски, а на нас ни беше ясно за погрома още преди да се беше случил.
                                А ти възхваляваше Орешарски и какви ли не смешки не изрече да го защитаваш.хахаха

Много си лек ... и червен....
                                Last edited by SoKoLoVv; 15.09.2014, 12:39.

Коментар

Working...
                                X