IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
    А ма кои си ти да питаш, толкова глупави въпроси, нямаш ли глава на раменете която може да мисли, щото виж си хората тук мислещи
    в_тин: Айде да обърнем малко въпроса и ще стане интересно искаш ли???
    А КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ И НЕГАТИВИТЕ НИ ОТ ВЕЛИКА РУСИЯ??НА КОЯТО СЕ ВОДИМ ВАСАЛНА ДЪРЖАВА. ИСКАШ ЛИ ДА ПОМИСЛИШ МАЛКО????
    Сега нямам време- трябва да се ходи на работа, за мен компа е забавление довечера около 12 твое време ако си в Бг че се прибера и ще разискваме.
    Така като гледам прабългарския хан го няма/ или върти черпака, но ти го заместваш достойно- същия изказ, същата злоба

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Вече го наричат просто "Митнически съюз", не знам срамуват ли се от думата "евразийски", някак по-неутрално и необвързващо ли им звучи "митнически"....
      Те т.нар. преговори към "проекта"/картинката се водят вече близо десетилетие и още никой не се ушил там.

Де факто не съществува такова животно.

Само родните продажници не спират да сипят глупости да се махаме от ЕС и да сме влизали там.

П.П. Алчното джудже 'ногу секси клаузи им предлага по стар "братски" обичай - демек за енергоносителите да си има мита - или т.нар. данък износ за суровини, как зовут в Рашка, от който си тъпчат бюджета

Демек, за племето москвичи да има ефтинко папо, ама нашето си е наше.

Затова и Беларус направо му се изсмяха какво им предлага - само, че родните червени кордели откъде да ги знаят тия неща като то трябвало да се чете.

Па, по-лесно е да ти спуснат "опорната" точка отгоре и да я повтаряш като папагал по форумите, за да ти подхвърлят някоя рупла насреща.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
        По добре червени глави отколкото празни.На некадърниците и мързеливците комунизма им пречи.То 25 годин го няма ама още им пречи и Русия им пречи.Кой ви пречи да направите фирми и да работите да се развивате?Щото аз знам че ви пречат мързела неграмотността и бездарието.Да се чуди човек как така видните демократи за 25г не построиха нищо само крадат от направеното от комунистите.Нищо не става от вас и те това е.А специално ти на терминал две не може да отидеш щото там няма нискобюджетни авиокомпании ти и за терминал едно не ставаш щото си мързелив и неграмотен.Това ти е проблема
        +1111
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ами аз ти отговорих - БЕЗЦЕННО!

А иначе отвори си протокола от заседание на НС от 08.05.1997 г. (има го на страницата на НС)...

Та там се гласува Декларация за национално съгласие, която трябва да определи приоритетите на нацията...

По национален приоритет - членство на България в НАТО - гласували 232, "За" - 231 (включително Гоша Парванчето и цялата червена банда)...
          Това да си го знаете за следващия път, когато зяпате, че не са Ви питали за НАТО...
          Кое от въпроса не ти става ясно- аз питам за пари, не питам за приоритети, кой как гласувал и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
            Едно не мога да разбера, образованите хора използват ли думички като твоите?
            Освен това има образовани (ако изхождаме от диплома) но без никакъв капацитет да се реализират.
            Е имаш капацитет да се образоваш, а изведнъж нямаш такъв за реализация. Как да се реализираш, като няма къде? Тука в България ли?Ти си смешен с такива твърдения, напълно са невежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Влизане в някаква "картинка" наречена Евразийски съюз, която никой не е виждал още, но щяло да бъде 'ногу секси там.
              Вече го наричат просто "Митнически съюз", не знам срамуват ли се от думата "евразийски", някак по-неутрално и необвързващо ли им звучи "митнически"....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                Дааа, прогнозата изобщо не е добра. Диазепамът въобще не ти действа, явно и халоперидолът също.
                Прогнозата ми е че скоро ще дойдат санитарите от Четвърти километър и ще ти турят усмирителната риза.

Та белким някой се сети, че темата е Украйна, че то от сини идиоти някак се забрави.
                Знаем, че по темата Украйна могат да пишат само червени идиоти, които да призовават нон-стоп за излизане от НАТО и от ЕС.

Влизане в някаква "картинка" наречена Евразийски съюз, която никой не е виждал още, но щяло да бъде 'ногу секси там ( в стил картинките АЕЦ Белене - който също никой не е виждал, но издрусаха от 'орицата 2 млрд. за 2 багера да висят на селски пейзаж няколко месеца ).

П.П. Поне си прочети Конституцията на РБ и ако проповядваш анти-български интереси да си нагласиш една раирана пижама
                Last edited by marandi; 15.09.2014, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Всъщност, ББ имаше предвид думите на Бърнард Шоу,

но невежите побързаха да се обидят.
                  Ужас, всяка нова клевета става истина и така. От това какво се очаква, като резултат.
                  А иначе човека е чел само Винету, според някои тука.

Много прост матрял...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv

Матрял е израза на Б.Б в чикаго, които не е имал намерение да изразява мнение, че сте матрял, Но щом го приемате така, ваша си работа. Пак леко и първосигнално, като шизофрения. ахах
                    Всъщност, ББ имаше предвид думите на Бърнард Шоу,
                    Демокрацията не може да се издигне по-високо от нивото на този човешки материал, от който са изградени нейните избиратели.
                    Last edited by chronos; 15.09.2014, 15:07.
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Аз какво попитах, и какви отговори получих????????
                      Исках цифри- внесени............, изнесени.........
                      Трупове..............
                      платени застраховки...............
                      Това поисках, не съм искал съветски маршове, яз. Копринка, излизане от нато
                      И пак Цифри за нато ????????????
                      А ма кои си ти да питаш, толкова глупави въпроси, нямаш ли глава на раменете която може да мисли, щото виж си хората тук мислещи като тебе. Пълни малоумници, даже не сещат, че ЧАСТНИЯ ИНТЕРЕС И ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА И ДЕМОКРАЦИЯТА ПОКРАЙ ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ГУГЪЛ. В които, ако напишеш какво търсиш ще излязат доста отговора, по няколко милиона. И това е продукт на обикновени хора, образовани и можещи. А не трудещи и се работещи селяни в социалистически период. Ужас с такъв матрял прогнозата въобще не е добра.

в_тин: Айде да обърнем малко въпроса и ще стане интересно искаш ли???

А КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ И НЕГАТИВИТЕ НИ ОТ ВЕЛИКА РУСИЯ??НА КОЯТО СЕ ВОДИМ ВАСАЛНА ДЪРЖАВА. ИСКАШ ЛИ ДА ПОМИСЛИШ МАЛКО????
                      Last edited by SoKoLoVv; 15.09.2014, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Трупове..............
                        Ами аз ти отговорих - БЕЗЦЕННО!

А иначе отвори си протокола от заседание на НС от 08.05.1997 г. (има го на страницата на НС)...

Та там се гласува Декларация за национално съгласие, която трябва да определи приоритетите на нацията...

По национален приоритет - членство на България в НАТО - гласували 232, "За" - 231 (включително Гоша Парванчето и цялата червена банда)...
                        Това да си го знаете за следващия път, когато зяпате, че не са Ви питали за НАТО...

Коментар

А кои сте Вие? Щото за българите желязна завеса няма...
                          Извинете, да сте посещавали язовир "Копринка" тия дни?
                          В момента цялата ни т.нар. "армия" се е клела в знамето със сърпа и чука на СССР, дет' го няма вече. Де факто не може да се говори за БГ армия, а про-руска такава.

Вариант да се закрие армията за 20 години не е лош, иначе трябваше да разстрелваме всичките като тоя за държавна измяна.

П.П. И аз бих избрал такъв подход, за да не се цапоти чиляк с кръв. След 10 години това поколение ще е пукнало, а с него и заразата, която носи към младите.

Нека си вземат пенцийката и да се радват на терориста с ботокс от азия

Коментар

Може би не сте пребивавал в България в периода 1997-2004...
                            кИбапчИтътъ и не ни занимвайте с глупости!!!
                            Трупове..............

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                              Продажници болни и мазниса тия които набутаха България в НАТО.Никой не е питал обществото дали иска да членува където и да било.И ти много добре знаеш че ближеш едни части точно на тия продажници
                              аххахаха А така признайте си колко сте малоумни, всеки ден го правите,Днес обаче сте неповторими.
                              МОЖЕ ЛИ ДА ИМАШ ТАКОВА МИСЛЕНЕ В 21 ВЕК, АЗ СЪМ ПОТРЕСЕН ОТ СЪГРАЖДАНИТЕ СИ С ТАКОВА МИСЛЕНЕ, ТОВА СТЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ОТ 19 ВЕК. УЖАС.. ЗАРАДИ ВАС НЯМА НИЩО ДА ИМА ТУКА.. А ТО ИМА ВСИЧКО, СМЯТАЙ КАКВИ МАЛОУМНИЦИ..

Коментар

Може би не сте пребивавал в България в периода 1997-2004...
                                Защото, по мои спомени, присъединяването към НАТО и ЕС се възприемаше като обща национална цел от цялото общество (с изключение на малко на брой червени гьонове, включае Гоша Първаноолу)...

Нещо повече, не съм забелязал някакви сериозни протести срещу присъединяването ни.
                                Нека не забравяме беше дълъг и сложен процес с множество подетапи и действия, при нито едно от които не си спомням да е имало някакво сериозно масово движение против отделно действие или присъединяването ни като крайна цел...

Присъединяване на България към НАТО
                                Така че събирайте си се на Копринка, пейте си съвеЦките маршове, яжте си кИбапчИтътъ и не ни занимвайте с глупости!!!
                                Може би, но не и ДА. Пребивавам б България от 1969 до сега с изключение на някоя екскурзия. Е и???? Ах, да, много съм близо до Копринка, баща ми е носил 40 кг. камъни за да го построят. Бил е и на разкопките на Севтополис, които са заляти с язовира.
                                Други напътствия другарю?

Коментар

Working...
                                X