IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Отказ от России - цайтнот Путина:
    http://www.vecherni-novini.bg/%D0%BD...B8%D1%82%D0%B5

Ето го целия им елит, продал собствената си страна и народ отдавна отдавна
    За тези, които не знаят български - ето ви статията и на руски. http://newsland.com/news/detail/id/1423557/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Много щеше да е интересно коментираното назначаване на Саакашвили (???) в правитетелството на Украйна ....
      За какво въобще иде реч ...

Саакашвили отказа

Коментар

• Според вас може ли да вярваме на хунтата в Киев, че няма да спира доставките на руски газ за България?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Отказ от России - цайтнот Путина:
          http://www.vecherni-novini.bg/%D0%BD...B8%D1%82%D0%B5

Ето го целия им елит, продал собствената си страна и народ отдавна отдавна
          Според вас след колко минути курса на щатския долар спрямо руската рубла ще надхвърли нивото от 55 руски рубли за 1 щатски долар?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            ти си свирач на американците ,даже и не на български партии от дясно........
            няма партия която да подкрепя спирането на Южен поток.....официално...
            Само една партия подкрепя пускането му на всяка цена, в губеща за страната конфигурация. Цитира смешни доводи като откриване на работни места, поддръжка на компресорни... за да направи селям на братушката и да облажи процентите, а народа?.. да го ду.ат бедните...

Печалбите се реализират и гарантират предварително, на хартия. След това се пристъпва към изпълнение на договори. Истината е, че печалби ЗА СТРАНАТА в този му формат не бяха гарантирани, останалото не е важно. Не е важно, че някой се е разквичал по телевизията, защото са му прецакали далаверата. Важна е България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Напомня ми началото на 90-те в БГ. Всякакви безработни "експерти" и неуспели български имигранти бяха назначани за министри и техни съветници само за това, че идват от чужбина. Удивително е чуждопоклонничеството при всички "цветни революции". Резултатът за БГ бе плачевен, както всички видяхме. В Нуландистан ще е още по-зле. Много по-зле.
              Много щеше да е интересно коментираното назначаване на Саакашвили (???) в правитетелството на Украйна ....
              За какво въобще иде реч ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Къде в поста ми видя ,,Южен пАток"?Ставаше въпрос за никому ненужните хартийки,печатани от Руската Централна банка.
                Last edited by BAD; 03.12.2014, 11:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                  Не са успели!Още не са им превели заплатите от посолството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Много интересно е новото правителство на независима Украйна...
                    Коментари ?
                    Напомня ми началото на 90-те в БГ. Всякакви безработни "експерти" и неуспели български имигранти бяха назначани за министри и техни съветници само за това, че идват от чужбина. Удивително е чуждопоклонничеството при всички "цветни революции". Резултатът за БГ бе плачевен, както всички видяхме. В Нуландистан ще е още по-зле. Много по-зле.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      Преди малко в Москва банка Юнистрим купуваше налична чуждестранна валута по курс 67,505 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 67,9950 руски рубли за 1 евро. А вие успяхте ли да си смените руските рубли за евро или левове?
                      Не са успели!Още не са им превели заплатите от посолството.

Коментар

• Борисов иска да спаси "Южен поток"
                        Премиерът научил за решението на Путин от новините

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/12/...n-potok.247210

И сега НПОП гласували за герб какво ще правят....
                        къдее стамби , кандид и равновесие да ни обяснят ......че нещо изчезнаха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Е, не са ли били славяни ( виж Форката как напъва )
                          Аз не съм историк.А и не мога да разбера за какво спорим?

Коментар

• Преди малко в Москва банка Юнистрим купуваше налична чуждестранна валута по курс 67,505 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 67,9950 руски рубли за 1 евро. А вие успяхте ли да си смените руските рубли за евро или левове?
                            Last edited by the money-maker; 03.12.2014, 10:53.

Коментар

• Много интересно е новото правителство на независима Украйна...
                              Коментари ?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Тъпо..
                                Тъпо, Жейка, ТЪПО... Така е...
                                Вярвам, че това Ви прави щастливи.. Утре, ай, най-късно вдругиден Русия ща фалира, Путен ща го обесят на лобното място пред Минин и Пожарский, и ще настане мир, щастие и ДЕМОКРАЦИЯ по цялата планета, а двама-трима платени трола тука ще останат без работа, щот няма да има по кво да плюят... Умните и знаещи писачи ще налазите друга... ОК, Това хубаво.
                                АМА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЕМАТА - У К Р А Й Н А ...
                                Спрете спама !!!

Коментар

Working...
                                X